KLER Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 82
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
kler.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
marcin
link | zgłoś
2021-01-16
*:eab9:97da:*
Spotkaliśmy się z wysokiej klasy obsługą w salonie Kler. Zamówienie zostało dosyć szybko zrealizowane. Same meble wysokiej jakości, prezentują się świetnie. Zdecydowanie dobry wybór.
wysoka jakość, dobra obsługa w salonie, szeroki wybór tkanin i obić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Peter
link | zgłoś
2021-01-15
*:9d1b:1ccc:*
Super sklep. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2021-01-15
*:2dbd:6fcf:*
Duży wybór nie tylko mebli, ale również pięknych dodatków. Zdecydowanie polecam :-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zuzka07
link | zgłoś
2021-01-15
*:2dbd:6fcf:*
Kupiliśmy zestaw kanapę Diva i dwa fotele Alto jesteśmy zadowoleni, super meble!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2020-10-20
*.16.34.*
Posiadam komplet skórzany Klera wiele lat. Tam też kupiłem stelaże regulowane do łóżka i materace. Wszystko, pomimo upływu czasu, służy bez zarzutu.
Wygoda, trwałość, wygląd.
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2020-06-21
*.36.220.*
ostatnio zakupiłem stolik kawowy\ławę Olimpia.Mebel niby ok, ale zajrzałem pod blat=dwie długie i głębokie rysy.Tragedia.Cena wysoka, a jakość beznadziejna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2020-05-02
*.10.36.*
Tak jak wielu opiniodawców byliśmy z żoną pod wrażeniem firmy Kler. Piękne reklamy które przedstawiały bogate wzornictwo, sympatyczna obsługa w salonie i na tym koniec. W kwietniu 2019 r złożyliśmy zamówienie - i zaczęło się. Cały zestaw wypoczynkowy był wymieniany pięć razy. Dzisiaj jest maj 2020 r [rozwiń/zwiń]
brak
brakoróbstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rajo
link | zgłoś
2020-04-15
*.77.72.*
Sofa za 23 tys. Po 2 miesiącach przestał działać ruchomy podłokietnik. Reklamacja odrzucona. Uszkodzenie mechaniczne. Ciekawe jakie inne ma być? Ze złości i ciekawości meble rozebrałam osobiście i włos mi się jeży na głowie jakie „meble” obecnie kler produkuje. Elementy konstrukcyjne wykonane z [rozwiń/zwiń]
miła Pani w salonie, znośna kawa
jakość zeszla na psy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rwl
link | zgłoś
2020-02-27
*.60.37.*
Przestrzegam przed zakupem tych mebli. Skóra odkształciła się po 2 tygodniach. Kompletny brak dbałości o ergonomię, w fotelach nie da się siedzieć, bo z siedziska się zsuwa.
W salonie wyglądały efektownie
opisane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2020-02-16
*.29.241.*
Klerowi wcale nie zależy na dobrej opinii i zadowoleniu klienta. Ma inne priorytety. Właścicielowi obojętne chyba już jest, że rzesza nabywców narzeka na jakość. Zdecydowałam się na zakup drogiego stołu Solaris, po namowach, bo promocja. Całe moje długie życie o takim marzyłam. w internecie takich [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

KLER Opinie