Furgonetka Opinie

2.8 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 72
Średnia ocen:
2.9 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
furgonetka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
slawek
link | zgłoś
2020-01-31
*.154.88.*
komentarze są w 100% prawdziwe firma to cwaniaczki i trzeba o tym jasno mówic i pisac. wyslalem paczke uznano to za niestandardowe kurier odebral a potem mi ja zwrocili, paczki o wadze ok 15kg, naliczyli mi dodatkowa oplate za zwrot i zażądali dopłaty,doda,że to już drugi raz ,zlozylem reklamacje i [rozwiń/zwiń]
usługa kureierska wykonana szybko
brak skutecznej drogi reklamacji, doliczanie dodatkowych opłat bez weryfikacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2020-01-09
*.164.172.*
Nie polecam - kurier zabrał przesyłkę z łaski. Po ok. 2 tygodniach przyszło wezwanie do zapłaty kwoty, którą uiściłem za przesyłkę bez informacji o co chodzi. Po dodzwonieniu się na infolinię dowiedziałem się, że przesyłka była "niewymiarowa", tzn. nie zapakowana tak jak by sobie firma tego życzyła. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-12-08
*.115.62.*
Kiedyś korzystałem z innej ale tam były problemy, a dokładnie z pośrednika o czym inni dające negatywne opinie powinni pamiętać, że furgonetka też jest pośrednikiem, a nie firmą kurierską. Ja kiedyś wysyłałem przez sendit i tam też były problemy nie tyle z pośrednikiem tylko z firmą kurierską UPS, k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
djhipciu
link | zgłoś
2019-09-02
*.207.145.*
Pierwsza wysłana paczka i od razu wielki szczał- przesyłka nie odebrana przez kuriera z adresu tylko przez przypadek po rozmowie z kurierem u mnie w firmie okazało się iż nawet nie otrzymał zlecenia odbioru. -po wielkich trudach udało się nadać paczkę . Finalnie otrzymałem FV na dopłatę - ni [rozwiń/zwiń]
Nieuzasadnione dodatkowe koszta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slavd85
link | zgłoś
2019-07-29
*.239.154.*
Tragedia.Jesli wypelnia sie formularz zgloszeniowy i zaznacza opcje wyboru dnia i w jakich godz.kurier powinien odebrac paczke to dopiero na drugi dzien sie pojawia
łatwosc,przejrzystosc wypelnianego formularz
NIETERMINOWOSC ODBIORU PACZEK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hollywood
link | zgłoś
2019-03-23
*.255.93.*
Z nimi jest taki problem ze doliczają sobie koszty do przesyłki po wykonaniu usługi. Np za to ze przedmiot był w ruloniku, a nie prostokątnym opakowaniu. Próbując też wyłudzić pieniądze, twierdząc ze przesyłka była większa niż zdeklarowana, co oczywiście jest nieprawdą. Potem straszą sądem, molestu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2018-12-02
*.43.229.*
Dwukrotnie zaznaczałem datę odbioru przesyłki na konkretny dzień ale po uiszceniu opłaty data odbioru była już inna. Nie ma żadnego kontaktu w dni wolne od pracy. W przypadku jak powyżej nie ma z kim wyjaśnić problemu. Być może jest gdzieś w serwisie info o procedurze anulowania przesyłki ale się n [rozwiń/zwiń]
oferta nie zgodna z zamówieniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2018-06-19
*:b9d0:9e88:*
Nie wiem czy w Furgonetce popełniono błąd nadania paczki, czy firma kurierska INPOST nie dopełniła obowiązku przyjęcia zlecenia. Ale na konto Furgonetki składałam zamówienie i jej przelałam pieniądze za usługę, więc dla mnie jako klienta, mam pretensje do Furgonetki o zaniedbanie całej sytuacji. Je [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kociara
link | zgłoś
2018-05-14
*.201.167.*
Jak na razie ok. Korzystałam dwa razy z usług tej firmy. Kurier dostarczył przesyłkę szybko, tanio i na czas.Jestem zadowolona. mam nadzieję, że żadnych dodatkowych opłat "w czasie" nie będę ponosić.:):):)
szybko, tanio, na czas
cały dzień prawie czekałam na kuriera przy pierwszej przesyłce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek8
link | zgłoś
2016-05-08
*.231.63.*
Firma bardzo dobrze zorganizowana, przewozy bezbłędne zawsze na czas. Ceny atrakcyjne, dla stałych klientów zniżki.
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Furgonetka Opinie