Internet Airmax.pl Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 486
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Roch
link | zgłoś
2024-02-29
*.111.245.*
Nigdy nie myślałem, że będę tak zadowolony z usługi internetowej, ale ten dostawca zmienił moje podejście. Internet działa bez zarzutu, a kiedy miałem mały problem, pomoc techniczna rozwiązała problem w rekordowym czasie, kilka minut i wszystko hulało.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aron
link | zgłoś
2024-02-26
*::177:*
Nigdy nie spotkałem się z tak szybką i skuteczną reakcją na wszelkie moje zapytania czy problemy. Czasami czuję się, jakbym miał osobistego asystenta tylko do moich spraw :) Nie powiem, podoba mi się i to bardzo ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mandarynka
link | zgłoś
2024-02-21
*::1d:*
Trudno byłoby znaleźć mi jakieś zastrzeżenia co do pracy internetu. Mam ten internet na stanie od bodajże 6-7 miesięcy i w tym czasie zero awarii, a to już o czymś świadczy. Jak ma ktoś dość siedzenia na infolinii i proszenia o działający internet to polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2024-02-17
*.111.245.*
Mam tylko to co potrzebuję i za to tylko płacę. Mogłem sobie dopasować wszystko co jest mi potrzebne. Miło, że można się po ludzku dogadać co do warunków i zrobić umowę zadowalającą obie strony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DRUID
link | zgłoś
2024-02-12
*::308:*
Jako zapalony gracz uważam, że ten internet chodzi płynnie. Uwielbiam gry RTS, a KAŻÐY kto gra w takie gry wie jak istotny jest w nich ping. Im niższy ping tym łatwiej działać na polu bitwy :) Od czasu wzięcia internetu z Airmaxu nie mam już wieczorów spędzonych na wkurzaniu się, że internet nie dzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irek
link | zgłoś
2024-02-12
*::308:*
Dotychczasowe doświadczenia z tą firmą mam bardzo dobre. Prędkość uploadu i downloadu przekracza moje oczekiwania, co jest kluczowe dla mojej pracy jako freelancera. Z szybkim internetem można obsłużyć więcej klientów co dla mnie znaczy większy zarobek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
HENRYK
link | zgłoś
2024-02-04
*::365:*
Najistotniejszym powodem, dla którego wybrałem ten a nie inny internet było to, że na mojej wiosce miałem najlepsze prędkości od tego dostawcy. Testowałem wiele firm na okresach próbnych, ale widocznie mieszkam w takiej okolicy, że tylko Airmax zapewnia mi internet, który pozwala na korzystanie z si [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jamnik
link | zgłoś
2024-02-01
*:a2ff:fe75:*
No nareszcie trafiłem do firmy, która nie sprzedaje dziadostwa, a w pełni działającą usługę. Mam NARESZCIE internet, który działa. Wcześniej u poprzednich firm spędzałem godziny na siedzeniu na infolinii i domaganiu się, by internet pracował z wybraną przeze mnie wcześniej prędkością. Tutaj internet [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Korpownik
link | zgłoś
2024-01-28
*:ebff:fee4:*
Na takim internecie żadna praca nie jest straszna. Na internecie od wcześniejszej firmy to praca szła mozolnie, bo tu awaria, tu mniejsza prędkość, a każdy kto pracuje w ten sposób to wie, biurowo, jak takie niedogodności potrafią wytrącić z rytmu i praca zaczyna się ciągnąć w nieskończoność. Kilka [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pomidor
link | zgłoś
2024-01-22
*::112:*
Z całą pewnością jeden z najlepszych dostawców internetu z jakiego usług miałem przyjemność korzystać. Parametry zaskakująco dobre, a myślałem, że u lokalnego dostawcy nie idzie dostać takich prędkości. Mówiąc ogólnie, internet się sprawdził, a nie oszczędzam internetu, bywają dni, że siedzę przy la [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robi
link | zgłoś
2024-01-19
*::263:*
Polecam, zaoferowano mi tu całkiem sensowne warunki i to mi się spodobało. Dzięki indywidualnemu podejściu zyskali nowego klienta i kto wie, może będę klientem na lata.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fiso
link | zgłoś
2024-01-14
*::2a8:*
Kiedyś wydawało mi się, że lokalni dostawcy internetu nie świadczą usług na podobnym poziomie co reklamowane w telewizji firmy. Nic bardziej mylnego, dopiero tutaj moje wszelkie zgłoszenia co do działania internetu są załatwiane na biężąco. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biel
link | zgłoś
2024-01-10
*::204:*
Klasa sama w sobie nie tylko w temacie świadczenia usług, ale również w podejściu do klienta. Chciałem otrzymać spersonalizowany pode mnie pakiet internetu i taki dostałem, nie było żadnych problemów z tym. Tak wygląda nowoczesna obsługa klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2024-01-03
*::5a:*
Niewątpliwą zaletą tego internetu jest to, że nie jest drogi, a jego osiągi są znacznie powyżej tego co można by oczekiwać. Ja sam rzadko używam internetu w domu, ale wejdę wieczorem poczytać co tam nowego w Polsce i na świecie. Zależało mi by rachunki nie były wysokie i tak też mam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Władek
link | zgłoś
2023-12-28
*::7e:*
Sztos internet, przy tych cenach wszystkiego co z miesiąca na miesiąc niebotycznie rośnie tu jest jest spokój. Tanio to mało powiedziane, bo trudno to wycenić ile zaoszczędziłem na szybkim internecie. Nawet się dużo nauczyłem z darmowych kursów w internecie co za takie pieniądze było świetną inwesty [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominia
link | zgłoś
2023-12-13
*:ebff:fee4:*
Stosunkowo szybki internet biorąc pod uwagę dobrą jego cenę. Nie jest przesadnie drogi i nie obciąża mojego domowego budżetu w znaczący sposób co także jest istotne w dzisiejszych, niepewnych czasach. Ogólnie to oceniam na tak pomiędzy 4 a 5 gwiazdek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiedźma JS
link | zgłoś
2023-12-09
*::1dd:*
Jako programistka jestem zachwycona jakością usług dostarczanych przez tego dostawcę internetu. W dzisiejszych czasach, kiedy praca zdalna stała się normą, nie mogę sobie pozwolić na niestabilne połączenie internetowe, a moje doświadczenia z tym dostawcą są naprawdę rewelacyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Centuś
link | zgłoś
2023-12-01
*.111.156.*
To najlepszy dostawca internetu, z jakim mieliśmy do czynienia. Ich plany są elastyczne i dopasowane do naszych potrzeb, a prędkość internetu jest zawsze stabilna. Nasza firma może polegać na ich łączu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Han
link | zgłoś
2023-11-28
*::d9:*
Łącznie spędziłem z tą firmą już 5 lat i zamierzam spędzić następne lata :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mycha
link | zgłoś
2023-11-28
*::d9:*
Jako zadowolony klient, mogę szczerze powiedzieć, że ten dostawca internetowy zapewnia usługi, które przekraczają wszelkie moje oczekiwania. W mojej okolicy nie znalazłbym lepszego dostawcy, który zagwarantowałby choćby minimalnie porównywalne warunki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaja
link | zgłoś
2023-11-23
*::1f1:*
Wielce polecam, drugiego takiego dostawcy ze świecą szukać. Mieszkając na wsi byłam przyzwyczajona do tego, że internet może nie działać 24 godziny 7 dni w tygodniu, ale po natrafieniu na Airmax moje myślenie się zmieniło. Okazało się, że jak firma chce to może zapewnić ciągłe połączenie :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Błażej
link | zgłoś
2023-11-18
*::54:*
Największym atutem Airmaxu jest wyjątkowo przyjazna i kompetentna obsługa klienta. W każdej sytuacji, gdy potrzebowałem wsparcia, reakcja była szybka i skuteczna. Jestem bardzo zadowolony z wyboru tego dostawcy i z pełnym przekonaniem mogę polecić ich usługi każdemu, kto szuka niezawodnego i szybkie [rozwiń/zwiń]
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Byczek
link | zgłoś
2023-11-11
*.111.156.*
Szybki, konkretny internet dostosowany do moich potrzeb w 100%. Polecam każdemu kto ma dość wszelkich problemów z niedziałąjącym internetem, a w szczególności nie lubi siedzieć na infolinii, gdzie olewa się człowieka i nie stara się niczego rozwiązać. Od czasu kiedy jestem w Airmax nie znam tych pro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zewsi
link | zgłoś
2023-11-06
*::134:*
Podoba mi się, że dostarczają internet nawet do mojej małej wiochy. Gdyby nie ta firma, nie miałbym możliwości pracować zdalnie i musiałbym się przenieść na wynajem do miasta, gdzie sam koszt wynajmu mieszkania zjadałby mi połowę pensji... A tak pracuję sobie z domu i oszczędzam kupę pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2023-11-02
*::1dd:*
Z każdym zetknięciem z obsługą klienta czułam się jakbym była najważniejszą klientką :). To rzadkość, aby firma internetowa traktowała swoich klientów z taką troską i uwagą. Jestem więcej niż zadowolona i szczerze polecam ich usługi każdemu, kto szuka wiarygodnego dostawcy internetu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vivaldi
link | zgłoś
2023-10-28
*::3a9:*
Klientem jestem od lat i nie pamiętam, kiedy ostatnio miałem jakiekolwiek problemy z łącznością i chciałbym, żeby tak już pozostało :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław
link | zgłoś
2023-10-23
*::283:*
Cóż, trudno jest znaleźć słowa, które oddają pełnię mojego zadowolenia z usług Airmax. W dzisiejszych czasach, kiedy internet stał się nieodzowną częścią naszego życia, kluczowe jest to, by mieć dostawcę, na którym można polegać. Airmaxowi udało się przewyższyć moje oczekiwania pod każdym względem: [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SKITAN
link | zgłoś
2023-10-13
*::9c:*
Czuję, że w końcu mam dostawcę internetu, na którym mogę polegać w 100%. To uczucie bezcenne wiedzieć, że ma się działający internet. Poprzedni dostawcy może i dostarczali mi internet, ale dość często były awarie, które zgłaszałem i nikt z tym nic nie robił... W Airmaxie tego nie ma, tu wszystko dzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz
link | zgłoś
2023-10-13
*::9c:*
Jestem fanem technologii, a ten internet spełnia wszystkie moje oczekiwania. Najlepszy wybór, jaki kiedykolwiek poczyniłem!Bez sieci nie wyobrażam sobie teraz życia, mam tu tyle do robienia :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiewiór
link | zgłoś
2023-10-04
*::86:*
Zaufałem temu dostawcy i nie żałuję. Internet działa sprawnie, co pozwala mi cieszyć się wszystkimi aspektami tak zwanego życia online. Szczególnie lubię oglądać filmy, a te jednak potrafią obciążać łącze, jednak odkąd korzystam z internetu Airmax jakoś nie odczułem tego :) Łącze śmiga od rana do wi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
geni
link | zgłoś
2023-10-01
*.111.245.*
Byłem już klientem kilku firm oferujących internet i do tej pory tylko Airmax wywiązuje się ze wszystkiego co miałem obiecane. Okres testowy był miodzio to i wziąłem internet na dłużej i jestem już ich klientem od okołu 3 lat :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Faci
link | zgłoś
2023-09-21
*::38e:*
Nie zawiodłem się jeszcze na Airmaxie! Nie przypominam sobie niespodziewanej awarii internetu i dobrze, bo trudno wytłumaczyć współpracownikom problem z internetem, szczególnie, kiedy kilka dni w tygodniu pracuje zdalnie z domu . Nie po to szef daje mi możliwość pracy zdalnej, by nie wywiązywać się [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Golla
link | zgłoś
2023-09-21
*::38e:*
Wydaje mi się, że infrastruktura sieciowa jest coraz lepsza, bo odczuwam wyraźną poprawę działania internetu. Jako że, pracuje jako programista to szybki internet to dla mnie niezbędne narzędzie i sam fakt udoskonalania infrastrukty tylko ułatwia mi pracę :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tycjan
link | zgłoś
2023-09-09
*::217:*
Nigdy wcześniej nie korzystałem z tak doskonałej usługi internetowej. Szybkość pobierania i wysyłania jest imponująca, a ping niski. Zdecydowanie najlepszy dostawca internetu, z jakim miałem do czynienia. Dość nieprzespanych nocy zmarnowanych na rozmyślaniu, czy jutro będzie działał internet.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Javi
link | zgłoś
2023-09-06
*.111.245.*
Z perspektywy pracy jako programista wydajność i stabilność połączenia internetowego to dla mnie kwestie kluczowe, dlatego od lat jestem związany z airmaxem. Ich internet jest jak solidna podstawa, na której mogę budować moje projekty bez obaw o przestoje czy opóźnienia. Żaden klient nie lubi, kiedy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maratynia
link | zgłoś
2023-09-02
*::2b7:*
Kiedy postanowiłam rozpocząć karierę jako blogerka, nie zdawałam sobie sprawy, jak ważny jest solidny dostęp do internetu. Ta firma stała się moim partnerem w tej przygodzie, zapewniając mi szybkie i niezawodne połączenie, które jest niezbędne do publikowania treści i interakcji z moimi czytelnikami [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2023-08-31
*::4e:*
Jako twórczyni treści, potrzebuję szybkiego i niezawodnego internetu, aby wrzucać filmy na YouTube czy prowadzić transmisje na żywo. Airmax nie tylko dostarcza mi odpowiednią prędkość, ale także daje poczucie bezpieczeństwa. Wiedza, że moje dane są chronione pozwala mi spać spokojnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Znam się na rzeczy
link | zgłoś
2023-08-24
*::37c:*
Cenię to, że mój dostawca nieustannie informuje mnie o nowościach, aktualizacjach oraz możliwych przerwach w dostawie z wyprzedzeniem. Czuję się, jakby traktowali mnie jako ważnego partnera, a nie tylko klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miko
link | zgłoś
2023-08-13
*::132:*
Przyznam szczerze, że z początku wybór tego dostawcy był podyktowany ceną. Ale teraz, po kilku miesiącach korzystania, widzę, że niska cena nie oznaczała kompromisu w jakości. Otrzymuję znakomity serwis i wysoką jakość połączenia w naprawdę rozsądnej cenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Heniek
link | zgłoś
2023-08-08
*::2b8:*
Jako osoba pracująca z domu, wymagam niezawodnego połączenia. Co mnie zaskoczyło przy tym dostawcy, to kompleksowe podejście do klienta. Nie dość, że otrzymałem superszybki internet, to jeszcze wsparcie techniczne jest dostępne o każdej porze. Kiedy miałem problem z konfiguracją, technik zdalnie pom [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Talent
link | zgłoś
2023-07-30
*::2fb:*
Na uboczu, gdzie mieszkam, ciężko jest znaleźć dostawcę, który zapewni solidne połączenie. Dlatego byłem tak zaskoczony, kiedy firma Airmax zapewniła mi szybki internet. Teraz mogę bez przeszkód pracować zdalnie i dalej zgłębiać moje zainteresowania online, w internecie jest tyle kursów do nauki zup [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbert
link | zgłoś
2023-07-16
*::25e:*
Mimo gęstej sieci użytkowników w mieście, mój dostawca internetowy utrzymuje stabilne i szybkie połączenie. Mogę pracować i korzystać z rozrywki online bez żadnych problemów. Wiadomo, że w godzinach wieczornych więcej osób korzysta z internetu, a mimo to, Airmax staje na wysokości zadania i sieć jes [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zarobiony
link | zgłoś
2023-07-12
*:a2ff:fe74:*
Nigdy nie myślałem, że będę mógł korzystać z tak szybkiego internetu na mojej wsi. Dostawca internetowy zapewnił doskonałe, stabilne połączenie, które pozwala mi pracować zdalnie bez żadnych problemów. Nie musiałem się przeprowadzać do miasta :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2023-07-08
*.111.156.*
Przeszedłem do tego dostawcy na początku roku i jestem pod wrażeniem. Prędkość internetu jest znacznie wyższa, niż oczekiwałem, a cena jest bardzo rozsądna. Jestem zadowolony z decyzji o zmianie. Powinienem zmienić dostawcę już dawno temu, nie warto było zwlekać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartnik
link | zgłoś
2023-07-02
*::20:*
To już drugi rok, odkąd korzystam z usług tego dostawcy internetowego, i jestem nadal zachwycony jakością i niezawodnością internetu. Poprzednio miałem problemy z innym dostawcą, ale od kiedy przeszedłem do tej firmy, nie doświadczyłem ani jednej awarii czy przerwy w dostawie internetu. Jestem zdumi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2023-07-02
*::20:*
Na początku byłem sceptyczny, ale po kilku miesiącach korzystania z usług tego dostawcy mogę śmiało powiedzieć, że to najlepszy internet, jakiego kiedykolwiek używałem. W ogóle chciałbym, by w tym kraju każda usługa działała na takim wysokim poziomie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wisienka
link | zgłoś
2023-06-14
*::159:*
Ten dostawca internetowy zapewnia nie tylko doskonałą jakość usług, ale także szeroki wybór pakietów, które można dostosować do indywidualnych potrzeb. To naprawdę sprawia, że czuję się ważną klientką :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marat
link | zgłoś
2023-06-11
*::71:*
Z pełnym przekonaniem mogę polecić mojego dostawcę internetowego Airmax każdemu, kto szuka niezawodnego, szybkiego połączenia internetowego i doskonałej obsługi klienta. To jest po prostu najlepsza usługa, jaką do tej pory miałem przyjemność używać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lesław
link | zgłoś
2023-06-11
*::71:*
Jestem naprawdę wdzięczny, że jestem klientem mojego obecnego dostawcy internetowego. Ich usługi są po prostu fenomenalne. Przede wszystkim, prędkość internetu, jaką otrzymuję, to prawdziwa gratka dla każdego użytkownika. Moje strony wczytują się w ułamku sekundy, a przesyłanie plików jest niemal na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kire
link | zgłoś
2023-06-07
*::12:*
Jestem pod wrażeniem elastyczności i personalizacji, którą oferuje mi Airmax. Mogę wybrać plan, który najlepiej odpowiada moim potrzebom i korzystać z usług dostosowanych do mojego stylu życia. To sprawia, że czuję się traktowany indywidualnie i doceniony jako klient.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2023-06-07
*::12:*
Nie mogę wystarczająco podkreślić, jak bardzo jestem zadowolony z niezawodności usług mojego dostawcy internetowego. Bez względu na warunki atmosferyczne czy obciążenie sieci, zawsze mogę polegać na stabilnym połączeniu. To daje mi pewność, że o każdej porze dnia lub nocy mogę sobie pograć w moje ul [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZYGMUNT
link | zgłoś
2023-05-29
*::110:*
Od momentu, gdy zacząłem korzystać z usług tego dostawcy internetowego, moje doświadczenie online znacznie się poprawiło. Prędkość internetu jest niesamowita, a połączenie jest niezawodne. Mogę bezproblemowo strumieniować filmy, grać online i pracować zdalnie. Dodatkowo, ich obsługa klienta zawsze o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabriel
link | zgłoś
2023-05-26
*::12d:*
Nie mogę sobie wyobrazić lepszego dostawcy internetowego niż ten, z którym mam obecnie umowę. Korzystam z ich usług od kilku lat i jestem nadzwyczaj zadowolony. Przede wszystkim, ich prędkość internetu jest niesamowita. Bez względu na to, czy oglądam filmy w jakości HD, czy streamuję muzykę, zawsze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Samuel
link | zgłoś
2023-05-26
*::12d:*
Przez wiele lat miałem różne doświadczenia z różnymi dostawcami internetowymi, ale ten, z którym obecnie współpracuję, jest bez wątpienia najlepszy. Jakość usług, które otrzymuję, jest po prostu niezrównana. Moje połączenie internetowe jest stabilne i niezawodne, co jest niezmiernie istotne, poniewa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igor
link | zgłoś
2023-05-24
*:ebff:fee4:*
Przez wiele lat miałem problem z wolnym internetem. Od kiedy przeszedłem na bezprzewodowy internet, nie muszę już martwić się o wolne prędkości. Oglądam filmy w 4K bez buforowania, a mój syn gra w gry online bez opóźnień. Jestem bardzo zadowolony z tej zmiany. Lubię wystawiać opinie firmom dbającym [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
włóczykij
link | zgłoś
2023-05-24
*:ebff:fee4:*
Korzystam z bezprzewodowego internetu od kilku miesięcy i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Prędkość jest zawsze stała, bez względu na to, ilu użytkowników jest online. Również zasięg jest imponujący, mogę pracować nawet w moim ogrodzie. Naprawdę rewolucyjna usługa!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Madzia
link | zgłoś
2023-05-21
*::14b:*
Jako osoba, która pracuje zdalnie i jej praca jest zależna od niezawodnego połączenia internetowego, jestem niesamowicie zadowolona z usług tej firmy. Prędkość jest zawsze na najwyższym poziomie, a stabilność połączenia niezrównana. Cenię sobie również ich obsługę klienta - zawsze są przyjaźni, pomo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maximus
link | zgłoś
2023-05-19
*::2b3:*
Moja współpraca z tym dostawcą internetu przekroczyła wszelkie moje oczekiwania. Od samego początku, proces instalacji był sprawny i profesjonalny, a prędkość internetu zawsze przekraczała obiecane parametry. Nawet w godzinach szczytu, gdy wszyscy korzystają z internetu, nie doświadczam żadnych spad [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baltazar
link | zgłoś
2023-05-19
*.111.245.*
Nie jestem tylko klientem, ale także wielkim fanem tego dostawcy internetu. Zawsze dają mi to, czego oczekuję i nawet więcej. Szybkość internetu jest zawsze powalająca, a ich obsługa klienta jest niewiarygodnie pomocna i zawsze gotowa do pomocy :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2023-05-17
*::377:*
Niezmiennie od lat korzystam z usług tego dostawcy internetu i muszę przyznać, że jestem absolutnie zachwycony. Prędkość internetu jest zawsze zgodna z tym, co zostało obiecane w umowie, co jest szczególnie ważne dla mnie jako osoby pracującej zdalnie. Rzadko zdarza się, aby połączenie było niestabi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daggso
link | zgłoś
2023-05-10
*::5d:*
Cenię sobie współpracę z tą firmą, bo wiem, że na obsłudze klienta zawsze mogę polegać i nie zostanę kolokwialnie mówiąc olany. Technologicznie Airmax nie odstaje od innych firm na rynku, myślę, że nawet pod niektórymi względami jest w ścisłej czołówce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakto
link | zgłoś
2023-05-10
*::5d:*
Firma Airmax jest niezwykle elastyczna, jeśli chodzi o wszelkie sprawy techniczne. Zdarza mi się potrzebować rozwiązań, które byłyby dostosowane konkretnie pod moje potrzeby i firma ta jest w stanie sprostać moim, często wygórowanym wymaganiom. Za samo to należy się wysoka ocena :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vianut
link | zgłoś
2023-04-30
*::24a:*
Jeśli miałbym określić internet od Airmax jednym słowem to byłoby to słowo: NIEZAWODNOŚĆ. Firma robi swoją robotę najlepiej jak potrafi i to widać, internet na przestrzeni ostatniego roku (jestem klientem od roku) nie nawalił ani razu!!! To jest prawdziwa jakość!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tikitaka
link | zgłoś
2023-04-23
*::37c:*
Firma Airmax spełniła WSZYSTKIE moje oczekiwania co do tego jak ma działać mój internet. Przede wszystkim widać, że zależy im na kliencie, ponieważ od początku nie miałem żadnych kłopotów z instalacją i konfiguracją internetu, obsługa klienta zachowywała się wzorowo. Sam internet oceniam na udaną us [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2023-04-21
*::c4:*
Internet zawsze działa z pełną prędkością, w końcu oglądanie filmów w 4k to nie przelewki, a jednak wyzwanie dla każdego łącza :D Dla takiego kinomaniaka jak ja Airmax umożliwia oglądanie mi tysiace filmów na popularnych platformach streamingowych na jak najbardziej korzystnych warunkach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimierz
link | zgłoś
2023-04-16
*::323:*
Przesiadłem się na internet Airmax i poczułem różnicę od razu. Nie dość, że internet jak na dzisiejsze ceny jest BARDZO tani, to jeszcze jest bardzo szybki. Wisienką na torcie jest sprawna obsługa klienta, która sprawia, że w każdej chwili wiem, że mam gdzie się zgłosić z jakimkolwiek problemem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jajo
link | zgłoś
2023-04-13
*::113:*
Podjąłem genialny wybór decydując się na ten internet. Od dłuższego czasu miałem drobne i większe problemy w pracy zdalnej z powodu przerywającego internetu. Tak dłużej być nie mogło i musiałem poszukać nowego dostawcy internetu. Wybrałem Airmax, internet znany u mnie w okolicy i wyszedłem na tym ca [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olek
link | zgłoś
2023-04-10
*::2e9:*
Wybierając tą firmę podjąłem prawdopodobnie jedną z najlepszych możliwych decyzji. Po dziś dzień jestem wdzięczny sobie i losowi za ten wybór, bo od lat nie mam żadnych kłopotów z internetem, a jak patrzę po znajomych i ich dostawcach internetu to nie jest wesoło. Nie chciałoby mi się codziennie dzw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NIOZMO
link | zgłoś
2023-04-03
*::106:*
Najlepszy internet jaki przewinął się u mnie przez lata. Z zalet wymienię szybkość, całkiem niską cenę oraz brak awarii. Zasadniczo te zalety to nie powinny być zalety, a coś co jest standardem przy takich usługach, ale jest jak jest. Większych wad wartych wspomnienia nie zauważyłem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hubert
link | zgłoś
2023-04-02
*::30a:*
U mnie w biurze pracodawca załatwił nowy internet z Airmaxu, bo na starym internecie z innej firmy to nie dało się pracować. Bo co by nie mówić, pracy na internecie, który co chwilę przerywa nie można nazwać pracą, każda taka chwila tylko dekoncentruje. Na nowym internecie wszystko działa i to się c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tanle
link | zgłoś
2023-03-29
*::25c:*
Najszybszy internet pod słońcem i nie jest to przesada. Szybki internet obecnie to już nie tylko fanaberia, ale realna potrzeba. W pracy wykorzystuję internet jako jedno z moich narzędzi i musi być on szybki, tak bym mógł wszystko wszystko znaleźć w sieci w mgnieniu oka. Dokładnie taki jest internet [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baxxxibie
link | zgłoś
2023-03-26
*::292:*
Chciałem by internet u mnie na wsi działał tak jak ten co moi znajomi mają w mieście, a przynajmniej na tyle podobnie, na ile się da. Pierwsze wrażenia z korzystania internetu mam bardzo pozytywne. Łatwo udało się ogarnąć jego instalacje i niemal od razu mogłem z niego korzystać. Po czterech miesiąc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rachsan
link | zgłoś
2023-03-21
*::3c0:*
Jak do teraz internet spisywał się u mnie znakomicie i dalej się spisuje :) Po trzech latach bez problemu mogę stwierdzić, że na lepszą firmę trudno byłoby mi trafić. Jeśli spojrzy się na różne usługi to z roku na rok ciężko o firmę, która świadczy swoje usługi w należyty sposób, a nie bajeruje mówi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konieci
link | zgłoś
2023-03-19
*::366:*
Zwlekałem z wystawieniem opinii firmie Airmax do czasu, aż minie rok korzystania z internetu. Po roku mogę powiedzieć, że nawet jeśli chciałbym być upierdliwym klientem to nie miałbym do czego się przyczepić :) Wszystko działa w jak najlepszym porządku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2023-03-15
*::323:*
Porównywałem u siebie w domu wiele różnych firm. Na okresie testowym jedne firmy działały lepiej, inne gorzej. Pod względem szybkości wszystkie wypadały podobnie, nie było znaczących różnic. Na internet Airmax zdecydowałem się, ponieważ jako jedyny internet był on dostępny przez całe 24 godziny, żad [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rori
link | zgłoś
2023-03-12
*:ebff:fee4:*
Powiedziałbym, że jest to internet, na którym zyskują wszyscy. Firma zyskuje klienta na długie lata w zamian za atrakcyjny cenowo internet. Dodam, że nie jestem pierwszym lepszym klientem, którego zadowoli byle co. Z zalet wymienię szybkość działania oraz łatwość całego procesu "instalacji", wszystk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baltazar
link | zgłoś
2023-02-27
*::391:*
Nie napotkałem jeszcze w swoim życiu podobnej firmy, która tak otwarcie wychodziłaby na przeciw potrzebom klientów. Za to się należy się wysoka ocena!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lesfen
link | zgłoś
2023-02-25
*::2f8:*
Dałem oceny 4, 4 i 5, bo uważam, że każda firma może poprawić swoje usługi, chociaż w tym przypadku nie przychodzi mi nic do głowy co byłoby do poprawy :) Tani, szybki internet, czegóż można chcieć więcej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Juras
link | zgłoś
2023-02-19
*::1c9:*
Nie znoszę się rozpisywać i napiszę krótko, internet wart polecenia! Internet jest solidny, szybki, a przede wszystkim każdy ma możliwość przetestowania go przed podpisaniem umowy, co ostatecznie wpłynęło na moją decyzję podpisania umowy od razu na dłużej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maniek
link | zgłoś
2023-02-14
*::2e4:*
Szybkościowo internet pobija wszelkie rekordy w porównaniu do tego co miałem poprzednio od innego usługodawcy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariko
link | zgłoś
2023-02-12
*::256:*
Praca zdalna to kiedyś była dla mnie rzecz nie do pomyślenia, wiedziałem, że do tego jest potrzebny w miarę dobry internet, a taki miałem tylko w biurze, w pracy. Postanowiłem to zmienić, bo po co tracić codziennie czas na dojazdy, skoro to samo mogę robić z domu. Poprzeglądałem co oferują różne fi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2023-02-06
*::2f5:*
Poprzedni dostawca internetu zapewnił mi tyle wrażen wynikających z niedziałającego internetu, że miałem dość i musiałem coś zmienić. Postawiłem sobie sprawę jasno, chcę mieć spokój, a do tego wystarczy mi, by internet w miarę działał. Wybrałem Airmax, nie zastanawiałem się, którą firmę wybrać, bo i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartnik
link | zgłoś
2023-01-29
*::3d4:*
Ogarnięta firma, żadnych problemów z załatwieniem internetu do domu. Najpierw jak przystało na nowoczesne standardy, okres testowy, przetestowałem, wszystko działało. Podpisałem umowę i mogę teraz cieszyć się znacznie szybszym internetem, od tego co miałem wcześniej :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanmo
link | zgłoś
2023-01-17
*::d8:*
Pod względem jakości usług do ceny ten internet to absolutna rewelacja. Abonament jest niski, a w szybki internet warto zainwestować bo zwraca się szybko, szczególnie patrząc po tym ile rzeczy można się nauczyć z internetu zupełnie za darmo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bonifacy
link | zgłoś
2023-01-08
*:ebff:fee4:*
Dzwoniłem do wielu dostawców internetu i żaden nie zaoferował mi nawet w połowie tego co dostałem w Airmaxie. I żeby nie było, wszyściutko działa podobnie dobrze jak na okresie testowym. Jestem na umowie już 8 miesiąc i powoli myślę o podpisaniu następnej od razu na dłuższy okres czasu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leon
link | zgłoś
2023-01-05
*::206:*
W życiu się nie spodziewałem, że na mojej wiosce będę miał szybki internet. Jednak rozwój technologiczny przynosi wiele dobrego. Kto by pomyślał, że będę mógł oglądać filmy w jakości 4k i nie martwić się tym, czy internet będzie w stanie podołać zadaniu ich odtworzenia :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucjusz
link | zgłoś
2023-01-04
*:ebff:fee4:*
Parametry łaczą parametrami łaczą, ale na wyróżnienie zasługuje wyjście naprzeciw potrzebom klienta. Co do każdej kwestii technicznej da się dogadać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sernik
link | zgłoś
2023-01-02
*::de:*
Granie na niskim pingu w gry online to nowy wymiar rozgrywki. Korzyści wynikające ze zmniejszego pingu są widoczne gołym okiem, wszystko w sieciówkach działa płynniej i łatwiej zareagować w grze na wszelkie akcje. To mi się podoba, na taki internet liczyłem!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-12-26
*::372:*
Oferta internetu według mnie jest dobra pod każdym względem. Niewielka kwota, szybka prędkość, a do tego rzeczowa obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sakita
link | zgłoś
2022-12-18
*::188:*
Normalnie nie chcę mi się oceniac i pisać opinii o firmach, z których jestem zadowolona, ale w tym przypadku zrobię wyjątek. Dałam najwyższą ocenę nie tylko za szybkość internetu, ale szczególnie za doskonałą obsługę klienta!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Razem
link | zgłoś
2022-12-17
*::1fa:*
Powiem krótko, odkąd jestem klientem Airmaxu mam spokojną głowę o to, czy potrzebny mi internet będzie dostępny :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MIsai
link | zgłoś
2022-12-10
*::11d:*
Nieczęsto zdarza mi się trafiać na firmy, które tak bardzo biorą sobie do serca to, żeby klient był zadowolony z zamówionej usługi. Kurczę, ta firma to stawia na klienta pod każdym względem , nie tylko zapewnia najlepsze możliwe warunki, to do tego jeszcze pomoc klienta nie jest głucha na wszelkie p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anavi
link | zgłoś
2022-12-08
*::146:*
Biorąc pod uwagę, ile użytecznej wiedzy znajduje się w internecie zupełnie za darmo, sam koszt internetu uważam za znikomy. Szybki internet to inwestycja, która zwraca się od razu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radosław
link | zgłoś
2022-12-08
*::146:*
Posiadam sklep internetowy i muszę mieć go cały czas na oku. Nie udawałoby się to, gdybym nie posiadał szybkiego i stabilnego łącza. Stabilność w tym biznesie jest najważniejsza, nie wyobrażam sobie nie móc odpisać klientom na zapytania, tylko dlatego, że przerwało połączenie. Polecam Airmax!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pacman
link | zgłoś
2022-12-04
*::2ad:*
Nic mnie tak nie cieszy jak dobrze działająca usługa. Kiedyś musiałem zmieniać internet co około 2 lata, bo firmy zazwyczaj mają gdzieś klientów co są u nich przez jakiś czas, a wolą zaoferować lepsze warunki nowym klientom. W Airmaxie dowiedziałem się, że każdy klient jest dla nich ważny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jason
link | zgłoś
2022-11-30
*::8d:*
W relacjach biznesowych firma nie ma sobie równych. Jest to na tyle elastyczna firma, że potrafi dostosować swoje usługi pod danego klienta i nie ma z tym żadnego problemu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Naken
link | zgłoś
2022-11-25
*:ebff:fee4:*
Jak się mieszka na tak zwanym odludziu to nie ma się zbyt dużego wyboru firm oferujących internet. Co mogę stwierdzić, jeśli chodzi o Airmax, to to, że internet działa SUPER!!! Nie oczekiwałem niczego lepszego, tu gdzie mieszkam na pewno nic lepszego bym nie dostał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabriel
link | zgłoś
2022-11-17
*::379:*
Przede wszystkim polecam za to, że mam teraz jak grać w moje ulubione gry online. Tydzień byłem bez internetu, a poprzedni dostawca internetu nie kwapił się, by zmienić ten stan rzeczy, mimo wielu próśb. Po przejściu do Airmax internet pojawił się u mnie szybciutko, a ja jedyne czego żałuję, to tego [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Heniro
link | zgłoś
2022-11-12
*::2ed:*
Firma na której można polegać. Prowadzę biznes i ważne jest dla mnie to, czy mam pewność, że internet będzie działał w momencie, kiedy będę go potrzebował. W biznesie zdarzają się sytuacje losowe, ale usługi powinny działać nienagannie i jak do tej pory, nie dano mi powodu do narzekań.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roderyk
link | zgłoś
2022-11-12
*::1e:*
Konkretna firma, jak potrzebuję coś załatwić to wszystko odbywa się w normalnej atmosferze. Obsługa klienta miła i słucha co klient potrzebuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2022-11-10
*::fd:*
Znajomy załatwił sobie z tej firmy internet to i ja wziąłem po tym jak skończyła mi się umowa z poprzednią firmą. Mogę tyle powiedzieć, że mam lepsze warunki tu, niż u poprzedniego operatora.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bindo
link | zgłoś
2022-11-10
*::fd:*
Co by nie mówić, to ten internet po prostu działa. To jest ogromny plus dla firmy, bo nie wyobrażam sobie mieć usługi, która nie działa. Jak sobie przypomnę ile rozmów telefonicznych wykonałem u poprzedniego dostawcy internetu, prosząc by w końcu internet działał, to mnie aż mnie ciarki przechodzą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gasi
link | zgłoś
2022-10-31
*::13f:*
Kilka miesięcy korzystania z internetu od Airmax skłoniło mnie do napisania tego krótkiego komentarza. Po pierwsze fajnie, że jest okres testowy, gdzie faktycznie można przetestować, czy internet nam odpowiada. Po drugie to moje zdanie najlepiej wyrazi stwierdzenie, że jeśli ktoś nie chce mieć probl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Guru
link | zgłoś
2022-10-30
*::2f0:*
Jestem na świeżo po okresie testowym i co sądzę, to to, że całkiem niczego sobie ten internet. Szybki, niezawodny, więcej wymagać chyba nie trzeba od takiej usługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XIOXIO
link | zgłoś
2022-10-25
*::141:*
Wśród tylu firm dostarczających internet w moim regionie dałem szansę Airmaxowi. Powiem tyle, że nie ma na co narzekać. Internet chodzi szybko I O TO CHODZI :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IleMozna
link | zgłoś
2022-10-25
*::141:*
Poprzedni dostawca internetu leciał u mnie w kulki. Wykupiłem jeden z droższych abonamentów na internet, a prędkość była niska i tłumaczona wysokim obciążeniem sieci przez innych. Super, tylko ja zapłaciłem wtedy za szybki internet i taki chciałem mieć. Wystarczyło poszukać innej firmy, znalazłem Ai [rozwiń/zwiń]
DZIAŁA SZYBKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Motello
link | zgłoś
2022-10-23
*::28e:*
Tak zwane pojęcie dbania o klienta nie jest obce firmie Airmax. Współpracuję z tą firmą już dobre kilka lat i nie miałem pewniejszego dostawcy internetu. Usługa zawsze jest u mnie dostępna i dostarczona na warunkach, jakie mam zawarte w umowie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Felo
link | zgłoś
2022-10-23
*:a2ff:fe74:*
Po kilku latach mogę tylko stwierdzić, że na lepszą firmę nie mogłem trafić. Mam nadzieję, że tak pozostanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Omik
link | zgłoś
2022-10-23
*:a2ff:fe74:*
Po przejściu na internet od Airmax w końcu zrozumiałem, co to znaczy mieć internet o europejskim standardzie. Zero problemów z czymkolwiek, internet działa tak szybko, że nie musze na nic czekać, strony ładują się natychmiastowo. Do tego jeszcze obsługa klienta jest dostępna od ręki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bingo
link | zgłoś
2022-10-19
*::a0:*
Wybrałem ten internet ze względu na rzetelną obsługę klienta. Sam internet jest bardzo istotny, do parametrów nie ma się do czego przyczepić, szybko działa, ale dla mnie bardziej liczy się to, czy w razie czego mam gdzie się zgłosić z jakimkolwiek problem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tento
link | zgłoś
2022-10-16
*:ebff:fee4:*
Pozytywnie zaskoczył mnie zasięg sieci Airmax. Mieszkam nie tak blisko miasta i spodziewałem się, że internet będzie chodził tak sobie, ale okres testowy rozwiał moje wątpliwości. Dla moich potrzeb internet wystarcza w zupełności.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MichałPL
link | zgłoś
2022-10-15
*:ebff:fee4:*
Mam przyjemność korzystać z internetu od Airmax od trochę ponad 7 miesięcy. W tym czasie korzystałem i nadal korzystam z internetu w pełni. Oglądam dużo filmów z sieci, musiałem się na to przerzucić, bo nie mam już telewizora, czasem zdarzy mi się także zagrać ze znajomymi online. Nie miałem jeszcze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sizo
link | zgłoś
2022-10-15
*:ebff:fee4:*
Mieszkam niedaleko Wrocławia i u mnie internet działa bez zarzutu. Nic nie rozłącza, działa w miarę szybko, czyli ogólnie jest dobrze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2022-10-13
*::11c:*
Okres testowy tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że decyzja na związanie się na dłużej z tą firmą nie będzie złą decyzją :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wynlim
link | zgłoś
2022-10-10
*::e0:*
No no, po przetestowaniu internetu na okresie próbnym wziąłem internet na dłużej i myślałem, że nie będzie on już działał tak dobrze, a tu proszę, internet jak śmigał, tak śmiga dalej. U wielu firm na okresie testowym wszystko działa jak należy, ale wszystko zmienia się po podpisaniu umowy. W Airmax [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miki
link | zgłoś
2022-10-08
*::3e3:*
Jak się mieszka daleko od dużych ośrodków miejskich to wybór internetu nie jest jakoś zbytnio duży, co jednak nie oznacza, że musimy mieć wolny internet :) Airmax stanął na wysokości zadania i zapewnił mi internet w pełni wystarczający do codziennego użytkowania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARCUS
link | zgłoś
2022-10-01
*::c1:*
Internet w moim mniemaniu zasługuje na ocenę pomiędzy 4 a 5. Wychodzę z założenia, że zawsze jest coś do poprawienia, chociaż muszę przyznać, że jest lepiej, niż się na początku spodziewałem, że będzie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mildo
link | zgłoś
2022-10-01
*::c1:*
W firmie już od wielu miesięcy korzystam z internetu od Airmax i spisuje się on doskonale. Nie miałem większych problemów, a jeśli zdarzyło się, że czegoś potrzebowałem, to przekonałem się, że obsługa klienta działa nadzwyczaj sprawnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bruno
link | zgłoś
2022-09-29
*::72:*
Cena nie odstrasza, a wręcz zachęca. Za niewielkie pieniądze można mieć przyzwoicie działający internet.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julian
link | zgłoś
2022-09-24
*:ebff:fee4:*
Internet to jest jedna z tych usług, na których nie warto oszczędzać. Oszczędzanie kilku groszy na tej usłudze na pewno się nie opłaca, przecież każdy, albo zdecydowana większość z nas korzysta z internetu codziennie. Ze swojej strony powiem, że mi internet Airmax odpowiada we wszystkim. Cena jak ce [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halle
link | zgłoś
2022-09-18
*::185:*
Wymagam dużo od firm świadczących mi usługi. Ktoś powie, że jestem trudnym klientem, ale ja po prostu nie lubię płacić ot tak, za nic. Moja opinia o Airmax jest wysoce pozytywna, ja płacę określoną kwotę co miesiąc i nie muszę się niczym martwić. Do tego co potrzebuję internet w zupełności mi wysta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Warfare
link | zgłoś
2022-09-14
*::1e1:*
Jestem ogromnym fanem strzelanek od Battlefielda po Counter Strike, chociaż skłaniam się ku tej drugiej grze :D Nie zliczę już godzin poświęconych na granie, ale liczba ta idzie w tysiące. Jak ktoś gra w gry wymagające połączenia internetowego to wie, jak ważne jest, by mieć internet, który po pierw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jeremiasz
link | zgłoś
2022-09-14
*::1e1:*
Na uznanie z pewnością zasługuje fakt, że klient w trakcie trwania całej umowy może liczyć na szeroki zakres pomocy. Sam kilkakrotnie korzystałem z pomocy i nie było żadnego problemu, by rozwiązać trapiące mnie problemy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seweryn
link | zgłoś
2022-09-08
*::341:*
Mam nadzieję, że jakość usług pozostanie na podobnym poziomie albo wzniesie się jeszcze wyżej. A jest nieźle, nic mnie tak nie przekonuje do przedłużania umowy, jak dobrze działająca usługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Caslo
link | zgłoś
2022-09-04
*.53.15.*
Korzystam z przeróżnych usług dostępnych usług na rynku i wiadomo, jedne działają lepiej, inne trochę mniej, ale internet od Airmax nie dał mi jeszcze powodu, by zaliczyć tę usługę do tej drugiej grupy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2022-09-03
*.135.121.*
Internet szybszy, niż rewolwerowiec na dzikim zachodzie! A tak na poważnie, to internet jest niczego sobie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Balza
link | zgłoś
2022-09-01
*.208.26.*
Wydawałoby się, że mieszkając na wsi jest się skazanym na wolny internet albo nawet jego brak... A tu zdziwienie, bo mam ten internet od pół roku i on w niczym nie ustępuje "internetowi z miasta".
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek
link | zgłoś
2022-08-27
*::3e3:*
Od pierwszego dnia na okresie próbnym wiedziałem, że umowa zostanie przedłużona, mimo, że zdawałem sobie sprawę, że zazwyczaj na okresie próbnym to wszędzie wszystko działa, a jak jest później to różnie potrafi bywać. Jednak wszystko działało na tyle dobrze, że przedłużyłem umowę po zakończeniu okre [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucasu
link | zgłoś
2022-08-22
*.131.3.*
Pierwsze wrażenie Airmax zrobił na mnie pozytywne. Po okresie testowym podpisałem umowę i użytkuję internet od trzech miesięcy. Zobaczymy jak będzie dalej, ale dotychczas jest lepiej, niż się spodziewałem, że będzie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pszczółka
link | zgłoś
2022-08-17
*.211.170.*
Po przeprowadzce długo nie mogłam znaleźć operatora, który zapewni mi w mieszkaniu działający, podkreślę działający internet. Sprawdziłam słownie cztery firmy i dopiero za piątym razem trafiłam na Airmax, gdzie wszystko działa jak trzeba.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joanna
link | zgłoś
2022-08-14
*.161.204.*
unikac jak ognia, ukryte zapisy w umowie, transfer który kupujecie to w umow MAX a min nie ma zapisanego wieć reklamacji nie przyjmuja umowy i wypowiedzenie tylko listownie, maile bez odpowiedzi, na infolinii arogancja, w przypadku awarii brak reakcji, nigdy nikt nie oddzwoni ani zrekomensuje dni b [rozwiń/zwiń]
brak
dno, tranfer, poziom komunikacji tylko listowny, na infolinii arogancja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-08-07
*.63.167.*
Lepiej by już chyba być nie mogło. Internet szybki i miesięczne opłaty nie uderzają zbytnio po kieszeni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stachen
link | zgłoś
2022-08-06
*::238:*
Raz musiałem skorzystać z pomocy technicznej i odbyło się wszystko bez problemów. Okazało się do tego, że problem był po mojej stronie, przez co jeszcze bardziej doceniam firmę za to, że mnie nie spławiono i udzielono pomocy do samego końca! Rzetelna pomoc techniczna w obecnych czasach to rzadkość!! [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Serducho
link | zgłoś
2022-07-30
*::16:*
Bardzo, ale to bardzo na plus jest elastyczne podejście do klienta. Potrzebowałem rozwiązań dostosowanych pod moja sytuację i udało mi się załatwić je praktycznie od ręki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miss
link | zgłoś
2022-07-17
*.233.22.*
Ocena o wartości pięciu gwiazdek wydaje się być adekwatna. Do obsługi nic nie mam, jest w porządku, jakościowo jest także ok. Cena ogólnie niska.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wersus
link | zgłoś
2022-07-17
*.196.152.*
Na tyle spodobało mi się użytkowanie internetu na okresie próbnym, że zdecydowałam się na przedłużenie współpracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aser
link | zgłoś
2022-07-10
*:a2ff:fe74:*
Jak widać nie trzeba mieć horrendalnych cen, by dobrze świadczyć usługi. To lubię, cena niezmiennie niska, nie to co się dzieje na rynku, wszędzie podwyżki. Płacę w sumie niewiele za internet, a mam do niego dostęp cały czas!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz
link | zgłoś
2022-07-10
*:a2ff:fe74:*
Firma może świecić przykładem jak to powinno wyglądać. Od 3 lat korzystam z internetu i nie zanotowałem dotychczas większych problemów, zresztą mniejszych też nie. A jak coś potrzebuję to na infolinii da się dogadać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wobi
link | zgłoś
2022-07-03
*.164.162.*
Usługi są na jak najwyższym poziomie i stoję za tym stwierdzeniem w całej rozciągłości. Mnie jako klienta nie interesuje nic innego, niż to czy internet działa lub nie. Dla mnie internet działa, usługa jest dostarczana i to powoduje taką, a nie inną ocenę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oda
link | zgłoś
2022-07-03
*.123.134.*
Moja ocena odzwierciedla to co myślę!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Migina
link | zgłoś
2022-06-26
*.65.169.*
Jeśli miałabym określić jak działa internet od Airmax to właściwym określeniem byłoby powiedzieć, internet hula, aż miło. Pobieram co chcę i kiedy chcę, o każdej porze dnia i nocy internet działa równie dobrze. Takie rzeczy się ceni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wisnia
link | zgłoś
2022-06-26
*.238.238.*
Nie ma to tamto, zostanę z tą firmą na dłużej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Potter
link | zgłoś
2022-06-19
*:a2ff:fe74:*
Przy tej inflacji to naprawdę super, że ceny pozostały na niskim poziomie. Nie sposób nie wspomnieć też o bezawaryjnym działaniu, bo to w końcu nie chodzi tylko o to by było tanio, ale żeby jeszcze działało :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luiza
link | zgłoś
2022-06-19
*:a2ff:fe74:*
Wychodzi tej firmie świadczenie usług. Przez okres kilku lat korzystania nie doświadczyłam większych problemów z internetem i mam nadzieję, że będzie tak dalej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ranos
link | zgłoś
2022-06-12
*.58.230.*
Wzorowe podejście do klienta. Infolinia widać, że jest dla klienta, nie ma się odczucia, że jest się zbywanym. Na usługach od takich firm mi zależy i potrafię to docenić, chociażby zostawieniem dobrej oceny :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Merlin
link | zgłoś
2022-06-12
*.198.71.*
Fajnie, że są jeszcze polskie firmy dające rade świadczyć usługi na podobnym poziomie, a nawet lepszym od zagranicznych firm.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rysiek
link | zgłoś
2022-06-05
*::fe:*
Nawet jakbym chciał trochę ponarzekać to za bardzo nie mam na co. No bo na co tu narzekać, jeśli to co powinno to działa. Też mógłbym się przyczepić, że internet mógłby być o ciut tańszy, ale co teraz jest tanie przy szalejącej inflacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Melcio
link | zgłoś
2022-06-04
*.205.169.*
Moja ocena mówi wszystko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
łukaszi
link | zgłoś
2022-05-29
*::b0:*
Mi internet pasuje, może w innych firmach znalazłaby się tańsza oferta, ale z drugiej strony tutaj przynajmniej wiem, że on działa. Jak dla mnie wystarcza mi we wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zygmuntdo
link | zgłoś
2022-05-28
*.225.127.*
Poziom obsługi na lepiej niż zadowalającym poziomie. Mógłbym nawet powiedzieć, że nigdzie nie spotkałem się dotąd z przynajmniej podobnie kompetentnymi ludźmi z obsługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arko
link | zgłoś
2022-05-22
*::16c:*
W mojej miejscowości zaoferowali najlepsze warunki spośród kilku innych firm.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Estu
link | zgłoś
2022-05-21
*::155:*
Polecam internet, w razie wystąpienia jakichkolwiek problemów mam pewność, że nie zostanę zostawiony sam sobie, nie ma tak jak to się mówi u mechaników "gwarancja do bramy, a potem się nie znamy" :).
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2022-05-15
*::323:*
Nie wiem czy jest to szybki internet czy wolny, nie znam się za bardzo na tych wszystkich prędkościach. Z moich odczuć to internet działa mi na tyle szybko, że nie mogę narzekać i nie mam jakichś szczególnych problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Terez
link | zgłoś
2022-05-15
*::323:*
Obsługa klienta na lepszym poziomie od tego co uświadczymy w wielkich firmach szeroko reklamowanych w telewizji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula
link | zgłoś
2022-05-08
*::242:*
Nie znałam wcześniej tej firmy, ale podjęłam decyzję, że wezmę od nich internet. Okres testowy wszystko super, internet śmiga, chociaż zazwyczaj u każdego operatora okres testowy prezentuje się znakomicie, co innego pod podpisaniu umowy. No nic, stwierdziłam, że podpiszę umowę i podpisałam. Do dzisi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natka
link | zgłoś
2022-05-08
*::242:*
Starają się od lat dostarczać mi szybki internet do mieszkanka i co trzeba powiedzieć, wychodzi im to.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2022-05-01
*::18f:*
Z usług korzystam od 2 lat i w tym czasie nie stwierdziłem żadnych uchybień.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Uchi
link | zgłoś
2022-05-01
*::18f:*
Jedynie ta firma podołała dostarczyć mi internet do mojego domu na uboczu. Ze znajomymi żartuję, że gdyby nie Airmax to bym chyba internet w wiaderku do domu nosił.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dadu
link | zgłoś
2022-04-24
*.177.204.*
Czas pandemii był dla mnie okresem, w którym korzystałem z internetu najintensywniej, pracowałem wtedy zdalnie, całe dni przed komputerem. W tym czasie nie wystąpiła u mnie ani jedna awaria internetu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtas
link | zgłoś
2022-04-24
*::2ed:*
Miło się przekonać, że po zawarciu umowy prędkość internetu jak i jego działanie pozostaje bez zmian, wszystko działa tak samo jak podczas okresu testowego.
szybkość, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cordian
link | zgłoś
2022-04-17
*::12f:*
Poleciłbym tę firmę wszystkim znajomym, jeśli szukaliby dla siebie internetu do domu. Korzystam z usług od kilku lat i nie wiem czy jakakolwiek inna firma utrzymałaby podobny, wysoki poziom.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZNUM
link | zgłoś
2022-04-17
*::12f:*
Bez wątpienia jedna z najlepszych firm dostarczających internet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gizmo
link | zgłoś
2022-04-09
*::1be:*
Kiedyś się zastanawiałem o co chodzi graczom, narzekającym, że mają wysoki ping i tak się nie da grać. Sam grałem na takim przez lata i było to dla mnie normą, ale dopiero przesiadka na internet Airmax uświadomiła mi, jak płynnie mogą poruszać się postaci w grach online! Teraz to granie stało się je [rozwiń/zwiń]
zero lagów w grach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dagio
link | zgłoś
2022-04-09
*::1be:*
Porządna firma, nie ma to tamto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Land
link | zgłoś
2022-04-02
*::2cf:*
Jest jedna szczególna rzecz, za którą muszę pochwalić Airmax, mianowicie jest to obsługa klienta na infolinii. Niezwykle kompetentne osoby zatrudniają na to stanowisko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Światowy
link | zgłoś
2022-04-02
*::2cf:*
Mieszkałem w kilku europejskich krajach i wszędzie internet był droższy i działał tak sobie. W Polsce internet jest ogólnie tani i nieporównywalnie lepszy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek klient
link | zgłoś
2022-03-26
*.142.112.*
Mamy w Polsce sporo firm świadczących przeróżne usługi. Jak to bywa jedne działają lepiej, inne gorzej, ale ta firma z pewnością należy do tych co działają na zadowolającym poziomie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2022-03-26
*.53.189.*
Normalnie to człowiek nie lubi dzwonić do firm, bo wie, że o każdą sprawę trzeba się prosić i nie zawsze osoba po drugiej stronie jest delikatnie mówiąc miła. Tutaj przeżyłem duże zaskoczenie, nie tylko osoba za słuchawką była miła, ale natychmiastowo pomogła mi w moim problemie!
osoba za słuchawką zasługuje na podwyżkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grone
link | zgłoś
2022-03-19
*::196:*
Wziąłem u nich internet do nowego mieszkania i jest lepiej, niż sądziłem, że może być. Spodziewałem się średnich prędkości pobierania i wysyłania, ale prędkości przewyższają to co oferował mi poprzedni dostawca przed przeprowadzką.
lepszy internet, niż oczekiwałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ejnar
link | zgłoś
2022-03-18
*::378:*
Nie lubię się wypowiadać publicznie, ale poniekąd chce wyrazić swoją wdzięczność. W mojej pracy bez internetu nie byłbym w stanie nic zrobić, a poprzedni dostawca nie chciał mi pomóc ze stale zrywającym się połączeniem internetowym, dlatego musiałem poszukać alternatywy. Wybrałem Airmax i może miał [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konieczko
link | zgłoś
2022-03-12
*::141:*
Korzystam intensywnie z internetu w dzień i w nocy. Użytkując go o różnych godzinach, nie stwierdziłem, by były jakiekolwiek spowolnienia w jego działaniu.
stabilność w działaniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2022-03-12
*::141:*
Obsługa klienta, czy jak to teraz się nowocześnie mówi support NIE pozostawia wiele do życzenia, bardzo mili i rzeczowi ludzie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jo
link | zgłoś
2022-03-10
*.111.155.*
Nie polecam usług tej firmy, płacę za 100 MB, a osiągam 9 MB, wszystkie ustawienia prawidłowe, sygnał również. Kilka razy kontaktowałem się z tą pseudo firmą, ale za każdym razem dowiadywałem się, że "u nas wszystko jest dobrze", "u nich" pewnie pewnie tak ale to ja płacę za nic. Uwaga na umowę na c [rozwiń/zwiń]
brak
niedotrzymanie prędkości internetu, cena, "kruczki" w umowie", brak reakcji na reklamacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient Airmax od lat
link | zgłoś
2022-03-05
*::24d:*
Jestem z tą firmą związany już kilka lat i niezmiennie dostarczają mi internet, że tak powiem najwyższej jakości. W przeciągu wieloletniego okresu korzystania z airmax internet nie zanotowałem długich awarii ani spadków prędkości internetu. Tak to powinno wyglądać!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław airmax internet opinie
link | zgłoś
2022-03-05
*::24d:*
Normalnie, że polecam firmę za dostarczenie mi internetu spełniającego wszystkie moje oczekiwania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gertruda
link | zgłoś
2022-02-26
*::160:*
Dałabym i ocenę 6 jakby była taka możliwość. Dobrze wiedzieć, że są jeszcze firmy odpowiedzialne za to co oferują!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2022-02-26
*::160:*
Najbardziej podoba mi się ludzkie podejście airmax internet do klienta. Nie podchodzą do klienta jak do kolejnej osoby w tabelce w excelu, tylko starają się zrobić tak, by dostarczyć najlepszy internet dostosowany pod potrzeby danej osoby.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eron
link | zgłoś
2022-02-20
*.14.102.*
Bezawaryjny internet, może i zdarzyło się raz, że miałem krótką przerwę, ale zadzwoniłem i po chwili było już dobrze. Czyli potrafią pomóc od razu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2022-02-20
*::179:*
Czasami sam siebie nie rozumiem. Pamiętam jak kiedyś skusiłem się na internet z jednej z szeroko reklamowanych firm będąc pewnym, że internet będzie tak dobry jak w reklamie. Rozczarowałem się co niemiara. Musiałem zmienić firmę i wziąłem internet od Airmaxu. Jest lepiej, znacznie lepiej. Nie dam si [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycjusz
link | zgłoś
2022-02-13
*.176.193.*
Jakbym miał znów stanąć przed wyborem internetu to ponownie wziąłbym internet od Airmaxu. Internet chodzi szybko i nie mam kłopotów z jego użytkowaniem! Polecam Airmax Internet!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
XIO airmax internet opinie
link | zgłoś
2022-02-12
*:a2ff:fe74:*
Dla mnie to internet działa bez zakłóceń. Co do jego ceny to nie ma to dla mnie większego znaczenia, w przypadku gdzie zależy mi na tym by działał. Miałem kiedyś internet z innej firmy, tańszy, ale co z tego skoro nie działał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
renata
link | zgłoś
2022-02-06
*::290:*
Korzystamy z tego samego internetu z córką wspólnie, to znaczy, ja mam internet u siebie w domu. Córka za to testuje go obecnie w mieszkaniu we Wrocławiu. Dla moich potrzeb airmax internet wystarcza, a nie słyszałam od córki by jej czegoś brakowało. Jak dla mnie to internet nadaje się do wszystkiego [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ireneusz
link | zgłoś
2022-02-03
*::371:*
Tylu różnych dostawców internetu sprawdziłem w swoim w życiu i bywało różnie. Raz działało, raz nie. Zdarzało się, że internet chodził szybciej rano, a wolniej wieczorem. Tutaj nie mam żadnych problemów, internet działa tak jak ma działać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszku
link | zgłoś
2022-01-29
*::2cc:*
Internet chodzi jak żyleta i o to w tym wszystkim chodzi. Żadnych zakłóceń, opóźnień, prędkość pozwala na wszystko. Pobieranie czy oglądanie filmów to żaden problem z airmax internet. To mi się podoba, płacę i mam usługę wartą tych pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
airmax internet opinie Goco
link | zgłoś
2022-01-27
*::313:*
Czasami zastanawiam się co ja bym zrobił bez internetu z tej firmy! Wszystko zawsze mi działa, internet śmiga, aż miło. Jak znajomi opowiadają mi o tym co sami mają w domu, że ich internet z innych firm raz działa, a raz nie to ciarki mnie przechodzą. Ja na szczęście nie mam tego typu problemów.
cena, szybkość, brak awarii
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maruda
link | zgłoś
2022-01-20
*.92.205.*
Po przeprowadzeniu się na obrzeża Wrocławia długo szukałem dobrego i stabilnego łącza do domu. Po kilku nieudanych próbach przetestowałem łącze od Airmaxa i podpisałem umowę. Od 6 miesięcy nie mam żadnych problemów, wszystko działa perfekcyjnie. Teraz uruchomiłem opcje biznesową 300/300 airmax inter [rozwiń/zwiń]
stabilne łącze, dobra komunikacja z opiekunem klienta
nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Georg
link | zgłoś
2022-01-04
*.132.49.*
Odkąd zmienieniłem operatora na Airmax moje ciągłe problemy z lagami skończyły sie. Ping bardzo niski prędkość osiągalna. Jeśli chodzi o cene toadekwatna do prędkości. Polecam
Prędkość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian airmax internet opinie
link | zgłoś
2021-12-09
*.111.150.*
W sumie to po raz pierwszy spotkałem się z tak elastycznym podejściem do klienta - niby jest cennik oficjalny ale i tak przy podpisywaniu umowy zaproponowano mi negocjowanie stawek jak i innych warunków umowy. Bardzo przyjazna obsługa, szczerze polecam.
negocjowalne warunki umowy, przyjazna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Nowak
link | zgłoś
2021-11-17
*.111.246.*
Dostawca internetu Airmax zapewnia najatrakcyjniejszą propozycję  internetu dla firm z praktycznym SLA. Niezakłócony dostęp do sieci, gwarantowuje ciągłą pracę zakładu. Z innych korzyści airmax internet warto wspomnieć   bardzo szybkie wykonanie przyłącza, nawet w miejscach mniej zurbanizowanych. In [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2021-10-27
*.111.150.*
Firma godna polecenia korzystam z usług od 2lat i jak najbardziej przedłuże kolejną umowe. Awaryjność zerowa. Cena za usługe jak najbardziej na plus. Polecam
Prędkość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KonketBud
link | zgłoś
2021-10-06
*.21.219.*
Z usług firmy airmax korzystamy od wielu lat w wielu lokalizacjach w Polsce, jako firma budowlana, stały dostęp do internetu w przypadku dużych inwestycji, jak i instalacje kamer do monitoringu to podstawa, a takie usługi zapewnia nam firma Airmax, serdecznie polecamy wszystkim
Szybki czas realizacji podłączenia, bardzo stabilnie łącza
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RanDom
link | zgłoś
2021-09-09
*.111.244.*
Internet podłączony został do firmy, łącze działa bardzo dobrze, w przeciwieństwie do poprzedniego dostawcy orange, gdzie występowały ciągle problemy, łącze od Firmy Airmax Internet działa wręcz doskonale, prędkości są stabilne, VPN działa nam doskonale, serdecznie polecamy
Szybkość uruchomienia, dobry kontakt, uczciwa cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-07-27
*.5.127.*
Jeśli chodzi o firme Airmax to złego słowa nie jestem w stanie powiedzieć. Korzystam z ich usług od 4lat i wszystko w jak najlepszym porządku. Wielki plus na panów z BOK którzy swą wiedzą przekraczają ponad przeciętną i w każdej sprawie pomagają i doprowadzają sprawę do końca.
Stabilność, obsługa BOK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-06-23
*.111.150.*
Ponad 10 lat juz korzystam z interentu w tej fimie. Jeżeli były jakiś przerwy w dostawie to zasadniczo mało uciążliwe i szybko usuwane. Gdyby było inaczej to pewnie zmieniłbym operatora. Przynam szczerze, ze przy ostatniej wymianie rutera, jakies 2 lata temu, musiałem szukac numeru do biura, bo zapo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam_Sikora
link | zgłoś
2021-05-12
*.64.49.*
Z firmą Airmax mam styczność od około 1,5roku i nie mogę powiedzieć złego słowa. Zero awarii nie wliczając braku zasilania przez energetykę. Stabilność na wysokim poziomie, wsparcie BOK bardzo dobre. Polecam
Prędkość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Admin airmax internet opinie
link | zgłoś
2021-04-15
*.121.24.*
Nareszcie firma z profesjonalnym podejściem do klienta. Zamówiliśmy łącze firmowe symetryczne 100/100Mb - jedyna firma która ma w okolicy takie możliwości. Korzystamy od 6mcy żadnych przerw niski ping wszystko działa jak należy. Będziemy rozwijać współpracę. Pozdrawiamy
prędkość,stabilność,
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabina
link | zgłoś
2021-03-09
*.111.150.*
Po przeczytaniu  opinii zdecydowaliśmy się zamówić Internet na testy, użytkujemy go obecnie miesiąc i wszystko działa jak należy, dodatkowo wybierzemy opcję bez umowy,   nawet najwolniejsza opcja szybkości w zupełności spełnia nasze oczekiwania, videokonferencje działa bez zarzutu, poczta działa szy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MakAlister
link | zgłoś
2020-12-27
*::108:*
Przez lata korzystałem z mobilnego Internetu ale wiadomo, tam są pakiety, limity, które się kończą i problem w tym, że nikomu nie opłaca się pociągnąć światłowodu do mojego budynku. W końcu stawka się przebrała, rachunki po 400 zł i praktycznie brak możliwości skorzystania z sieci LTE wieczorami zm [rozwiń/zwiń]
mega stabilny, mega szybki, idealny do gier
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Jarubas
link | zgłoś
2020-12-19
*.172.139.*
Przez lata korzystałem z mobilnego Internetu ale wiadomo, tam są pakiety, limity, które się kończą i problem w tym, że nikomu nie opłaca się pociągnąć światłowodu do mojego budynku. Wkońcu stawka się przebrała, rachunki po 400 zł i praktycznie brak możliwości skorzystania z sieci LTE wieczorami zm [rozwiń/zwiń]
Stablina prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Centrum Voip
link | zgłoś
2020-12-10
*.111.150.*
mamy na tym łączu centrale telefoniczna dla 30 osób i 20 osób pulpity. Najlepsze łącze symetryczne w najlepszej cenie . Testowaliśmy wszystko co jest na rynku. Airmax przebija wszystkie oferty. Wiekszość z nas ma juz tez w domu internet z Airmaxa. Pozdrawiamy
szybkość, niezawodność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie