Furgonetka Opinie

2.8 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 72
Średnia ocen:
2.9 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
furgonetka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Roman196
link | zgłoś
2021-08-30
*.135.2.*
Oszuści. Naciągaczce Uwaga na firmę Furgonetka. Naliczają dodatkowe opłaty
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-08-06
*.0.126.*
Jedna wielka tragedia naliczanie dodatkowych kosztów , zero podejścia do klienta, odradzam korzystania z tej platformy.To są oszuści!!!
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszuści
link | zgłoś
2021-08-05
*:cd4c:b43:*
NIE POLECAM! Oszuści doliczają ukryte opłaty po kilku miesiącach. Wszelkie reklamacje odrzucają. Usunięte konto i nigdy więcej nie skorzystam z tego portalu. Radzę zrobić to samo.
Ukryte opłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojtek
link | zgłoś
2021-07-24
*.195.109.*
OSZUSCI, doliczaja sobie za przekroczenie wagi i rozmiaru. NIE polecam
???
oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Swoj
link | zgłoś
2021-07-01
*.192.243.*
Doliczyli mi za zwrot paczki którego nie ma. Numer przesyłki który jest podany nie istnieje w systemie firmy kurierskiej. Paczka została odebrana przez adresata i nie było żadnego zwrotu. Oszuści nie polecam. Uciekać jak najdalej od tej firmy.
brak
oszustwa, naciaganie, dodatkowe opłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2021-06-25
*.192.95.*
Dodają sobie cm do paczki ile chcą tak samo z karami, wystawiają je wg własnego wydzimisie - ta firma to oszustwo w białych rękawiczkach
Żadne
Kary umowne, oszustwo na wielkości paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2021-06-25
*.192.95.*
Dodają sobie cm do paczki ile chcą tak samo z karami, wystawiają je wg własnego wydzimisie - ta firma to oszustwo w białych rękawiczkach
Żadne
Kary umowne, oszustwo na wielkości paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2021-06-23
*.173.179.*
Nie polecam. Słaby kontakt, proszenie o przelanie pieniędzy za wysłana paczkę za pobraniem, długi czas oczekiwania…
Brak
Bardzo słaby kontakt z obsługa klienta, długi czas oczekiwania na przelew zwrotny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dymek117
link | zgłoś
2021-05-31
*.28.251.*
To nie jest żaden pośrednik a jedynie oszust na skalę krajową. Brak jakiegokolwiek kontaktu, opłaty dodatkowe pojawiają się po dostarczenia przesyłki, dostarczone zdjęcia wysyłanej paczki nie pomagają, firma wciąż twierdzi iż była ona dwukrotnie większa od deklarowanych wymiarów. Nikt nawet nie czyt [rozwiń/zwiń]
Brak
opłaty dodatkowe miesiąc później, brak infolinii, reklamacje odrzucane automatycznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2021-05-26
*.204.50.*
przewoźnik zanegował fabryczne wymiary i wagę przesyłki, poza skopiowanym bełkotem brak jakiegokolwiek uzasadnienia dla zakwestionowania fabrycznej wagi i wymiarów przesyłanego urządzenia. Jeżeli klient akceptuje ofertę poprzez portal, to chyba jest ona wiążąca. Jeśli nie to jest to jakiś oszukańczy [rozwiń/zwiń]
zniknęły przy wadach
oszustwa przy naliczaniu dopłat,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Furgonetka Opinie