Internet Airmax.pl Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 511
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Leszy
link | zgłoś
2024-06-15
*::1d4:*
W domu mam swój komputer, a żona i dzieciaki laptopy. Internet działa na pełnych obrotach na wszystkich urządzeniach. Nie zaobserwowałem, by ktokolwiek doświadczał spowolnienia w działaniu, nawet jeśli korzystamy wszyscy jednocześnie ze wszystkich komputerów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolek
link | zgłoś
2024-06-11
*.111.156.*
Nie miałbym nic przeciwko temu, żeby rynek usług w Polsce wyglądał tak dobrze jak usługi Airmaxu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksander
link | zgłoś
2024-06-08
*::344:*
Doskonały stosunek ceny do tego co dostałem. Już za kilkadziesąt złotych miesięcznie mam internet pozwalający mi na swobodne korzystanie z niego w wolnym czasie po pracy. Prawie codziennie umilam sobie wieczór seansem filmowym i jeszcze nie miałem tak, by nie było neta :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tymoteusz
link | zgłoś
2024-06-08
*::344:*
Konkretny internet do konkretnych zadań. Wykupiłem internet i zamówiłem od nich sprzęt i internet mknie szybciej niż auta na niemieckiej autostradzie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzyk
link | zgłoś
2024-06-02
*::ef:*
Udało mi się tu załatwić właściwie bez żadnych kłopotów odpowiednie, potrzebne mi do pracy w firmie łącze. Nie było żadnego wydziwiania, że bierz pan to co jest. Chciałem indywidualnego podejścia i takiego też doświadczyłem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gumiś
link | zgłoś
2024-06-01
*.111.156.*
Co mnie najbardziej przekonało to brak przerw w dostawie interneteu podczas trwania okresu testowego. Wiadomo, później mogło być różnie, ale już 5 miesięcy jestem tutaj i nie ma żadnych awarii.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jupiter
link | zgłoś
2024-05-26
*::2b5:*
Nie jest to pierwszy lepszy internet. Miałem do czynienia już z wielomami firmami i w każdej obiecywano złote góry, a szczególnie to, że to gdzie mieszkam nie będzie wpływało na prędkość internetu. Nie ma się co oszukiwać, mieszkając na wiosce nie zawsze jest możliwość posiadania tego samego co w du [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malwina
link | zgłoś
2024-05-25
*::241:*
Internet za rozsądne pieniądze. W dobie szalejącej inflacji każda dodatkowa opłata, która nie obciąża budżetu domowego jest na wagę złota!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monitor
link | zgłoś
2024-05-18
*::10d:*
Pracuję zdalnie i często mam wideokonferencję, zajmują mi cenny czas, który mógłbym poświęcić na prawdziwą pracę, ale mniejsza o to. Nic mnie tak nie wytrąca z równowagi jak zacinające się połączenie podczas tego typu spotkań. Rozumiem, nie mieszkam w mieście, ale to nie powód, by nie mieć dostępu d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadzia
link | zgłoś
2024-05-12
*:ebff:fee4:*
Szybki internet w każdym domu to nie jest mrzonka i ja się o tym przekonałam. Mieszkam na wsi, a obok mnie wybudowali się młodzi wraz z dziećmi. Ja nie potrzebuję zbyt szybkiego internetu, przeglądam tylko wiadomości, ale dla dzieci to konieczność. Może i transport publiczny w Polsce leży, ale złego [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matylda
link | zgłoś
2024-05-05
*::2ac:*
Jako mama trójki, z której każde dziecko korzysta z internetu na inny sposób, jedno więcej się uczy, a inne bardziej wybiera gry wiem, że niezależnie kto jest przy komputerze to połączenie musi być szybkie :) Airmax spełnił to wymaganie i moje dzieciaki nie skarżą się mi, a ja mam spokój i czas na i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Poter
link | zgłoś
2024-04-29
*::238:*
Jestem bardzo zadowolony z szybkości i działania łącza internetowego. Trudno sobie przypomnieć awarie internetu, co jest dla mnie kluczowe podczas pracy zdalnej. W sumie to sobie przypominam jedną przerwę, ale co zabawne to z mojej winy, bo odłączyłem router od prądu lol :) .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kurka
link | zgłoś
2024-04-25
*.111.245.*
Biorąc pod uwagę wszystko to wyszedłem dobrze na umowie. Parametry są w porządku, szczególnie jak za tak niski abonament co płacę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dzisiejszy
link | zgłoś
2024-04-18
*::95:*
Internet nie tylko do domowego użytku, w pracy spisuje się równie dobrze. Codziennie obsługuje kilkunastu klientów, z którymi mam kontakt przez kilka godzin praktycznie bez przerwy online. Gdyby nie to, że internet z Airmaxu działa bez awarii to miałbym kłopot. Wychodzi na to, że nie tylko ja jestem [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basu
link | zgłoś
2024-04-18
*::26:*
Gdybym nie mógł polegać na ich łączu, to bym nie zostawił najwyższej możliwej oceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basu
link | zgłoś
2024-04-18
*::26:*
Gdybym nie mógł polegać na ich łączu, to bym nie zostawiał najwyższej możliwej oceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lech
link | zgłoś
2024-04-14
*::72:*
Nie mam nic więcej do dodania, niż to, że raduje mnie fakt, że nie musze nic przy tym internecie działać od chwili podpisania umowy. Konfigurowałem go tylko raz i do teraz mam spokój.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Amadeusz
link | zgłoś
2024-04-08
*::72:*
Jestem stałym użytkownikiem internetu już od dobrych pięciu lat. Na palcach jednej ręki mógłbym policzyć, kiedy dzwoniłem na pomoc techniczną i kiedy potrzebowałem pomocy to została mi ona udzielona. To właśnie świadczy najlepiej o firmie. Nie liczą się miłe słówka w reklamach, a realne działania.
pomoc techniczna
nie zanotowałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baros
link | zgłoś
2024-04-08
*::346:*
Miło się mną zajęto na infolinii co dało efekt w postaci nowego klienta!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barton
link | zgłoś
2024-04-03
*::32d:*
Łatwo tu załatwić internet dla siebie, nie trwa to długo i w sumie szybko można się cieszyć z korzystania. Jak komuś zależy na czasie to polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie