Furgonetka Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 88
Średnia ocen:
3.3 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
furgonetka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Żaneta
link | zgłoś
2020-05-07
*.42.14.*
paczkę zabrano do wysyłki . Nie doręczono bo podobno 3x nie było adresata w domu - co jest nieprawdą. Co dalej ?- nie wiem . Nie ma odpowiedzi na e-meila. Przypuszczam ,że w ogóle nie podjeżdżają do adresata tylko wpisują ,że nie zastano.
niska cena , co w tej sytuacji jest bez znaczenia.
Nie doręczają przesyłek tylko wożą ją i zwracają nadawcy aby pobrać opłatę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sebastian.piskorski
link | zgłoś
2020-04-16
*.156.4.*
Korzystam od wielu lat, dobra obsługa klienta, zero problemów.
Dobra obsługa klienta, niskie ceny.
Duża ilość pól do wypełnienia w formularzu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elektronek
link | zgłoś
2020-04-15
*.135.2.*
Najlepszy i najszybszy broker do zamawiania. Ponad 300 paczek zamówionych i ani jednej dopłaty. Biorąc pod uwagę co tutaj widzę po opiniach, to same dusigrosze. "Waga zmierzona przed wysyłką i mimo to dopłata". Ludzie nauczcie się wysyłać paczki, a nie komentujecie swoją ignorancję i sępienie 50gr, [rozwiń/zwiń]
Przejrzysty i najszybszy sposób zamawiania
za mało kuponów rabatowych ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-03-06
*.173.236.*
Bardzo dziękuję i polecam PanPatryk Pepłonski
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
akamedon
link | zgłoś
2020-03-04
*.75.115.*
Trzeba wziąć pod uwagę, że to tylko system do zamawiania kuriera, oni nie mają styczności z paczkami, tylko firmy kurierskie. Jako system do zamawiania kuriera działa dobrze.
intuicyjny system
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-03-04
*.75.115.*
Jestem bardzo zadowolona z serwisu. Szybko nadałam przesyłkę i wszystko przebiegło bez problemu.
Wygodny serwis
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slawek
link | zgłoś
2020-01-31
*.154.88.*
komentarze są w 100% prawdziwe firma to cwaniaczki i trzeba o tym jasno mówic i pisac. wyslalem paczke uznano to za niestandardowe kurier odebral a potem mi ja zwrocili, paczki o wadze ok 15kg, naliczyli mi dodatkowa oplate za zwrot i zażądali dopłaty,doda,że to już drugi raz ,zlozylem reklamacje i [rozwiń/zwiń]
usługa kureierska wykonana szybko
brak skutecznej drogi reklamacji, doliczanie dodatkowych opłat bez weryfikacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2020-01-09
*.164.172.*
Nie polecam - kurier zabrał przesyłkę z łaski. Po ok. 2 tygodniach przyszło wezwanie do zapłaty kwoty, którą uiściłem za przesyłkę bez informacji o co chodzi. Po dodzwonieniu się na infolinię dowiedziałem się, że przesyłka była "niewymiarowa", tzn. nie zapakowana tak jak by sobie firma tego życzyła. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-12-08
*.115.62.*
Kiedyś korzystałem z innej ale tam były problemy, a dokładnie z pośrednika o czym inni dające negatywne opinie powinni pamiętać, że furgonetka też jest pośrednikiem, a nie firmą kurierską. Ja kiedyś wysyłałem przez sendit i tam też były problemy nie tyle z pośrednikiem tylko z firmą kurierską UPS, k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
djhipciu
link | zgłoś
2019-09-02
*.207.145.*
Pierwsza wysłana paczka i od razu wielki szczał- przesyłka nie odebrana przez kuriera z adresu tylko przez przypadek po rozmowie z kurierem u mnie w firmie okazało się iż nawet nie otrzymał zlecenia odbioru. -po wielkich trudach udało się nadać paczkę . Finalnie otrzymałem FV na dopłatę - ni [rozwiń/zwiń]
Nieuzasadnione dodatkowe koszta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Furgonetka Opinie