Internet Airmax.pl Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 298
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Franciszek Baranowski (ETrade LTD)
link | zgłoś
2015-03-14
*.41.33.*
Płacimy za łącze 300 Mb, dostajemy 300 czyli to za co płacimy, awarie praktycznie się nie zdarzają, prędkość zamówiona zawsze dostępna w całym zakresie, duża pojemność i skalarność dostawcy pozwala na dostosowanie rozwiązań do indywidualnych potrzeb klienta. Życzę sobie i innym aby tak samo traktowa [rozwiń/zwiń]
Pojemność i skalarność sieci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romek
link | zgłoś
2015-02-28
*.72.144.*
Polecam, internet dużo lepszy od tego z LTE, bez limitów, z gwarantowaną prędkością. Wcześniej dałem się wrobic w LTE skuszony reklamą ale niestety przekonałem się osobiście o prawdziwości wielu internetowych opinii i filmów z yotube że to nie jest jak w reklamie. W Airmax żadnych ukrytych kosztów, [rozwiń/zwiń]
bez limitu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
perla
link | zgłoś
2015-02-20
*.111.71.*
A ja mam łącze bez umowy i korzystam z ich neta w dwóch miejscach, mojego zamieszania i u rodziców jak jestem tam na weekend bez żadnych problemów i już od 2 lat, stała cena i stała prędkość, możne nie jest to tak szybkie jak u poprzednikach ale moje 10/1 Mbps w zupełności mi wystarcza ;)
stała cena, stabilne lącze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jedrula
link | zgłoś
2015-02-15
*.84.102.*
Załapałem się na miesiąc testów wydajnościowych w Airmax, mój wynik http://www.speedtest.net/my-result/4137119940 - to dla wszystkich, którzy mówią że łącze radiowe nie dorównuje kablowemu czy LTE, g [rozwiń/zwiń]
Porządna firma, która wie jak robić siec radiową
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2015-01-03
*.51.161.*
Jak dla mnie sieć jest w porządku: dobra prędkość , pingi niskie, nie ma problemu, pracownicy w BOK są ogarnięci, technik infolinii kuma co gada . Aktywacja nie kosztowała mnie nic, zakupiłem tylko wcześniej w sklepie router - i to wszystko. Mam ponad 64Mb/s, stały adres, który pozwala mi podłączyć [rozwiń/zwiń]
sprawnie i tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Airmaxxxer
link | zgłoś
2014-12-23
*.211.186.*
Dobry net, polecam
śmiga
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian z Sycowa
link | zgłoś
2014-12-23
*.22.13.*
Mam Airmax od marca 2011 i powiem tak - jest to najszybszy Internet w Sycowie! korzystałem z Playa i z Orange i była to totalna porażka. W mojej miejscowości (wieś 2km od Sycowa) prędkość wacha się od 18-20 Mb/s , ale tak średnio w dzień w tyg mam ok 19. Wcześniejsze pakiety były mega słabe 12 i 16 [rozwiń/zwiń]
dobra prędkość, niedrogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AleX
link | zgłoś
2014-12-22
*.44.245.*
Jestem bardzo zadowolona z internetu tej firmy. Mieszkam z dwójką współlokatorów, trzy laptopy chodzą cały czas i nikt się nie skarży że coś zamula. Pomoc nawet w świeta i weekendy. Ceny konkurencyjne a i najważniejsze: nie trzeba podpisywać umowy i się zobowiązywać na nastepne dwa lata. Polecam wsz [rozwiń/zwiń]
szybko, tanio, bez zobowiązań
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igorek
link | zgłoś
2014-12-12
*.29.228.*
Hej albin ja mam ten internet od kilku lat i nie ma cyrków żadnych jak piszesz. Zobacz na speed test http://www.speedtest.net/my-result/3968732905, to jest najszybszy internet w moim powiecie i ościen [rozwiń/zwiń]
najlepszy internet na Opolszczyznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rodro
link | zgłoś
2014-12-05
*.83.152.*
Polecam, wcześniej miałem inne łącze radiowe i były same problemy, przeszedłem do airmaxa na własnym sprzęcie, teraz działa dobrze i stabilnie. Cena praktycznie bez zmian do konkurencji ale zadowolenie dużo większe ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie