KLER Opinie

2.5 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 231
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
kler.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Aneta
link | zgłoś
2024-04-29
*:39:d68c:*
Ostrzegam przed firma kler Kupiłam sofe, fotel lozko stoliki oraz dywan. W listopadzie 2023 a dywan w grudniu 2024 ,. Do dziś nie wywuazaki się z ustalen, stelaze od sofy miały być pomalowane przez serwisanta przyjechał bez farby, miała zostać doslana jest Kwiecień 2024 i nie ma jej. Dywan od grudn [rozwiń/zwiń]
Zero
Mnostwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MIet
link | zgłoś
2024-04-16
*.29.194.*
Kupiłem zestaw wypoczynkowy Maestro w promocyjnej ale dalej wysokiej cenie. Otrzymałem meble tak twarde że, wypoczynek kupiony za parę złotych w Agacie wydaje się luksusowy.
Estetyka
komfort, i wygoda jak w meblach na targu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lola
link | zgłoś
2024-03-17
*:c:40aa:*
Może trzeba złożyć pozew zbiorowy?
Zero
Duzo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANETA
link | zgłoś
2024-03-16
*.92.255.*
Nie polecam tej pseudo firmy. Pani od reklamacji niekompetentna, nie odpowiada na maile, kanapa soprano przyjechala w listopadzie uszgkoszona w kilku miejscach , potem serwisant przyjechal bez narzedzi ( montujac nowa deske uszkodzil mi skore ) zgloszone i nie ma odzwewu i zapomnial farby do zamalow [rozwiń/zwiń]
zero
towar uszkodzony i problemy z reklamacją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jolanta
link | zgłoś
2024-03-06
*.122.114.*
TRZYMAC SIE Z DALA OD TEJ PSEUDO FIRMY
ZADNE
BARDZO DUZO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MG...
link | zgłoś
2024-03-02
*.147.4.*
Witam serdecznie wszystkich. Chcielibyśmy z żoną zamówić naroznik Kler Ramiro w skórze 2228, jest to praktycznie jedna z najlepszych skór jakie oferuje Kler a mianowicie prestiże plus.No i właśnie prawie go zamówiliśmy ale po przeczytaniu Waszych opini sami nie wiemy co robić. W sklepie naroznik ch [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2024-02-23
*.54.230.*
Obsługa klienta i dostosowanie do obecnych realiów w tej firmie to nieporozumienie. Zamówiłam lampy pod koniec października od razu zapłaciłam - lampy otrzymałam po trzech tygodniach bo nie mają umowy z żadną firmą kurierską tylko sami rozwożą towar( lata 80-te ) jeden abażur lampy otrzymałam uszkod [rozwiń/zwiń]
nie ma żadnych
brak kompetencji pracowników, kłamstwa, niezaradność, absurdalność,słąba jakość produktów, itd...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
vera1972
link | zgłoś
2024-02-20
*.25.251.*
Nie polecam mebli Kler,kanapa prawie niużywana pęknieta deska konstrukcji (w trakcie reklamacji miałam okazje zobaczyć wnętrze kanapy tandetne deski bylejakie troche gąbki i tkanina obiciowa )Witryna z kolekcji Nin-Bit szyba owej witryny zamocowana listewkami na taśmie dwustronnej wszysko sie odklei [rozwiń/zwiń]
ŻADNYCH
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2024-02-03
*.139.186.*
09:45 Wysłano Niestety w rzeczywistości meble KLER, które trafiają do klienta są niechlujnie wykonane. W styczniu 2024r dostarczono nam zestaw mebli soprano , którym jesteśmy zniesmaczeni. Przeszycia są na różnych poziomach i nie tworzą linii prostej, oparcia nie licują się, sofa 3-osobowa jest ni [rozwiń/zwiń]
wzory mebli
sofa z załozenia producventa jets 3 -osobowa, w rzeczywistosci nie spełnia swojej funkcji gdyz po obciążeniu jednym dzieckiem jest niestbilna, chwieje sie, przy 3 osobach załamie się, przeszycia w meblach niesymetryczne, nielicujace się oparcia, poduchy niesymetryczne, brak kąta prostego w narożniku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2024-01-09
*.117.184.*
