Internet Airmax.pl Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 298
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Grzegorz B
link | zgłoś
2019-03-28
*.91.1.*
Długo szukałem internetu który by nie szwankował, dwóch poprzednich operatorów mocno zawodziło: jeden miał częste awarie ( nawet kilku dniowe przerwy w dostawie) kolejny przerw w dostawie miał kilka w ciągu dnia ..... Internet w Airmax to kolejna próba, mijają 4 miesiące i jeszcze ni [rozwiń/zwiń]
niezawodny pod każdym względem
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Staszek Wolny
link | zgłoś
2019-03-27
*.111.147.*
Super firma, super net, sensowne ceny.
dobra przepustowość na łączu
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gienek40
link | zgłoś
2019-03-27
*.111.199.*
Ja mam najlepszy sprzęt który wymieniam regularnie co 2-3 lata, i nie mam żadnych problemów z inernetem.
dobry sprzęt, atrakcyjne ceny i jasno sformułowana umowa
---
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wrocławianin
link | zgłoś
2019-03-26
*.1.13.*
Krótko mówiąc jestem zadowolony, życzę wam takiego neta wszędzie, gdzie mieszkacie.
mocny sygnał
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz Cz
link | zgłoś
2019-03-26
*.7.14.*
Bardzo dobry internet, działa szybko i się nie zacina. Pobieranie średnio 60Mbps, a wysyłanie 10-15Mbps. Internet naprawdę jest nielimitowany, w grudniu zużyłem na prawde sporo i nic nie zwolniło.
nielimotowany, szybki, dobry
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2019-03-26
*.111.125.*
Ja mieszkam w bloku 15 lat w miescie sredniej wielkosci. Od zawsze miałam internet radiowy, chociaz firm oferujacych pojawiało się coraz więcej, nie chciało mi sie zrywac umowy, podpisywac nowej itp. Wszystko bylo ok. Teraz mieszkam w domku jednorodzinnym i dalej mam radiówkę w t [rozwiń/zwiń]
jakość na niezmienionym poziomie od lat, dobry sprzęt i fachowe doradztwo
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej Nawrot
link | zgłoś
2019-03-26
*.156.144.*
Airmax ma duży zasięg, łapie daleko na obrzeżach, stabilność łącza jest na wysokim poziomie jak dla mnie. Jestem bardzo zadowolony, jestem Klientem od wielu lat. Można trafić na fajne promocje cenowe. Polecam też w razie jakichkolwiek wątpliwości dzwonić na infolinie. Bardzo profesjonalna pomoc BOK.
stabilność łącza, brak usterek oraz awarii
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2019-03-26
*.55.134.*
Moim zdaniem Airmax spełnia oczekiwania. Kupowałem w celu posiadania w miarę szybkiego łącza w domu. Oferta sie rozwija cały czas i dostosowuje do Klienta oraz rynku. Jak na razie bezawaryjnie. Mam dobry zasieg i dobre połączenie w odległości od nadajnika. Duży plus za prosty, łatwy samodzielny mo [rozwiń/zwiń]
banalnie łatwy montaż i instalacja anteny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elwira
link | zgłoś
2019-03-24
*.111.145.*
Jakiś czas temu przesiadłam się na światłowód i coś co wcześniej średnio działało nagle okazało się świetnym internetem z dużą niezawodnością. Mogę polecić z czystym sumieniem. Nie wiem jakie prędkości osiągam na łączu, ale generalnie wszystko działa jak należy, Youtube ładuje sie [rozwiń/zwiń]
nie zacina
nie ma wad poki co
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Remigiusz
link | zgłoś
2019-03-24
*.22.82.*
Mam abonament najtańszy i w zupełności mi wystarcza. Płatności faktur zawsze bez problemów, mozna szybko uregulować należność przez szybkie platnosci. Bardzo polecam tę firmę.
szybka komunikacja z ludźmi na całym świecie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie