KLER Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 82
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
kler.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Karola
link | zgłoś
2021-04-21
*:b874:cb1e:*
Wszystko super!
Jakość, wygląd, cena, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2021-04-10
*.244.80.*
Moja ulubiona fima Mam naroznik i fotel od kilku lat i nic sie nie dzieje Rodzice tez maja Klera i to najlepszy wybor jak chcecie miec porzadne meble w swoim domu
porzadne meble
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek.Sojka
link | zgłoś
2021-03-29
*.11.24.*
Mam od 5 lata Klera w salonie i polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina J.
link | zgłoś
2021-03-27
*:30cb:b0f8:*
Przede wszystkim profesjonalna obsługa w salonie. Sprzedawcy służą radą i pomocą. Miła atmosfera. Same meble bardzo wysokiej jakości, cena adekwatna do jakości. Kupiliśmy narożnik soprano, bardzo nowoczesny kształt - idealnie wygląda w naszym salonie.
jakość wykonania, design, obsługa, wygoda
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolka
link | zgłoś
2021-03-23
*.173.120.*
Moja ulubiona marka meblowa. Mam łóżko Baletto oraz narożnik soprano i już planuję zakup fotela. Polecam ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł.Myszkowski
link | zgłoś
2021-03-22
*:e42:979a:*
Wszystko w porządku. Ceny są pochodną jakości, miejsca i obsługi. Fajne mebelki, eleganckie miejsce. Trafiłem akurat na jakieś wyprzedaże!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edzix
link | zgłoś
2021-03-18
*:9e3d:30c4:*
Bardzo miła, kompetentna obsługa, a to rzadkość w dzisiejszych czasach. Zamówienie zrealizowane na czas. Sofa po 28 miesiącach użytkowania wygląda jak nowa ze sklepu! Super!
jakosc
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BohdanNitecki
link | zgłoś
2021-03-17
*.173.105.*
Elegancja, wygoda, meble dopracowane w każdym calu. Dzięki Kler!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olka64
link | zgłoś
2021-03-14
*:3a90:b63b:*
Nowoczesne meble, super obsługa salonu. Sprzedawcy uprzejmi i bardzo pomocni. Salon godny polecenia!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2021-03-13
*.221.120.*
Zakupiłem produkt kanale z funkcja spania po dwóch latach latach i dwóch miesiąc kanapa rozpadał się w ciągu 3 miesięcy klika rzeczy uległo zepsuciu zgłosiłem usterki do sklepu w Bydgoszczy niestety zostałem poinformowany iż minęły dwa lata gwarancji jedynie pozostaje naprawa na swój koszt zwróciłe [rozwiń/zwiń]
Mało wytrzymały stelaż amortyzatory bardzo słabe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

KLER Opinie