Internet Airmax.pl Opinie

4.6 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 302
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jesus33
link | zgłoś
2019-03-10
*.211.12.*
Światłowód posiadam trzy tygodnie. Śmiga rewelacyjnie na laptopie jak na telefonach dobrej klasy wyniki ponad normę. Osobiście jestem zadowolony a w mieszkaniu do wi-fi podłączone mam 7 sprzętów jak dekodery telefony czy laptopy. Polecam
transfery plików P2P, FTP,
spam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur W
link | zgłoś
2019-03-10
*.33.15.*
Ja napisze prosto i konkretnie: konkurencyjne ceny,szybka pomoc techniczna i stabilność łącza. Czego wiecej potrzeba do szczescia?
konkurencyjne ceny
jest tak wciągający że juz mam prawie garba ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemooo
link | zgłoś
2019-03-10
*.219.215.*
Mam te usluge internetu dopiero tydzien ale u mnie na wsi smiga,antena ok 4km, pobieranie i wysylanie ponad przecietne parametry,nic tylko polecac przy niezapchanych nadajnikach. Nowy Dwór- Przemo.
szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Młody23
link | zgłoś
2019-03-09
*.155.215.*
Internet pięknie działa polecam. Nie miałem przekonania ale gdy zamówiłem i sprawdziłem jest to strzał w dziesiątkę pełny zasięg okolice Pielgrzymki. Mam na pre-paid.
dobry zasięg
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oliwia S
link | zgłoś
2019-03-09
*.21.15.*
Internet działa bez zarzutu. Korzystam z neta w różnych porach, czasem raz na tydzień, czasem przez 2 tygodnie po 10-12 godzin. Skype, gry on-line, filmy, muzyka często jednocześnie i nic mi nie zacina się i nie przerywa. Jestem zadowolona.
dobra jakość słuchania muzyki i oglądania filmów
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TopModel2016
link | zgłoś
2019-03-08
*.85.241.*
Internet od lokalnego Airmaxa zdecydowanie lepszy i szybszy od tego z którego korzystałem do tej pory (Netia). A dużym plusem jest fakt, że router mogę zabrać ze sobą gdzie chcę. I ogolnie cały sprzęt mogę w razie rezygnacji sprzedać i tyle. Póki co moge polecić.
bez zastrzeżeń
nie widziałem jak do tej pory
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesiek
link | zgłoś
2019-03-07
*.13.13.*
Internet śmiga ze aż miło- pobieranie zawsze powyżej 100Mbit. Polecam Krzyżanowice.
szybkosc pobierania
----
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient 255
link | zgłoś
2019-03-06
*.33.11.*
Radiówka to nie to co 10 lat temu. Teraz jest nielimitowane łącze radiowe - przynajmniej w Airmaxie. NIe zdarzyly mi sie problemy ani żadne raklamacje.NAUCZCIE SIE CZYTAC I SLUCHAC KONSULTANTÓW - predkosc zalezy od ZASIĘGU...
bliskość do nadajnika dzieki czemu zasieg jest bardzo dobry
0 wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadzik
link | zgłoś
2019-03-05
*.111.156.*
Podoba mi się opcja prepaid. Jak chce net to place i mam jak nie chce to nie place :))). Żadnych podpisów, żadnej ściemy, proste jasne zasady. Żadnej ściemy, jasne zasady.
prostota, dobry net
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
przedstawiciel handlowy
link | zgłoś
2019-03-05
*.99.1.*
Przeprowadzka z miasta na wieś to fantastyczna sprawa.Cisza,spokój,pełen luz.Problem zaczął się gdy chcieliśmy podłączyć się do NETU. W Airmaxie jak nigdzie indziej nie widzieli zadnych technicznych przeszkod do tego aby swiadczyc nam swoje usługi. Wspolpraca trwa juz kilka lat i [rozwiń/zwiń]
dobry, mocny sygnał, bezawaryjność, miła pomocna ekipa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie