Internet Airmax.pl Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 298
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mateusz Warkocz
link | zgłoś
2019-03-15
*.33.72.*
Czy sie stoi czy się leży Airmaxa brać należy!
same zalety, 0 ściemy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbychu29
link | zgłoś
2019-03-12
*.43.53.*
Ja napiszze szczerze: Stabilna prędkość, dobry zasięg na wsi i żadnych problemów technicznych do tej pory. Dla mnie na 5. Polecam Zbychu29
pod względem technicznym rewelacja
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja32
link | zgłoś
2019-03-12
*.31.122.*
Bardzo jestem zadowolona z oferty Airmax. Internet działa szybko i nie zacina się. Polecam!
pomocna ekipa na infolinii, prosta umowa, i expresowa dostawa potrzebnego sprzętu do instalacji
jeszcze nie wiem...poki co brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
CBD
link | zgłoś
2019-03-11
*.121.125.*
Dziala swietnie. Osiagam takie wartości jak zapisane w   pakiecie. Nie widze powodow do narzekania. Bardzo dobra opcja, ktora w pelni rozwiazuje problem braku dostepu do netu po kablu. Z tego co sie zorientowałem znajomi również są zadowoleni z usług od Airmaxa.
brak zerwań łącznośći jak w przypadku kabla....zero szumów, zmuł itp
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
podróżniczka
link | zgłoś
2019-03-11
*.193.161.*
Wykorzystuję internet z Airmaxa podczas podróży po dolnym śląsku oraz wielkopolsce by na bieżąco załatwiać potrzebne sprawy związane z pracą i nie tylko. Jest 100 razy lepiej niż w przypadku internetu mobilnego. Dla mnie jest dobrze i mam nadzieje że tak pozostanie. MOge polecić.
stabilne łącze o każdej porze dnia i nocy
mało popularni, dowiemy sie tylko z lokalnych reklam albo od znajomych o ich istnieniu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gracz Mariusz
link | zgłoś
2019-03-11
*.5.210.*
Mam najtańszy abonament w Airmaxie chce powiedzieć że oceniam na 4+. gram spoko na kurniku, radio internetowe nie przerywa i fajnie się loguje. Nie zauważyłem większych zmian w godzinach wieczornych. NIc nie zmula ani nie zacina. Jestem zadowolony.
nie zacina, szybkość ładowania stron, bez awarii
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jesus33
link | zgłoś
2019-03-10
*.211.12.*
Światłowód posiadam trzy tygodnie. Śmiga rewelacyjnie na laptopie jak na telefonach dobrej klasy wyniki ponad normę. Osobiście jestem zadowolony a w mieszkaniu do wi-fi podłączone mam 7 sprzętów jak dekodery telefony czy laptopy. Polecam
transfery plików P2P, FTP,
spam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur W
link | zgłoś
2019-03-10
*.33.15.*
Ja napisze prosto i konkretnie: konkurencyjne ceny,szybka pomoc techniczna i stabilność łącza. Czego wiecej potrzeba do szczescia?
konkurencyjne ceny
jest tak wciągający że juz mam prawie garba ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemooo
link | zgłoś
2019-03-10
*.219.215.*
Mam te usluge internetu dopiero tydzien ale u mnie na wsi smiga,antena ok 4km, pobieranie i wysylanie ponad przecietne parametry,nic tylko polecac przy niezapchanych nadajnikach. Nowy Dwór- Przemo.
szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Młody23
link | zgłoś
2019-03-09
*.155.215.*
Internet pięknie działa polecam. Nie miałem przekonania ale gdy zamówiłem i sprawdziłem jest to strzał w dziesiątkę pełny zasięg okolice Pielgrzymki. Mam na pre-paid.
dobry zasięg
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie