Opinie o Furgonetka

2.2 - poziom obsługi
2.5 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 82
Średnia ocen:
2.3 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
furgonetka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sebastian
link | zgłoś
2021-04-09
*:9675:d098:*
NIE Polecam!!! Pobierają dodatkowe opłaty z konta bez informowania klienta, bardzo ciężko się dodzwonić na infolinię
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2021-04-02
*.146.163.*
Ceny atrakcyjne wiec klienci się kuszą wysyłką. Ale potem przechodzą dodatkowe opłaty niby za przesyłkę niestandardową. Nie polecam.
Po dostarczeniu paczki naliczają niesprawiedliwie dodatkowe oplaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-03-27
*.153.35.*
Niestety z bólem dołączam się do tak wielu, którzy czują się oszukani przez furgonetkę naliczającą niesprawiedliwe dopłaty za rzekomo niestandardową przesyłkę (jak sobie poczytałam opinie to wygląda, że nie byłam jedyną). Sęk w tym, że przesyłka nie była niestandartowa- mam jej zdjęcia, bo była wysy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MONIKA
link | zgłoś
2021-03-23
*.0.63.*
Nie polecam pączki nie docierają bez uszkodzen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2021-03-16
*.246.73.*
Portal który oszukuje ludzi , zamówiłem usługę za 80zł zapłaciłem po czym dostałem kolejną fa za tą samą usługę na kwotę 64,17zł .Oczywiście nakaz zapłaty , wezwania no i oczywiście nie ma żadnych reklamacji
Omijać szerokim łukiem
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
krystyna
link | zgłoś
2021-03-07
*.41.7.*
Omijajcie ich szerokim łukiem.Moja paczka wysłana 20 stycznia do Anglii dotarła tylko do magazynu w Strykowie Dolnym i tam leży.Nikt nie wie dlaczego paczka nie dotarła do adresata.Dosyłałam powtórnie wszystkie dokumenty ,bo ponoć zginęły,ale paczka jak leżała w magazynie tak leży nadal.Moja reklama [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAMIL
link | zgłoś
2021-02-25
*:ddf2:2ae8:*
Musze was ostrzec przed firmą kurierską UPS o raz ich pośrednikiem firmą Furgonetka kurier paczkę która wysłałem do Australii oddał do punktu (a nie do punktu nadania czyli domu) bez wyjaśnień czemu ja oddał tylko rzucił i powiedział ze coś brakuje, za paczkę zapłaciłem 630zł która nie opuściła moje [rozwiń/zwiń]
BRAK
KATASTROFA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edis
link | zgłoś
2021-02-15
*.173.250.*
naciągają ludzi na opłaty. nie korzystajcie z ich usług.
brak
naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2021-02-15
*.178.127.*
Omijajcie tych oszustów szerokim łukiem rozbili mi przesyłkę za 600 zł jak dzwoniłem do Fedexu to mówili, że sprawą się zajmuję furgonetka. Reklamacja oczywiście odrzucona do tego doliczyli sobie opłatę 100 zł za przesyłkę niestandardową w sytuacji gdy już byłem 600 zł w plecy. Próba wyjaśnienia dla [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Były klient
link | zgłoś
2021-02-09
*.182.188.*
Omijajcie ta formę szerokim łukiem. Dostałem dopłatę 15zl a paczkę, niby była szersza o pare cm niż zadeklarowana. Nie odpisują na reklamacje. Teraz wysłaliśmy coś z jakiejś windykacji krzak. Nigdy więcej nie wyślę nic z ta firma.jest wiele innych lepszych na kurierem.pl
Nic
Firma dzika z pozycji siły- słaby kontakt email
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?