Furgonetka Opinie

2.8 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 72
Średnia ocen:
2.9 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
furgonetka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Szymon
link | zgłoś
2020-12-18
*.60.53.*
Niestety, ale się zawiodłem. Usług reklamowana jako najtańsza, więc zrezygnowałem z przeglądania poszczególnych portali. Zamówiłem kuriera dpd za ponad 14.27 zł, a bezpośrednio przez stronę dpd miałbym za 13.99 plus użycie kodu pozwala na obniżkę do 9,79 (usługa, kurier pod drzwi odbiór - dostawa).
szybkość działania i porównanie usług
Cena, drożej niż przejście bezpośrednio przez stronę zamówień danego kuriera.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-12-07
*.49.217.*
Założyłem konto na furgonetka.pl. Ponieważ korzystałem do tej pory z usług kurierów bezpośrednio, nie miałem porównania co do konkretnej przesyłki. Zamówiłem przez nich 1 raz... pierwszy i ostatni. Uważam, że firma ta stosuje świadomie praktyki mające na celu wprowadzenie w błąd użytkowników. wy [rozwiń/zwiń]
wygoda
1/brak przejrzystości przy zamawianiu i opisie przesyłki. 2/brak kontaktu telefonicznego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara Kocjan
link | zgłoś
2020-12-06
*:c5f9:2a55:*
Jestem bardzo zadowolona z usługi kuriera Pana Piotra Szajewskiego. Pan jest konkretny,profesjonalny i nie drogi. Polecam szczerze.
profesjonalny, słowny, uczciwy.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-11-30
*:6861:258d:*
2 wezwania do paczki, kilka ponowień i 3 telefony... a na infolinii dowiaduje się, że oni nie odpowiadają za kurierow i mam sobie sama jeszcze raz- uwaga 3!- zamówić kuriera a oni co najwyżej zwrócą mi pieniądze na portal. Zupełny brak odpowiedzialności.
brak odpowiedzialności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-11-28
*.196.114.*
Korzystałem 2x, do WB wszystko ok, do Niemiec przesyłka dotarła mocno uszkodzona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOZENA
link | zgłoś
2020-10-30
*.60.128.*
Nie polecam za to że musiałam przeprawić błędny adres na swoim panelu klienta zapłaciłam 58 zł a i tak paczka wraca z powrotem do mnie ,nie dopilnowali nie przejmują się w ogóle klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-10-05
*.128.96.*
Zgadzam się z niegatywnymi opiniami. Nadałam we wrzensiu 2020 przez furgonretke przesyłke DHL em i po tygodniu dostałam informacje, ze przresyłak była o 3 cm dłuzsza???? w zwiazku z tym kurier naliczył dopłate 3 zł. Przesyłka nie była mierzona przy mnie przez kureora. w zwiazku z tym nie widze sz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marzena0411
link | zgłoś
2020-10-05
*.55.64.*
Jestem stałą klientka od lat w przesyłkach miedzy narodowych lecz 2kilka tyg. temu furgonetka zgłosiła mi mailowo o kosztach dopłaty w wysokości 26 zł ponieważ karton nie zgadzał się po cm z każdej strony chodź paczki wysyłane są zawsze tej samej wielkości. Nieporozumienie to zostało zgłoszone do wi [rozwiń/zwiń]
Nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-08-19
*.73.8.*
Oszuści !!! Uwaga! W pełni zgadzam się z innymi wpisami, naciągacze. Ściągają klientów niby konkurencyjnymi cenami. Przy odbieraniu przesyłki kurier nie kwestionował opakowania ani gabarytu. Po paru tygodniach dostaję fakturę o dopłatę do przesyłki. Okazuje się że gabaryt opakowania był o kilka cm [rozwiń/zwiń]
czas dostawy, sprawna obsługa
nie możesz być pewien ile naprawdę zapłacisz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2020-08-13
*.11.130.*
Korzystałam pierwszy raz i jestem bardzo mile zaskoczona szybką i sprawną obsługą.Paczka do Anglii dotarła w cztery dni.Kurier był bardzo miły i pomocny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Furgonetka Opinie