KLER Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 82
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
kler.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ala
link | zgłoś
2021-03-12
*.230.222.*
Kupiliśmy sofę i fotel Diva. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Meble wyglądają świetnie, nowoczesny styl, do tego wysoka jakość. Zestaw jest bardzo wygodny. Zdecydowanie polecam !!
Jakość styl wygląd materiał cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper
link | zgłoś
2021-03-12
*:9f8c:be81:*
Fantastyczne meble!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kcs53
link | zgłoś
2021-03-06
*.0.53.*
Badziew jakiego świat nie widział,ku przestrodze innych klientów.Te pozytywne opinie pisane są chyba przez właścicieli.Beznadzieja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2021-03-05
*:e8a7:5531:*
Świetne produkty!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-03-04
*:5dbc:7e39:*
Mam komplet Diva, od jakiś 2 lat, mega komfort. Polecam
jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józek
link | zgłoś
2021-03-03
*:5dbc:7e39:*
Super obsługa, meble godne polecenia, mega wysoka jakość mebli jak i obsługi klienta. Komplet mam już 10 lat!
jakość
nie stwierdziłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-03-01
*.192.2.*
czekam na stół od października 2020 mamy marzec 2021 i 6 term in dostawy. Obsługa poniżej krytyki totalne olewactwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabelka
link | zgłoś
2021-03-01
*:bb6c:3521:*
Fachowa i miła obsługa. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-02-26
*.204.20.*
Firma odrzuca reklamacje złożone tuż po zakupie. Pierwszy raz spotykam się z tak bezczelnym podejściem do klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2021-02-22
*.110.108.*
5 letnia gwarancja obejmuje konstrukcję.. wyłącznie drewnianą! Dalego, moja kanapa, której prawie cała konstrukcja jest z metalu, po 4 latach używania, ma zaplanowaną podróż do spawacza i wymaga spawania w kilkunastu miejscach (ważę 90 kg, o kanapę bardzo dbam.. wszystko urwało się w miejscu gdzi [rozwiń/zwiń]
Zaletą jest to, że już nigdy nie kupię takiego mebla (nauczyłem się, choć ta nauka mnie sporo kosztuje).
rozpadające się elementy konstrukcji przed upływem 5 lat...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

KLER Opinie