GlobKurier Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 585
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.globkurier.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Adam_G
link | zgłoś
2020-02-28
*:::*
Wszystko ok - nie mam zastrzeżeń do usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-02-28
*:289:20e2:*
Wysyłałam paczkę do siostry w Wielkiej Brytanii. Wszystko zostało zrealizowane na czas. Paczka mimo sporych gabarytów dotarła bez uszkodzeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pikpok
link | zgłoś
2020-01-31
*.59.94.*
Potwierdzam wszystko co pisze kontrabas. Na kasę się czeka bardzo długo doliczają jakieś koszta nie wiadomo skąd. Zrobili promocje na wpłatę pewnie po dlatego że płynność jest żadna. Boje się że stracę całą kasę. Trzymać się od niej z daleka.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pikpok
link | zgłoś
2020-01-30
*.255.225.*
Potwierdzam wszystko co pisze kontrabas. Na kasę się czeka bardzo długo doliczają jakieś koszta nie wiadomo skąd. Zrobili promocje na wpłatę pewnie po dlatego że płynność jest żadna. Boje się że stracę całą kasę. Trzymać się od niej z daleka.
Wszystko w jednym miejscu
Brak płynności finansowej i jakieś dzikie doplaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Firma usługowo-handlowa
link | zgłoś
2020-01-03
*.147.51.*
Czekanie na zawrot pobrania to wiecznośc niby 21dni roboczych , paczkę dostarczono 29listopada jest 3 stycznia a pobrania niema, doliczją jakies dodatkowe koszty po dwuch miesiącach od wysłania paczki ,proszę uważać
dodatkowe koszta po wysłaniu paczki, długi okres czekania na zwrot
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bartek
link | zgłoś
2019-10-26
*.237.161.*
tragedia. paczka lezy juz tydzien i czeka
brak
nietetmonowosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwester.czarnecki
link | zgłoś
2019-09-10
*.173.144.*
Firma żąda bezprawnie opłaty za zwrot przesyłki, którą kurier źle zaadresował i wróciła do mnie po tygodniu wydzwaniania na infolinie firmy kurierskiej. Dziwnym trafem zmienili moje dane jako nadawcy i paczka o wartości 1000zł zaginęła. Nie polecam GLOBKURIER absolutnie. Zamiast pomóc, jeszcze utrud [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2019-04-12
*.79.254.*
spoko platforma do nadawania przesyłek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Madzik
link | zgłoś
2019-03-16
*.30.23.*
U mnie przebiegło bez problemów i to już 10 raz! Zawsze czekam z wystawieniem opinii aż będę mieć pewność i teraz mam pewność. Polecam tę platformę. Dają dobre stawki i pomagają w prawidłowym wypełnieniu. Raz miałam wątpliwości jak zapakować ale na infolinii mi doradzili i wszystko przebiegi bez pro [rozwiń/zwiń]
Tanio, szybko, bezpiecznie, fajna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2019-03-16
*.218.63.*
Wysyłam małe paczki za granicę. Jestem zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

GlobKurier Opinie