Furgonetka Opinie

2.8 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 72
Średnia ocen:
2.9 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
furgonetka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
brexit
link | zgłoś
2021-05-24
*.51.161.*
Kompletna porażka. Paczki do UK. Wydawało się to nie możliwe, a jednak. Taniej i szybciej Pocztą Polską. Po 3 miesiącach wystawili fakturę na 50 zł za VAT pierwotny (co to jest?) i 77 zł prowizji dla siebie. W sumie paczka wysłana za 97 zł ma kosztować teraz dodatkowe 130 zł!
Ukryte opłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A.J.
link | zgłoś
2021-05-18
*.25.61.*
Nie polecam. Złodziejska firma, która dolicza sobie co chce i za co chce.... Mam wrażenie, że to firma PiSsowska, bo standardów tu żadnych. Jak najdalej od tych złodziei - już mnie straszą wezwaniem przedsądowym. Wróciłem do e-PAKA.pl
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-04-18
*:f14a:17b4:*
Niestety muszę dołączyć do grona niezadowolonych, w dodatku kilkakrotnie mi się to zdarzyło, na początku myślałem że to moje niedopatrzenie ale z czasem zacząłem zwracać uwagę żeby wymiary i waga były zawyżone, żeby nie było w folii itd. Kilka razy zapłaciłem, kilka razy reklamowałem, oczywiście ro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomasz
link | zgłoś
2021-04-14
*.235.179.*
korzystam od kilku lat. od czasu do czasu prubują wyłudzić pieniądze za np korekta salda za niestandardową przesyłkę czy wage wyższą niz wskazana. jak na raze uznawali reklamacje ale zaczyna mnie to denerwowac i szukam innej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MONIKA
link | zgłoś
2021-03-23
*.0.63.*
Nie polecam pączki nie docierają bez uszkodzen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2021-03-16
*.246.73.*
Portal który oszukuje ludzi , zamówiłem usługę za 80zł zapłaciłem po czym dostałem kolejną fa za tą samą usługę na kwotę 64,17zł .Oczywiście nakaz zapłaty , wezwania no i oczywiście nie ma żadnych reklamacji
Omijać szerokim łukiem
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
luka
link | zgłoś
2021-01-27
*.64.35.*
Zdecydowanie nie polecam korzystać z usług tej firmy. Zamówienie przez portal odbioru paczki super ale z odbiorem przez kuriera (FedEx)już dramat, Telefon do furgonetki mówią że to nie oni zawalają tylko Fedex, telefon do Fedex'a to tylko nasza firma współpracująca i z zażaleniami do niej proszę(lu [rozwiń/zwiń]
ładna strona
beznadziejne usługi kurierzy nie odbierają paczek ale to oczywiście nie ich wina
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-01-26
*.6.123.*
korzystam z usług furgonetki od roku i mam pewne spostrzeżenia, dobrze jest do czasu kiedy nie zginie przesyłka. Jeśli paczka zginie to próżno dochodzić zwrotu pieniędzy mimo że przesyłki były ubezpieczone. Kontakt w sprawie reklamacji jest utrudniony, za żadną z zagubionych przesyłek nie otrzymaliś [rozwiń/zwiń]
utrudnianie kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bronx51
link | zgłoś
2021-01-15
*.43.94.*
Złodzieje! Nie chcą zwrócić pieniędzy za niedostarczoną paczkę do Holandii. Skandal, Nie polecam tej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2021-01-07
*.4.112.*
Duponetka, a nie furgonetka. Nie ma z kim rozmawiać, jedynie ze sztuczną inteligencją :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Furgonetka Opinie