KLER Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 82
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
kler.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Baska
link | zgłoś
2021-01-31
*.173.113.*
Bardzo miła obsługa klienta Panie zawsze uśmiechnięte doradzą i pomogą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2021-01-31
*.254.226.*
Narożnik Solfeggio jest godny polecenia, jeżeli ktoś szuka narożnika z funkcja codziennego spania to w 100% polecam. Wygląd narożnika oraz wykonanie bardzo solidne i eleganckie. Profesjonalna i miła ekipa montażowa. Napewno będziemy korzystac z firmy Klera.
Wygoda, wygląd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gawel07
link | zgłoś
2021-01-24
*.173.97.*
Bogata oferta salonu i miła obsługa. Bardzo chętnie tutaj wrócę. Polecam.
Bogata oferta
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-01-18
*.147.101.*
Calligaris Krzesło Romy - ponad 2000zł za sztukę, po ponad dwóch latach krawędzie oparcia powycierane. Bardzo słaba jakość produktów.
jakość użytych materiałów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2021-01-18
*:e8cb:a56:*
Profesjonalna i miła obsługa salonu. Duży wybór towarów i fachowe doradztwo. Zdecydowanie polecam, często wracam do salonu po inspiracje :)
Ciekawy Design
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karina
link | zgłoś
2021-01-18
*:5c8e:52d3:*
Bardzo polecam sklep Kler, mieliśmy przyjemność współpracować z Panią Kingą z Krakowa. Profesjonalne podejście do klienta i zaangażowanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaska
link | zgłoś
2021-01-18
*:22e2:9d13:*
Można super że smakiem urządzić mieszkanie,dom.
jakość
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olka
link | zgłoś
2021-01-17
*:22e2:9d13:*
Bardzo wysoka jakość obsługi klienta. Bardzo stylowe meble. Zdecydowaliśmy się na zestaw oratorio do salonu i był to bardzo dobry wybór. Wszystkim którzy szukają czegoś wyjątkowego i klimatycznego w meblach zdecydowanie polecam.
design
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewka
link | zgłoś
2021-01-17
*:6587:4942:*
Ogromny wybór ładnych rzeczy z klasą.Jeśli ma się odpowiednie fundusze to jest z czego wybierać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula
link | zgłoś
2021-01-16
*:d33:72b0:*
Piękne i stylowe meble. Jestem pod wrażeniem obsługi w salonie. Odwiedziłam nowy salon w Katowicach - bardzo polecam, piękne aranżacje i duży wybór!
Wykonanie, styl, wzory, jakość, wygoda
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

KLER Opinie