Internet Airmax.pl Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 296
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
KonketBud
link | zgłoś
2021-10-06
*.111.156.*
Z usług firmy airmax korzystamy od wielu lat w wielu lokalizacjach w Polsce, jako firma budowlana, stały dostęp do internetu w przypadku dużych inwestycji, jak i instalacje kamer do monitoringu to podstawa, a takie usługi zapewnia nam firma Airmax, serdecznie polecamy wszystkim
Szybki czas realizacji podłączenia, bardzo stabilnie łącza
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RanDom
link | zgłoś
2021-09-09
*.111.244.*
Internet podłączony został do firmy, łącze działa bardzo dobrze, w przeciwieństwie do poprzedniego dostawcy orange, gdzie występowały ciągle problemy, łącze od Firmy Airmax działa wręcz doskonale, prędkości są stabilne, VPN działa nam doskonale, serdecznie polecamy
Szybkość uruchomienia, dobry kontakt, uczciwa cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-07-27
*.111.156.*
Jeśli chodzi o firme Airmax to złego słowa nie jestem w stanie powiedzieć. Korzystam z ich usług od 4lat i wszystko w jak najlepszym porządku. Wielki plus na panów z BOK którzy swą wiedzą przekraczają ponad przeciętną i w każdej sprawie pomagają i doprowadzają sprawę do końca.
Stabilność, obsługa BOK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-06-23
*.111.150.*
Ponad 10 lat juz korzystam z interentu w tej fimie. Jeżeli były jakiś przerwy w dostawie to zasadniczo mało uciążliwe i szybko usuwane. Gdyby było inaczej to pewnie zmieniłbym operatora. Przynam szczerze, ze przy ostatniej wymianie rutera, jakies 2 lata temu, musiałem szukac numeru do biura, bo zapo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam_Sikora
link | zgłoś
2021-05-12
*.111.145.*
Z firmą Airmax mam styczność od około 1,5roku i nie mogę powiedzieć złego słowa. Zero awarii nie wliczając braku zasilania przez energetykę. Stabilność na wysokim poziomie, wsparcie BOK bardzo dobre. Polecam
Prędkość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Admin
link | zgłoś
2021-04-15
*.111.142.*
Nareszcie firma z profesjonalnym podejściem do klienta. Zamówiliśmy łącze firmowe symetryczne 100/100Mb - jedyna firma która ma w okolicy takie możliwości. Korzystamy od 6mcy żadnych przerw niski ping wszystko działa jak należy. Będziemy rozwijać współpracę. Pozdrawiamy
prędkość,stabilność,
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabina
link | zgłoś
2021-03-09
*.111.150.*
Po przeczytaniu opinii zdecydowaliśmy się zamówić Internet na testy, użytkujemy go obecnie miesiąc i wszystko działa jak należy, dodatkowo wybierzemy opcję bez umowy, nawet najwolniejsza opcja szybkości w zupełności spełnia nasze oczekiwania, videokonferencje działa bez zarzutu, poczta działa szy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MakAlister
link | zgłoś
2020-12-27
*::108:*
Przez lata korzystałem z mobilnego Internetu ale wiadomo, tam są pakiety, limity, które się kończą i problem w tym, że nikomu nie opłaca się pociągnąć światłowodu do mojego budynku. W końcu stawka się przebrała, rachunki po 400 zł i praktycznie brak możliwości skorzystania z sieci LTE wieczorami zm [rozwiń/zwiń]
mega stabilny, mega szybki, idealny do gier
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Jarubas
link | zgłoś
2020-12-19
*.111.156.*
Przez lata korzystałem z mobilnego Internetu ale wiadomo, tam są pakiety, limity, które się kończą i problem w tym, że nikomu nie opłaca się pociągnąć światłowodu do mojego budynku. Wkońcu stawka się przebrała, rachunki po 400 zł i praktycznie brak możliwości skorzystania z sieci LTE wieczorami zm [rozwiń/zwiń]
Stablina prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Centrum Voip
link | zgłoś
2020-12-10
*.111.150.*
mamy na tym łączu centrale telefoniczna dla 30 osób i 20 osób pulpity. Najlepsze łącze symetryczne w najlepszej cenie . Testowaliśmy wszystko co jest na rynku. Airmax przebija wszystkie oferty. Wiekszość z nas ma juz tez w domu internet z Airmaxa. Pozdrawiamy
szybkość, niezawodność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie