KLER Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 80
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
kler.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Honorata
link | zgłoś
2021-07-21
*.60.157.*
Meble zamówiłam we wrześniu 2020 przyjechały szafki bez oświetlenia NIEZGODNE z zamówieniem w grudniu, z opóznieniem. Reklamacja została uznana. Czekałam dwa miesiące i zamiast nowych zaproponowano mi naprawę, a raczej WYMUSZA O na mnie taką formę realizacji RAKLAMACJI! TERMIN dostawy nowych szaf [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2021-07-10
*.149.148.*
Zakupiłam w grudniu 2020 meble ( salon rogówka, szafka pod telewizor, dwa fotele i sypialnię), meble przyjechały do mnie w połowie kwietnia , szafka juz jest oddana, nie zgadzała się z zamówieniem, rogówka też reklamowana, ale panowie nie uznali reklamacji, bo lekkie zagiecia materiału i różne ułoże [rozwiń/zwiń]
fatalne wykonanie mebli, brudne , żle przeszyte, braki w wypełnieniu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2021-07-10
*.179.152.*
Meble tragedia . Stół miał się nie rysować . A tak się rysuje ze szok . Mamy innej włoskiej firmy stół i tego nie ma . Nie polecam i omijać te markę . Tylko ceny są dobre
Brak
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BETKA
link | zgłoś
2021-07-03
*:87e9:3a70:*
Wszystko super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula K.
link | zgłoś
2021-06-30
*.184.49.*
Dzień dobry, kupiliśmy sofę o fotel z firmy Kler 15 lat temu. Nasz zestaw wypoczynkowy służył nam przez wiele lat. Śmiało mogę powiedzieć, że są to meble wysokiej jakości. Skóra, z której wykonano meble jest solidna i wytrzymała. Wystarczy odpowiednio konserwować, aby cieszyła przez lata, tak jak [rozwiń/zwiń]
jakość trwałość wzornictwo obsługa doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BB
link | zgłoś
2021-06-18
*.205.172.*
Nie polecam, słaba jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra Kownacka
link | zgłoś
2021-06-02
*.173.107.*
Zawsze jak jestem w pobliżu salonu Kler, to muszę wstąpić! Po inspiracje i po jakiś dodatek do domu. Mój ulubiony sklep ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2021-06-01
*:fcf7:6b2a:*
Zamówiliśmy z mężem meble do salonu Traviata - sofa i 2 fotele. Był to bardzo dobry wybór, fotele i sofa wygodne, dobrze wykonane. W samym salonie fachowa obsługa i doradztwo. Do tego duży wybór tapicerek. Zdecydowany plus za sprawną realizację zamównienia i dostawę. Mamy nadzieję, że mebelki pos [rozwiń/zwiń]
jakość, wykonanie, transport, realizacja zamówienia, obsługa w salonie
obecnie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANNA
link | zgłoś
2021-05-31
*.254.184.*
Jestem bardzo mile zaskoczona zakupami w Kler. Od dłuższego czasu szukaliśmy odpowiedniego narożnika i pasującego fotela, i tak przypadkiem trafiliśmy do salonu w Poznaniu. Akurat była promocja i kupiliśmy zestaw w rozsądnej cenie. Polecamy!
promocje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AS
link | zgłoś
2021-05-31
*.101.16.*
Zdecydowanie odradzam zakup mebli tej marki, W styczniu 2021 zakupiłem zestaw mebli Kler - Solfeggio Masterpiece. Byłem wręcz przekonany, że kupując produkt marki premium otrzymam meble najwyższej jakości. Rozczarowanie przyszło wraz z dostawą. Dostawa - fatalna pod względem jakości: - b [rozwiń/zwiń]
Miało być tak elegancko i prestiżowo
Słaba jakość wykonania mebli, praktycznie brak obsługi po sprzedażowej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

KLER Opinie