logistykaopon.pl Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 555
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
logistykaopon.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ww
link | zgłoś
2021-01-19
*.221.119.*
Mimo zapewnienia że na magazynie mają opony z bieżącej produkcji otrzymałem przesyłkę z data produkcji prawie z przed dwóch lat.
szybki kontakt e-mail
nierzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2020-12-23
*.172.210.*
Opony zgodne z opisem. Cena najniższa na rynku. Trzeba uzbroić się w cierpliwość (14 zamówiłem, 21 otrzymałem) ale nie ma co się dziwić patrząc na odległość.
Cena.
Czas dostawy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIUSZ54
link | zgłoś
2020-09-18
*.7.11.*
Uwaga, sklep nie zwraca pieniędzy, proszę wszystkie osoby o kontakt w celu złożenia pozwu zbiorowego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-07-20
*.191.110.*
Zdecydowanie odradzam. Sprzedają opony których nie mają na stanie,a w zamian za to proponują słabsze zamienniki. Od dnia 30 czerwca nie mogę odzyskać wpłaconej kwoty( 1359,76). NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
matyz
link | zgłoś
2020-05-20
*.110.99.*
mailem zapewniają że rocznik opon to 2020 a wysyłają 2018! Nie przyjmują zwrotów. wysyłaka trwa 2 tyg. odsyłka jest na koszt klienta do Austrii!
brak
mailem zapewniają że rocznik opon to 2020 a wysyłają 2018! Nie przyjmują zwrotów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2020-04-06
*.160.19.*
Witam, oto moja korespondencja z tym sklepem: https://docdro.id/VxJjktl Pozdrawiam, Maciej Lewandowski
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2020-03-18
*.178.158.*
Witam logistykaopon.pl to oszuści zamówiłem u nich opony,dostałem maila przed zamówieniem że opony dostane z 2019-2020r a dostałem 2018r celowo wprowadzają klienta w błąd,a później piszą ze nie wysyłają wiadomości o roku produkcją opon,zastawiają się regulaminem oczywiście wszystkie mailem od nich m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2019-10-05
*.163.235.*
Dnia 05.09.2019 złożyłem zamówienie w tej tragicznej firmie. Dziś mija miesiąc i ani opon, ani informacji zwrotnych ze sklepu ani pieniędzy (1300zł). Po upływie terminu 10 dni wyznaczonego na dostawę towaru napisałem maila do biura bo nawet telefonu nie posiadają, Pan poinformował mnie, że muszę jes [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2019-09-29
*.173.1.*
Katastrofa a nie firma!! Brak możliwości kontaktu telefonicznego . Firma nie dotrzymuje umowy!! Nieterminowość !!!
Nic
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ps102
link | zgłoś
2019-09-26
*.43.77.*
Temat znany ale trzeba piętnować takie praktyki! Na proste pytanie o rocznik danego modelu opony otrzymałem odpowiedź: "Opony na dzień zapytania posiadamy z 2019 r " - no i przyszły z 25 tygodnia 2018 roku ! Ważne, iż odpowiedź na w/w pytanie otrzymałem o godz. 8:24 a zakupu dokonałem o godz. 11:53 [rozwiń/zwiń]
cena
niezgodność towaru z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iron
link | zgłoś
2019-09-19
*.146.55.*
Zamówiłem 2 opony 9/09 towar otrzymałem 19/09 a wiec w 10 dni. W regulaminie sklepu jest napisane że czas realizacji to 10 dni roboczych a więc ok. Kontakt ze sklepem również oceniam na dobry otrzymałem na maila potwierdzenie zamówienia potem, że jest w realizacji następnie, że opony zostały wysła [rozwiń/zwiń]
Cena
Mogłoby być trochę szybciej ale nie jest zle
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-09-16
*.12.171.*
Jakaś totalna padaczka. Zamówione opony przez 14 dni nie zostały wysłane a następnie przez kolejne 14 dni od chwili odstąpienia od umowy , czekam na zwrot pieniędzy. NIE POLECAM.
brak
brak towaru, brak zwrotu pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mellou
link | zgłoś
2019-09-10
*.0.44.*
Nie oddają pieniędzy w przypadku odstąpienia od umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zaden
link | zgłoś
2019-09-10
*.221.31.*
Opony zamowione i oplacone 26 sierpnia, nie dotarly do dzis !!!!! ;o(((( Stanowczo nie polecam, brak szacunku w podejsciu do klienta, ignoracja na kazdym kroku, brak nr telefonu w celu wyjasnien, brak imion i nazwisk w korespondencji mailowej. Sklep widmo, nie wiadomo z kim czlowiek koresponduje. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2019-09-02
*.159.138.*
Po prostu banda oszustów i złodziei sprzedali mi badziewne opony,brak możliwość ich reklamacji zero kontaktu nie polecam nikomu
brak
sprzedaja wadliwe opony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hc
link | zgłoś
2019-09-01
*.168.186.*
Uwaga- działanie oszustów! Zdecydowanie odradzam współprace. Od ponad miesiąca nie mogę doczekać się i doprosić zwrotu pieniędzy. Jestem zbywana zapewnianiami, że je dostanę lub milczeniem. Czuje sie okradziona przez ten sklep. Sprawę zgłosiłam już na policję i do UOKIK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mrlou
link | zgłoś
2019-08-25
*.0.84.*
Nie odzyskacie pieniędzy jeśli odstapicur od umowy. Uwazajcie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-08-16
*.172.60.*
Dramat. Po miesiącu ani zamówionej opony ani zwrotu należności.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wacosia
link | zgłoś
2019-07-29
*.162.26.*
2 tygodnie oczekiwania na opony - potem kurier przywozi i 8 i juz o 14 samowolnie je zabiera Czekam ponad tydzień na zwrot pieniędzy. Te same odpowiedzi w stylu copy and paste - do kobiety odpisuje na Pan - ze ponagla finanse. Omijać szerokim łukiem złodziei.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaugusty
link | zgłoś
2019-07-25
*.98.147.*
0/5 Wystawiono wczoraj Niestety, zmuszony jestem do bardzo negatywnej oceny tej firmy. Od momentu "zakupu" opon minęło 14 dni - po kilku dniach od wpłaty otrzymałem informację o braku opon i propozycję innego modelu. Zrezygnowałem i poprosiłem o zwrot wpłaconej kwoty. Do dziś, czyli po 7 dniach [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-07-22
*.146.96.*
z daleka od tej firmy . Oszuści delikatnie mówiąc
brak
klijenta mają za nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zenekmaj
link | zgłoś
2019-07-04
*.163.226.*
Nie wiem dlaczego jest tyle negatywnych opinii, ale w moim przypadku wszystko w najlepszym porządku. Zamówione opony Nokian 225 55 R18 98 V LINE SUV dotarły w 8 dni, zgodnie z zamówieniem. Zamontowane i wszystko gra. Polecam i tyle.
Markowe
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SneakySnake
link | zgłoś
2019-06-18
*:3971:aa25:*
Czekam już ponad dwa tygodnie na wysyłkę opon i nic! Co z tego, że cena niektórych rodzajów są atrakcyjne jak zakupy w tym sklepie to nic innego jak zamrażanie pieniędzy, a później walka o ich odzyskanie! Radzę uważać na ten sklep szczególnie, że zarejestrowany poza terenem naszego kraju. NIE POLECA [rozwiń/zwiń]
Brak wysyłki opon, przedłużanie oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2019-05-24
*.173.113.*
Dramat i kpina. Opony zamówione 13.05, dziś jest 24.05, a opon czy chociaż nr przesyłki brak. Nikt nie jest w stanie powiedzieć kiedy zamówienie będzie zrealizowane. Na chęć odstąpienia od umowy dostałem informację, że opony najpierw muszą dojść do mnie a następnie wrócić na magazyn i po 14 dniach [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ROBERT
link | zgłoś
2019-05-22
*.242.235.*
dlaczego moja opinia nie jest dostepna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ROBERT
link | zgłoś
2019-05-22
*.242.235.*
W maju zamawiaj na zimę to zdążą dojechać . Nie polecam nikomu nerwówki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-04-26
*.157.12.*
W dużym skrócie. Rok temu kupiłem w tym sklepie komplet opon Kumho PS91. Poniżej w punktach opis sytuacji. 1. Zostałem poinformowany, że zamawiane przeze mnie opony będą z 2018 roku - otrzymałem opony z 2017 roku. 2. Termin dostawy to wg Państwa regulaminu to 10 dni roboczych. Nie otrzymałem opon w [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-04-26
*.157.12.*
W dużym skrócie. Rok temu kupiłem w tym sklepie komplet opon Kumho PS91. Poniżej w punktach opis sytuacji. 1. Zostałem poinformowany, że zamawiane przeze mnie opony będą z 2018 roku - otrzymałem opony z 2017 roku. 2. Termin dostawy to wg Państwa regulaminu to 10 dni roboczych. Nie otrzymałem opon [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
opony
link | zgłoś
2019-04-09
*.214.29.*
zdecydowanie odradzam sklep przesyłka po prawie dwóch tygodniach,do tego opony nie z tego roku z którego miały być
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lesiolesiu
link | zgłoś
2019-04-04
*.21.13.*
Masakra to mało powiedziane. Po zamówieniu opon i wpłaceniu gotówki poinformowano mnie po monitach że opony są ale szczegół z demontażu. Zaproponowałem chyba pani bo tego się nie dowiesz że mam też kilka sztuk bielizny z demontażu nie odpowiedziała czy jest zainteresowana. Zażądałem natychmiastowy z [rozwiń/zwiń]
BRAK BRAK BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kierowca
link | zgłoś
2019-04-03
*.173.136.*
Na opony czek się miesiące, przychodzą stare.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-03-29
*.254.200.*
Nie polecam, na opony czekałem 40 dni, brak info o liście przewozowym. Opony mialy być z 2019 a były z 2018. Porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kris
link | zgłoś
2019-03-15
*.0.122.*
Kontakt wyłącznie emailowy, zero podpisów na korespondencji z nimi, zero odpowiedzialności osób sporządzających informacje dla klientów, brak infolinii dla klientów jak u innych rzetelnych sprzedawców. Podaję fakty. Po zadaniu pytania email informują, że na moment zapytania są opony z 2018 r. a dost [rozwiń/zwiń]
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kserksos
link | zgłoś
2019-03-06
*.232.27.*
Sklep z Austrii, który naciąga Polskich klientów na opony z 2018 r. a potem wysyłą z roku 2016. Następnie jak jest reklamacja piszą - zaakceptowałeś regulamin a tam piszę, ze my przedajemy opony do 3 lat wstecz. Szkoda czasu i kasy.
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
1234
link | zgłoś
2019-03-04
*.0.124.*
Sklep nie jest do końca uczciwy. Piszą, że na moment zapytania są opony z 2018 r. a dostarczają z 2016 – zapytanie i samo zamówienie w tym samym dniu. Nawet po zapłaceniu za zamówienie informują, że opony są z 2018r, a potem niespodzianka opony z 2016r. Ich odpowiedź jest jedna - zaakceptował Pan/Pa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sianos
link | zgłoś
2019-03-01
*.232.27.*
Sklep nie jest do końca uczciwy. Są problemy ze zwrotem pieniędzy. Piszą, że na moment zapytania są opony z 2018 r. a dostarczają z 2016. Ich odpowiedź jest jedna zaakceptował Pan/Pani regulamin tj. że sprzedają opony nie starsze niż 36mcy. Cyt. I. Informacja uzyskana od sklepu przed zakupem w tym [rozwiń/zwiń]
-
kłamliwy marketing z informacjami, że ich maile nie stanowią oferty handlowej. jak zapłacisz to się dowiesz z jakiego roku opony dostaniesz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kris
link | zgłoś
2019-02-12
*.232.27.*
Sklep wprowadza świadomie klienta w błąd. Na zadane pytanie z jakiego roku przekazują jako informację handlową że zamawiana opona jest np z 2018r. Po dostarczeniu okazuje się ze opony są z 2016. Na próbę rekmalowania piszą: cytat: Platforma internetowa www.logistykaopon.pl, nie sprzedaje opon star [rozwiń/zwiń]
manipulacja informacyjna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-01-08
*.27.211.*
Witam, Czy ktoś miał kontakt ze sklepem www.logistykaopon.pl w sprawie nie zrealizowanego zamówienie i nie dostarczenia opon?? Chodzi o zwrot pieniędzy?? Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2019-01-03
*.96.130.*
Przed zamówieniem potwierdzili że opony są z bieżącego roku 2018 a w zamówieniu dostałem 3 lata starsze oponki z 2015 roku. Manipulacja czy oszustwo- sami sobie odpowiedzcie. W salonie kupujecie auto- nową furę, a po wpłaceniu kasy dostajecie autko tyle że z rocznika 2015 zamiast 2018. Co wy na t [rozwiń/zwiń]
BRAK
MANIPULANCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Remik
link | zgłoś
2018-12-28
*.146.231.*
Omijajcie ten pseudo sklep z daleka!! Od prawie dwóch tygodni czekam na zwrot pieniedzy (zrezygnowale po zakupie ale przed wysyłką)Uwaga, nie mają zadnego kontaktu telefonicznego tylko email.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2018-12-18
*.60.252.*
Zamówiony komplet szedł długo i w dwóch turach. Zamówiłem opony zgodnie z opisem całoroczne a dostałem letnie (z innym bieżnikiem niż na zdjęciu). Na zareklamowanie niezgodności zamówienia otrzymuję odpowiedź: "Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z kodem EAN producenta" Omijać jak najszerszym łu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2018-12-17
*.52.150.*
Logistykaopon.pl Najgorszy sklep, z jakim miałem do czynienia w ciągu ostatnich kilku lat. Pozytywne opinie chyba pisane są przez boty- wszystkie są podobne i bardzo ogólne. Przeczytajcie jednak te negatywne- każde są dokładne i obszerne, a więc niestety potwierdza się zasada czytania przede wszyst [rozwiń/zwiń]
brak
kłamstwa, matactwo, brak poszanowania kupującego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2018-12-14
*.1.184.*
Zamówiony komplet szedł długo i w dwóch turach. Zamówiłem opony zgodnie z opisem całoroczne a dostałem letnie (z innym bieżnikiem niż na zdjęciu). Na zareklamowanie niezgodności zamówienia otrzymuję odpowiedź: "Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z kodem EAN producenta" Omijać jak najszerszym łu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2018-12-06
*:f2e9:2327:*
Towar wysyłany jest z zagranicy, czas oczekiwania na towar wyniósł u mnie 19 dni. Poza tym sklep robi problemy ze skorygowaniem błędnie wystawionej faktury. Szkoda, że po tak długim oczekiwaniu na towar nie potrafią pójść w choćby najmniejszym stopniu klientowi na rękę. Absolutnie nie polecam.
cena, choć po opiniach innych użytkowników można sądzić, że niska cena spowodowana jest wysyłaniem starszych roczników opon, więc uważajcie
wszystko inne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2018-12-06
*:f2e9:2327:*
Towar wysyłany jest z zagranicy, czas oczekiwania na towar wyniósł u mnie 19 dni. Poza tym sklep robi problemy ze skorygowaniem błędnie wystawionej faktury. Szkoda, że po tak długim oczekiwaniu na towar nie potrafią pójść w choćby najmniejszym stopniu klientowi na rękę. Absolutnie nie polecam.
cena, choć od innych użytkowników słyszałem, że spowodowane to jest sprzedażą opon ze starszych roczników więc uważajcie
wszystko inne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2018-11-26
*.246.66.*
Nie polecam sklepu! Pomimo kontaktu ze sklepem w celu ustalenia daty opon i otrzymaniu odpowiedzi " na dzień dzisiejszy opony są z 2018r" założyłem zamoeiezamna 4Micheliny- w efekcie przyjechały z 2016r po dwochtygodniach ! Jako że kupiłem je na firmę nie mialem mozliwosci zwrotu. Po kontakcie kon [rozwiń/zwiń]
Obsługa bardzo niskiej kultury, opony stare - dwuletnie a miały być z tego roku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kw
link | zgłoś
2018-11-15
*.227.63.*
Opony, które zamówiłem były bardzo dobrej jakości i wyprodukowane w tym roku. Czas na realizację zamówienia to ok. 10 dni roboczych. Cenowo sklep bije inne na głowę, więc warto było poczekać. Niestety nie ma możliwości zakupu na firmę bez VATu europejskiego. Mimo, że kontakt telefoniczny jest utrudn [rozwiń/zwiń]
Świetna cena, Bardzo dobra jakość, Rewelacyjna obsługa mailowa
Brak możliwości zakupy na firmę bez VAT EU, dość długi czas oczekiwania na przesyłkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jarek_922
link | zgłoś
2018-10-25
*.202.149.*
Witam. Opiszę Wam moją sytuację ze sklepem logistykaopon.pl Szukając opon w dobrej cenie trafiłem na tę stronę internetową i wysłałem e-mail z zapytaniem o rocznik interesującej mnie opony. Po chwili dostałem odpowiedź, że na dzień zapytania opony są z 2018 roku i jest 5 lat gwarancji producenta. My [rozwiń/zwiń]
BRAK
Wymienione w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolona`
link | zgłoś
2018-10-12
*.84.155.*
Niższa cena nie wynika z promocji - firma ma po prostu stare opony, ale nie mówi tego wprost. Zostałam okłamana na etapie zakupu. Dopytywałam jaki jest termin produkcji opon i otrzymałam informacje, że opony są z 2018. Przesyłka dotarła po 2 tygodniach (pisałam codziennie i otrzymywałam informacje, [rozwiń/zwiń]
Stare opony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szpila
link | zgłoś
2018-09-27
*:287b:5acb:*
zapłaciłem za 4 opony i nagle witryna przestała działać żadnych informacji nie ma wysyłka nie ruszyła opon nie ma a ja szukam czy oddadzą pieniądze czy zgłaszać na policję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony
link | zgłoś
2018-09-18
*.140.236.*
Witam! Kupowaliśmy w tej firmie kilka razy. Zawsze przychodził FV 23%. UWAGA NIE JEST TO JUŻ POLSKA FIRMA! Mimo bycia czynnym podatnikiem VAT EU dostaliśmy tylko Fakturę 20% VAT bezużyteczną w naszym kraju. Jak jesteś przedsiębiorcą omijaj tą stronę z daleka. Nie wystawiają ważnych w naszym kraju do [rozwiń/zwiń]
brak
Brak chęci rozwiązania problemu, wystawiają bezwartościowe faktury 20% VAT.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony
link | zgłoś
2018-09-18
*.140.236.*
UWAGA NA TĄ FIRMĘ! Firma nie jest już polską firmą! Wcześniej wystawiali faktury VAT 23% - obecnie przy zakupie dostaniecie co najwyżej austiacką fakturę 20% VAT, która w polsce jest bezwartościowa! Jeżeli jesteś przedsiębiorcą omijaj tą firmę z daleka. Dokument, który mi wysłali jest bezwartościowy [rozwiń/zwiń]
brak
Brak chęci rozwiązania problemu, wystawiają bezwartościowe faktury 20% VAT.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antek
link | zgłoś
2018-09-15
*.254.240.*
Czas realizacji zamówienia 4 tygodnie, mimo że towar jest na stanie. Brak telefonu do kontaktu - można się kontaktować tyko mailem. Przez maila dostaje się błędne informacje o statusie i terminie zamówienia. Na koniec trzeba się upomnieć o fakturę, bo sami nie wysyłali.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-09-07
*.30.244.*
Czas realizacji zgodnie z regulaminem. Cena super, opony tegoroczne. Mega zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2018-08-16
*.254.135.*
Uwaga Oszuści i naciągacze, wprowadzają w błąd informując o dacie produkcji, odrzuty z niemieckich serwisów
Brak
Oszukują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-07-08
*.246.0.*
UWAGA! Bezpodstawnie straszą KANCELARIĄ PRAWNĄ "dbając" w ten sposób o opinie w Internecie - LUDZIE nie dajcie się na brać bo to bezprawne! Do Polski przyjeżdżam rzadko i jeszcze przed zamówieniem podkreślałem, że będę tylko 9 dni i pytałem kiedy zamówić opony aby przyszły akurat kiedy będę bo to [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bartek
link | zgłoś
2018-07-02
*.223.167.*
Sklep ma bardzo ciekawy asortyment i bardzo dobre jakościowo produkty. Jeżdzę na oponach DUNLOP zamówionych na logistyceopon i bardzo dobrze mi się sprawdzają, niezależnie od warunków atmosferycznych.
szybka dostawa, ceny, wybór
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2018-06-28
*.223.167.*
Fajne ceny i solidne opony. Czego chcieć więcej?
szybka dostawa, ceny, wybór
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2018-06-27
*.223.167.*
Sklep ma świetny kontakt z klientem, a paczki wysyłają w natychmiastowym tempie. Ja zamówiłam już u nich po raz drugi opony i jestem zadowolona z całej transakcji
szybka wysyłka
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TajMarcin
link | zgłoś
2018-06-22
*.223.167.*
Szeroki asortyment w dobrych cenach.Duży plus za profesjonalizm i sprawne dostarczanie zamówienia.
Szybko, profesjonalnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2018-06-18
*.223.167.*
Mam firmę logistyczną, więc opony w moim biznesie to podstawa. Zamówienia składam tylko na logistykaopon.pl. Mam ten sklep już przetestowany i nie mogę złego słowa powiedzieć o nim. Szybka wysyłka zawsze na czas
expresowa wysyłka
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Włodek
link | zgłoś
2018-06-18
*.223.167.*
Już kilka razy zamawiałem opony na tym sklepie internetowym i nie mogę złego słowa powiedzieć. Szybka wysyłka, dobre ceny i doskonały kontakt z klientem
szybka wysyłka
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
drajwer
link | zgłoś
2018-06-04
*.254.144.*
Fatalny!!!! Prawie trzy tygodnie czekania na opony! a na stronie napisane że dostepne od ręki, potem metne tłumaczenia że magazyn zewnetrzny, że nie ich wina i ZERO przepraszam ani nic w tym stylu. JEDYNY plus tego czekania i nerwów to fakt że opony sa z 2018 i z fabryki w kraju z któergo chcialem. [rozwiń/zwiń]
JEDYNY plus tego czekania i nerwów to fakt że opony sa z 2018 i z fabryki w kraju z któergo chcialem
bardzo długi czas oczekiwania, zdawkowe odpowiedzi, kretactwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maciek
link | zgłoś
2018-05-17
*.223.167.*
zaoszczędziłem jakieś 300 złotych na zakupach, dodatkowo opony dotarły szybko, do jakości również nie mam zastrzeżeń. na pewno wrócę, tym razem po zimowe!
szybko, dobra jakość, niska cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2018-05-17
*.241.76.*
Sklep widmo, 2 tyg czekam na opony, oznaczone jako wyslane. Czlowiek w koncu ma dosc i chce odtsapic od transakcji - odmawiaja zwrotu tekstem: """Nie ma możliwości rezygnacji z zamówienia po przekazaniu zamówienia do realizacji na magazyn wysyłkowy""" Nikt sie w mailach nie podpisuje, telefonu br [rozwiń/zwiń]
zadne
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
baq
link | zgłoś
2018-05-14
*.110.192.*
Witam, chciałbym rzetelnie opisać zakup w sklepie logistykaopon.pl Zamówionie złożone 05.04.18 i tego samego dnia środki wpłynęły na konto sklepu(info ze sklepu). 12.04.18 info ze sklepu , że zamówienie zostało przekazane do realizacji. 16.04.18 po moich @ otrzymałem info ,że zamówienie realizow [rozwiń/zwiń]
brak
brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-05-14
*.77.150.*
Zamowienie a logistykaopon.pl zlozylem w dniu 26.04.2018 do dnia dzisiejszego tj. 14.05.2018 nie mam zadnych informacji kiedy moje zamowienie bedzie zrealizowane. Po mimo proby uzyskania informacji na temat realizacji mojego zamowienia przez ostatnie tygodnie, nie uzyskalem zadnej konkretnej odpowie [rozwiń/zwiń]
Brak
Komunikacja lub jej brak, realizacja zamowienia lub jej brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam
link | zgłoś
2018-04-25
*.254.246.*
Otrzymałem 3 opony z 2016 i jedną z 2017. Wyraźnie sie różnią kolorem gumy. Te starsze widać, że są stare. Na moją reklamację bok odpowiada lapidarnie, że wszystkie opony są pełnowartościowe. Mój wulkanizator odmówił założenia tych opon gdyż stwierdził, że jest pomiędzy nimi za duża różnica więc ni [rozwiń/zwiń]
towar niezgodny z opisem, bardzo długi czas realizacji (3 tygodnie), brak FV
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-04-24
*.148.65.*
Fatalny kontakt i brak realizacji zamówienia od 2 tygodni. Nie mogę się doprosi nawet daty wysyłki towaru za który już dawno zapłaciłem. Zaczynam się obawiać, że padłem ofiarą oszustwa. Nie wiem jak się to skończy, ale sklep szczerze odradzam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arnold
link | zgłoś
2018-04-24
*.235.178.*
KATEGORYCZNIE ODRADZAM ZAKUPY!!!CZEKAM NA OPONY 3 TYGODNIE. Musiałem założyć stare opony na zagraniczny wyjazd,Brak normalnego kontaktu, tylko wymówki,żę wysłane, że nie mają systemu do nr przesyłek , że jutro. A najlepsze ,że mnie straszą sądem za próby uzyskania rzetelnej informacji!!!!Nie wiem k [rozwiń/zwiń]
ZERO
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany przez Logistykaopon.pl
link | zgłoś
2018-04-16
*.0.83.*
Witam wszystkich którzy planują zakup opon w Logistykaopon.pl. Jeśli ktoś szuka problemów to polecam. Natomiast jeśli ktoś szuka oryginalnych opon z DOT z bieżącego roku to jest to zły wybór. Ja zamówiłem opony z 2018 roku i zapłaciłem cenę jak za 2018 rok a dostałem opony z początku 2016 roku. [rozwiń/zwiń]
Brak
1555.84 pln stracone..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2018-04-03
*.219.141.*
Przed zakupem opon otrzymałem informację mailem, że opony będą z 2018. Otrzymałem opony z DOT2417. Po zareklamowaniu otrzymałem informacje: Pierwsza dostawa opon z roku 2018 musiała zostać wyprzedana, zamówienie zostało zrealizowane według aktualnych stanów magazynowych dostawcy. " co jest oczyw [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
exdyrek
link | zgłoś
2018-03-28
*.87.76.*
UWAGA OSZUŚCI potwierdzają że opony są z 2018 po czym przychodzą po 2tyg urąbane nie zabezpieczone z początku 2017r. na innych portalach bez problemu można dostać opony z tego rocznika w bardzo zbliżonych pieniądzach. Kontakt żaden telefonu nie MA , kiedy zapytałem o adres NIE MOGĄ GO PODAĆ FIRMA K [rozwiń/zwiń]
Nie ma
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cinek
link | zgłoś
2018-03-26
*.219.141.*
Długi czas oczekiwania ponad dwa tygodnie (a na stronie, ze są dostępne od ręki), zapewniają że opony są z rocznika 2018 a rzeczywistość jest inna 2017(cytuje odpowiedź konsultanta z korespondencji mailowej: Jeśli chodzi o datę produkcji na dzień dzisiejszy jest to rok 2018, fabrycznie nowe, 5 lat g [rozwiń/zwiń]
Atrakcyjna cena
Oszukują, a później udają że nic się nie stało i wszystko jest ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2018-02-25
*:b551:487a:*
Ja jestem bardzo zadowolona z poziomu obsługi tej firmy. Przesyłka dotarła szybciutko, towar był zgodny z opisem i jeszcze mają naprawdę dobry wybór opon, z czołowymi producentami na czele.
szybka dostawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piotr
link | zgłoś
2018-02-13
*.192.177.*
Dostawa dość długo trwała, ale cena zamówionych opon Nokian niska w porównaniu do innych serwisów z oponami,dostałem gumy z 2017 r więc jest ok. Kontakt mailowy był natychmiastowy i znacząco przyspieszał bieg sprawy. Polecam cierpliwym kupującym.
niska cena
długi termin dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ada
link | zgłoś
2018-02-12
*.64.22.*
Nie wiem skąd te negatywne komentarze, ja nie pierwszy raz korzystałam już z usług tego sklepu i za każdym razem jestem bardzo zadowolona! Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedającym. Generalnie 5!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zaswiaty
link | zgłoś
2018-01-09
*.169.40.*
Nieterminowa dostawa (3 dni robocze opóźnienia) pomimo wcześniejszych ustaleń. Arogancja i buta przy rozpatrywaniu reklamacji. Niechlujny regulamin - brak szczegółowych procedur obsługi reklamacji zwrotów. Brak możliwości kontaktu telefonicznego. Zniechęcam do zakupów.
Szybki kontakt mailowy
Opóżnienia w dostawie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maximilian
link | zgłoś
2018-01-03
*:5841:861f:*
Zapomnialem dodac ze te pozytywne opinie sa nie prawdziwe firma sama sobie ''robi plecy'' wypisuje komentarze poniewaz wiedza ile jest niezadowolonych klientow ktorzy przestrzegaja innych przed oszustami!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maximilian
link | zgłoś
2018-01-03
*:5841:861f:*
PRZESTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI W TYM SKLEPIE BARDZO NIEUCZCIWY SPRZEDAWCA. W dniu 10 grudnia zamówiłem opony z wyższej półki cenowej dzis tj. 03.01 nie otrzymalem opon ani zadnej konkretnej informacji o dostarczeniu opon lub zwrotu pieniedzy. Sklep cały czas w korespondencji mailowej która jest żałosn [rozwiń/zwiń]
nieuczciwy sprzedawca! Zbywanie klienta! Platnosc z gory! nie odpowiadanie i na konkretne pytania!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2017-12-20
*.146.48.*
zdecydowanie odradzam. Czas realizacji 3 tygodnie. Obsługa fatalna. Cena ciut niższa niewarte nerwów które kosztuje. Z daleka od tej firmy!!!
same wady poza ceną
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alleg_s
link | zgłoś
2017-12-07
*.249.100.*
Opony w logistykaopon.pl zamówiłem pod koniec października i po wielu interwencjach i emailach do nich otrzymałem je 24 listopada!!! jeśli chodzi o kontakt ze sklepem to tragedia, na każdy email ta sama odpowiedź: "opony powinny być pod koniec tygodnia" i tak przez cztery tygodnie !!! na dodatek prz [rozwiń/zwiń]
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-12-06
*.234.8.*
NIE POLECAM SKLEPU logistykaopon.pl ZANIM ZAMÓWIŁEM U NICH OPONY ZAPYTAŁEM CZY MAJA OPONY Z ROKU 2017, ODPOWIEDZIELI, ŻE NA TEN MOMENT MAJĄ - WIĘC OD RAZU ZAMÓWIŁEM I ZAPŁACIŁEM. CZEKAŁEM 16 DNI, PRZYSZŁY OPONY Z POŁOWY ROKU 2016 CZYLI MAJĄCE 1,5 ROKU. REKLAMACJA NIC NIE DA, TŁUMACZĄ, ŻE ZAAKCEPTOW [rozwiń/zwiń]
BRAK KONTAKTU TELEFONICZNEGO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pptt
link | zgłoś
2017-12-01
*.254.135.*
NIE KUPUJCIE!!! ZIMA SIĘ SKOŃCZY OPON NIE ZOBACZYCIE!!! SPRAWDŹCIE REGULAMIN... NAWET PO 10 DNIACH NIE MOŻECIE ANULOWAĆ ZAMÓWIENIE. ZOSTAJE TYLKO SĄD!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zabrzanin
link | zgłoś
2017-11-30
*.37.204.*
Ten sklep to oszuści.Model opony który kupiłem był w dwóch cenach.Cena wynikała z daty produkcji.Wybrałem droższe i mając obietnicę że są to opony z bieżącej produkcji.Zastrzegłem że życzę sobie opony z 2017 roku,starszych mają nie wysyłać. Czekałem 2 tygodnie i otrzymałem ubiegłoroczne.Koresponden [rozwiń/zwiń]
żadnych
oszukują klienta,brak numeru telefonu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zabrzanin
link | zgłoś
2017-11-30
*.37.204.*
Całkowicie nie polecam.To są oszuści.Na moje opony były 2 ceny/na starsze i nowsze/zakupiłem nowsze i wyraźnie a=zaznaczyłem że mają być z 2017 roku i innego rocznika mają nie przysyłać. Otrzymałem informację że są to opony z bieżącej produkcji.W przesyłce były opony ubiegłoroczne. Kontakt mailowy j [rozwiń/zwiń]
żadnych
oszukiwanie jlientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arek
link | zgłoś
2017-11-23
*.156.25.*
Opiszę wam moją historię związaną z tą firmą. „ Logistyka Opon” jest to pośrednik niemający swoich magazynów, sprzedawanych opon nawet nie widzą na oczy. Szukałem opon zimowych do mojego Passeratti, wybór padł na Toyo SNOWPROX S 953 205/50/15. Najbardziej korzystną ofertę posiadała firma Logistyka O [rozwiń/zwiń]
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2017-11-17
*.175.66.*
unikac tego sklepu. po 17 dniach nadal nie ma opon. sklep sprzedaje towar ktorego nie ma. skandaliczne wytlumaczenia. po prostu unikac przedplat, nie kupowac, najgorszy sklep jaki znam od 10 lat!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gunwo
link | zgłoś
2017-11-16
*.191.21.*
opony dotarły dzisiaj, z dwie godzinki tamu. Jakość bardzo dobra, na dostawę wiele nie czekałem. W takich cenach jakie oni mają, to bardzo, bardzo polecam
cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
uwaga
link | zgłoś
2017-10-20
*.167.109.*
Uwaga większość pozytywnych opinii jest pisanych przez tą samą osobę. Poznać to po składni i po błędach w pisowni. Firma prowadzi bezczelną kryptoreklamę i autopromocję. Regulamin sklepu logistykaopon.pl zawiera niedozwolone prawnie klauzule uniemożliwiające praktycznie dochodzenie reklamacji. Term [rozwiń/zwiń]
cena
brak reklamacji, czas przyjęcia zamówieniai dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kiepska
link | zgłoś
2017-10-06
*.42.67.*
Prosze o kontakt osoby które maja problem z tą firmą na mail: [email protected]
?
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Firma
link | zgłoś
2017-10-06
*.14.101.*
Nie polecam zakupów poprzez platformę logistykaopon. W zamówieniu zadeklarowałam, że akceptuję opony tylko z 2017 roku oraz zostałam zapewniona mailowo, że opony marki Premium (czyli m.in. Goodyear, które zamówiłam) posiadają z 2017 roku. W tym samym dniu, w którym dostałam taką informację, zamówiła [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Firma
link | zgłoś
2017-10-06
*.14.101.*
Nie polecam zakupów poprzez platformę logistykaopon. W zamówieniu zadeklarowałam, że akceptuję opony tylko z 2017 roku oraz zostałam zapewniona mailowo, że opony marki Premium (czyli m.in. Goodyear, które zamówiłam) posiadają z 2017 roku. W tym samym dniu, w którym dostałam taką informację, zamówiła [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominick
link | zgłoś
2017-08-28
*:7029:66ee:*
sklep na poziomie, chyba o nic nie można się przyczepić, ja iśc szczerze polecam m.in. ze względu na ceny, które są po prostu okropnie korzystne, zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że przynajmniej ja dostałem nowe opony z tego roku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
donald
link | zgłoś
2017-08-27
*:7029:66ee:*
sklep bardzo mile mnie zaskoczył, nie byłem do niego przekonany, ale niepotrzebnie, ceny super i opony super
cena i jakosc
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Donald
link | zgłoś
2017-08-27
*:7029:66ee:*
sklep bardzo mile mnie zaskoczył, nie byłem do niego przekonany, ale niepotrzebnie, ceny super i opony super
cena, jakość opon
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olek
link | zgłoś
2017-08-27
*:7029:66ee:*
Bardzo poleca, sklep spisał się na medal, bardzo dobre opony, ceny pozytywnie zaskakują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kantek
link | zgłoś
2017-08-27
*:7029:66ee:*
Polecam, sklep jest po prostu bardzo dobry. Jak w ocenach niżej, bardzo fajna obsługa, szybko i konkretnie odpowiadają na maile, ceny sa niskie no i jak najbardziej polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacper
link | zgłoś
2017-08-21
*.68.105.*
Świetna sprawa. Mamy bardzo dobre opony w świetnej cenie. Dla mnie oferta idealna. Z zakupów jestem bardzo zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damiano
link | zgłoś
2017-08-21
*:4e9:6e37:*
Bardzo dobry sklep. Poleca, Niskie ceny, dobre opony, zakupy bardzo udane. Sklep cenowo bije konkurencje bezapelacyjnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Amadi
link | zgłoś
2017-08-21
*:cb6f:19a:*
Sklep okazał się bardzo dobry. Dobre, nowe opony w naprawdę niskich cenach. Na komplecie zostało w kieszeni około 270 zł, w porównaniu do sklepu, gdzie poprzednio opony kupowałem, wynik naprawdę całkiem, całkiem
ceny, jakość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2017-08-20
*:c9e3:b3c6:*
Niskie ceny, to mnie zachęciło do zakupów i nie żyłuję. opony dotarły do mnie świetne. W tej cenie nie ma opcji na dostanie czegoś lepszego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karakan
link | zgłoś
2017-08-20
*:afa1:8513:*
Bardzo fajny sklep, cena jakość wypada po prostu kosmicznie dobrze. Opony dostałem nowe z tego roku w cenie do tej pory przezemnie nie widzianej w żadnym innym sklepie !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kubuś
link | zgłoś
2017-08-19
*:ef0f:7f91:*
Niskie ceny, duży wybór, ja sklep bardzo polecam. Opony z lutego tego roku, a w tej cenie to bardzo miłe zaskoczenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamek
link | zgłoś
2017-08-14
*.181.208.*
Polecam ten sklep w 100%. Niskie ceny + dobra jakość opon. Dla mnie idealnie. Pierwsze zakupy ale raczej nie ostatnie
cena, zdecydowanie
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2017-08-14
*.57.38.*
sklep swietny, kupilem u nich komplet opon za 2 stowy mniej niz w innym popularnym sklepie. opony nowe, z tego roku, nie ma co przeplacac, polecam
od ceny po jakość
chyba brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2017-08-13
*:6324:1101:*
Świetny sklep, bardzo niskie ceny. Najtaniej jak mi się udało znaleźć. opony doszły w czwartek. Sa z tego roku. Dla mnie super, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Merrys
link | zgłoś
2017-08-13
*.227.153.*
Znam się na samochodach, zresztą, biznes taki mam. Sprowadzam sobie samochody. Ale mniejsza z tym. Dawno nie widziałem opon w takich cenach. Zamówiłem na próbę i przyszły ze stycznia z tego roku . Jak na razie naprawdę super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zoken33
link | zgłoś
2017-08-13
*:6324:1101:*
Sklep moim zdaniem jest naprawdę bardzo dobry. Wszystko było tak, jak zakładałem. Po kilku dniach dotarły do mnie nowe, świetne opony, w dobrej cenie. Super, polecam
niskie ceny i duży wybór
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gabryś
link | zgłoś
2017-08-12
*:d7b7:3e3b:*
Jak najbardziej polecam ten sklep. Niskie ceny, dostawa ok, opony nowe, to chyba najważniejsze. Ogólnie na pewno tam u nich człowiek nie przepłaci za fajne opony i na tym mi po prostu zależało
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jackow
link | zgłoś
2017-08-07
*:8ba9:80ba:*
Drugie zakupy, drugi komplet opon i naprawdę, super, jak wcześniej. Tanio i dobrze, po prostu, 5 dni czekałem na przesyłkę, wiec naprawdę ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Flaming
link | zgłoś
2017-08-07
*:8ba9:80ba:*
Niskie ceny, to chyba jest rzecz najważniejsza. W sensie, jakość też się liczy - i tu nie ma z nią żadnych problemów, ale nikt nie chce przepłacać. A tutaj mamy chyba najniższe w sieci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grzesiek
link | zgłoś
2017-08-07
*.205.163.*
bardzo niskie ceny, mnie to bardzo pasuje. wolę zaoszczędzić te kilka stów i poczekać z 2 dni dłużej niż nie mieć tych pieniążków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
natek
link | zgłoś
2017-08-07
*.76.220.*
Opony dotarły w 6 dni, wszystko tak jak miało być. Ceny bardzo zachęcające, dlatego moim zdaniem jak najbardziej się opłąca. Polecam sobie samemu porównać różnice cenowe, u mnie 240 zł na komplecie opon
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maciejos
link | zgłoś
2017-08-06
*:c48d:1cac:*
sklep się jak najbardziej sprawdził. niskie ceny, szybka (stosunkowo) dostawa, same opony dobrze zapakowane, opony nowe. polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
areczek
link | zgłoś
2017-08-06
*:c48d:1cac:*
bardzo dobry sklep, połączenie niskich cen i dobrej jakosci. same opony są z tego rocznika, co mnie bardzo mile zaskoczyło. Pierwsze ale jak najbardziej nie ostatnie zakupy
cena i nowe opony - rocznik 2017
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ananas
link | zgłoś
2017-08-05
*:0:9e7:*
Polecam w 100%. Opony dotarły do mnie szybciej niż się spodziewałem. Do tego w takiej cenie opony nowe, z tego roku, to jest naprawdę bardzo, bardzo dobra oferta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fabian
link | zgłoś
2017-07-31
*.62.122.*
Zakupy bardzo udane. Nowe opony w takiej cenie jeszcze nie tak dawno chyba ni były dostępne. Obsługa odpisuje na maile bardzo sprawie. Ogólnie sklep mogę polecić
niskie ceny opon, bardzo duzy wybór, dobra obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2017-07-31
*:0:9e7:*
bardzo polecam, sklep bardzo dobry, niskie ceny, wielki wybór opon, do tego dość szybka dostawa. same opony bardzo mnie zadowalają, są wyprodukowane w 2k17
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bonus
link | zgłoś
2017-07-31
*.177.239.*
Jak najbardziej jestem zadowolony. Niskie ceny i same opony bardzo dobrej jakości. Zdecydowanie nie przepłaciłem i z tego się ciesze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Humkus
link | zgłoś
2017-07-30
*:249:130:*
Bardzo dobry sklep. Jestem w 100% zadowolony. Ceny sztosy. Taniej opon się w necie po prostu nie znajdzie. Rewelacja
ceny, szybkość dostawy, kontakt
wad brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maćko
link | zgłoś
2017-07-30
*.181.217.*
Nie byłem na początku przekonany, ale opony dotarły do mnie i wnioski mam takie - kilka dni dostawy i mamy opony, które normalnie sa droższe, nawet znacznie. Oszczędziłem jakieś 250 zł na komplecie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-07-30
*:249:130:*
Polecam. Zakupy szybkie, sprawna, wszystko się po prostu zgadza. W niskiej ceny mamy nowe opony (rocznik 2017)
cena, jakość opon
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olek
link | zgłoś
2017-07-30
*:0:1b74:*
Jestem naprawdę zadowolony. Niskie ceny opon mamy. Sama jakość wysoka. Co najważniejsze mamy opony z roku bieżącego. W tej cenie nowe opony naprawdę trudno znaleźć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malik
link | zgłoś
2017-07-30
*.166.75.*
dla mnie bomba. Dostałem swoje opony szybko, były nowe (tak jak mi w mailu napisali wcześniej), ceny niskie - bardzo dobre połączenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seba
link | zgłoś
2017-07-21
*.131.152.*
jestem bardzo zadowolony z zakupów u nich. tanio, dobrze, wybór jest mega dużo - do każdej fury się znajdzie fajne oponki. taniej też raczej ciężko coś znaleźć, przynajmniej z tego co widziałem w innych sklepach
cena i jakość opon
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lustek
link | zgłoś
2017-07-21
*:0:0:*
kupiłam sobie komplet nowych opon - toyota corolla - i jestem bardzo zadowolona. i okazały się naprawdę tanie. No i nowe opony, też plus. Nie chciałam przepłacać i nie przepłaciłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maska
link | zgłoś
2017-07-21
*.36.216.*
Nie znałem wcześniej tego sklepu, nawet się trochę obawiałem zakupów u nich. Ale kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa. No i mam nowe opony, tak jak chciałem i zaoszczędziłem na komplecie kilkaset zł
nowe opony, ceny, szybkość dostawy
w sumie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malit
link | zgłoś
2017-07-21
*.255.2.*
opony dotarły dzisiaj, z dwie godzinki tamu. Jakość bardzo dobra, na dostawę wiele nie czekałem. W takich cenach jakie oni mają, to bardzo, bardzo polecam
cena i jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igeri
link | zgłoś
2017-07-21
*.100.254.*
no to tak, jedziemy z tymi plusami : niskie ceny, dosc szybka dostawa, wybór naprawdę ogromny, obsługa - ok. Chyba wad nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robcio
link | zgłoś
2017-07-21
*.57.38.*
Sklep jest naprawdę bardzo doby. Dla mnie, to co najważniejsze - kupiłem nowe opony rocznik 2017 chyba najtaniej jak się dało. Z 200-300 zł to jak nic mi w kieszeni zostało
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dekyn
link | zgłoś
2017-07-20
*:4a15:d0ee:*
miłe zaskoczenie, sklep sprawdził się na każdym polu. Od ceny po jakość. Trudno teraz znaleźć takich sprzedawców, dlatego tym bardziej polecam sprawdzić co mają i za ile
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Golum
link | zgłoś
2017-07-20
*:4a15:d0ee:*
bardzo dobry sklep. Mamy bardzo fajne opony w cenach, jakich chyba jeszcze do tej pory nie było. Opony dotarły do mnie w kilka dni. jestem zadowolony, bardzo
ceny, obsługa, jakość opon
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hamsik
link | zgłoś
2017-07-20
*:0030:0011:*
opony od nich dotarły do mnie dwa dni temu. Bardzo wysoka jakość w cenie, która jest naprawdę niska. DO tego stosunkowo szybka dostawa. Mnie sklep jak najbardziej usatysfakcjonował, tak jak zakupy w nim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaka
link | zgłoś
2017-07-16
*.185.178.*
dla mnie wszytsko na plus, ceny, dostawa, jakosć opon. w takich cenach takich opon jeszcze nie widziałem, tym bardziej ciesze sie, ze na taki fajny sklepik trafiłem!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaka
link | zgłoś
2017-07-16
*.185.178.*
dla mnie wszytsko na plus, ceny, dostawa, jakosć opon. w takich cenach takich opon jeszcze nie widziałem, tym bardziej ciesze sie, ze na taki fajny sklepik trafiłem!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fryks
link | zgłoś
2017-07-14
*:0000:09e7:*
opony dotarły do mnie z 2 godziny temu, to się wypowiem. ogólnie dostawa kilka dni, ale bez tragedii, serio. Opony dobrze zapakowane, nowe, tutaj super. I biorąc pod uwagę ich ceny jestem bardzo ze sklepu i ich towaru zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
golen
link | zgłoś
2017-07-14
*:0000:0000:*
niskie ceny. to chyba odstawa, opony jak dla mnie tanie nie są i jak sobie mogę gdzieś oszczędzić, to why not? i sie na nich zdecydowałem. i super, bo opony nowe a ceny jak w żadnym innym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
illo
link | zgłoś
2017-07-14
*.58.193.*
bardzo ok. opony dotarły do mnie po kilku dniach i ogólnie z zakupów jestem bardzo zadowolony. nie ma co ukrywać - jest tanio, to jest dla mnie mega plus. ale same opony są takie jak deklarowali, czyli nowe i z tego roku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mich
link | zgłoś
2017-07-14
*.62.123.*
dla mnie bomba, mam to czego chciałem, czyli niska cena i fajne opony. dostawa - 4 dni. na pewno jak bede kiedy opon potrzebował, to an samym początku zajrzę do nich na samym początku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wesel
link | zgłoś
2017-07-13
*:a0d8:f634:*
nie ma co się zastanawiać, sklep bardzo dobry. taniej nie znajdziemy wiec po co kupować gdzie indziej, skoro sprzedają takie same opony tylko po prostu taniej ??
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2017-07-13
*:0000:d191:*
sklepu wcześniej nie znałem, pierwszy raz u nich kupowałem. Ale bardzo fajnie się sprawdzili. I ceny niskie, i oponki fajne, i ogólnie warto na nich postawić, bo po co przepłacać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michal.tylarz
link | zgłoś
2017-07-13
*:0030:0011:*
tak jak niżej. Dla mnie sklep ma wiele plusów. Od dostawy, przez jakość opon, po ceny oczywiście. Sklep się pokazał z bardzo dobrej strony
ceny i jakość opon
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej W.
link | zgłoś
2017-07-13
*.255.2.*
miłe zaskoczenie. niskie ceny to jedno, ale ogólnie - mamy i fajną dostawę, no i jakość opon, która nie wzbudza żadnych wątpliwości. zamawiam II komplet do II samochodu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Falwak
link | zgłoś
2017-07-10
*.181.177.*
Dla sklep super. Kurde, mamy naprawdę super niskie ceny! W żadnym innym sklepie nie ma takich cen! A do tego - jakościowo oponki super! Z roku 2017 - super. Złego słowa o nich nie powiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gojek
link | zgłoś
2017-07-10
*.161.60.*
Opony dotarły do mnie dzisiaj. I jestem bardzo zadowolony.Ceny niskie, ale to już każdy sobie mozę sam sprawdzić. Zero problemów przy zakupach, całą transakcja przeszłą gładko - wiec czemu nie ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olekos
link | zgłoś
2017-07-10
*.179.90.*
Dla mnie super, sklep spełnił wszystkie wymagania moje. Nie ma sensu szukać innych sklepów, bo po co? Mamy tu po prostu bardzo dobre i bardzo tanie opony
nie kojarzę wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
natans
link | zgłoś
2017-07-10
*.181.176.*
Super opcja! Mamy mega niskie ceny, mamy dobra jakość, fajna obsługa, bo mi na wszystkie maile szybko odpowiadają. Dla mnie bomba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymek
link | zgłoś
2017-07-10
*:7052:9f04:*
jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Ceny bardzo dobre, jakość bardzo dobra, dostawa nie inaczej. Taniej juz się chyba nie da, tak mi się przynajmniej wydaje, bo przed zakupem parę tych sklepów sprawdziłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hleszko
link | zgłoś
2017-07-10
*:7052:9f04:*
dostałęm opony takie, jakie zamawiałem. Tak jak mnie zapewniono były nowe, pierwszej klasy, wyprodukowane w tym roku. Cena jak za takie cudeńka naprawdę bardzo niska.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2017-07-09
*.59.41.*
jak dla mnie sklep bez wad raczej. Mam opony w super cenie, wyprodukowane w 2017, czego chceic wiecej? kilka dni czekałem na dostawę, ale lepiej poczekać ten 1 dzień więcej i mieć powiedzmy jakieś 400 zł w kieszeni. w innych sklepach jednak znacznie drożej
cena i jakosć
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilix
link | zgłoś
2017-07-09
*.154.195.*
ja moge tylko polecić. sklep jak najbardziej wywiazal się ze wszytskiego, z czego powinien. zakupy udane, opony dotarły na czas, nic nas nie zaskoczyło. warto na nich postwić, chociażby ze względu na ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brandol
link | zgłoś
2017-07-09
*.166.212.*
a jestem bardzo zadowolona z zakupów. Najtaniej w necie i to mi się podoba. I mam naprawdę nowe opony za śmieszny hajs. I o co przepłacać gdzie indziej, no po co???
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halisz
link | zgłoś
2017-07-09
*:5471:bba1:*
sklep miło zaskoczył. Bardzo niskie ceny, opony dotarły do mnie szybko, są z roku 2017. Czyli wszystko tak jak być powinno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2017-07-03
*.146.68.*
Czas oczekiwania na opony 14 dni kalendarzowych. Brak możliwości kontaktu telefonicznego.. Opony z magazynów w Europie, jak się okazuje moje są uszkodzone. Reklamacja to istny koszmar!!! 25 euro koszt przesyłki jednej opony plus 10% jej wartości. Konieczność wysłania foto mimo iż opony są nowe . Kon [rozwiń/zwiń]
Cena
Terminy, regulamin, koszty reklamacji i zwrotu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Knurek
link | zgłoś
2017-07-03
*.140.114.*
Niskie ceny - to mnie do tego sklepu przywiodło, nie ma się co oszukiwać. Ale mogę powiedzieć, że moim zdaniem naprawdę fajny sklep, dostaw opon trwała kilka dni, w deklarowanym czasie sie zmieścili. W mailu napisali mi, że opony rocznik 217 - dostałem 2017, super. Polecam jak najabrdziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaceer Sz.
link | zgłoś
2017-07-03
*.108.46.*
Sklep okazał się bardzo dobrym wyborem. W takiej cenie normalnie opon się nie kupi a u nich jakoś można! Do tego opony rocznik 2017! Jak dla mnie odkrycie tego roku, polecam znajomym, to i tu powiem kilka sów. pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2017-07-03
*.29.2.*
Nie byłem do nich na początku jakoś bardzo przekonany, w życiu zresztą o tym sklepie nie słyszałem. Ale stwierdziłem, a co mam do stracenia, sklep ma w sumie bardzo fajne opinie. I okazał sie, że faktycznie wszystko jest jak najbardziej ok, z opon jestem bardzo zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hubertos
link | zgłoś
2017-07-03
*.101.4.*
Bardzo dobry sklep, nie olewają klienta, szybko odpisują na maile, dokładnie tłumaczą c i jak. Do tego mamy naprawdę fajne ceny, które w innych sklepach nie są osiągalne. Warto na nich postawić, ja zawiedziony zdecydowanie nie jestem
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olek
link | zgłoś
2017-07-03
*.76.120.*
Cena ewidentnie jest największym plusem tego sklepu, ale nie jedynym, wiec nie ma się co martwić. Kupiliśmy u nich komplet opon do nowej Corsy, dotarły raczej szybko, są nowe i z tego rocznika. Złego słowa raczej powiedzieć nie mozemy
przede wszystkim jednak cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymek
link | zgłoś
2017-07-03
*:0b66:1aad:*
Moim zdaniem sklep sie sprawdza. Opony dotarły szybko, nie mam co do nich żadnych zastrzeżeń. W takich cenach - wow. Bo umówmy się, ale z tego co porównywałem ceny, to moim zdaniem jest to najlepsza cenowa opcja w internecie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zaleman
link | zgłoś
2017-07-03
*.170.47.*
Mi dostarczyli opony w 5 dni. Jakość opon - bardzo dobra, do tego są z tego roku. Kontakt mailowy - fajny, odpowiadali szybko. W sumie nie mogę powiedzieć o nich niczego złego, z zakupów jestem jak najbardziej zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ALEKSANDRA
link | zgłoś
2017-07-01
*.146.8.*
Czas oczekiwania na opony 14 dni kalendarzowych. Brak możliwości kontaktu telefonicznego.. Opony z magazynów w Europie, jak się okazuje moje są uszkodzone. Reklamacja to istny koszmar!!! 25 euro koszt przesyłki jednej opony plus 10% jej wartości. Konieczność wysłania foto mimo iż opony są nowe . Kon [rozwiń/zwiń]
Brak
Niezgodne z prawem działania sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prawda
link | zgłoś
2017-07-01
*.146.8.*
Czas oczekiwania na opony 14 dni kalendarzowych. Brak możliwości kontaktu telefonicznego.. Opony z magazynów w Europie, jak się okazuje moje są uszkodzone. Reklamacja to istny koszmar!!! 25 euro koszt przesyłki jednej opony plus 10% jej wartości. Konieczność wysłania foto mimo iż opony są nowe . Kon [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lese
link | zgłoś
2017-06-29
*:6705:6bde:*
sklep oceniam bardzo dobrze. niskie ceny to jedno, ale na maile odpowiadają szybko, opony dotarły do mnie w cztery dni a ich jakość nie pozostawia złudzeń - sa po prostu rewelacyjne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ken
link | zgłoś
2017-06-29
*.114.159.*
bardzo niskie ceny i bardzo wysoka jakosć. sklep miło zaskakuje. ogólnie polecam w 100%. ja się na ich nie zawiodłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lajt
link | zgłoś
2017-06-29
*:6705:6bde:*
wszystko super, opony super, ceny jak z kosmosu, ale pozytywnie! nigdzie nie ma taniej! przesyłka w kilka dni. nigdy wcześniej nie widziałem opon w takich niskich cenach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szlim
link | zgłoś
2017-06-26
*:0ac0:61bd:*
Miałem wątpliwości, ale zdecydowane nie żałuje. Opony bardzo dobre, ceny świetne, zero problemów z dostawa. Sklep się sprawdził po prostu rewelacyjnie. Warto u nich kupować
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bambus
link | zgłoś
2017-06-26
*.199.202.*
kupowanie u nich to po prostu czysta przyjemność. Jak się widzi ich ceny i innych sklepów, to się człowiek super, czuje, ze mu się tyle udało zaoszczędzić. Opony pierwsza klasa, tak wiec polecam gorąco
cena, jakość opon, szybkość dostawy
nie ma wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edek
link | zgłoś
2017-06-26
*.68.93.*
Kruca, ja już wszystkim znajomym mówię, żeby u nich zamawiali! Tak tanio to nigdzie nie ma, a jak się chce na wiosce kupić, to ceny sa z kosmosu! A tu opony nawet lepsze i nowsze! Ja kupiłem i bardzo zadowolony jestem, bo żem sporo oszczędził
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2017-06-26
*.85.62.*
Opony d nich są rewelacyjne, z tego roku, do tego są bardzo tanie. I nie wiem czego można wiecej chcieć? Ja jestem mega zadowolony! Kupować warto, bo jednak te 300 czy 400 zł w portfelu na komplecie to jest mega dużo!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomaszek
link | zgłoś
2017-06-26
*.203.9.*
Kurde, nawet nie sadziłem jeszcze z tydzień temu, ze opony nowe z tego roku w takich cenach można kupić! :O a tu zonk! Ale jaki miły! Kurde, opony swietne, jak cały sklep :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2017-06-26
*.226.148.*
najlepszy sklep z oponami z jakiego kiedykolwiek korzystałem. I to nie tylko ze względu an ceny, ale też obsługę itd. Na maile odpierdalają, dostawa szybka a same opony, no po prostu rewelacja, rocznik 2017, można śmigać :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabek
link | zgłoś
2017-06-26
*.31.101.*
opony włąsnie do mnie dotarły, opinia na gorąco ze tak powiem :D jakość świetna! z tego roku. Za taką ceni=ę takich opon się normalnie nie kupic, wiec nie ma się co zastanowić, tylko zamawiać!!!
same zalety, zero wad, po prostu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czechu
link | zgłoś
2017-06-26
*.59.43.*
Zdecydowanie warto u nich kupować. Sprawdźcie sobie ceny u nich i u konkurencji, to się przekonacie. Opony świetne jakościowo, wiec nie ma co przepłacać u innych, dzisiaj dotarły, sa mega
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian Mulka
link | zgłoś
2017-06-26
*.59.225.*
Opony właśnie dotarły, zamówione w tamtym tygodniu :D Ogólnie jestem mega zadowolony, sporo zaoszczędziłem, jakoś opon oceniam na 10/10. Bardzo polecam ten sklep!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Vex
link | zgłoś
2017-06-26
*.114.159.*
Najlepszy sklep z oponami ever! W końcu normalne ceny! Taniej nie znajdziecie, tego możecie być pewni :D Opony świetne, pozostaje mi tylko gorąco ich polecić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dandys
link | zgłoś
2017-06-26
*.154.212.*
wybór tego sklepu to był dobry wybór. Ceni niższe niż normalnie, nawet znacznie. Bo kilka stówek w kieszeni jednak robi różnicę. Opony z tego roku, tak mi w mailu napisali i tak jest. Ogólnie zostawiam 5, bo nie mam się do czego przyczepić
ceny, jakość opon
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fidello
link | zgłoś
2017-06-26
*.154.212.*
kapitalna sprawa, sklep naprawdę, zę tak powiem, robi robotę. Ceny są ultra niskie, wielki wybór, sama dostawa szybka. rewelacja. Ja kupiłem u nich jeden komplet, takie zakupy na próbę, teraz zamawiam kolejny do samochodu żony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szejdi
link | zgłoś
2017-06-26
*.203.9.*
sklep w 100% mogę polecić,takich tanich opon jeszcze sam na oczy nie widziałem. I było trochę obaw, bo jednak myślałem, ze bedzie w tym jakiś haczyk czy coś. A tu nie, wszystko tak jak w normalnym sklepie, tylko ceny znacznie niższe!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jinx
link | zgłoś
2017-06-26
*.226.148.*
Firmę bardzo polecam. Ogólnie ich ceny są bardzo, ale to bardzo okazyjne. Do tego opony nowe i z tego rocznikam, tak jak mnie w mailach zapewniono. Dostawa raczej szybka. Nie ma co przepłacać w innych sklepach
brak wad!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2017-06-26
*:6a16:56be:*
Opony dotarły do mnie w ciągu kilku dni. Nowe, rocznik 2017, fajnie zapakowane i ogólnie wszystko się zgadza. W porónaniu z cenami w innych sklepach, to nie dosc, że mam takie opony jakie chciałem, to mam jakieś 300 czy 400 zł w portfelu na komplecie, a to robi róznice
ogólnie świetna firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kupujący
link | zgłoś
2017-06-22
*.173.194.*
minęło 14 dni, a opon dalej nie ma nie polecam a wręcz odradzam klientom, którym się spieszy jakieś totalne nieporozumienie. Zostało mi tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać nie wiadomo jak długo wysłane z zagranicy i sklep nie ma na nic wpływu. Ostatni raz robiłam zakupy w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2017-06-20
*.146.142.*
Czas oczekiwania na opony 14 dni kalendarzowych. Brak możliwości kontaktu telefonicznego.. Opony z magazynów w Europie, jak się okazuje moje są uszkodzone. Reklamacja to istny koszmar!!! 25 euro koszt przesyłki jednej opony plus 10% jej wartości. Konieczność wysłania foto mimo iż opony są nowe . Kon [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Saren
link | zgłoś
2017-06-19
*.162.242.*
wszystko super, idealne miejsce dla osób, które szukają naprawdę tanich opon wysokiej jakości. taniej już chyba nigdzie nie ma, tak mi się przynajmniej wydaje. Ogólnie mega zadowolony jestem. szkoda, ze wcześniej za opony po prostu przepłacałem w innych sklepach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nowak
link | zgłoś
2017-06-19
*.199.47.*
Bardzo wam ten sklpep polecam, ponieważ spełniają po prostu wszystko możliwe oczekiwania klienta. Jest nie tylko tanio, to akurat widać na pierwszy rzut oka, ale i dostawa jest sprawna, i opony najwyższej klasy, i ogólnie podczas transakcji nie było z nimi jakichkolwiek problemów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Indianin
link | zgłoś
2017-06-19
*.59.44.*
najniższe ceny opon jakie udało mi się znaleźć w internecie. do tego opony oczywiście nowe i z tego roku. wszystko dotarło do mnie w dwa dni. jestem z zakupów bardzo zadowolony, to na pewno nie ostatnie zakupy w tym sklepie!
ceny i jakość opon
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alex
link | zgłoś
2017-06-19
*.203.9.*
Firma zdecydowanie warta polecenia, zakupy przebiegły bardzo sprawnie i już ciesze się nowymi oponami. Kawał dobre roboty, do tego ceny są bardzo, bardzo niskie, co też jest zdecydowanie plusem!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daruuu
link | zgłoś
2017-06-19
*:f681:2c41:*
Bardzo polecam, bardzo niskie ceny robią swoje, do tego do całej reszty też nie można się przyczepić. W sumie zostało mi kilka stów w portfelu względem takiego samego zamówienia, które już miałem robić, w innym sklepie. Dobrze, zę na nich trafiłem!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krool
link | zgłoś
2017-06-19
*.101.138.*
bardzo dobry sklep. polecam ich kazdemu. maja bardzo niskie ceny. ale oczywiscie nie tylko. opony sa z tego roku. tak mnie zreszta wczesniej w mailu zapewniano. do tego dostawa 3 dni. ogolne po prostu super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rotgar
link | zgłoś
2017-06-19
*.101.30.*
Zdecydowanie polecam sklep, super opony, ceny niskie, szybka dostawa. Ja kupowałem do corolli i naprawdę widać różnicę, na ich plus, względem innych, nawet popularnych sklepów, które tylko rzekomo mają niskie ceny. najwyższa ocena!
cena, jakosć opon, szybkość dostawy
nie zauważłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kwachu
link | zgłoś
2017-06-19
*.31.101.*
naprawdę miło mi stwierdzić, że sklep jest naprawdę bardzo doby. i nie wiem, czy ma jakiekolwiek wady, aż tak! Niskie ceny, wiec spodziewałem się np. długiej dostawy czy coś, a tu 2 dni i super opony już u mnie, z tego roku, naprawdę super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2017-06-19
*.203.17.*
sklep miło zaskoczył, trochę się obawiałem, natomiast teraz nie mam do czego, po protu, się przyczepić. Świetna obsługa, szybka wysyłka i to co najważniejsze, rewelacyjne opony w jeszcze lepszych cenach, w życiu nie widziałem sklepu z tak niskimi cenami opon, serio
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kermer
link | zgłoś
2017-06-19
*.203.18.*
Zostawiam ocenę 6, która w moim odczuciu jest bardzo ale to bardzo zasłużona. Za naprawdę niską kwotę dotarły do mnie super opony, i to dotarły szybko, które w innych sklepach kosztują dużo więcej. Jestem bardzo zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gęgas
link | zgłoś
2017-06-19
*:f4d5:37c9:*
bardzo polecam, sklep sprawdził się świetnie, dzięki nim mam super opony, które kupiłem za niemal śmieszne pieniądze. Normalnie takich cen nie ma w innych sklepach. Nie wiem jak oni to robią, ale robią to znakomicie
same zalety!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
milena
link | zgłoś
2017-06-16
*.59.8.*
ujdzie w tłumie
sa
sa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
palleck
link | zgłoś
2017-06-09
*.162.242.*
Sklep jest bardzo dobry. Polecam go absolutnie każdemu, ponieważ mamy tu to, co najlepsze. Od niskich cen po wysoką jakość produktów. nie wiem jak to robią, ale jakoś średnio mnie to nie interesuje. Oferta jest po prostu rewelacyjna i to się dal mnie liczy
ceny, jakość, szybka dostawa, duży wybór
raczej brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hipopotam
link | zgłoś
2017-06-09
*.101.30.*
bardzo się cieszę, ze mi się udało trafić na ten sklep. Bo jednak jest bardzo tani a opony są bardzo wysokiej jakości. Czyli tak, jak być powinno. Niższych cen nigdy nie widziałem w żadnym innym sklepie, dlatego jestem tym bardziej miel zaskoczony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czarek30
link | zgłoś
2017-06-09
*.68.108.*
jestem ze sklepu bardzo zadowolony, spełnia moje oczkowania, zakupy przebiegły tak, jak powinny, bez jakichkolwiek problemów. No i jakość opon jest bardzo wysoka. Stosunek jakosć/cena wypada po prostu cudownie!
pełen profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arek
link | zgłoś
2017-06-09
*.114.159.*
Po prostu brak wad, same plusy. Odpowiadają szybko na maile, mają ogromną ofertę jeśli chodzi o opony, same opony dostałem nowe z tego roku. Dobrze zapakowane, przesyłka dotarła szybko. Pełna satysfakcja z zakupów
brak wad!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

logistykaopon.pl Opinie