Internet Airmax.pl Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 298
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Niko Rxxx
link | zgłoś
2018-10-11
*:0:0:*
jestem mile zaskoczony, wcześniej miałem LTE blisko nadajnika, ale tutaj w airamx pinga mam do serwera z grą ulubioną 7ms, 0 lagów, bardzo polecam, obsługa techniczna na max poziomie! Polecam
krótki ping, super jakość, stabilę, 10000x lepsze od LTE i brak limitów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WKS Wrocław
link | zgłoś
2018-10-01
*.111.145.*
Super wsparcie techniczne i bardzo dobra jakość usługi, można brać w ciemno polecam.
Bezawaryjność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bolo
link | zgłoś
2018-09-19
*.111.145.*
Polecam Airmax za bezawaryjne działanie i opcje prepaid gdzie nie musze sie stresować umowami.
Bezawaryjność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rachwalski_Maciek
link | zgłoś
2018-07-24
*.111.145.*
Firma Airmax jest godna polecenia za świadczące usługi internetowe. Przerwy w dostawie usługie praktycznie sie nie zdarzają, a cenowo równiez to wygląda w porządku.
Bezawaryjność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala Wawrzyniak
link | zgłoś
2018-07-16
*.111.12.*
Dobry dostawca internetu, szybka instalacja, wszystko OK. Ceny konkurencyjne do nieraz bardziej awaryjnych alternatyw lub powolnego LTE. Jestem zadowolona.
OK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof Makowski
link | zgłoś
2018-06-05
*.111.145.*
Firma godna polecenia która dba o klienta a nie tylko o swój portfel. Polecam
cena, predkosc
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof z Nysy
link | zgłoś
2018-05-23
*.111.145.*
Szybki, tani i bezawaryjny internet - doskonały dla aktualnych potrzeb związanych z internetem, inteligentnym domem i wszelakimi technicznymi nowinkami związanymi z siecią. Polecam.
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gustlik
link | zgłoś
2018-05-07
*.111.145.*
Wielki pozytyw dla Airmax, nie naciągają klientów i ceny adekwatne do predkości. Polecam
Cena, stabilność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rogal
link | zgłoś
2018-04-17
*.185.104.*
Nie wiedziałem, ze jest możliwy internet w Polsce bez umowy, bez zobowiązań, ta oferta jest idealna, mam nadzieję, że jak się wyprowadzę do innego miasta to również będę mógł korzystać z airmax, który spełnia w 100% moje oczekiwania, krótki ping do 10m, nie ma absolutnie lagów, stabilnie a do tego [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brunet
link | zgłoś
2018-03-29
*.111.145.*
Firme Airmax można w ciemno brac korzystam z ich uslug od 3 lat i brak jakichkolwiek problemów.
cena, predkosc
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie