Internet Airmax.pl Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 298
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
gosciu88
link | zgłoś
2017-06-09
*.111.155.*
Bardzo dobry, i zasadniczo tani internet. Nigdy nie było przerw w jego działaniu. a mam od 4 lat. Obsługa klienta wie, o czym mówi.
tani dobry net
nie stwierdziłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan Orzechowski
link | zgłoś
2017-06-07
*.15.53.*
Potwierdzam to co piszecie, przejście z LTE na www.airmax.pl to jest niesamowita różnica w jakości, pingi mam do serwerów po 10ms, łącze stabilne o każdej porze dnia, polecam wszystkim, obsługa genialna,
Stabilne łącza, idealne do grania, przyzwoita cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2017-05-30
*.111.156.*
Szybki transfer danych i nielimitowany internet, a to wszystko w naprawdę niewygórowanej cenie! Na tego dostawcę zdecydowałam się ok rok temu i jestem bardzo bradzo zadowolona - pod każdym względem. Nie tylko, że w tej sieci czuję się u Pana Boga za piecem, i wreszcie mogę bezproblemow z niej korzys [rozwiń/zwiń]
same
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian Wąsicki
link | zgłoś
2017-05-19
*.111.156.*
Super sprawa, że firma daje publiczny adres IP, czego nie dostałem u poprzedniego operatora, przez co miałem problem z podglądem do kamer, cały system podglądu do kamer jak leci przez chnski server bez publicznego adresu IP działa z okropnym opóźnieniem, teraz dzięki swojemu stałemu IP działa natych [rozwiń/zwiń]
stabilne, dobra cena, wysoka jakość, super osbługa
nie zauwazyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek
link | zgłoś
2017-05-10
*.137.17.*
dobra firma, internet jak burza nic nie przerywa nic nie ogranicza wszystko działa nie blokują żadnych stron portów itp polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł Jurecki
link | zgłoś
2017-05-07
*.111.156.*
Bardzo solidny operator działający lokalnie, w moim przypadku okolice Wrocławia. Jako jeden z pierwszych w miejscowości przyłączyłem się do sieci airmax ok roku temu i jak dotąd nie mam powodów do narzekania. Fajnie hula, stabilne łącze, prędkość jak w umowie, bardzo rozsądne ceny. Polecam gorąco
Solidnie, szybko, tanio
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Błażej Dąbrowski
link | zgłoś
2017-04-10
*.137.18.*
Ciekawy pakiet usług, internet i hosting użytkuję od kilku lat w okolicach Opola. Połączenie parametry trzyma solidnie jak Zawisza kopię. Dziwię się, że ciągle tylu znajomych daje się "wkręcać" w internet tzw. "domowy" gsm/hsdpa/lte, z limitami lub ciągłymi dopłatami, kiedy jest na rynku od kilkunas [rozwiń/zwiń]
stabilny szybki internet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony
link | zgłoś
2017-03-14
*.111.148.*
Zamówiłem dla nowo otwartego oddziału w Jeleniej Górze pakiet usług telekomunikacyjnych w Airmax. Pakiet to internet symetryczny 300/300 Mbps, centrala telefoniczna na kilkanaście stanowisk oraz obsługa transmisji danych z systemu monitoringu. Oferta Airmax zakładała miesięczny bezkosztowy okres pró [rozwiń/zwiń]
Szybka, tania i wysokiej jakości obsługa biznesu
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MCGYVER
link | zgłoś
2017-03-03
*.111.148.*
Ogólnie wrażenia pozytywne od samego początku, "żywa" obsługa, od razu można poczuć, że się rozmawia z pracownikiem tej firmy, a nie studenciakiem klepiącym formułki wg algorytmu. Usługi cenowo i jakościowo ok.
Fajna atmosfera na infolinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław Koprowski
link | zgłoś
2017-02-24
*.111.156.*
Dostawca dobry, usługi świadczone rzetelnie, na wysokim poziomie, cena do zaakceptowania, w moim regionie wypada bardzo dobrze na tle konkurencji.
Jakość, dobra obsługa
Ceny mogłyby być niższe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie