Internet Airmax.pl Opinie

4.6 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 334
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Filip
link | zgłoś
2022-05-15
*::323:*
Nie wiem czy jest to szybki internet czy wolny, nie znam się za bardzo na tych wszystkich prędkościach. Z moich odczuć to internet działa mi na tyle szybko, że nie mogę narzekać i nie mam jakichś szczególnych problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Terez
link | zgłoś
2022-05-15
*::323:*
Obsługa klienta na lepszym poziomie od tego co uświadczymy w wielkich firmach szeroko reklamowanych w telewizji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula
link | zgłoś
2022-05-08
*::242:*
Nie znałam wcześniej tej firmy, ale podjęłam decyzję, że wezmę od nich internet. Okres testowy wszystko super, internet śmiga, chociaż zazwyczaj u każdego operatora okres testowy prezentuje się znakomicie, co innego pod podpisaniu umowy. No nic, stwierdziłam, że podpiszę umowę i podpisałam. Do dzisi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natka
link | zgłoś
2022-05-08
*::242:*
Starają się od lat dostarczać mi szybki internet do mieszkanka i co trzeba powiedzieć, wychodzi im to.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2022-05-01
*::18f:*
Z usług korzystam od 2 lat i w tym czasie nie stwierdziłem żadnych uchybień.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uchi
link | zgłoś
2022-05-01
*::18f:*
Jedynie ta firma podołała dostarczyć mi internet do mojego domu na uboczu. Ze znajomymi żartuję, że gdyby nie Airmax to bym chyba internet w wiaderku do domu nosił.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dadu
link | zgłoś
2022-04-24
*.111.156.*
Czas pandemii był dla mnie okresem, w którym korzystałem z internetu najintensywniej, pracowałem wtedy zdalnie, całe dni przed komputerem. W tym czasie nie wystąpiła u mnie ani jedna awaria internetu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtas
link | zgłoś
2022-04-24
*::2ed:*
Miło się przekonać, że po zawarciu umowy prędkość internetu jak i jego działanie pozostaje bez zmian, wszystko działa tak samo jak podczas okresu testowego.
szybkość, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cordian
link | zgłoś
2022-04-17
*::12f:*
Poleciłbym tę firmę wszystkim znajomym, jeśli szukaliby dla siebie internetu do domu. Korzystam z usług od kilku lat i nie wiem czy jakakolwiek inna firma utrzymałaby podobny, wysoki poziom.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZNUM
link | zgłoś
2022-04-17
*::12f:*
Bez wątpienia jedna z najlepszych firm dostarczających internet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gizmo
link | zgłoś
2022-04-09
*::1be:*
Kiedyś się zastanawiałem o co chodzi graczom, narzekającym, że mają wysoki ping i tak się nie da grać. Sam grałem na takim przez lata i było to dla mnie normą, ale dopiero przesiadka na internet Airmax uświadomiła mi, jak płynnie mogą poruszać się postaci w grach online! Teraz to granie stało się je [rozwiń/zwiń]
zero lagów w grach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagio
link | zgłoś
2022-04-09
*::1be:*
Porządna firma, nie ma to tamto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Land
link | zgłoś
2022-04-02
*::2cf:*
Jest jedna szczególna rzecz, za którą muszę pochwalić Airmax, mianowicie jest to obsługa klienta na infolinii. Niezwykle kompetentne osoby zatrudniają na to stanowisko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Światowy
link | zgłoś
2022-04-02
*::2cf:*
Mieszkałem w kilku europejskich krajach i wszędzie internet był droższy i działał tak sobie. W Polsce internet jest ogólnie tani i nieporównywalnie lepszy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek klient
link | zgłoś
2022-03-26
*.111.156.*
Mamy w Polsce sporo firm świadczących przeróżne usługi. Jak to bywa jedne działają lepiej, inne gorzej, ale ta firma z pewnością należy do tych co działają na zadowolającym poziomie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2022-03-26
*:ebff:fee4:*
Normalnie to człowiek nie lubi dzwonić do firm, bo wie, że o każdą sprawę trzeba się prosić i nie zawsze osoba po drugiej stronie jest delikatnie mówiąc miła. Tutaj przeżyłem duże zaskoczenie, nie tylko osoba za słuchawką była miła, ale natychmiastowo pomogła mi w moim problemie!
osoba za słuchawką zasługuje na podwyżkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grone
link | zgłoś
2022-03-19
*::196:*
Wziąłem u nich internet do nowego mieszkania i jest lepiej, niż sądziłem, że może być. Spodziewałem się średnich prędkości pobierania i wysyłania, ale prędkości przewyższają to co oferował mi poprzedni dostawca przed przeprowadzką.
lepszy internet, niż oczekiwałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ejnar
link | zgłoś
2022-03-18
*::378:*
Nie lubię się wypowiadać publicznie, ale poniekąd chce wyrazić swoją wdzięczność. W mojej pracy bez internetu nie byłbym w stanie nic zrobić, a poprzedni dostawca nie chciał mi pomóc ze stale zrywającym się połączeniem internetowym, dlatego musiałem poszukać alternatywy. Wybrałem Airmax i może miał [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konieczko
link | zgłoś
2022-03-12
*::141:*
Korzystam intensywnie z internetu w dzień i w nocy. Użytkując go o różnych godzinach, nie stwierdziłem, by były jakiekolwiek spowolnienia w jego działaniu.
stabilność w działaniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2022-03-12
*::141:*
Obsługa klienta, czy jak to teraz się nowocześnie mówi support NIE pozostawia wiele do życzenia, bardzo mili i rzeczowi ludzie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jo
link | zgłoś
2022-03-10
*.111.155.*
Nie polecam usług tej firmy, płacę za 100 MB, a osiągam 9 MB, wszystkie ustawienia prawidłowe, sygnał również. Kilka razy kontaktowałem się z tą pseudo firmą, ale za każdym razem dowiadywałem się, że "u nas wszystko jest dobrze", "u nich" pewnie pewnie tak ale to ja płacę za nic. Uwaga na umowę na c [rozwiń/zwiń]
brak
niedotrzymanie prędkości internetu, cena, "kruczki" w umowie", brak reakcji na reklamacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient Airmax od lat
link | zgłoś
2022-03-05
*::24d:*
Jestem z tą firmą związany już kilka lat i niezmiennie dostarczają mi internet, że tak powiem najwyższej jakości. W przeciągu wieloletniego okresu korzystania z airmax internet nie zanotowałem długich awarii ani spadków prędkości internetu. Tak to powinno wyglądać!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław airmax internet opinie
link | zgłoś
2022-03-05
*::24d:*
Normalnie, że polecam firmę za dostarczenie mi internetu spełniającego wszystkie moje oczekiwania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gertruda
link | zgłoś
2022-02-26
*::160:*
Dałabym i ocenę 6 jakby była taka możliwość. Dobrze wiedzieć, że są jeszcze firmy odpowiedzialne za to co oferują!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2022-02-26
*::160:*
Najbardziej podoba mi się ludzkie podejście airmax internet do klienta. Nie podchodzą do klienta jak do kolejnej osoby w tabelce w excelu, tylko starają się zrobić tak, by dostarczyć najlepszy internet dostosowany pod potrzeby danej osoby.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eron
link | zgłoś
2022-02-20
*:ebff:fee4:*
Bezawaryjny internet, może i zdarzyło się raz, że miałem krótką przerwę, ale zadzwoniłem i po chwili było już dobrze. Czyli potrafią pomóc od razu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2022-02-20
*::179:*
Czasami sam siebie nie rozumiem. Pamiętam jak kiedyś skusiłem się na internet z jednej z szeroko reklamowanych firm będąc pewnym, że internet będzie tak dobry jak w reklamie. Rozczarowałem się co niemiara. Musiałem zmienić firmę i wziąłem internet od Airmaxu. Jest lepiej, znacznie lepiej. Nie dam si [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycjusz
link | zgłoś
2022-02-13
*:ebff:fee4:*
Jakbym miał znów stanąć przed wyborem internetu to ponownie wziąłbym internet od Airmaxu. Internet chodzi szybko i nie mam kłopotów z jego użytkowaniem! Polecam Airmax Internet!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XIO airmax internet opinie
link | zgłoś
2022-02-12
*:a2ff:fe74:*
Dla mnie to internet działa bez zakłóceń. Co do jego ceny to nie ma to dla mnie większego znaczenia, w przypadku gdzie zależy mi na tym by działał. Miałem kiedyś internet z innej firmy, tańszy, ale co z tego skoro nie działał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
renata
link | zgłoś
2022-02-06
*::290:*
Korzystamy z tego samego internetu z córką wspólnie, to znaczy, ja mam internet u siebie w domu. Córka za to testuje go obecnie w mieszkaniu we Wrocławiu. Dla moich potrzeb airmax internet wystarcza, a nie słyszałam od córki by jej czegoś brakowało. Jak dla mnie to internet nadaje się do wszystkiego [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ireneusz
link | zgłoś
2022-02-03
*::371:*
Tylu różnych dostawców internetu sprawdziłem w swoim w życiu i bywało różnie. Raz działało, raz nie. Zdarzało się, że internet chodził szybciej rano, a wolniej wieczorem. Tutaj nie mam żadnych problemów, internet działa tak jak ma działać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszku
link | zgłoś
2022-01-29
*::2cc:*
Internet chodzi jak żyleta i o to w tym wszystkim chodzi. Żadnych zakłóceń, opóźnień, prędkość pozwala na wszystko. Pobieranie czy oglądanie filmów to żaden problem z airmax internet. To mi się podoba, płacę i mam usługę wartą tych pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
airmax internet opinie Goco
link | zgłoś
2022-01-27
*::313:*
Czasami zastanawiam się co ja bym zrobił bez internetu z tej firmy! Wszystko zawsze mi działa, internet śmiga, aż miło. Jak znajomi opowiadają mi o tym co sami mają w domu, że ich internet z innych firm raz działa, a raz nie to ciarki mnie przechodzą. Ja na szczęście nie mam tego typu problemów.
cena, szybkość, brak awarii
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maruda
link | zgłoś
2022-01-20
*.111.156.*
Po przeprowadzeniu się na obrzeża Wrocławia długo szukałem dobrego i stabilnego łącza do domu. Po kilku nieudanych próbach przetestowałem łącze od Airmaxa i podpisałem umowę. Od 6 miesięcy nie mam żadnych problemów, wszystko działa perfekcyjnie. Teraz uruchomiłem opcje biznesową 300/300 airmax inter [rozwiń/zwiń]
stabilne łącze, dobra komunikacja z opiekunem klienta
nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Georg
link | zgłoś
2022-01-04
*.111.145.*
Odkąd zmienieniłem operatora na Airmax moje ciągłe problemy z lagami skończyły sie. Ping bardzo niski prędkość osiągalna. Jeśli chodzi o cene toadekwatna do prędkości. Polecam
Prędkość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian airmax internet opinie
link | zgłoś
2021-12-09
*.111.150.*
W sumie to po raz pierwszy spotkałem się z tak elastycznym podejściem do klienta - niby jest cennik oficjalny ale i tak przy podpisywaniu umowy zaproponowano mi negocjowanie stawek jak i innych warunków umowy. Bardzo przyjazna obsługa, szczerze polecam.
negocjowalne warunki umowy, przyjazna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Nowak
link | zgłoś
2021-11-17
*.111.246.*
Dostawca internetu Airmax zapewnia najatrakcyjniejszą propozycję  internetu dla firm z praktycznym SLA. Niezakłócony dostęp do sieci, gwarantowuje ciągłą pracę zakładu. Z innych korzyści airmax internet warto wspomnieć   bardzo szybkie wykonanie przyłącza, nawet w miejscach mniej zurbanizowanych. In [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-10-27
*.111.150.*
Firma godna polecenia korzystam z usług od 2lat i jak najbardziej przedłuże kolejną umowe. Awaryjność zerowa. Cena za usługe jak najbardziej na plus. Polecam
Prędkość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KonketBud
link | zgłoś
2021-10-06
*.111.156.*
Z usług firmy airmax korzystamy od wielu lat w wielu lokalizacjach w Polsce, jako firma budowlana, stały dostęp do internetu w przypadku dużych inwestycji, jak i instalacje kamer do monitoringu to podstawa, a takie usługi zapewnia nam firma Airmax, serdecznie polecamy wszystkim
Szybki czas realizacji podłączenia, bardzo stabilnie łącza
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RanDom
link | zgłoś
2021-09-09
*.111.244.*
Internet podłączony został do firmy, łącze działa bardzo dobrze, w przeciwieństwie do poprzedniego dostawcy orange, gdzie występowały ciągle problemy, łącze od Firmy Airmax Internet działa wręcz doskonale, prędkości są stabilne, VPN działa nam doskonale, serdecznie polecamy
Szybkość uruchomienia, dobry kontakt, uczciwa cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-07-27
*.111.156.*
Jeśli chodzi o firme Airmax to złego słowa nie jestem w stanie powiedzieć. Korzystam z ich usług od 4lat i wszystko w jak najlepszym porządku. Wielki plus na panów z BOK którzy swą wiedzą przekraczają ponad przeciętną i w każdej sprawie pomagają i doprowadzają sprawę do końca.
Stabilność, obsługa BOK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-06-23
*.111.150.*
Ponad 10 lat juz korzystam z interentu w tej fimie. Jeżeli były jakiś przerwy w dostawie to zasadniczo mało uciążliwe i szybko usuwane. Gdyby było inaczej to pewnie zmieniłbym operatora. Przynam szczerze, ze przy ostatniej wymianie rutera, jakies 2 lata temu, musiałem szukac numeru do biura, bo zapo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam_Sikora
link | zgłoś
2021-05-12
*.111.145.*
Z firmą Airmax mam styczność od około 1,5roku i nie mogę powiedzieć złego słowa. Zero awarii nie wliczając braku zasilania przez energetykę. Stabilność na wysokim poziomie, wsparcie BOK bardzo dobre. Polecam
Prędkość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Admin airmax internet opinie
link | zgłoś
2021-04-15
*.111.142.*
Nareszcie firma z profesjonalnym podejściem do klienta. Zamówiliśmy łącze firmowe symetryczne 100/100Mb - jedyna firma która ma w okolicy takie możliwości. Korzystamy od 6mcy żadnych przerw niski ping wszystko działa jak należy. Będziemy rozwijać współpracę. Pozdrawiamy
prędkość,stabilność,
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabina
link | zgłoś
2021-03-09
*.111.150.*
Po przeczytaniu  opinii zdecydowaliśmy się zamówić Internet na testy, użytkujemy go obecnie miesiąc i wszystko działa jak należy, dodatkowo wybierzemy opcję bez umowy,   nawet najwolniejsza opcja szybkości w zupełności spełnia nasze oczekiwania, videokonferencje działa bez zarzutu, poczta działa szy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MakAlister
link | zgłoś
2020-12-27
*::108:*
Przez lata korzystałem z mobilnego Internetu ale wiadomo, tam są pakiety, limity, które się kończą i problem w tym, że nikomu nie opłaca się pociągnąć światłowodu do mojego budynku. W końcu stawka się przebrała, rachunki po 400 zł i praktycznie brak możliwości skorzystania z sieci LTE wieczorami zm [rozwiń/zwiń]
mega stabilny, mega szybki, idealny do gier
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Jarubas
link | zgłoś
2020-12-19
*.111.156.*
Przez lata korzystałem z mobilnego Internetu ale wiadomo, tam są pakiety, limity, które się kończą i problem w tym, że nikomu nie opłaca się pociągnąć światłowodu do mojego budynku. Wkońcu stawka się przebrała, rachunki po 400 zł i praktycznie brak możliwości skorzystania z sieci LTE wieczorami zm [rozwiń/zwiń]
Stablina prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Centrum Voip
link | zgłoś
2020-12-10
*.111.150.*
mamy na tym łączu centrale telefoniczna dla 30 osób i 20 osób pulpity. Najlepsze łącze symetryczne w najlepszej cenie . Testowaliśmy wszystko co jest na rynku. Airmax przebija wszystkie oferty. Wiekszość z nas ma juz tez w domu internet z Airmaxa. Pozdrawiamy
szybkość, niezawodność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom airmax internet opinie
link | zgłoś
2020-11-03
*.111.156.*
Polecam, łącze spełnia moje oczekiwania, Internet szybki stabilny, ma zewnętrzny adres idealnie działa z moim systemem grentona,
szybko, stabilnie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2020-10-06
*.111.145.*
Testowałem usługę w lokalizacji Wrocław,  łącze radiowe 100 Mbit/s na 10 Mbit/s, na chwile obecną wyciągam 99 Mbit/s na 10 Mbit/s, pingi na poziomie 10 - 20 ms bez większych skoków. W związku podłaczenie jest banalnie proste instalacje wykonałem sam  na Ubiquiti M5, sygnał na poziomie -60 (bardzo do [rozwiń/zwiń]
Prędkość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Z
link | zgłoś
2020-10-02
*.111.156.*
W trakcie studiów korzystałem z internetu AirMaxu i nie mogę do niczego się przyczepić. Transfer i połączenie bardzo stabilne. Prędkości pobierania nawet w godzinach wieczornych cały czas maksymalne. Jeśli ktoś nie rozumie, że prędkość pobierania zależy również od drugiej strony (serwera z którego c [rozwiń/zwiń]
Stabilna praca, niska cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-04-17
*.151.21.*
Oglądałem w czasie Wielkiego Tygodnia transmisje Mszy Świętej realizowanej przez te firmę i pragnę zwrócić uwagę na doskonałą jakość transmisji - efektywna kompresja nie psująca obrazu, ostry obraz, właściwie nakierowana kamera, kryształowo czysty dźwięk. Porównywałem to do innych transmisji również [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DarekS
link | zgłoś
2020-02-15
*.145.223.*
Dobry stabilny internet, co ważne brak efektu wieczoru jak w LTE czy u innych dostawców kablowych. Zamówiona prędkość airmax internet dostępna całą dobę, ping do największych polskich serwisów maks 9 ms, to dobre dla tych co grają, albo pracują na zdalnym pulpicie. Polecam
Stabilność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2020-02-15
*.82.111.*
Internet dostarczany jest bez zarzutów. Całodobowy równy maxymalny transfer. Korzystne opcje np. prepaid. Umowa również finansowo bardzo korzystna w szczególości okres 24mieś. W przeciągu roku użytkowania nie przypominam sobie żadnego problemu, nawet nie wiem, kiedy to tak szybko minęło.
Opcja Prepaid
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
airmax internet opinie Aneta91
link | zgłoś
2020-02-10
*.6.223.*
Jesteśmy zadowoleni ;-) Zmiana na lepsze ;) Mamy u siebie internet światłowodowy airmax internet, wszystko jest ok, polecam!
jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin Oława
link | zgłoś
2020-02-06
*.111.156.*
Serdecznie polecam posiadam, taryfę 900Mbps, wszystko super działa często powyżej 900Mega nawet osiągam szybkości, ping do wp 5ms, polecam!
szybko, sprawnie, niedrogo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
FormatXXL
link | zgłoś
2020-01-29
*.111.156.*
Firma Airmax, od 3 miesięcy dostarcza naszej drukarni łącze 0,5Gbps, gdzie wcześniej orange było w stanie dostarczyć 5x wolniejsze nie spełniające i tak swoich parametrów łącze, porównując Airmax do Orange to przepaść jakościowa na korzyść Airmax! Serdecznie polecamy usługi firmy Airmax, świetna jak [rozwiń/zwiń]
jakosc, kontakt, cena, szybkosc realizacji
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Firma Airmax internet opinie
link | zgłoś
2020-01-03
*::20f:*
Firma Airmax jest wspaniałym niezawodnym operatorem, Przez okres świąteczny mieliśmy problem jak się okazało u nas wewnątrz firmy, Airmax mimo świąt udzieliła nam fachowego wsparcia, za co bardzo jesteśmy wdzięczny! Takiego operatora nam potrzeba, na którego zawsze można liczyć!
wsparcie techniczne 24h/dobę to dla nas najważniejsze
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2019-12-10
*::243:*
Jak na razie wszystko gra :) przeniosłam się do nich jakieś 2 miesiące temu. Uważam, ze mają jedną z lepszych na rynku ofert jeśli chodzi o dostępne abonamenty airmax internet. Ja wybrałam ten najdroższy, bo jest najbardziej opłacalny.
cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Automotive Airmax internet opinie
link | zgłoś
2019-12-10
*::12c:*
Jestem informatykiem w firmie produkującej części do VW w strefie ekonomicznej, wcześniejszy operator nie był w stanie zapewnić tak dobrej jakości usłg 1Gb/s, Polecam operatora Airmax, wszystko działa na najwyższym poziomie
jakosc, stabilność, obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KarolJJ
link | zgłoś
2019-11-01
*.111.158.*
Przesiadłem się z internetu światłowodowego sieci wwwnet na airmax.pl, w poprzedniej firmie, ciągłe przerwy, tu mam internet od 3 miesięcy i wszystko działą doskonale ping co dla mnie ważne w grach jest do 10ms, jestem bardzo zadowolony i polecam graczą, w airmax lagi nie istnieją
super krótki ping, stabilnie bez awarii
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur Kołodziej
link | zgłoś
2019-10-31
*.220.101.*
Hej, myślę że ten operator jest wart uwagi. Każda firma ma swoje plusy i minusy, lepsze i gorsze opinie i jakość zależnie od lokalizacji i konkretnych oczekiwań osoby która chce dane usługi u siebie zainstalować. Warto sobie uświadomić jaka taryfa byłaby najlepsza, z czego w internecie korzystamy. J [rozwiń/zwiń]
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Airmax internet opinie
link | zgłoś
2019-09-25
*.247.74.*
Internet stabilny, cena OK. W pracy przez vpn i na dość wrażliwej na opóźnienia konsoli jako informatyk moge powiedzieć, że jest to dobry wybór, nie ma przerw, lagów, awarii. Solidny dostawca, moge polecić.
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
airmax internet opinie warz
link | zgłoś
2019-08-16
*.111.246.*
Jestem wymagającym graczem, podstawą dla mnie są krótki czasy reakcji, co ma ogromne znaczenie, aby wygrywać blitwy online, internetu mobilne odrazu wszystkie odpadły, operator światłowodwy, z środków EU zwinął się po proku, słupy wiszą powywarcane, kable pocięte, tyle było z internetu światłod [rozwiń/zwiń]
krótki ping, przystęna cena, zawsze działa
brak wawd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brat27 airmax internet opinie
link | zgłoś
2019-04-02
*.51.155.*
We Lisowicach połowa moich znajomych ma Airmaxa :) Kazdy zadowolony i poleca nastepnym.
dobry zasięg
0 wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antek Dalla
link | zgłoś
2019-04-02
*.14.151.*
Internet chodzi z dobrą prędkością. Szczerze polecam i pozdrawiam pomocną ekipę.
super prędkość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stały Klient
link | zgłoś
2019-04-02
*.39.11.*
Parametry-ok,obsluga klienta-wzorowa;niezawodność-bez zarzutów, cena airmax internet łącznie ze sprzętem potrzebnym do odbioru- umiarkowana. Tak trzymac :) polecam
niezawodność, zawsze pomocna pomoc na infolinii, fachowe doradztwo
poki co brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rodzinka airmax internet opinie
link | zgłoś
2019-04-02
*.55.67.*
Mogę śmialo powiedziec ze jest to internet rodzinny, Jako 5 osobowa rodzina korzystamy codziennie z komputera oraz telefonu i nie ma zadnych problemów z lacznoscia...corka i 2 synów w wieku szkolnym ciagle cos na komputerach robia, czy to gry, czy fb, czy inne strony i nikt sie nie s [rozwiń/zwiń]
wszystko ok
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Twitter
link | zgłoś
2019-04-01
*.55.131.*
Jestem zadowolony z usług Arimaxa, ceny są konkurencyjne i jakość na poziomie zadowalającym..
dobre ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2019-04-01
*.44.31.*
Od kilku lat jest klientem Airmax. Jestem w stu procentach zadowolony, Cena? Również świetna, Ogółem polecam, mam nadzieję, że będe mógł utrzymać pozytywną opinię.
