KLER Opinie

4.2 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 100
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
kler.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jakub
link | zgłoś
2022-01-25
*.173.50.*
Bardzo polecam zakupy w salonie Kler w Warszawie. Fotel przepiękny! Meble najwyższej jakości. Zamówienie zrealizowane w terminie. Profesjonalna obsługa. Na pewno wrócę!
Design, obsługa, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anita
link | zgłoś
2022-01-24
*.204.55.*
Meble wygodne, dobrze wykonane. Realizacja zamówienia i obsługa bez zarzutu. Polecam
jakość, wygoda, realizacja zamównienia
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2022-01-22
*:a007:81f7:*
Lubię salon meblowy Kler i lubię tu wracać! Bardzo miła, pomocna obsługa, meble i dodatki dobrej jakości. Jest co wybrać. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kitka
link | zgłoś
2022-01-19
*.173.57.*
Super obsługa, mega wysoka jakość mebli. Komplet mam już 10 lat i niebawem wybieram się jeszcze po wymarzony fotel.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barborka
link | zgłoś
2022-01-18
*:89a1:baa8:*
Miła i znająca się na rzeczy obsługa salonu. Znalazłam to czego szukałam. Zestaw wypoczynkowy Diva był udanym zakupem. Polecam!
Obsługa, jakoś, design
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2022-01-16
*.71.12.*
NIM DOKONACIE ZAKUPU W KLER - ZASTANÓWCIE SIĘ. MIMO, ZE MARKA NAPRAWDĘ ŁADNIE PREZENTUJE SIĘ W TELEWIZJI. W roku 2019 kupiłam, kolejną już, kanapę skórzaną w salonie Kler. Koszt ok 20 tys. Pod koniec okresu gwarancji zauważyłam znaczne uszkodzenia poszycia, nie mające nic wspólnego z użytkowaniem [rozwiń/zwiń]
Dostępność
Drogi produkt bardzo marnej jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-01-14
*.14.102.*
Jestem niesamowicie zawiedzona produktami zakupionymi w Firmie Kler. Kontakt z Firmą mam od kilkudziesięciu lat, wówczas zakupiony narożnik z fotelem służy mi do dzisiaj ,po oczywiście zmianie skóry na nową. Obecny zakup czyli narożnik pokryty skorą był reklamowany bo marszczy się skóra i po miesią [rozwiń/zwiń]
super nowoczesny narżnik
wiele wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2022-01-12
*.30.112.*
Część narożnika (fotel elektrycznie otwierany) przyszedł wygięty i nie chowa się całkowicie. Firma zaproponowała odebranie części i naprawę zostawiając mnie z rozmontowanym narożnikiem do dwóch miesięcy. Nie zgodziłem się i dzisiaj poinformowali mnie, że nie wymienioną na nowy tylko mnie pozbawią [rozwiń/zwiń]
dobre materiały/skóry, salon i obsługa w salonie
Konstrukcja, kontrola jakości, montaż, reklamacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2022-01-08
*:5c2d:2219:*
Jestem zadowolony z obsługi w salonie, duży wybór sof. Mam nadzieje, ze jakoś bedzie adekwatna do ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia
link | zgłoś
2022-01-07
*.186.186.*
Meble bardzo wygodne i ładne. Obsługa bez problemów. Polecam salon w Katowicach
Wygoda, komfort, wygląd, jakość, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

KLER Opinie