Nie polecam Przywożą uszkodzone meble ,oglądać z każdej strony Montażysta wariata udaje ,nie otwiera zadmglowkow żeby nie było widać uszkodzeń.Reklamacja katastrofa ,odmowa.Mialam wczesniej zestaw mebli 20 lat praktycznie nie zniszczony.Te obecne to dziadostwo.Skora z Chin.Mam badzieje ,że w końcu [rozwiń/zwiń]
Dizajn
Kiepskie skóry i wykonanie Przywożą już uszkodzone meble.Nie maja żadnych skrupułów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mały Pikuś
link | zgłoś
2024-01-03
*.156.130.*
Bardzo srogo zwiodłem się jakości mebli kler, paździerz za kosmiczną cenę a jak coś się zepsuje to dział reklamacji odpowiada że nie potrafimy siedzieć na tych meblach DNO !!! Miałem amerykańską kanapę przez ponad 20 lat i poza zniszczeniem materiału obiciowego (dwa koty ostrzyły sobie pazurki) wszy [rozwiń/zwiń]
Brak
MATERIAŁY UŻYTE DO WYKONANIA PONIŻEJ KRYTYKI (bardzo słaba jakość)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
przemek
link | zgłoś
2023-12-22
*.173.248.*
Kanapa klekocze. Reklamacja nieuznana. NIE POLECAM.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2023-12-09
*.233.161.*
Kupiłam meble w salonie Kler w Katowicach. Kupiłam tam meble pierwszy i ostatni raz . Transport mebli przekroczył wszelkie granice. Nie dość że opóźnienie w dostawie wyniosło bez żadnej informacji 4 godziny (czekaliśmy do godz 21:00)to jeszcze firma przysłała 2 osoby w tym jednego starszego Pana i d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2023-12-04
*.146.116.*
Zamówiliśmy stol i krzesła Otrzymaliśmy dwukrotnie porysowany stół...za bagatela 15 tys.Za pierwszym razem przyjechał porysowany zdekompletowany Za drugim razem znowu porysowany Krzeslo zdekomletowane...krzywo stoi bo podłoga nierówna wg kierowcy Kler to jedno dziadostwo Lata świetności ma z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam M
link | zgłoś
2023-11-24
*.107.143.*
Narożnik kupiony rok temu,zakonserwowany wg wskazań producenta niestety skóra schodzi, łuszczy się na oparciu w jednym miejscu i Mimo gwarancji 5-letniej dział reklamacji nie uznał !!!! Mieliśmy 16 lat meble niemieckiej firmy KOINOR I nic się nie działo, chcieliśmy odświeżyć wystrój... JUŻ NIGDY N [rozwiń/zwiń]
WYGLĄD
NISKA JAKOŚĆ PRODUKTU I BRAK ODPOWIEDZIALNOŚĆI ZA WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2023-11-20
*.199.251.*
Bardzo słabo jakościowe meble, odradzam zakupy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-10-19
*.173.194.*
PROSZĘ 100 RAZY SIĘ ZASTANOWIĆ PRZED ZAKUPEM MEBLI MARKI KLER. NOWY NAROŻNIK ZA 46 TYS. DO WYRZUCENIA. REKLAMACJA ODRZUCONA!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Badek
link | zgłoś
2023-10-02
*.43.107.*
Mam stary komplet Kler tak ok 25 lat. Już trochę wysłużony ale nadal w pełni sprawny. Niespełna 3 lata temu kupiłem narożnik z barkuem. Cena ponad 14k w promocji. Po 2 latach siedzisko zrobiło się miękkie i dołem Wys ly jakieś druty metalowe. Reklamacja nie uznana - zerwane sprężyny a że jest to ele [rozwiń/zwiń]
Brak
Jakoś tragiczna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2023-08-20
*:350:1630:*
Siedem lat temu odsprzedałam zestaw 3+2+1 firmy Kler po 18 latach użytkowania- skóra nadal w dobrym stanie ( choć nie czyściłam i nawilżałam zbyt często) i ten komplet został zakupiony do dalszego użytkowania.Kupiłam w salonie Kler kolejny zestaw kanapę Accordo Prima z fotelem Sonata- minęło 7 lat i [rozwiń/zwiń]
Ładny
Cena I wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jolanta
link | zgłoś
2023-08-07
*.122.114.*
JA rowniez posiadam kompet zakupiony 30 lat temu stelaz i korpusy foteli w idealnym stanie natomiast siedziska zaczely pekac na szwach .mialam juz kupowac nowy zestaw wypoczynkowy ale dostalam namiary na wspanialy warsztat tapicerski ktory wykonal wspaniala robote/pokryl calosc nowa skora .Ef [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

KLER Opinie