Cena
nie zauwazylem jeszcze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolony Klient
link | zgłoś
2019-04-01
*.175.111.*
Polecam. Bez limitu, super prędkość i super jakość. Internet ma działać i działa.
działa działa działa
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
airmax internet opinie Ivoo
link | zgłoś
2019-04-01
*.88.123.*
Używam tego internetu na codzień i jak na razie jest niezawodny, mam na laptopie i telefonie i nic nie przerywa...chodzi jak żyleta.
dobra lokalizacja nadajnika i mocny sygnał
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Speed Men
link | zgłoś
2019-03-31
*.19.11.*
Łącze jest stabilne i nie ma zmuł wieczorami, normalnie da sie ogladac filmy. Internet jest nielimitowany i firma nie klamie. Za ta cene warto skorzystac z oferty. Pozdrawiam
nielimitowany
mało znani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia 29
link | zgłoś
2019-03-31
*.221.21.*
działa jak błyskawica, przebywam w domu wiec widzialabym jakby cos bylo nie tak. Internet na prawde dobry i stabilny. W koncu spokojnie i bez nerwów da się coś obejrzeć :)
po prostu działa poprawnie
nie zauważyłam jeszcze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alex airmax internet opinie
link | zgłoś
2019-03-28
*.13.143.*
Airmax internet działa świetnie.
bardzo dobry sprzęt do odbioru sygnału
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek 36 airmax internet opinie
link | zgłoś
2019-03-28
*.112.122.*
Dzisiaj wziąłem internet w sredniej taryfie cenowej. W okolicy Strzebina jest bardzo dobrze. Pobieranie na poziomie takim jak w umowie, wysyłanie także bez zastrzeżeń, testowałem w różnych porach dnia. Jeżeli takie prędkości się utrzymają to oferta jest godna polecenia. Jak na razie [rozwiń/zwiń]
dobry sygnał i dobry zasięg
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz B
link | zgłoś
2019-03-28
*.91.1.*
Długo szukałem internetu który by nie szwankował, dwóch poprzednich operatorów mocno zawodziło: jeden miał częste awarie ( nawet kilku dniowe przerwy w dostawie) kolejny przerw w dostawie miał kilka w ciągu dnia ..... Internet w Airmax to kolejna próba, mijają 4 miesiące i jeszcze ni [rozwiń/zwiń]
niezawodny pod każdym względem
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Staszek Wolny
link | zgłoś
2019-03-27
*.111.147.*
Super firma, super net, sensowne ceny.
dobra przepustowość na łączu
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gienek40
link | zgłoś
2019-03-27
*.111.199.*
Ja mam najlepszy sprzęt który wymieniam regularnie co 2-3 lata, i nie mam żadnych problemów z inernetem.
dobry sprzęt, atrakcyjne ceny i jasno sformułowana umowa
---
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
airmax internet opinie wrocławianin
link | zgłoś
2019-03-26
*.1.13.*
Krótko mówiąc jestem zadowolony, życzę wam takiego neta wszędzie, gdzie mieszkacie.
mocny sygnał
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz Cz
link | zgłoś
2019-03-26
*.7.14.*
Bardzo dobry internet, działa szybko i się nie zacina. Pobieranie średnio 60Mbps, a wysyłanie 10-15Mbps. Internet naprawdę jest nielimitowany, w grudniu zużyłem na prawde sporo i nic nie zwolniło.
nielimotowany, szybki, dobry
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2019-03-26
*.111.125.*
Ja mieszkam w bloku 15 lat w miescie sredniej wielkosci. Od zawsze miałam internet radiowy, chociaz firm oferujacych pojawiało się coraz więcej, nie chciało mi sie zrywac umowy, podpisywac nowej itp. Wszystko bylo ok. Teraz mieszkam w domku jednorodzinnym i dalej mam radiówkę w t [rozwiń/zwiń]
jakość na niezmienionym poziomie od lat, dobry sprzęt i fachowe doradztwo
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej Nawrot
link | zgłoś
2019-03-26
*.156.144.*
Airmax ma duży zasięg, łapie daleko na obrzeżach, stabilność łącza jest na wysokim poziomie jak dla mnie. Jestem bardzo zadowolony, jestem Klientem od wielu lat. Można trafić na fajne promocje cenowe. Polecam też w razie jakichkolwiek wątpliwości dzwonić na infolinie. Bardzo profesjonalna pomoc BOK.
stabilność łącza, brak usterek oraz awarii
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2019-03-26
*.55.134.*
Moim zdaniem Airmax spełnia oczekiwania. Kupowałem w celu posiadania w miarę szybkiego łącza w domu. Oferta sie rozwija cały czas i dostosowuje do Klienta oraz rynku. Jak na razie bezawaryjnie. Mam dobry zasieg i dobre połączenie w odległości od nadajnika. Duży plus za prosty, łatwy samodzielny mo [rozwiń/zwiń]
banalnie łatwy montaż i instalacja anteny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elwira
link | zgłoś
2019-03-24
*.111.145.*
Jakiś czas temu przesiadłam się na światłowód i coś co wcześniej średnio działało nagle okazało się świetnym internetem z dużą niezawodnością. Mogę polecić z czystym sumieniem. Nie wiem jakie prędkości osiągam na łączu, ale generalnie wszystko działa jak należy, Youtube ładuje sie [rozwiń/zwiń]
nie zacina
nie ma wad poki co
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Remigiusz
link | zgłoś
2019-03-24
*.22.82.*
Mam abonament najtańszy i w zupełności mi wystarcza. Płatności faktur zawsze bez problemów, mozna szybko uregulować należność przez szybkie platnosci. Bardzo polecam tę firmę.
szybka komunikacja z ludźmi na całym świecie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bokser32 airmax internet opinie
link | zgłoś
2019-03-23
*.131.155.*
Stabilna i płynna praca, nigdy mnie nie zawiódł, korzystam od 6 miesięcy.
Stabilna praca na łączu
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2019-03-22
*.133.13.*
Oferta airmax internet godna polecenia. Światłowód to podstawa dobrego internetu. Moge napisac ze jakosc jest  na najwyzszym światowym poziomie.
płynność
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman K
link | zgłoś
2019-03-21
*.111.145.*
Jestem w 100% zadowolony. Posiadam internet od Airmaxa od 4 lat. Dla stałych Klientów airmax internet są lepsze warunki :)
nieograniczony dostęp do zasobów sieci
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szczęśliwa rodzinka
link | zgłoś
2019-03-21
*.111.188.*
U nas internet radiowy używa cała rodzina, łącznie z dziecmi oraz babcią :) co prwda babci niewiele potrzeba do szczescia ale synowie graja w gry sieciowe i nie skarżą się że im coś rozłącza. Antene mamy na dachu a router na drugim końcu domu. Wszystko hula jak należy a obsługa d [rozwiń/zwiń]
duże podziękowania dla całej ekipy za owocną współpracę oraz doradztwo techniczne
nie zauwazylem....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania Budka
link | zgłoś
2019-03-19
*.183.215.*
Polecam z całego serca, nikt nie ma takiej oferty
dobra oferta
samodzielna instalacja i montaz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Przybył
link | zgłoś
2019-03-19
*.201.7.*
Co do parametrów to są dobre, nielimitowany internet i dotrzymywane predkosci zapisane w umowie. Co do obsługi klienta tez jest OK. Co do niezawodności to póki co jest niezawodny. Przetestowalem juz chyba wszystkie mozliwe firmy i airmax Internet jest na prowadzeniu. Moge śmiało polecic.
jest tak jak w umowie, nic nie jest naciągane ani zaniżane
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kajtek
link | zgłoś
2019-03-18
*.86.42.*
Moim zdaniem nic dodać nic ująć: Internetowe biuro obsługi, miła obsługa klienta oraz niskie pingi. Mi działa i nie mam się do czego przyczepić, na prawdę rewelka.
Infolinia 7 dni w tygodniu
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur Grabczyk
link | zgłoś
2019-03-17
*.131.13.*
Prędkość bardzo dobra, aby uzyskać dobre prędkości JEST KONIECZNE ustawienie rutera w dobrym miejscu.Jestem bardzo zadowolony. Super łącze. Polecam
prędkość, prędkość, prędkość
jest wszystko idealnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol Konieczny
link | zgłoś
2019-03-17
*.111.115.*
Jestem klientem airmax internet od 3 lat i jestem bardzo zadowolony, w mojej opinii mam zawsze silny zasięg, internet działa płynnie, bez zakłóceń... polecam dalszym znajomym bez obaw :)
brak zakłóceń, szybkość, jakość usług wysoka
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konkretny Sławek
link | zgłoś
2019-03-17
*.15.198.*
No cóż, przed zakupem warto się trochę zorientowąć co w eterze piszczy. Czy jest zasięg, jaki, wewnątrz czy na zewnątrz, gdzie jest najbliższy nadajnik, jaki router wybrać, a dopiero później podjąć decyzję. Ja zaczałem od najtańszej taryfy, potem przeszedłem na srednia i tak juz [rozwiń/zwiń]
konkretnie i na temat, dobre łącze w atrakcyjnej cenie
--
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz Warkocz - airmax internet opinie
link | zgłoś
2019-03-15
*.33.72.*
Czy sie stoi czy się leży Airmaxa brać należy!
same zalety, 0 ściemy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbychu29
link | zgłoś
2019-03-12
*.43.53.*
Ja napiszze szczerze: Stabilna prędkość airmax internet, dobry zasięg na wsi i żadnych problemów technicznych do tej pory. Dla mnie na 5. Polecam Zbychu29
pod względem technicznym rewelacja
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja32
link | zgłoś
2019-03-12
*.31.122.*
Bardzo jestem zadowolona z oferty Airmax. Airmax Internet działa szybko i nie zacina się. Polecam!
pomocna ekipa na infolinii, prosta umowa, i expresowa dostawa potrzebnego sprzętu do instalacji
jeszcze nie wiem...poki co brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
CBD
link | zgłoś
2019-03-11
*.121.125.*
Dziala swietnie. Osiagam takie wartości jak zapisane w   pakiecie. Nie widze powodow do narzekania. Bardzo dobra opcja, ktora w pelni rozwiazuje problem braku dostepu do netu po kablu. Z tego co sie zorientowałem znajomi również są zadowoleni z usług od Airmaxa.
brak zerwań łącznośći jak w przypadku kabla....zero szumów, zmuł itp
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
podróżniczka
link | zgłoś
2019-03-11
*.193.161.*
Wykorzystuję internet z Airmaxa podczas podróży po dolnym śląsku oraz wielkopolsce by na bieżąco załatwiać potrzebne sprawy związane z pracą i nie tylko. Jest 100 razy lepiej niż w przypadku internetu mobilnego. Dla mnie jest dobrze i mam nadzieje że tak pozostanie. MOge polecić airm [rozwiń/zwiń]
stabilne łącze o każdej porze dnia i nocy
mało popularni, dowiemy sie tylko z lokalnych reklam albo od znajomych o ich istnieniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gracz Mariusz
link | zgłoś
2019-03-11
*.5.210.*
Mam najtańszy abonament w Airmaxie chce powiedzieć że oceniam na 4+. gram spoko na kurniku, radio internetowe nie przerywa i fajnie się loguje. Nie zauważyłem większych zmian w godzinach wieczornych. NIc nie zmula ani nie zacina. Jestem zadowolony.
nie zacina, szybkość ładowania stron, bez awarii
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jesus33
link | zgłoś
2019-03-10
*.211.12.*
Światłowód posiadam trzy tygodnie. Śmiga  rewelacyjnie na laptopie jak na telefonach dobrej klasy wyniki ponad normę. Osobiście jestem zadowolony z airmax internet a w mieszkaniu do wi-fi podłączone mam 7 sprzętów jak dekodery telefony czy laptopy. Polecam
transfery plików P2P, FTP,
spam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur W
link | zgłoś
2019-03-10
*.33.15.*
Ja napisze prosto i konkretnie: konkurencyjne ceny,szybka pomoc techniczna i stabilność łącza. Czego wiecej potrzeba do szczescia?
konkurencyjne ceny
jest tak wciągający że juz mam prawie garba ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemooo
link | zgłoś
2019-03-10
*.219.215.*
Mam te usluge internetu dopiero tydzien ale u mnie na wsi smiga,antena ok 4km, pobieranie i wysylanie ponad przecietne parametry,nic tylko polecac przy niezapchanych nadajnikach. Nowy Dwór- Przemo.
szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Młody23
link | zgłoś
2019-03-09
*.155.215.*
Internet pięknie działa polecam. Nie miałem przekonania ale gdy zamówiłem i sprawdziłem jest to strzał w dziesiątkę pełny zasięg okolice Pielgrzymki. Mam na pre-paid.
dobry zasięg
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwia S
link | zgłoś
2019-03-09
*.21.15.*
Internet działa bez zarzutu. Korzystam z neta w różnych porach, czasem raz na tydzień, czasem przez 2 tygodnie po 10-12 godzin. Skype, gry on-line, filmy, muzyka często jednocześnie i nic mi nie zacina się i nie przerywa. Jestem zadowolona.
dobra jakość słuchania muzyki i oglądania filmów
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TopModel2016
link | zgłoś
2019-03-08
*.85.241.*
Internet od lokalnego Airmaxa zdecydowanie lepszy i szybszy od tego z którego korzystałem do tej pory (Netia). A dużym plusem jest fakt, że router mogę zabrać ze sobą gdzie chcę. I ogolnie cały sprzęt mogę w razie rezygnacji sprzedać i tyle. Póki co moge polecić.
bez zastrzeżeń
nie widziałem jak do tej pory
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesiek
link | zgłoś
2019-03-07
*.13.13.*
Internet śmiga ze aż miło- pobieranie zawsze powyżej 100Mbit. Polecam Krzyżanowice.
szybkosc pobierania
----
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient 255
link | zgłoś
2019-03-06
*.33.11.*
Radiówka to nie to co 10 lat temu. Teraz jest nielimitowane łącze radiowe - przynajmniej w Airmaxie. NIe zdarzyly mi sie problemy ani żadne raklamacje.NAUCZCIE SIE CZYTAC I SLUCHAC KONSULTANTÓW - predkosc zalezy od ZASIĘGU...
bliskość do nadajnika dzieki czemu zasieg jest bardzo dobry
0 wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadzik
link | zgłoś
2019-03-05
*.111.156.*
Podoba mi się opcja prepaid. Jak chce net to place i mam jak nie chce to nie place :))). Żadnych podpisów, żadnej ściemy, proste jasne zasady. Żadnej ściemy, jasne zasady.
prostota, dobry net
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
przedstawiciel handlowy
link | zgłoś
2019-03-05
*.99.1.*
Przeprowadzka z miasta na wieś to fantastyczna sprawa.Cisza,spokój,pełen luz.Problem zaczął się gdy chcieliśmy podłączyć się do NETU. W Airmaxie jak nigdzie indziej nie widzieli zadnych technicznych przeszkod do tego aby swiadczyc nam swoje usługi. Wspolpraca z airmax internet trwa j [rozwiń/zwiń]
dobry, mocny sygnał, bezawaryjność, miła pomocna ekipa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tajemniczy
link | zgłoś
2019-03-04
*.34.31.*
Rekomenduję współprace z tym dostawcą internetu.
szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ziomek30
link | zgłoś
2019-03-04
*.67.17.*
Mieszkam w Sobótce. Tam lepszego internetu nie znalazłam niz Airmax a raczej nie zamierzam się przenosić, bo naprawdę dobre warunki podpisania umowy.
stabilne łącze
nie wiem...moze troche cena za sprzęt...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta airmax internet opinie
link | zgłoś
2019-03-03
*.111.3.*
Ocena bardzo dobra. Nie ma porównania z poprzednim dostawcą. Prędkość internetu na stałym dobrym poziomie. Brak problemów technicznych- wszystko działa jak należy i to się chwali :)
szybkość i mocny sygnał
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ludwik Sobieraj
link | zgłoś
2019-01-24
*.111.142.*
Mam Airmaxa od kilkumiesięcy i jestem pozytywnie zaskoczony. Nawet w godzinach szczytu net chodzi na poziomie 90 proc. tego, co mam w ofercie. Ale ważniejsze – nie mam żadnych awarii. Wcześniej miałem internet mobilny. Kilka dni bez awarii internetu to było naprawdę święto a teraz zapomniałem o awa [rozwiń/zwiń]
cena, stabilność,szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabina
link | zgłoś
2018-12-29
*.111.246.*
Jak macie w zasięgu to nie ma co się zastanawiać, dużo lepszy net od mobilnego chłamu... zawsze można tez przetestować jak działa w kożdej lokalizacji pozdro
wszystko
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2018-12-29
*.111.142.*
Witam, 3mce temu zmieniłem operatora i w końcu mam porządny internet przez całe święta prędkość nie spadła nawet o 10%. U poprzednich dostawców była to porostu masakra nic nie dało sie zrobić, oglądać, grać nie mówiąc już o monitoringu. Teraz wszystko działa ja pracuje normalnie a dzieci zadowolone [rozwiń/zwiń]
stabilność,cena,prędkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel Nawrocki
link | zgłoś
2018-11-07
*.111.156.*
Dobry bezwaryjny dostawca, godny polecenia.
szybko
brak widocznych wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2018-11-05
*.111.142.*
Korzystam z Airmax od 4 miesiecy, jestem bardzo zadowolony, wcześniej korzystałem z usługi dużego operatora i każdy kontakt z nin wiązał się ze stratą godziny aby w ogóle z kimś porozmawiać. W Airmax zawsze miło w biurze szybko odbierają i rzetelnie odpowiadają na pytania, udzielają pomocnych odpowi [rozwiń/zwiń]
stabilność ,niezawodność prędkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WebKamerka
link | zgłoś
2018-11-05
*.111.246.*
śmigaja kamerki online na tym łączu na stronie www, bardzo polecam airmaxa, dają publiczne ip, widoki z Bieszczad teraz moi klienci mogą ogladać online :)
super świtna pomoc techniczna kamerki online działają jak należy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KaliszIT
link | zgłoś
2018-10-30
*.97.84.*
Potwierdzam wszystkie pozytywne, opinie, dla nas najważniejsze że od kilku miesięcy nawet najmniejszej przerwy w dostawie internetu nie było, stabilność na wysokim poziomie, bardzo polecam
brak awarii, dobra stabilność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian Adamiec
link | zgłoś
2018-10-30
*.111.142.*
Operator bardzo profesjonalny. Na etapie testów wszystko śmigało jak trzeba. Teraz, kiedy już kilka miesięcy jestem klientem to fakty są takie, że: 1 Transfer jest nawet ciut wyższy Rzeczywisty transfer jaki osiągam to 330Mb/s, podczas gdy na etapie testów osiągałem ponad 290Mb/s .) DO tego cena, pł [rozwiń/zwiń]
szybkośc, cena ,bezawatyjność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław Honcel
link | zgłoś
2018-10-29
*.111.156.*
Korzystam z Airmax w miejscowości Wrocław i nie mam nic do zarzucenia jeśli chodzi o funkcjonowanie ich łącza. Polecam
Brak umowy, szybka prędkość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof_Białek
link | zgłoś
2018-10-22
*.111.156.*
Polecam operatora za rzetelność i możliwość korzystania z usługi bez umowy i zobowiązań opcją Prepaid
Brak umowy, szybka prędkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Juri966
link | zgłoś
2018-10-18
*:0:0:*
Branie w gry online z airmax nabrało sensu, przy LTE to była tragedia w airmaxie 0 lagów, serdecznie polecam YT w 4k śmiga na wypasie
podłączenie w 1 dzień, pingi po 7ms, wypasik
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niko Rxxx
link | zgłoś
2018-10-11
*:0:0:*
jestem mile zaskoczony, wcześniej miałem LTE blisko nadajnika, ale tutaj w airamx pinga mam do serwera z grą ulubioną 7ms, 0 lagów, bardzo polecam, obsługa techniczna na max poziomie! Polecam
krótki ping, super jakość, stabilę, 10000x lepsze od LTE i brak limitów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WKS Wrocław
link | zgłoś
2018-10-01
*.111.145.*
Super wsparcie techniczne i bardzo dobra jakość usługi, można brać w ciemno polecam.
Bezawaryjność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bolo
link | zgłoś
2018-09-19
*.111.145.*
Polecam Airmax za bezawaryjne działanie i opcje prepaid gdzie nie musze sie stresować umowami.
Bezawaryjność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rachwalski_Maciek
link | zgłoś
2018-07-24
*.111.145.*
Firma Airmax jest godna polecenia za świadczące usługi internetowe. Przerwy w dostawie usługie praktycznie sie nie zdarzają, a cenowo równiez to wygląda w porządku.
Bezawaryjność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala Wawrzyniak
link | zgłoś
2018-07-16
*.111.12.*
Dobry dostawca internetu, szybka instalacja, wszystko OK. Ceny konkurencyjne do nieraz bardziej awaryjnych alternatyw lub powolnego LTE. Jestem zadowolona.
OK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof Makowski
link | zgłoś
2018-06-05
*.111.145.*
Firma godna polecenia która dba o klienta a nie tylko o swój portfel. Polecam
cena, predkosc
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof z Nysy
link | zgłoś
2018-05-23
*.111.145.*
Szybki, tani i bezawaryjny internet - doskonały dla aktualnych potrzeb związanych z internetem, inteligentnym domem i wszelakimi technicznymi nowinkami związanymi z siecią. Polecam.
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gustlik
link | zgłoś
2018-05-07
*.111.145.*
Wielki pozytyw dla Airmax, nie naciągają klientów i ceny adekwatne do predkości. Polecam
Cena, stabilność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rogal
link | zgłoś
2018-04-17
*.185.104.*
Nie wiedziałem, ze jest możliwy internet w Polsce bez umowy, bez zobowiązań, ta oferta jest idealna, mam nadzieję, że jak się wyprowadzę do innego miasta to również będę mógł korzystać z airmax, który spełnia w 100% moje oczekiwania, krótki ping do 10m, nie ma absolutnie lagów, stabilnie a do tego [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brunet
link | zgłoś
2018-03-29
*.111.145.*
Firme Airmax można w ciemno brac korzystam z ich uslug od 3 lat i brak jakichkolwiek problemów.
cena, predkosc
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2018-03-16
*.166.162.*
Zdecydowanie Polecam! Bardzo dobra jakość, nie spodziewałem się, jest to przepaść do LTE, Internet od www.airmax.pl to na moje doświadczenie najlepsza jakość z jaką miałem do czynienia, Filmy w 4k płynnie działają na netfliks, brak limitów w przeciwieństwie do bezlimitowego LTE! POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michalp
link | zgłoś
2018-03-08
*.111.145.*
Jestem klientem od kilkunastu miesięcy, a reklamacji nigdy nie musiałem składać. Dzięki dobrej jakości internetu nie mam problemów w swojej firmie, wcześniej różnie z tym bywało, dlatego cieszę się że trafiłem na Airmax. Polecam jako dostawcę internetu!
bezawaryjna sieć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Madeja_Marian
link | zgłoś
2018-03-01
*.111.145.*
Polecam Airmax za stabiloność, brak limitów oraz podchodzenie wsparcia telefonicznego do każdego klienta indywidualnie.
cena, predkość, brak limitu
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Grajski
link | zgłoś
2018-02-18
*.167.109.*
Bardzo stabilna sieć, nie kojarzę ani jednej awarii w przeciągu 5 lat jak opiekuję się działem informatyki w firmie U...
Niespotykane na rynku SLA, chyba najtańszy voip w Polsce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MIron Jaskov
link | zgłoś
2018-02-11
*.111.244.*
Wszystko dziala jak nalezy, bardzo polecam, instalacja byla bardzo, predkosci dzialaja tak jak w umowie, polecam i pozdrawiam z Czech
szybki internet polecam
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kampar
link | zgłoś
2018-02-07
*.237.188.*
Używam w domu i w pracy, nie mogę narzekać na łącze i prędkość. Polecam, u mnie się sprawdza!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biuro podróży
link | zgłoś
2018-01-31
*.111.156.*
Jak najbardziej polecam firme airmax.pl - mamy łącza w 7 naszych obiektach 150/150Mb - prowadzimy biura podróży wiec zależy nam na szybkim a przede wszystkim stabilnym połączeniu od 6 mcy nie mamy żadnych kłopotów z łączem Airmax. Pracownicy pomogli w doborze predkości i sprzętu ...wszystko na naj [rozwiń/zwiń]
stabilność, szybkość , niski ping
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2018-01-31
*.111.143.*
Ja ma od nich teraz 4 łącza (3 "internety" i 1 transmisję). Lokalizacja: Dolnośląskie. W sumie jakościowo powiedziałbym, że najlepszy. Sprawują się naprawdę dobrze. Kompetentna infolinia, na której można szybko i konstruktywnie załatwić sprawę, nie ma problemów z szybką likwidacją łącza lub przenies [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Jaroński
link | zgłoś
2018-01-27
*.167.108.*
Airmax internet to chyba najbardziej stabilna usługa z jaką miałem do czynienia, nie przypominam sobie aby kiedyś była jakaś przerwa w usłudze. Nawet w czasie długotrwałych braków prądu sieć działa bez zarzutu.
Negocjowalna umowa, negocjowalne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Heniek
link | zgłoś
2018-01-18
*.111.145.*
Jeśli chodzi o Airmax to solidny operator mający dobrą obsługę na infolinii, prędkość jest w porządku trochę cene mogliby zniżyć ale w sumie nie ma tragedii bo przy drugiej umowie dali mi fajne warunki
Obsługa i prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna Gxxx
link | zgłoś
2018-01-15
*.137.131.*
Podłączyłam internet w centrum Legnicy, tego nie da się porównać do internetu z orange, strony otwierają się natychmiast, jakość obrazu na youtube jest doskonała, na orange nie dość, że buforowało to tragiczny obraz był, polecam wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz Grzyb
link | zgłoś
2018-01-07
*.111.150.*
Zdecydowanie polecam Airmaxa od roku korzystam z ich usług teraz nawet zaproponowali mi lepsze warunki z uwagi na przedłużenie umowy o kolejny rok. Przez cały czas użytkowania żadnych problemów ;)
Bardzo dobra jakość usługi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zosia
link | zgłoś
2018-01-04
*.111.145.*
firma Airmax jest jak najbardziej godna polecania, dba o klienta a nie o kieszeń swoją, mają wysokie predkości za przestepne ceny.
cena, predkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz Kokoszka
link | zgłoś
2017-12-27
*.111.244.*
Szkoda, że firma airmax nie ma zasięu w moim mieście, a mam okazję w przerwie świątecznej korzystać z airmax u rodziców w rodzinnym mieście, jest pod ogromnym wrażeniem, że internet dotarczany drogą napowietrzną może osiądać szybkości powyżej 100Mb/s. Z takiego internetu to sama przyjemność korzyst [rozwiń/zwiń]
Doskonała jakość.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2017-12-21
*.126.180.*
Serdecznie polecam tą opcję ! Airmax - internet to najbardziej solidna praca ludzi jaka mi się przytrafiła. Nigdy nie zawodzą człowieka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław Nowicki
link | zgłoś
2017-12-15
*.111.193.*
Jestem w Airmaxie już od około 1,5 roku i jestem zadowolony. W tym czasie przerw praktycznie nie ma. Jak byłem w lte to każdy wieczór był jedną wielką przerwą, nie wspominając o limitach danych. W Airmax mam jasne zasady, żadnych doładowań, żadnych limitów, wiem za co płacę.
Wszystko super
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek_Nowacki
link | zgłoś
2017-12-11
*.111.145.*
Również daje łapke w góre dla Airmax, głównie za osiągi prędkości i za bezawaryjność . Polecam
Bezawaryjność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati
link | zgłoś
2017-12-07
*.111.156.*
W firmie miałem łącze z Orange i szukałem zapasowego dostępu do internetu z uwagi na częste przerwy, wybór padł na AirMAx po pierwszym przełączeniu na zapas już tak zostało i to Orange jest teraz łączem zapasowym z którego muszę zrezygnować. Od 6 miesięcy korzystania ciągłego nie było dnia aby int [rozwiń/zwiń]
Stabilność, niezawodność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cafe2
link | zgłoś
2017-12-02
*.197.170.*
Dobra firma airmax internet, szybka i uprzejma obsługa. Polecam wszystkim
Dobra obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Programista w firmie programistycznej
link | zgłoś
2017-12-01
*.166.60.*
potwierdzam wszystkie pozytywne opinie, internet posiadam od www.airmax.pl zarówno w domu jak i w firmie, w której pracuję, tworząc aplikacje na smartfony w wrocławiu, jakość usług doskonała, pingi w grach ponizej 15ms, do portali znanych w polsce ok 10ms, czy można chciceć coś więcej? pozdrawiam
świetna pomoc tech, super cena, wysoka jakość, brak usterek
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Kowal
link | zgłoś
2017-12-01
*.194.12.*
Uczciwa i solidna firma, korzystam od kilkunastu miesięcy i wszystko jest w porządku. Niskie pingi to główna przesłanka dla której pozostaję związany z tym dostawcą. Polecam.
bardzo dobry ping
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bacha
link | zgłoś
2017-11-29
*.111.156.*
Bardzo dobra usługa w dobrej cenie, brak awarii, dobry wybór dla domu.
Cena, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia R.
link | zgłoś
2017-11-29
*.111.145.*
Internet zadowalający za dobrą kasę, pracuje na internecie pare godzin dziennie , nie zacina i szybko wysyła pliki o dużych rozmiarach poprzez maila. Polecam
Prędkość, cena, brak awarii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wodzirej
link | zgłoś
2017-11-24
*.111.156.*
Lokalny dostawca jest lepszy niż ogólnopolski - to się sprawdza w przypadku airmaxa, obsługą zajmują się pracownicy firmy, a nie jakieś callcenter, warunki finansowe można indywidualnie wynegocjować, jakość usługi bez zastrzeżeń. Oby tak dalej.
Indywidualne podejście do klienta, wysoka jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janeczka
link | zgłoś
2017-11-24
*.111.156.*
Dwa lata bez jakichkolwiek problemów w odbiorze internetu i bardzo atrakcyjna oferta na przedłużenie, mogę zdecydowanie polecić.
Dobry internet, bezawaryjny
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rudy_rydz
link | zgłoś
2017-11-23
*.111.145.*
Operator godny polecenia, brak jakichkolwiek zarzutów wobec firmy Airmax
Szybkość, cena, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2017-11-19
*.111.145.*
bardzo dobry operator wszystko świetnie śmiga polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZimerArtMant
link | zgłoś
2017-11-13
*.111.155.*
Airmax to jeden z lepszy operatorów jaki trafił się nam w domu, najważniejsze dla nas to brak limitów danych, teraz wszyscy w domu gdzie jest 3 tablety 5 smartfonów komputery i 3smart TV mogą bez stresu oglądąć YT, ponadto kolejna niespotykana wazna cecha, to airmax jako jedyna firma w mojej okolicy [rozwiń/zwiń]
brak limitu, publiczne ip, szybkie, stabilne, super obsługa, pełen profesjonalizm techniczny w konfiguracji kamer
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2017-11-08
*.172.241.*
Jest mi bardzo żal, że wcześniej nie znałem tej firmy i nie wiedziałem, jak może działać internet. Internet jak internet, myślałem, i dopiero po spróbowaniu poczułem różnicę, ten internet jest jak wiatr w żagle zamiast mozolnego wiosłowania. Prawdziwe i wspaniałe surfing experience.
ultra mega hiper szybki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alladyn
link | zgłoś
2017-11-02
*.111.156.*
Witam, ponad rok czasu szukałem operatora do domu i monitoringu, gsmy to tragedia polsat to samo, wszedzie były problemy. Kolega ze studiów polecił mi airmax.pl i mogre powiedzieć że to jest to czego szukałem. Profesjonalne podejście do klienta, monitoring i internet na najwyższym poziomie... Ni [rozwiń/zwiń]
brak awarii, szybkość,cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2017-10-27
*.36.24.*
Profesjonalny dostawca internetu dla biznesu, zaczęliśmy współpracę w 2014 roku od dwóch lokalizacji i podłączaliśmy systematycznie kolejne w miarę rozrostu sieci airmax i zakładania kolejnych placówek naszej firmy. W tej chwili kilkanaście punktów na terenie 4 województw, stabilne i szybkie łącza, [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jozef
link | zgłoś
2017-10-27
*.111.140.*
Jako stały klient mogę tylko pochwalić tego dostawcę, przez ponad 10 lat zdarzyło się tylko kilka krótkich przerw, bardzo szybko usuniętych, jakość usługi i obsługi na najwyższym poziomie, no i naprawdę doceniają mój staż, niedawno podpisałem już 5 umowę i płacę 30 zł za 300 megabitów, solidnie i ta [rozwiń/zwiń]
Poważne traktowanie lojalnych klientów
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda Mroczkowska
link | zgłoś
2017-10-26
*.111.156.*
Wystawiam jak najbardziej 5 ponieważ sprawdził sie w 100 procentach. Jest konkurencyjnie w porównaniu chociażby do Orange czy ogolnie LTE, szybkie łacze, nieograniczanie w sciaganiu plików. Wszystko na 5 z plusem.
5+
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz Mazur
link | zgłoś
2017-10-16
*.111.156.*
Mam wszystko czego oczekiwałem w dobrej cenie z fachową obsługą. Powiedziałbym, że nawet nadmiar nowoczesnej techniki. Parametry moje: Ping: 11ms, Download: 97,54 Mbps, upload: 11,27 Mbps
normalny internet bez haczyków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Namyslowianin
link | zgłoś
2017-10-15
*.111.145.*
Airmax jako operator jest godny polecenia nie miałem jak narazie jakis problemów co do predkości, najwiekszym plusem jak dla mnie to opcja prepaid bez umowy i zobowiązań - polecam
Brak umowy, szybka prędkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tabaluga
link | zgłoś
2017-10-11
*.111.140.*
Wykupiłem w Airmax dostęp do internetu oraz monitoring plus streaming. Oboje z żoną pracujemy i dom zostaje bez opieki przez kilka godzin, stąd taki pakiet. Mogę w każdej chwili podejrzeć nawet na komórce, co się dzieje w obejściu i czy czasem nie ma nieproszonych gości. Jesteśmy bardzo zadowoleni, [rozwiń/zwiń]
Kompleksowe rozwiązania dla domu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz1977
link | zgłoś
2017-10-10
*.54.11.*
Airmax jak najbardziej duży plus za duze prędkości i brak limitów, oraz stałe IP. Polecam
Predkość, cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz Bielecki
link | zgłoś
2017-10-10
*.111.156.*
Usługe mam dopiero od ok. 3 miesięcy ale na razie jestem b. zadowolony. Prędkość wg umowy, nic nie tnie, nie buforuje, nie blokuje. Strony otwierają się w ułamek sekundy. Polecam te firme.
sprawność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Margarys
link | zgłoś
2017-10-02
*.111.199.*
Internet dla mnie z sieci gsm wydawał się szczytem możliwości, jednak jak namówił nas syn na www.airmax.pl, poczytałem trochę tu opinii i przyzam, ze to był strzał w dziesiątkę, w końcu można oglądać youtuba bez zacięc na kilku komputerach jednocześnie, syn w końcu jest zadowolony z grania online [rozwiń/zwiń]
szybkość, stabilność, cena, brak limitów, zadwolenie dzieci
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Kędzierski
link | zgłoś
2017-09-25
*.111.148.*
Internet spoko, łącza stałe, brak limitu danych. Przy 48 Mbps jest 50 i zero awarii, wychodzącej mam około 6,5 i jestem zadowolony.
bezawaryjność
nie zaznałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2017-09-14
*.111.140.*
Przeniosłem się do sieci airmax rok temu, podpisałem umowę na pakiet internet + telefon. Zdecydował łączny koszt miesieczny o połowę niższy niż w TP/orange, prędkośc internetu 150 Mbps - rzezywiście tyle osiągam, dla porównania w tp miałem deklarowane 24, realnie 2-4. W airmax łącze jest stabilne, n [rozwiń/zwiń]
Super jakość w bardzo dobrej cenie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz Kowalczyk
link | zgłoś
2017-09-05
*.111.156.*
Internet jest i działa jak talala:D, więc jestem zadowolony. Prędkości zgodne z umową. Awarii nie uświadczyłem. To ważne, ponieważ potrzebuję internetu do pracy, a i po godzinach zawsze ktoś z rodziny korzysta, takie czasy XDDD.
superszybki bezwaryjny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
POlelum
link | zgłoś
2017-08-11
*.40.152.*
Internet działa całkiem nieźle - nigdy nie było większych problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tedex
link | zgłoś
2017-08-09
*.159.202.*
Internet działa bardzo dobrze. Przez parę lat miałem lokalną kablówkę - w tej chwili mam Internet Airmax. Wszystko w dobrej cenie. Generalnie miażdzą konkurencję lokalną i krajową. Awarii ani spadków prędkości nie zauważyłem, co mnie bardzo cieszy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2017-08-08
*.19.20.*
Witam internet mam od prawie dwóch miesięcy i sprawuje się świetnie mam nadzieje że zwiększycie zasięg i podniesiecie prędkość do 1000Mbps :-)
super jakość
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LordDarthVader
link | zgłoś
2017-08-06
*.252.160.*
Mam internet od 5 lat w tej sieci. Nigdy nie miałem najmniejszych problemów. Działa niezawodnie i szybko. Nigdy się nic nie buforuje ani nie przycina wszczegolnosci jak żona ogląda Youtuba ;). Brawo. Człowiek wie na czym stoi.
niski ping
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bernard Wiśniewski
link | zgłoś
2017-08-04
*.205.246.*
Mam ten internet od niedawna. Nie ma żadnych problemów - działa w porządku. Prędkości realne a nie wyssane z palca. Nie ma limitów ani degradacji usług. Można tylko narzekać, że zasięg sieci nie dociera do wszystkich miejsc. Wcześniej przez 5 lat miałem Neostradę i Netię i też nie mogłem bardzo narz [rozwiń/zwiń]
dobra jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
seba_wro
link | zgłoś
2017-08-03
*.165.154.*
Najlepszy operator w miescie. Swietny kontakt z obsluga techniczna -Panowie sa bardzo pomocni i w kazdej sprawie pomagaja. Poza tym jako nieliczni nie pobieraja pieniedzy za pomoc techniczna. W odroznieniu od konkurencji nie klamia i nie sciemniaja. Jak cos ma kosztowac 50zl to kosztuje a nie ze roz [rozwiń/zwiń]
ok
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MArtin
link | zgłoś
2017-08-01
*.99.208.*
Dają radę. W tej chwili mam od nich Internet 96Mbit i śmiga świetnie. Speedtesty średnio pokazują ponad 90Mbit/s więc naprawdę mogę uznać to za rewelację zważywszy, że wcześniej z Netii miałem niby 50Mbit po światłowodzie i ledwo było w godzinach szczytu 10. Poza tym niskie pingi do niemal każdego s [rozwiń/zwiń]
cena i jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcelina
link | zgłoś
2017-07-30
*.223.33.*
Internet z AIRMAX działa po prostu świetnie. Osobiście nie znam nikogo kto mógłby być niezadowolony z ich usług, a poleciłam te firmę wielu znajomym. Generalnie jakość Internetu bez najmniejszych zarzutów. Odkąd go mam zainstalowanego a korzystam od 5 lat - awarii nie uświadczyłam. W umowie mam do 9 [rozwiń/zwiń]
jakość przede wszystkim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebek
link | zgłoś
2017-07-28
*.111.148.*
Internet dla każdego "i starszego i młodego" :) Korzystamy w domu w kilka osób, dzieciaki coś ściągają i grają online, ja, dzięki podglądowi na żywo z kamer, mogę przypilnować obejścia jaki nikogo nie ma w domu, a dziadkowie mogę za śmieszne pieniądze rozmawiać z rodziną rozsianą w kraju i za granic [rozwiń/zwiń]
Dobry niedrogi internet
żadnycj
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof gniew
link | zgłoś
2017-07-28
*.111.156.*
W moim mniemaniu to dobry, profesjonalny operator sieci. Współpracujemy w kilku lokalizacjach i w żadnej z nich pracownicy nie zgłaszają problemów z internetem, oferta jest konkurencyjna i jest z kim o niej porozmawiać. Polecam tę sieć.
dobra oferta dla przedsiębiorców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2017-07-28
*.93.201.*
W mojej miejscowości (Grzybiany, dolnośląskie) to obecnie najlepszy internet. Cieszy zwłaszcza niski ping w grach. Wcześniej miałem u nich 48Mb, a teraz przeszedłem na 300Mb i jestem zadowolony.
meganet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
serfer
link | zgłoś
2017-07-28
*.111.147.*
Odkąd mam neta z airmax ,gram praktycznie 24 h/dobe nic się nie dzieje! polecam!
super do gier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grzesiek kowal
link | zgłoś
2017-07-26
*.56.80.*
Internet rewelacja! Za 60 zl mam 48 MB/s i telefon stacjonarny :D prędkość super i kamerke w domu znajomi również polecają :)
ok!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
janek
link | zgłoś
2017-07-25
*.113.17.*
Jak dla mnie internet rewelacja! użytkuje w domu i w firmie i nigdy nie mam problemów, nigdy żadnej awarii. Przede wszystkim jako jedynie oferują dobre prędkości neta w mojej miejscowości! Polecam
szybki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lolek
link | zgłoś
2017-07-21
*.111.159.*
Stabilny net i o to chodzi! Ile ja się najadłem nerwów. A to mobilny net, a to LTE. w końcu Airmax i wszystko działa wreszcie.
nie przerywa łącze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
seba
link | zgłoś
2017-07-20
*.111.149.*
Przeszedłem do Airmax z Megaszajsu z Prudnika. A Airmax jest naprawdę spoko, b.dobra jakość i działa wszystko ok. polecam
szybki internet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-07-19
*.168.15.*
Polecam. Świetna obsługa klienta. Nie mam powodów do narzekań. Jestem klientem w tej firmie od około 8 lat i nie zamierzam rezygnować w najbliższym czasie z ich usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Krakowski
link | zgłoś
2017-07-18
*.254.1.*
Bardzo dobra sieć bez przerw, pracujac grajac w gry wszystko śmiga. Polecam wszystkim internet światłowodowy Airmax.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
3ryk
link | zgłoś
2017-07-17
*.31.51.*
NEOCONNECT 300MB - łącze rewelacja gorąco polecam!
stabilność, niski ping, cena!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igor
link | zgłoś
2017-07-14
*.33.21.*
Polecam, mam opcje 150 mega, zero problemow i prędkosc internetu zawsze maksymalna :)
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
FlipFlapGamer
link | zgłoś
2017-07-12
*.156.122.*
Ja tez nie mam powodów do narzekania, nie spalili sie na samym pocztaku tak jak niektorzy operatorzy z ktorymi miałem przyjemnosc badz nie wspolpracowac. Pingi na dobrym poziomie. Obsluga sprawna i symaptyczna.
ping, jitter, bandwidth
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
andrzej grabski
link | zgłoś
2017-07-11
*.128.1.*
prędkość jak w umowie, dobry kontakt z biurem obsługi - polecam
wszystko na PLUS
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Airmax.pl Opinie