Internet Airmax.pl Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 293
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrzej
link | zgłoś
2021-06-23
*.111.150.*
Ponad 10 lat juz korzystam z interentu w tej fimie. Jeżeli były jakiś przerwy w dostawie to zasadniczo mało uciążliwe i szybko usuwane. Gdyby było inaczej to pewnie zmieniłbym operatora. Przynam szczerze, ze przy ostatniej wymianie rutera, jakies 2 lata temu, musiałem szukac numeru do biura, bo zapo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam_Sikora
link | zgłoś
2021-05-12
*.111.145.*
Z firmą Airmax mam styczność od około 1,5roku i nie mogę powiedzieć złego słowa. Zero awarii nie wliczając braku zasilania przez energetykę. Stabilność na wysokim poziomie, wsparcie BOK bardzo dobre. Polecam
Prędkość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Admin
link | zgłoś
2021-04-15
*.111.142.*
Nareszcie firma z profesjonalnym podejściem do klienta. Zamówiliśmy łącze firmowe symetryczne 100/100Mb - jedyna firma która ma w okolicy takie możliwości. Korzystamy od 6mcy żadnych przerw niski ping wszystko działa jak należy. Będziemy rozwijać współpracę. Pozdrawiamy
prędkość,stabilność,
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabina
link | zgłoś
2021-03-09
*.111.150.*
Po przeczytaniu opinii zdecydowaliśmy się zamówić Internet na testy, użytkujemy go obecnie miesiąc i wszystko działa jak należy, dodatkowo wybierzemy opcję bez umowy, nawet najwolniejsza opcja szybkości w zupełności spełnia nasze oczekiwania, videokonferencje działa bez zarzutu, poczta działa szy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MakAlister
link | zgłoś
2020-12-27
*::108:*
Przez lata korzystałem z mobilnego Internetu ale wiadomo, tam są pakiety, limity, które się kończą i problem w tym, że nikomu nie opłaca się pociągnąć światłowodu do mojego budynku. W końcu stawka się przebrała, rachunki po 400 zł i praktycznie brak możliwości skorzystania z sieci LTE wieczorami zm [rozwiń/zwiń]
mega stabilny, mega szybki, idealny do gier
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Jarubas
link | zgłoś
2020-12-19
*.111.156.*
Przez lata korzystałem z mobilnego Internetu ale wiadomo, tam są pakiety, limity, które się kończą i problem w tym, że nikomu nie opłaca się pociągnąć światłowodu do mojego budynku. Wkońcu stawka się przebrała, rachunki po 400 zł i praktycznie brak możliwości skorzystania z sieci LTE wieczorami zm [rozwiń/zwiń]
Stablina prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Centrum Voip
link | zgłoś
2020-12-10
*.111.150.*
mamy na tym łączu centrale telefoniczna dla 30 osób i 20 osób pulpity. Najlepsze łącze symetryczne w najlepszej cenie . Testowaliśmy wszystko co jest na rynku. Airmax przebija wszystkie oferty. Wiekszość z nas ma juz tez w domu internet z Airmaxa. Pozdrawiamy
szybkość, niezawodność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2020-11-03
*.111.156.*
Polecam, łącze spełnia moje oczekiwania, Internet szybki stabilny, ma zewnętrzny adres idealnie działa z moim systemem grentona,
szybko, stabilnie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2020-10-06
*.111.145.*
Testowałem usługę w lokalizacji Wrocław, łącze radiowe 100 Mbit/s na 10 Mbit/s, na chwile obecną wyciągam 99 Mbit/s na 10 Mbit/s, pingi na poziomie 10 - 20 ms bez większych skoków. W związku podłaczenie jest banalnie proste instalacje wykonałem sam na Ubiquiti M5, sygnał na poziomie -60 (bardzo do [rozwiń/zwiń]
Prędkość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Z
link | zgłoś
2020-10-02
*.111.156.*
W trakcie studiów korzystałem z internetu AirMaxu i nie mogę do niczego się przyczepić. Transfer i połączenie bardzo stabilne. Prędkości pobierania nawet w godzinach wieczornych cały czas maksymalne. Jeśli ktoś nie rozumie, że prędkość pobierania zależy również od drugiej strony (serwera z którego c [rozwiń/zwiń]
Stabilna praca, niska cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie