Internet Airmax.pl Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 298
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
SCK Moviemaker
link | zgłoś
2014-11-27
*.46.64.*
Dzień, wieczór czy noc, prędkość zawsze mam taką jak w umowie - 96 Mb. http://www.speedtest.net/my-result/3942818119. Płacę 71 zł miesięcznie. Zajmuje się montażem video dla studiów filmowych, dziennie przerzucam po 200-300 gigabajtów danych, nikt nie potrafił mi zaproponować nawet zbliżonych param [rozwiń/zwiń]
szybko i stabilnie
ograniczony zasięg
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz Dawidowski
link | zgłoś
2014-11-21
*.157.169.*
Jestem studentem i długo szukałem oferty bez wiążacej umowy w rozsądnej cenie i przyzwoitych parametrach.... w airmax.pl jest opcja prepaid czyli bez umowy płace to mam neta nie płacę nie mam - jak dla mnie idealne rozwiązanie bez limitów
cena
jeszcze nie wiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof Andrzejewicz
link | zgłoś
2014-11-21
*.154.122.*
Airmax dostarcza w mojej firmie łącze o przepustowości 100mbit /symetryczne/. Bardzo dobra współpraca i zawsze możliwy kontakt, infolinia bez kolejek po 20-30 osób. Polecam zapoznać się z ofertą tej firmy, wyjdziecie Państwo lepiej niż na kooperacji z wielkimi telekomami. Łącze jest stabilne i osiąg [rozwiń/zwiń]
elastyczność, stabilne łącze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niania Ogg
link | zgłoś
2014-10-24
*.195.151.*
Trafiłem na airmax dzięki portalowi operatorzy.net.pl szukając internetu na kartę. Wcześniej rozważałem LTE u operatorów gsm ale w ofercie na kartę nie było nic sensownego. Jakieś kombinowanie z pakietami, dokupowanie danych po przekroczeniu limitu, nie dla mnie. W airmax mam stałe łącze za 50 zł/m- [rozwiń/zwiń]
Unikalne połączenie stałego łącza i systemu przedpłatowego
Płatność odbywa się tradycyjnym przelewem, stąd konieczność płacenia z kilkudniowym wyprzedzeniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2014-09-05
*.20.46.*
To posłodziłeś im nieźle kolego, ale co fakt to fakt łącze działa stabilnie a to ważne dla gracza ;) POlecam
stabilne, pewne
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2014-08-15
*.21.43.*
Fajny dostawca neta, polecam. Obsługa z infolinii to super goście, cierpliwi uprzejmi zawsze chętni do pomocy, nie jak u innych że sie nie da dodzwonić nawet bo jesteś 20 w kolejce a potem mechaniczne teksty do zajechania klienta i żadnej nawet woli pomocy klientowi. Polecam bo super obsługa i net s [rozwiń/zwiń]
bardzo miła obsługa :)
NIE!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MIŁY
link | zgłoś
2014-08-11
*.136.91.*
Od kilku lat korzystam z tego operatora i jestem zadowolony. Polecam.
stabilne łącze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gregorian
link | zgłoś
2014-07-10
*.175.239.*
Operator jak operator, nic szczególnego w stosunku do konkurencji, dostaje to za co płacę w miarę bezawaryjnie, ale tanio i dla mnie to wystarczy.
Tanio
Brak wyboru prędkości dla opcji prepaid
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misza
link | zgłoś
2014-07-03
*.73.221.*
Polecam! Mam szybkość 48Mbitów, co prawda wieczorami jest ok 42, ale to i tak w tej cenie najlepsza oferta w Wałbrzychu.
Prędkość jak na umowie, niska cena
Wieczoremi spada prędkość o ok. 5%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2014-06-26
*.199.232.*
Podoba mi się opcja prepaid. Jak chce net to place i mam jak nie chce to nie place :))). Żadnych podpisów, żadnej ściemy, proste jasne zasady.
Żadnej ściemy, jasne zasady.
dla mnie nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie