KLER Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 82
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
kler.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
ANNA
link | zgłoś
2021-05-31
*.254.184.*
Jestem bardzo mile zaskoczona zakupami w Kler. Od dłuższego czasu szukaliśmy odpowiedniego narożnika i pasującego fotela, i tak przypadkiem trafiliśmy do salonu w Poznaniu. Akurat była promocja i kupiliśmy zestaw w rozsądnej cenie. Polecamy!
promocje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AS
link | zgłoś
2021-05-31
*.101.16.*
Zdecydowanie odradzam zakup mebli tej marki, W styczniu 2021 zakupiłem zestaw mebli Kler - Solfeggio Masterpiece. Byłem wręcz przekonany, że kupując produkt marki premium otrzymam meble najwyższej jakości. Rozczarowanie przyszło wraz z dostawą. Dostawa - fatalna pod względem jakości: - b [rozwiń/zwiń]
Miało być tak elegancko i prestiżowo
Słaba jakość wykonania mebli, praktycznie brak obsługi po sprzedażowej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2021-05-26
*.226.236.*
Widzę, że sporo sobie pozytywnych opinii dodali... "Moja ulubiona marka meblowa..." masakra, wstydziliby się. Jak narazie czekam na lustro miesiąc, 2 tygodnie temu pisałem maila - bez odpowiedzi, tydzień temu kolejnego maila - bez odpowiedzi. Troche słabo jak na taki drogi sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Goska_noak
link | zgłoś
2021-05-25
*:cb9d:7ff5:*
Moja ulubiona marka mebli! Mam kanapę soprano i każdy kto przychodzi pyta - co to za piękna kanapa! Polecam!
design
nie ma :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania B.
link | zgłoś
2021-05-18
*:2621:7e20:*
Meble wysokiej jakości. Sprzedawcy pomocni i profesjonalni. Polecam!
jakość wykonania, styl
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANETA
link | zgłoś
2021-05-18
*.205.172.*
Firma Kler to meble słabej jakości, niestety kupiłam tam meble do całego domu i cały czas muszę składać reklamacje , bo co chwilę coś się psuje. Przestrzegam przed kupowaniem w tej firmie. Opinie , które czytam pewnie pisze rodzina i znajomi pracowników.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ToJa
link | zgłoś
2021-05-14
*.3.143.*
Transport opóźniony o dzień, mimo ustalonego wcześniej terminu dostawy. Informacja na godzinę przed zaplanowana dostawą,że towar nie dojedzie w ustalonym dniu. Wynajęta firma kurierka nieprzeszkolona. Meble panowie montowali po raz pierwszy. Jak na wydane pieniądze to bardzo słabo. A miało być tak p [rozwiń/zwiń]
meble w porządku
obsługa po zapłaceniu zaliczki słabo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Doris73
link | zgłoś
2021-05-09
*:2e19:634:*
Rok temu kupiłam sofe i stolik kawowy, wczoraj wróciłam po więcej. Polecam salon w Katowicach, piękne miejsce.
wszystko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lukasz
link | zgłoś
2021-05-07
*.173.65.*
Zakupiłem narożnik za kilkanaście tysięcy złotych i oczywiście żaden sprzedawca nie informował że mam sobie co kilkanaście dni ( psikać WD-40 czy podobnym specyfikiem) żeby wszystko nie piszczało. Zgłosiłem reklamacje i dostałem odpowiedź cyt: W nawiązaniu do pisma z dnia... informuję, iż w książ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-04-22
*.173.10.*
Firma korzysta z podwykonawców. Przywiezli, zmontowali kanapę. Stwierdzili, z uśmiechem, że 2 nóżki były od innego modelu, 1 nie pasuje w ogóle. Napisali protokół reklamacyjny i tyle. Wszelkie reklamacje pisemne nie odnoszą efektu. Nadmienię, że kanapa ma po jednej stronie nóżki 4 cm wyżej a po dru [rozwiń/zwiń]
wygląd w salonie firmowym
krzywa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

KLER Opinie