KLER Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 82
Średnia ocen:
3.6 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
kler.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Pietrek
link | zgłoś
2021-02-21
*.11.24.*
Meble bardzo wygodne i perfekcyjnie wykonane. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom-ek74
link | zgłoś
2021-02-20
*.11.24.*
Świetna obsługa! Byliśmy na zakupach z małym dzieckiem i ku naszemu zdziwieniu nie nudziło się - my oglądaliśmy spokojnie kanapy, a dziecko było zajęte rysowaniem w kąciku + zabawiane przez innych pracowników :) Wyszliśmy zadowoleni z zamówioną kanapą.
Obsługa, profesjonalne podejście, duży wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2021-02-19
*.173.161.*
inspirujące miejsce, bardzo mi się podoba duży wybór wyposażenia domu
Dużo inspiracji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olka
link | zgłoś
2021-02-15
*:89ba:aaad:*
Ciekawe meble, super pomocna obsługa salonu. Handlowcy pomocni i bardzo uprzejmi.. Salon godny polecenia.
Obsługa, Design
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2021-02-15
*.230.222.*
Jestem bardzo zadowolona narożnika libretto. Spodobał mi się w pierwszej chwili, kiedy zobaczyłam go w reklamie. Wykonanie na najwyższym poziomie, świetna jakość materiałów. Do tego bardzo wygodny i funkcjonalny. Trochę ciężki, ale dzięki temu stabilny i solidny. Do tego miła obsługa w salonie Ba [rozwiń/zwiń]
jakość, wykonanie, wygląd, wygoda
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-02-11
*.254.176.*
Sympatyczna obsługa salonu. Zakupy przebiegały w miłej atmosferze. Dodatkowo zostałam poczęstowana kawą. Chętnie wrócę do tego salonu. Bardzo polecam!
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2021-02-10
*.173.96.*
Bardzo sympatyczna i rzeczowa obsługa. Panie traktują klienta poważnie i naprawdę pomagają w trudnych wyborach. Dokonaliśmy z żoną zakupów mebli firm Kler i Klose. Wysoka jakość, a ceny... Tak jak i jakość. Polecam ten salon meblowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2021-02-09
*:fc3c:b858:*
Przemiła obsługa. Meble bardzo dobrej jakości. Ceny nie marketowe....ale produkty także, są innej jakości, niż we zwykłym markecie meblowym. Kupiliśmy właśnie tego, czego szukaliśmy.
Jakość, Wybór
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ludka
link | zgłoś
2021-02-06
*.173.105.*
Miła i znająca się na rzeczy obsługa salonu. Znalazłam to czego szukałam. Zestaw wypoczynkowy Diva był udanym zakupem. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-02-03
*.232.132.*
Zamówiłem krzesło w firmie Kler ( niestety nie ma swojej nazwy, ale jest to produkt krajowy w kooperacji Kler z jakąś fabryką nr. Kat. 8244-01, mogę załączyć fotkę dla zainteresowanych) Zamówienie było indywidualne, ponieważ siedzisko było za niskie do standardowej wysokości stołu i siedziało się tr [rozwiń/zwiń]
ładny materiał siedziska, odporny na zaplamienia
fatalna jakość sklejki użytej do oparcia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

KLER Opinie