Internet Airmax.pl Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 298
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bokser32
link | zgłoś
2019-03-23
*.131.155.*
Stabilna i płynna praca, nigdy mnie nie zawiódł, korzystam od 6 miesięcy.
Stabilna praca na łączu
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2019-03-22
*.133.13.*
Oferta godna polecenia. Światłowód to podstawa dobrego internetu. Moge napisac ze jakosc jest na najwyzszym światowym poziomie.
płynność
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman K
link | zgłoś
2019-03-21
*.111.145.*
Jestem w 100% zadowolony. Posiadam internet od Airmaxa od 4 lat. Dla stałych Klientów są lepsze warunki :)
nieograniczony dostęp do zasobów sieci
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szczęśliwa rodzinka
link | zgłoś
2019-03-21
*.111.188.*
U nas internet radiowy używa cała rodzina, łącznie z dziecmi oraz babcią :) co prwda babci niewiele potrzeba do szczescia ale synowie graja w gry sieciowe i nie skarżą się że im coś rozłącza. Antene mamy na dachu a router na drugim końcu domu. Wszystko hula jak należy a obsługa d [rozwiń/zwiń]
duże podziękowania dla całej ekipy za owocną współpracę oraz doradztwo techniczne
nie zauwazylem....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania Budka
link | zgłoś
2019-03-19
*.183.215.*
Polecam z całego serca, nikt nie ma takiej oferty
dobra oferta
samodzielna instalacja i montaz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Przybył
link | zgłoś
2019-03-19
*.201.7.*
Co do parametrów to są dobre, nielimitowany internet i dotrzymywane predkosci zapisane w umowie. Co do obsługi klienta tez jest OK. Co do niezawodności to póki co jest niezawodny. Przetestowalem juz chyba wszystkie mozliwe firmy i Arimax jest na prowadzeniu. Moge śmiało polecic.
jest tak jak w umowie, nic nie jest naciągane ani zaniżane
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kajtek
link | zgłoś
2019-03-18
*.86.42.*
Moim zdaniem nic dodać nic ująć: Internetowe biuro obsługi, miła obsługa klienta oraz niskie pingi. Mi działa i nie mam się do czego przyczepić, na prawdę rewelka.
Infolinia 7 dni w tygodniu
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur Grabczyk
link | zgłoś
2019-03-17
*.131.13.*
Prędkość bardzo dobra, aby uzyskać dobre prędkości JEST KONIECZNE ustawienie rutera w dobrym miejscu.Jestem bardzo zadowolony. Super łącze. Polecam
prędkość, prędkość, prędkość
jest wszystko idealnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol Konieczny
link | zgłoś
2019-03-17
*.111.115.*
Jestem klientem od 3 lat i jestem bardzo zadowolony, w mojej opinii mam zawsze silny zasięg, internet działa płynnie, bez zakłóceń... polecam dalszym znajomym bez obaw :)
brak zakłóceń, szybkość, jakość usług wysoka
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konkretny Sławek
link | zgłoś
2019-03-17
*.15.198.*
No cóż, przed zakupem warto się trochę zorientowąć co w eterze piszczy. Czy jest zasięg, jaki, wewnątrz czy na zewnątrz, gdzie jest najbliższy nadajnik, jaki router wybrać, a dopiero później podjąć decyzję. Ja zaczałem od najtańszej taryfy, potem przeszedłem na srednia i tak juz [rozwiń/zwiń]
konkretnie i na temat, dobre łącze w atrakcyjnej cenie
--
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie