Furgonetka Opinie

3.9 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 170
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
furgonetka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Justyna
link | zgłoś
2022-05-19
*.47.44.*
Poleciłam "Furgonetkę" już wielu osobom. Korzystałam 4 razy i za każdym razem jeste bardzo zadowolona. Dostarczanie na terenie całej UE wręcz błyskawiczne!Bardzo dobre rozwiązania cyfrowe kontaktu klienta z firmą. Solidni, mili kurierzy.
Solidność, czas realizacji odbioru i dostawy przesyłki, różnorodność form nadawania, kontakt frmy z klienttem.
brak!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tymski
link | zgłoś
2022-05-14
*.205.0.*
wszystko super i na czas!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2022-05-13
*.113.75.*
Wszystko sprawnie i bardzo szybko dostarczone. Przesyłka na palecie o dużych wymiarach nie stanowi żadnego problemu. Polecam.
Szybka dostawa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANDRZEJ
link | zgłoś
2022-05-11
*.50.245.*
Pełen profesjonalizm.POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2022-05-10
*:a6ff:10f9:*
Przesyłka dostarczona bardzo szybko.
Bez wychodzenia z domu
Godziny odbioru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BM
link | zgłoś
2022-05-05
*.156.143.*
możliwość dokonania wyboru kuriera zg. z potrzebami - polecam!
wybór firm kurierskich
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub L
link | zgłoś
2022-04-29
*.49.217.*
Jak dla mnie super sprawa, nie muszę mieć umów abonamentowych z firmami kurierskimi. Szybki podgląd kto najtaniej. Także tak trzymać.
szybkość, łatwość obsługi, przejrzystość
płatności bo od razu, brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-04-27
*.32.172.*
OSZUŚCI! Zapłaciłem 4x tyle co oryginalnie było wycenione. Jakieś dziwne teksty o niestandardowych wymiarach itd. Do tego uszkodzili mi przesyłkę i nikt się nie przejął. BANDA ZŁODZIEI I OSZUSTÓW!!!
Dobry interfejs
Naliczanie dodatkowych opłat po wysyłce (wzrost kosztów o 400%)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Madzias1804
link | zgłoś
2022-04-22
*.147.98.*
Wszystko szybko i sprawnie.Polecam!!!
Szybko i łatwo
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mikula
link | zgłoś
2022-04-20
*.17.174.*
szybko, sprawnie wszystko zgodnie z terminem, nadaje paczki tylko za pośrednictwem FURGONETKI, polecam w 100%
szybka realizacja
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2022-04-13
*.231.41.*
NIE POLECAM. Po raz drugi zostałam obciążona kosztami przewyższającymi koszt przesyłki. Powodem jest tzw. format niestandardowy lub nieodpowiedni przedział wagowy, gdzie paczka była ważona przed nadaniem i wpisana waga właściwa. Oczywiście nikt nie posiada dokumentacji, która potwierdziłaby zarzut. [rozwiń/zwiń]
obciążanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2022-04-12
*.61.167.*
Nie polecam kurier fedex zamówiony w niedzielę do wtorku włącznie nie odebrał paczki a został ponawiany aż musiałem zamówić 3 raz z innego źródła i to nie pierwszy taki przypadek szczególnie w przypadku FedEx
Brak
Kurier nie przyjeżdża po paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B
link | zgłoś
2022-04-11
*.204.90.*
POLECAM !!!!
cena, wygoda zamawiania
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2022-04-08
*.173.146.*
Firma odebrała przesyłkę w tym samym dniu. Następnego dnia dostarczyła do odbiorcy.
Sprawne działanie firmy
Brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2022-04-06
*.160.150.*
szybko, sprawnie i zawsze na czas, polecam na 100%
szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2022-04-06
*.204.50.*
Wszystko super ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam
link | zgłoś
2022-04-01
*.51.86.*
Polecam. Szybko, sprawnie i z pełną informacją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2022-03-31
*.173.96.*
####OSZUŚCI oszuści, oszuści.... Zapłaciłam za paczkę 150 zł zgodnie z ich cennikiem. po ok. półtora tygodnia wysłali mi fakturę korektę i każą dopłacić 860 zł za niby paczkę "niestandardową".. Straszą windykacją... Paczka nie była w żadnym nawet gramie czy cm źle podana, przemierzona, gdyż wysyłam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2022-03-31
*.186.28.*
Pełny Profesjonalizm gorąco polecam
szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TADEUSZ
link | zgłoś
2022-03-30
*.187.121.*
Po raz kolejny,szybko sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2022-03-28
*.60.75.*
Po raz kolejny, wszystko szybko i sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-03-27
*.173.145.*
Jestem bardzo zadowolona. Szybko i do celu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2022-03-25
*:1032:e8a:*
Wszystko Szybko Fajnie i Przyjemnie Pełny Profesjonalizm gorąco polecam:-)
Jakość, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2022-03-25
*.163.136.*
Szybka dostawa, profesjonalne i cierpliwe wsparcie techniczne. Pytania nie pozostają bez odpowiedzi-Panie Ireneuszu dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ireneusz
link | zgłoś
2022-03-23
*.193.181.*
Widzę że sprawnie i bez problemów. Naprawdę sprawnie.
wynikające ze standardu działania
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2022-03-17
*.174.168.*
Cierpliwa, życzliwa pomoc w trakcie składania zamówienia. Sprawna obsługa i oczekiwany efekt - szybka dostawa z informacją zwrotną. Bardzo dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2022-03-11
*.147.102.*
Bardzo dobra jakość usługi profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata Kubicka
link | zgłoś
2022-03-10
*.189.166.*
Współpracuję od kilku miesięcy i jestem zadowolona, wszystko działa bez zarzutu. Dużo firm kurierskich do wyboru. Bez umów i wypracowywania limitów. Mogę śmiało polecić znajomym. W sprawie reklamacji nie mam żadnych doświadczeń.
brak umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kraysztof
link | zgłoś
2022-03-03
*.11.12.*
Bardzo dobra jakość usługi profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-03-01
*.243.156.*
NIE POLECAM, OSZUŚCI.Zostałam obciążona dodatkową opłatą za przesyłkę, która była ponoc o 11 kg ciezsza od zadeklarowanej. Mojej siostrze przytrafilo sie to samo. POdwoch iesiacach przychodzi mail z zadaniem zaplaty! Nie otrzymałysmy żadnych dowodów, moja paczka nagle się powiększyła i wpisano mi 42 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gaya
link | zgłoś
2022-02-24
*.173.89.*
Profesjonalnie, dobra obsługa telefoniczna, dbałość o klienta
szybko, pomocnie, profesjonalnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2022-02-23
*.231.14.*
super
szybko
super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2022-02-23
*.173.121.*
SUPER
Szybko , miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldek035
link | zgłoś
2022-02-16
*.43.160.*
Super szybko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2022-02-16
*.147.103.*
jest ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota P
link | zgłoś
2022-02-16
*.178.12.*
Korzystam służbowo-zamawiam dla pracodawcy. Zawsze wszystko zgodnie ze złożonym zamówieniem. Do tej pory wszystko profesjonalnie (od 2 lat). Chciałabym by nadal tak współpraca się układała. Pozdrawiam
zgodnie ze złożonym zamówieniem
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BETI
link | zgłoś
2022-02-11
*.226.199.*
Bardzo sprawnie, korzystam od wielu lat, polecam
sprawność obsługi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
STEFAN
link | zgłoś
2022-02-09
*.197.185.*
Bardzo sprawnie,bez uwag,polecam
szybkość,terminowość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2022-02-09
*.12.23.*
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM, niedość że nie wywiązują się z umowy, to reklamacji nie uznają bo to klient jest winny za to..... Totalne dno, w ostatnim czasie zamówiłem 3 przesyłki. Pierwsza , DPD odbierał paczkę po 3 dniach roboczych od zamówienia, reklamacja nieuznana bo dowiedziałem się że to moja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-02-09
*.247.246.*
Nie polecam. Przy pierwszej próbie zamówienia paczki dodatkowe opłaty. Przy drygiej kurier wgl nie przyjechał po paczkę. Pytając o zwrot pieniędzy zostałam poinformowana ze sa na saldzie w portalu furgonetka pl. Na drugi dzień pieniędzy już nie było. Zwrotu nie było. Wszyscy umywali ręce. Bardzo ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-02-08
*.0.85.*
Nie polecam firmy. Po wysłaniu paczki doliczyli bezprawnie dodatkowe koszty- mam zdjęcia z procesu pakowania paczki na których widać prawidłowe wymiary więc to oszustwo. Dodzwonić się do firmy nie da. Adres firmy podany w KRS jest niepoprawny- listy polecone nie dochodzą do firmy. Reklamacji nie czy [rozwiń/zwiń]
Brak
Wyłudzenia pieniędzy, działania niezgodne z prawem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stenia
link | zgłoś
2022-02-07
*.254.168.*
Usługa wykonana sprawnie, szybko. Jestem zadowolona - polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2022-02-04
*.177.100.*
Rejestrowanie paczki w systemie, nie było skomplikowane, paczka została odebrana przez kuriera w ustalonym terminie i dotarła następnego dnia.
cena, szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WALD
link | zgłoś
2022-02-04
*.36.37.*
Bardzo profesjonalna obsługa kuriera DPD , kontakt telefoniczny, szybkośc dostawy .
szybkość dostawy , praktycznie poniżej 24 h
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2022-02-03
*.156.243.*
Korzystałam drugi raz. Wszystko bez zarzutu, sprawnie, paczki doszły następnego dnia (wybierałam FedEx)
Czas dostarczenia przesyłki (krótki), łatwość wypełnienia danych na platformie i jak na razie niezawodność
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-02-03
*.149.223.*
Super szybko i miła obsługa tylko DPD
szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-02-03
*.0.52.*
Super, szybko sprawnie i na czas - tylko z DPD
Szybko
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2022-01-28
*.37.236.*
Fatalna obsługa, przewoźnik DPD. Nie odpowiadają na moje pytania tylko zasłaniają się regulaminem. Jako firma wysyłam ciągle te same rozmiary kartonów a tu nagle doliczają za 'niestandardową'.
brak
brak rzetelności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szg2
link | zgłoś
2022-01-27
*.210.244.*
SUGERUJE TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA OD TEJ FIRMY. ! JESLI UZNAJĄ ŻE WYMIARY PACZKI , SĄ INNE OD DEKLAROWANYCH NAWET O 1-2 CM NALICZAJĄ NIEBOTYCZNE DOPŁATY NAWET KILKUKROTNIE WIĘKSZE JAK KOSZT OPŁACONY. WYSTARCZY ŻE PACZKA ODKSZTAŁCI SIĘ NP W TRASPORCIE, PRZYGNIECIONA INNYMI. TO ŻE NIE KAŻDY MA [rozwiń/zwiń]
naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helena
link | zgłoś
2022-01-25
*:1999:6f83:*
Fatalna usługa, przewoźnik DPD. Pomimo starannego opakowania i wielokrotnego podkreślania delikatnej zawartości paczek, a także opisaniu ich, że zawartość jest delikatna, paczki i tak dotarły z całkowicie zniszczoną zawartością. Ewidentnie kurier nimi rzucał.
BRAK
Fatalna jakość usługi, zniszczenie przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-01-25
*.189.226.*
Zdecydowanie polecam Na drugi dzień u odbiorcy ,MEGA!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2022-01-25
*.254.162.*
Firma rzetelna godna polecenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2022-01-22
*.204.55.*
To już kolejny raz wysłałam paczkę do Niemiec i coraz szybciej dostarczacie.Paczka odebrana w południe w czwartek i dziś sobota rano była u odbiorcy. Super bardzo dziękuję. Polecam korzystanie z Waszych usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ŚLIZG
link | zgłoś
2022-01-20
*.205.148.*
Super: z jednego na drugi koniec polski przesyłka dostarczona w następnym dniu.
SAME ZALETY
NIE MA WAD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Róża
link | zgłoś
2022-01-18
*:f67c:5a37:*
Super dobrze,super szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iz
link | zgłoś
2022-01-14
*.245.213.*
Rewelacja! Nie mozna tego zrobić szybciej! Jestem pod wrażeniem.
szybkość usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ada
link | zgłoś
2022-01-12
*.85.208.*
wszystko czytelne i jasne. Przesyłka odebrana przez kuriera tego samego dnia, doręczona do odbiorcy dnia kolejnego. Rewelacja! Polecam
błyskawiczny czas realizacji
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-01-11
*.161.204.*
Wszystko super czytelnie i sprawnie. Super serwis
Generowanie dokumentów wysyłkowych, fajna integracja z shoperem
Brak śledzenia automatycznie wszystkich przesyłek wysyłanych, trzeba dodawać ręcznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2022-01-05
*.248.155.*
Po pierwszym razie mogę jak najbardziej polecić. Na drugi dzień po zamówieniu kurier odebrał paczkę.
Czas, sposób zamawiania kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2022-01-04
*.34.53.*
Współpracuje z nimi już Ok 2 lat zawsze wszystko ok dzięki za kolejna dostarczona przesyłkę
Zawsze na czas
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2021-12-30
*.28.120.*
zrezygnowałem z konkurencji na rzecz Furgonetki , czy trzeba coś więcej dodać
informacja +
na razie wielkich wad nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadio
link | zgłoś
2021-12-29
*:7573:1e9d:*
Zamawiam kurierów od chyba 4 lat i wszystkie przesyleczki dotarły baaardzo szybko w tym kilka zagranice, nigdy nie mialem żadnych problemów, wymiary waga podana dokładnie także polecam serdecznie wszystko na pełna PIĄTKĘ.
Szybko, solidnie, cenowo ok.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2021-12-27
*.1.187.*
Ostrzegam przed firmą furgonetka.pl Jest to firma nieuczciwa, nierzetelna i oszukańcza!!! Naciągają klientów zwalając winę na przewoźników, co jest nieprawdą.
brak
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2021-12-27
*.173.19.*
Sprawnie z miłą obsługą. Dziękuję :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2021-12-27
*.30.118.*
super, jestem bardzo zadowolona z usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2021-12-23
*.11.81.*
Szybko sprawnie naprawdę polecam cena ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2021-12-22
*.30.50.*
Szybka dostawa , odbiór w terminie. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
4andy
link | zgłoś
2021-12-22
*.236.120.*
Szybka dostawa, poniżej 24h
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2021-12-22
*.180.108.*
jestem zadowolona ,kurier pojawił się w umówionym czasie.
wygoda
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-12-20
*.78.60.*
Paczka nie dotarła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymanski
link | zgłoś
2021-12-17
*.204.51.*
Pierwszy raz okazał się trafiony w 100% paczka bardzo szybko dotarła do odbiorcy polecam
Szybkosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daga
link | zgłoś
2021-12-17
*.151.44.*
Rewelacja, polecam każdemu, punktualni, solidni, można na nich polegać. Polecam !!!
Zawsze zgodnie z info
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-12-16
*.146.234.*
Przyjazny w nawigacji panel klienta. Współpracują z wieloma przewoźnikami , zawsze można wybrać pasującego. Działam z nimi od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony.
Przejrzystość panelu, szybkość działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maciej
link | zgłoś
2021-12-16
*.147.66.*
super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-12-15
*.0.86.*
2 razy wysyłałem paczkę ta firma I 2 razy naliczyli mi dopłatę do paczki bo według nich zanizylem wymiary paczek. Nie polecam
Brak
Oszukują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2021-12-15
*.190.38.*
super szybka dostawa łatwość wyszukiwania najtanszej oferty prostota w nadawaniu paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-12-14
*.49.199.*
Rewelacja!! Od kąd znam tą stronę to nie korzystałam z innej!!
Porównania cen, promocje, przepływ informacji działa, wszystko czego można oczekiwać!!
Raz się zdarzyło że trochę późno dostałam informację po możliwości ponowienia podjazdu kuriera po odbiór i musiałam utworzyć /opłacić kolejne zlecenie..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-12-13
*.1.120.*
NIE TRZYMAJCIE ŻADNYCH PIENIĘDY U NICH NA KONCIE, bo naliczają wówczas dopłaty i bez zgody i wiedzy pobierają te pieniądze, tak jak mnie!!! Cały wałek dobrze opisany na innych portalach w negatywach. Dodają soebie sami opinie pozytywne. Po niewygodnym negatywie nagle lawina samych zadowolonych, żeb [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-12-10
*.172.233.*
Aplikacja i sposób zamawiania bardzo przyjazny i szybki. SUPER
Bez wychodzenia z domu można zamówić kuriera
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MK
link | zgłoś
2021-12-10
*.93.43.*
Super, furgonetka jest świtna. Już kolejny raz korzystałam z usług. Szybko, na czas, na pewno. Za świetną cenę! Dziękuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-12-09
*.146.33.*
SUPER
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-12-09
*.221.158.*
Niestety DPD nie wywiązuje się z odbioru palet mimo zapewnień na infolinii, że przyjedzie auto z windą! Sama organizowałam załadunek po znajomości kurierowi, który przejął zlecenie od innego kuriera, również bez windy. 160zl za paletę do której załadowania potrzebowałam wyviagnac na pół godziny pra [rozwiń/zwiń]
Szybkość dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SlawTom
link | zgłoś
2021-12-09
*.37.228.*
Wszystko w największym porządku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2021-12-08
*.185.65.*
Wysyłka pocztą polską (akurat przez takie serwisy pośredniczące po raz pierwszy mi się zdarzyło coś pocztą wysyłać). Ogólnie: jakość na najwyższym poziomie: żadnych problemów, wycena paczki (9zł za paczkę pobraniową - praktycznie darmo :), zapłata, list przewozowy, zaniesienie do najbliższego oddzia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2021-12-07
*.120.196.*
Cena usługi i szybkość dostarczenia, oby tak dalej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwestger
link | zgłoś
2021-12-07
*.184.69.*
Szybka profesjonalna obsługa.Wszystko oceniam na 5+
szybko,sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-12-07
*.61.227.*
super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Regina Syrnik
link | zgłoś
2021-12-06
*.176.56.*
Polecam DPD 2 dni i paczka w Holandii z możliwością monitorwania przesyłki..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2021-12-04
*.254.202.*
Bardzo szybka dostawa.Jestem bardzo zadowolona .Polecam wszystkim.
Ekspresowa dostawa
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
HENRYK
link | zgłoś
2021-12-03
*.4.216.*
Proces wysyłki i dostawa bardzo szybki, mogę polecić każdemu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2021-12-01
*:9946:3922:*
Nie polecam. Po miesiącu naliczane dodatkowe koszty- otrzymałam fakturę. Niby niestandardowe wymiary... za wysłanie paczki prawie 40 zlotych. Oszuści i tyle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-12-01
*.7.150.*
Jestem zadowolony, na drugi dzień paczka była u odbiorcy. Polecam.
Szybko, kurier był o wyznaczonej godzinie, kontakt bez problemu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-11-26
*.0.121.*
szybka i sprawna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2021-11-25
*.115.119.*
Oszuści naliczaja dodatkową opłate , zakłamują wymiary bez dowodów , w internecie juz jest pełno tematów oraz komentarzy o oszustach furgonetka.pl , oczywiście gó... wam dopłace!kartony na wysłke miałem nowe , z wymiarami jakie podałem !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2021-11-25
*.0.125.*
Szybko i sprawnie, wczoraj przesyłka nadana dzisiaj doręczona. Super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ninka200
link | zgłoś
2021-11-25
*.183.55.*
Firma DPD, którą zamowilismy nie przyjechała o czasie. Ponaddto kierowcy nie byli w ogóle chętni do pomocy by przenieść ładunek. Ogólnie nie polecam. Pozdrawiam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-11-25
*.73.202.*
Szybko i sprawnie , wczoraj przesyłka nadana dzisiaj doręczona. Super!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2021-11-25
*.183.183.*
Krótkie przejrzyste formalności, dobra cena i bardzo dobre tempo doręczenia przesyłki. Polecam indywidualną współpracę z furgonetka.pl
Szybkość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-11-24
*:d866:cb03:*
Sprawna i szybka obsługa jestem bardzo zadowwolony
sprawni i profesjonalni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sanpam
link | zgłoś
2021-11-23
*.5.152.*
Bardzo szybka dostawa, super kontakt. Super !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AGA
link | zgłoś
2021-11-23
*.218.226.*
Super. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-11-19
*.173.138.*
Super polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-11-19
*.146.38.*
Wszystko super. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2021-11-18
*.189.40.*
Do tej pory systematycznie korzystałam z usług konkurencyjnej firmy. Niestety kolejny raz zawiedli i pozostawili niesmak. Furgonetka wywiązała się ze zlecenia wzorowo. Polecam
Intuicyjny formularz, obsługa online, brak dodatkowych ukrytych kosztów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SL
link | zgłoś
2021-11-10
*.173.141.*
Szybko i skutecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław
link | zgłoś
2021-11-04
*.30.16.*
Świetnie działający system
szybkość działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANDRZEJ
link | zgłoś
2021-11-03
*.30.2.*
Super polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-11-03
*.146.240.*
POLECAM!!! Wszystko jak należy, szybko, bezproblemowo i miło :-)
szybko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-10-29
*.77.32.*
Wszystko od samego początku bardzo profesjonalnie.
+++++++
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nina
link | zgłoś
2021-10-28
*.227.0.*
Rzetelna i profesjonalna usługa.Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2021-10-28
*.0.78.*
Super,tanio,szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2021-10-20
*.146.43.*
SZYBKO I SPRAWNIE. POLECAM.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Ciupa
link | zgłoś
2021-10-19
*.172.190.*
Jak zawsze na wysokości zadania!
wszystko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2021-10-15
*:52:bfa5:*
Jestem zadowolony polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jagrom
link | zgłoś
2021-10-15
*.13.49.*
Szybko, sprawnie, konkretnie i na poziomie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pablo
link | zgłoś
2021-10-13
*.87.149.*
Wdawda
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2021-10-13
*.109.137.*
Po raz kolejny nie zawiodłam się, kurier DHL na wysokim poziomie, sprawne i szybkie dostarczenie przesyłki, brawo FURGONETKA :)
Szybko, sprawnie, konkretnie i na poziomie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grażyna
link | zgłoś
2021-10-12
*.11.130.*
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr C
link | zgłoś
2021-10-08
*.42.250.*
Wszystko ok, może dlatego że jestem stałym klientem bo systematycznie wysyłam 8 paczek miesięcznie przez furgonetka (wiem nie dużo ale już parę lat)może z tego powodu uznają mi reklamacje, ja nie narzekam. Polecam.
Ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
brexit
link | zgłoś
2021-05-24
*.51.161.*
Kompletna porażka. Paczki do UK. Wydawało się to nie możliwe, a jednak. Taniej i szybciej Pocztą Polską. Po 3 miesiącach wystawili fakturę na 50 zł za VAT pierwotny (co to jest?) i 77 zł prowizji dla siebie. W sumie paczka wysłana za 97 zł ma kosztować teraz dodatkowe 130 zł!
Ukryte opłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-04-18
*:f14a:17b4:*
Niestety muszę dołączyć do grona niezadowolonych, w dodatku kilkakrotnie mi się to zdarzyło, na początku myślałem że to moje niedopatrzenie ale z czasem zacząłem zwracać uwagę żeby wymiary i waga były zawyżone, żeby nie było w folii itd. Kilka razy zapłaciłem, kilka razy reklamowałem, oczywiście ro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomasz
link | zgłoś
2021-04-14
*.235.179.*
korzystam od kilku lat. od czasu do czasu prubują wyłudzić pieniądze za np korekta salda za niestandardową przesyłkę czy wage wyższą niz wskazana. jak na raze uznawali reklamacje ale zaczyna mnie to denerwowac i szukam innej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MONIKA
link | zgłoś
2021-03-23
*.0.63.*
Nie polecam pączki nie docierają bez uszkodzen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2021-03-16
*.246.73.*
Portal który oszukuje ludzi , zamówiłem usługę za 80zł zapłaciłem po czym dostałem kolejną fa za tą samą usługę na kwotę 64,17zł .Oczywiście nakaz zapłaty , wezwania no i oczywiście nie ma żadnych reklamacji
Omijać szerokim łukiem
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
luka
link | zgłoś
2021-01-27
*.64.35.*
Zdecydowanie nie polecam korzystać z usług tej firmy. Zamówienie przez portal odbioru paczki super ale z odbiorem przez kuriera (FedEx)już dramat, Telefon do furgonetki mówią że to nie oni zawalają tylko Fedex, telefon do Fedex'a to tylko nasza firma współpracująca i z zażaleniami do niej proszę(lu [rozwiń/zwiń]
ładna strona
beznadziejne usługi kurierzy nie odbierają paczek ale to oczywiście nie ich wina
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-01-26
*.6.123.*
korzystam z usług furgonetki od roku i mam pewne spostrzeżenia, dobrze jest do czasu kiedy nie zginie przesyłka. Jeśli paczka zginie to próżno dochodzić zwrotu pieniędzy mimo że przesyłki były ubezpieczone. Kontakt w sprawie reklamacji jest utrudniony, za żadną z zagubionych przesyłek nie otrzymaliś [rozwiń/zwiń]
utrudnianie kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bronx51
link | zgłoś
2021-01-15
*.43.94.*
Złodzieje! Nie chcą zwrócić pieniędzy za niedostarczoną paczkę do Holandii. Skandal, Nie polecam tej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2021-01-07
*.4.112.*
Duponetka, a nie furgonetka. Nie ma z kim rozmawiać, jedynie ze sztuczną inteligencją :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2020-12-18
*.60.53.*
Niestety, ale się zawiodłem. Usług reklamowana jako najtańsza, więc zrezygnowałem z przeglądania poszczególnych portali. Zamówiłem kuriera dpd za ponad 14.27 zł, a bezpośrednio przez stronę dpd miałbym za 13.99 plus użycie kodu pozwala na obniżkę do 9,79 (usługa, kurier pod drzwi odbiór - dostawa).
szybkość działania i porównanie usług
Cena, drożej niż przejście bezpośrednio przez stronę zamówień danego kuriera.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-12-07
*.49.217.*
Założyłem konto na furgonetka.pl. Ponieważ korzystałem do tej pory z usług kurierów bezpośrednio, nie miałem porównania co do konkretnej przesyłki. Zamówiłem przez nich 1 raz... pierwszy i ostatni. Uważam, że firma ta stosuje świadomie praktyki mające na celu wprowadzenie w błąd użytkowników. wy [rozwiń/zwiń]
wygoda
1/brak przejrzystości przy zamawianiu i opisie przesyłki. 2/brak kontaktu telefonicznego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara Kocjan
link | zgłoś
2020-12-06
*:c5f9:2a55:*
Jestem bardzo zadowolona z usługi kuriera Pana Piotra Szajewskiego. Pan jest konkretny,profesjonalny i nie drogi. Polecam szczerze.
profesjonalny, słowny, uczciwy.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-11-30
*:6861:258d:*
2 wezwania do paczki, kilka ponowień i 3 telefony... a na infolinii dowiaduje się, że oni nie odpowiadają za kurierow i mam sobie sama jeszcze raz- uwaga 3!- zamówić kuriera a oni co najwyżej zwrócą mi pieniądze na portal. Zupełny brak odpowiedzialności.
brak odpowiedzialności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-11-28
*.196.114.*
Korzystałem 2x, do WB wszystko ok, do Niemiec przesyłka dotarła mocno uszkodzona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOZENA
link | zgłoś
2020-10-30
*.60.128.*
Nie polecam za to że musiałam przeprawić błędny adres na swoim panelu klienta zapłaciłam 58 zł a i tak paczka wraca z powrotem do mnie ,nie dopilnowali nie przejmują się w ogóle klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-10-05
*.128.96.*
Zgadzam się z niegatywnymi opiniami. Nadałam we wrzensiu 2020 przez furgonretke przesyłke DHL em i po tygodniu dostałam informacje, ze przresyłak była o 3 cm dłuzsza???? w zwiazku z tym kurier naliczył dopłate 3 zł. Przesyłka nie była mierzona przy mnie przez kureora. w zwiazku z tym nie widze sz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marzena0411
link | zgłoś
2020-10-05
*.55.64.*
Jestem stałą klientka od lat w przesyłkach miedzy narodowych lecz 2kilka tyg. temu furgonetka zgłosiła mi mailowo o kosztach dopłaty w wysokości 26 zł ponieważ karton nie zgadzał się po cm z każdej strony chodź paczki wysyłane są zawsze tej samej wielkości. Nieporozumienie to zostało zgłoszone do wi [rozwiń/zwiń]
Nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-08-19
*.73.8.*
Oszuści !!! Uwaga! W pełni zgadzam się z innymi wpisami, naciągacze. Ściągają klientów niby konkurencyjnymi cenami. Przy odbieraniu przesyłki kurier nie kwestionował opakowania ani gabarytu. Po paru tygodniach dostaję fakturę o dopłatę do przesyłki. Okazuje się że gabaryt opakowania był o kilka cm [rozwiń/zwiń]
czas dostawy, sprawna obsługa
nie możesz być pewien ile naprawdę zapłacisz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2020-08-13
*.11.130.*
Korzystałam pierwszy raz i jestem bardzo mile zaskoczona szybką i sprawną obsługą.Paczka do Anglii dotarła w cztery dni.Kurier był bardzo miły i pomocny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Neskens
link | zgłoś
2020-07-29
*.119.130.*
W pełni zgadzam się z innymi wpisami, naciągacze, sugerują, że nie umiem posługiwać się metrówką, kilogramy też zawyżone. Ściągają klientów niby konkurencyjnymi cenami i później nadrabiają wyimaginowanymi dopłatami! ODRADZAM! Sprawę kieruję do ochrony konsumenta.
Naciągactwo na najwyższym poziomie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
totalfree
link | zgłoś
2020-07-20
*.20.17.*
Wyslalem paczuszke za posrednictwem FURGONETKA.PL kurierem DPD o wymiarach i wadze: Zawartość: INTERFEJS OBD2 Waga: 1,0 kg Wymiary: 24 x 16 x 5 cm Wartość ubezpieczenia: 10 000,00 zł Kurier przyjechal odebral przesylke, po kilku dniach widze na koncie furgonetki ze mam doplacic 135,87zl!!! Tu [rozwiń/zwiń]
juz brak
Zodziejski proceder naliczania dodatkowych oplat.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-07-13
*:ee88:9e69:*
Szybko przyjechali i zabrali paczkę, na drugi dzień była na miejscu.
szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kregon
link | zgłoś
2020-07-07
*:3a3:3bcf:*
Spoko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAtylka
link | zgłoś
2020-06-25
*:eb57:ff3d:*
Bez problemów.
szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-06-17
*:fbaa:5bf5:*
Nie wiem jak to się u Was dzieje, ale ja wysyłam już długi czas i nigdy żadnej dopłaty.
tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ALicja
link | zgłoś
2020-06-16
*:fbaa:5bf5:*
Usługa wykonana bez problemu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krego
link | zgłoś
2020-06-16
*:fbaa:5bf5:*
Wcale nie najtaniej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nosfer
link | zgłoś
2020-06-12
*:7dc1:8f60:*
Korzystam już od lat, nigdy nie było większych problemów.
szybko i tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamel
link | zgłoś
2020-06-10
*:7dc1:8f60:*
Szybko i sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
madag
link | zgłoś
2020-06-09
*:a4cd:869e:*
Bez zastrzeżeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marakuja
link | zgłoś
2020-06-08
*:a4cd:869e:*
Bez problemów, kurier przyjechał odebrał. Wszystko spoko.
szybka realizacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
a2w3
link | zgłoś
2020-06-08
*:a4cd:869e:*
Korzystałam kilka razy, nie mogę się skarżyć.
intuicyjny i przejrzysty system
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nina
link | zgłoś
2020-05-21
*.173.32.*
po zlożeniu reklamacji i zarządaniu odszkodowania pomimo dodatniego salda brak możliwości wysylki
brak
same dodatkowe opłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żaneta
link | zgłoś
2020-05-07
*.42.14.*
paczkę zabrano do wysyłki . Nie doręczono bo podobno 3x nie było adresata w domu - co jest nieprawdą. Co dalej ?- nie wiem . Nie ma odpowiedzi na e-meila. Przypuszczam ,że w ogóle nie podjeżdżają do adresata tylko wpisują ,że nie zastano.
niska cena , co w tej sytuacji jest bez znaczenia.
Nie doręczają przesyłek tylko wożą ją i zwracają nadawcy aby pobrać opłatę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sebastian.piskorski
link | zgłoś
2020-04-16
*.156.4.*
Korzystam od wielu lat, dobra obsługa klienta, zero problemów.
Dobra obsługa klienta, niskie ceny.
Duża ilość pól do wypełnienia w formularzu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elektronek
link | zgłoś
2020-04-15
*.135.2.*
Najlepszy i najszybszy broker do zamawiania. Ponad 300 paczek zamówionych i ani jednej dopłaty. Biorąc pod uwagę co tutaj widzę po opiniach, to same dusigrosze. "Waga zmierzona przed wysyłką i mimo to dopłata". Ludzie nauczcie się wysyłać paczki, a nie komentujecie swoją ignorancję i sępienie 50gr, [rozwiń/zwiń]
Przejrzysty i najszybszy sposób zamawiania
za mało kuponów rabatowych ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-03-06
*.173.236.*
Bardzo dziękuję i polecam PanPatryk Pepłonski
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
akamedon
link | zgłoś
2020-03-04
*.75.115.*
Trzeba wziąć pod uwagę, że to tylko system do zamawiania kuriera, oni nie mają styczności z paczkami, tylko firmy kurierskie. Jako system do zamawiania kuriera działa dobrze.
intuicyjny system
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-03-04
*.75.115.*
Jestem bardzo zadowolona z serwisu. Szybko nadałam przesyłkę i wszystko przebiegło bez problemu.
Wygodny serwis
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slawek
link | zgłoś
2020-01-31
*.154.88.*
komentarze są w 100% prawdziwe firma to cwaniaczki i trzeba o tym jasno mówic i pisac. wyslalem paczke uznano to za niestandardowe kurier odebral a potem mi ja zwrocili, paczki o wadze ok 15kg, naliczyli mi dodatkowa oplate za zwrot i zażądali dopłaty,doda,że to już drugi raz ,zlozylem reklamacje i [rozwiń/zwiń]
usługa kureierska wykonana szybko
brak skutecznej drogi reklamacji, doliczanie dodatkowych opłat bez weryfikacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2020-01-09
*.164.172.*
Nie polecam - kurier zabrał przesyłkę z łaski. Po ok. 2 tygodniach przyszło wezwanie do zapłaty kwoty, którą uiściłem za przesyłkę bez informacji o co chodzi. Po dodzwonieniu się na infolinię dowiedziałem się, że przesyłka była "niewymiarowa", tzn. nie zapakowana tak jak by sobie firma tego życzyła. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-12-08
*.115.62.*
Kiedyś korzystałem z innej ale tam były problemy, a dokładnie z pośrednika o czym inni dające negatywne opinie powinni pamiętać, że furgonetka też jest pośrednikiem, a nie firmą kurierską. Ja kiedyś wysyłałem przez sendit i tam też były problemy nie tyle z pośrednikiem tylko z firmą kurierską UPS, k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
djhipciu
link | zgłoś
2019-09-02
*.207.145.*
Pierwsza wysłana paczka i od razu wielki szczał- przesyłka nie odebrana przez kuriera z adresu tylko przez przypadek po rozmowie z kurierem u mnie w firmie okazało się iż nawet nie otrzymał zlecenia odbioru. -po wielkich trudach udało się nadać paczkę . Finalnie otrzymałem FV na dopłatę - ni [rozwiń/zwiń]
Nieuzasadnione dodatkowe koszta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slavd85
link | zgłoś
2019-07-29
*.239.154.*
Tragedia.Jesli wypelnia sie formularz zgloszeniowy i zaznacza opcje wyboru dnia i w jakich godz.kurier powinien odebrac paczke to dopiero na drugi dzien sie pojawia
łatwosc,przejrzystosc wypelnianego formularz
NIETERMINOWOSC ODBIORU PACZEK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hollywood
link | zgłoś
2019-03-23
*.255.93.*
Z nimi jest taki problem ze doliczają sobie koszty do przesyłki po wykonaniu usługi. Np za to ze przedmiot był w ruloniku, a nie prostokątnym opakowaniu. Próbując też wyłudzić pieniądze, twierdząc ze przesyłka była większa niż zdeklarowana, co oczywiście jest nieprawdą. Potem straszą sądem, molestu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2018-12-02
*.43.229.*
Dwukrotnie zaznaczałem datę odbioru przesyłki na konkretny dzień ale po uiszceniu opłaty data odbioru była już inna. Nie ma żadnego kontaktu w dni wolne od pracy. W przypadku jak powyżej nie ma z kim wyjaśnić problemu. Być może jest gdzieś w serwisie info o procedurze anulowania przesyłki ale się n [rozwiń/zwiń]
oferta nie zgodna z zamówieniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2018-06-19
*:b9d0:9e88:*
Nie wiem czy w Furgonetce popełniono błąd nadania paczki, czy firma kurierska INPOST nie dopełniła obowiązku przyjęcia zlecenia. Ale na konto Furgonetki składałam zamówienie i jej przelałam pieniądze za usługę, więc dla mnie jako klienta, mam pretensje do Furgonetki o zaniedbanie całej sytuacji. Je [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kociara
link | zgłoś
2018-05-14
*.201.167.*
Jak na razie ok. Korzystałam dwa razy z usług tej firmy. Kurier dostarczył przesyłkę szybko, tanio i na czas.Jestem zadowolona. mam nadzieję, że żadnych dodatkowych opłat "w czasie" nie będę ponosić.:):):)
szybko, tanio, na czas
cały dzień prawie czekałam na kuriera przy pierwszej przesyłce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek8
link | zgłoś
2016-05-08
*.231.63.*
Firma bardzo dobrze zorganizowana, przewozy bezbłędne zawsze na czas. Ceny atrakcyjne, dla stałych klientów zniżki.
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KOZIOŁ
link | zgłoś
2016-05-04
*.231.63.*
JAK NARAZIE TO KORZYSTAŁEM Z USŁUG DWA RAZY ALE JAK DOTĄD 100% ZADOWOLENIA (SZYBKO , TANIO) OBY TAK DALEJ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romi28
link | zgłoś
2016-05-04
*.231.63.*
Szybko i bezproblemowo, paczka do Szkocji dotarła w ciągu 3dni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Furgonetka Opinie