Internet Airmax.pl Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 298
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sebek
link | zgłoś
2017-07-28
*.111.148.*
Internet dla każdego "i starszego i młodego" :) Korzystamy w domu w kilka osób, dzieciaki coś ściągają i grają online, ja, dzięki podglądowi na żywo z kamer, mogę przypilnować obejścia jaki nikogo nie ma w domu, a dziadkowie mogę za śmieszne pieniądze rozmawiać z rodziną rozsianą w kraju i za granic [rozwiń/zwiń]
Dobry niedrogi internet
żadnycj
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof gniew
link | zgłoś
2017-07-28
*.111.156.*
W moim mniemaniu to dobry, profesjonalny operator sieci. Współpracujemy w kilku lokalizacjach i w żadnej z nich pracownicy nie zgłaszają problemów z internetem, oferta jest konkurencyjna i jest z kim o niej porozmawiać. Polecam tę sieć.
dobra oferta dla przedsiębiorców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2017-07-28
*.93.201.*
W mojej miejscowości (Grzybiany, dolnośląskie) to obecnie najlepszy internet. Cieszy zwłaszcza niski ping w grach. Wcześniej miałem u nich 48Mb, a teraz przeszedłem na 300Mb i jestem zadowolony.
meganet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
serfer
link | zgłoś
2017-07-28
*.111.147.*
Odkąd mam neta z airmax ,gram praktycznie 24 h/dobe nic się nie dzieje! polecam!
super do gier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grzesiek kowal
link | zgłoś
2017-07-26
*.56.80.*
Internet rewelacja! Za 60 zl mam 48 MB/s i telefon stacjonarny :D prędkość super i kamerke w domu znajomi również polecają :)
ok!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
janek
link | zgłoś
2017-07-25
*.113.17.*
Jak dla mnie internet rewelacja! użytkuje w domu i w firmie i nigdy nie mam problemów, nigdy żadnej awarii. Przede wszystkim jako jedynie oferują dobre prędkości neta w mojej miejscowości! Polecam
szybki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lolek
link | zgłoś
2017-07-21
*.111.159.*
Stabilny net i o to chodzi! Ile ja się najadłem nerwów. A to mobilny net, a to LTE. w końcu Airmax i wszystko działa wreszcie.
nie przerywa łącze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
seba
link | zgłoś
2017-07-20
*.111.149.*
Przeszedłem do Airmax z Megaszajsu z Prudnika. A Airmax jest naprawdę spoko, b.dobra jakość i działa wszystko ok. polecam
szybki internet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-07-19
*.168.15.*
Polecam. Świetna obsługa klienta. Nie mam powodów do narzekań. Jestem klientem w tej firmie od około 8 lat i nie zamierzam rezygnować w najbliższym czasie z ich usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Krakowski
link | zgłoś
2017-07-18
*.254.1.*
Bardzo dobra sieć bez przerw, pracujac grajac w gry wszystko śmiga. Polecam wszystkim internet światłowodowy Airmax.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie