logistykaopon.pl Opinie

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 336
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
logistykaopon.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
robert
link | zgłoś
2017-06-06
*.243.183.*
zamówienie terminowo zrealizowane. DOstarczono mi takie opony jak chciałem, oczywiscie o nawyzszje jakości. Cieszę się że sa jeszcze firmy, które wiedzą co to sprawna obsługa pomimo utrzymywania niskich cen
terminowość, jakosć, obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kolos
link | zgłoś
2017-06-05
*.89.251.*
Same plusy i brak wad, pierwsze zakupy i już coś mi się wydaje, ze zostanę z tym sklepem na dużej - więc trzymajcie taki poziom! Normalnie z swoje opony płaciłem tak z 20% więcej, wiec różnica jst bardzo pokaźna a żadnych haczyków nie ma
ceny, syzbka dostawa, jakość opon
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
platon
link | zgłoś
2017-06-04
*.203.9.*
Sklep spełnia wszystkie oczekiwania, na wyróżnienie zasługują ceny, bardzo niskie, chyba najniższe jeśli chodzi o sklepy w naszym kraju, ja tańszych nie znalazłem do mojej omegi. Szybka dostawa, do tego dobrze zapakowana przesyłka, złego słowa nie powiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czarek
link | zgłoś
2017-06-02
*.156.173.*
już jeżdże z dwa tygodnie na nowych oponach ale jakoś się nie mogłem zebrać do napisania komentarza. wszystko bardzo fajnie, obsługa profesjonalna, kontak mailowy bardzo szybki. no i same opony pierwsza klasa. a cena? aż dziw że taka niska :)
cena, profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szarik
link | zgłoś
2017-05-29
*:c685:626e:*
świetna sprawa ten sklep, takich cen jeszcze nigdy nie widziałem, do tego taki wybór, ze chyba dla każdego jest to czego akurat szuka! Sama firma full professional, dostawa 2 czy 3 dni, oponki świetnie zapakowane, nowe, no gitara!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adrian kalis
link | zgłoś
2017-05-29
*.68.108.*
super sklep, szybka dostawa i rewelacyjne opony. takie sklepy to ja lubię, czuję, że ze mnie nie zdzierają, do tego wszystko profesjonalnie, oponki nowe i dobrze zapakowane, już na nich śmigam po prostu zero wad!
niskie ceny i super opony
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lucky
link | zgłoś
2017-05-28
*.203.7.*
bardzo fajny sklep, taki cen to u innych nie znajdziemy, chyba, ze szukamy używanych, bo z nowymi nie ma po prostu opcji. Ni zawodzą, to już II zamówienie w tym sklepie, ale jestem pewien, że nie ostatnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lewy
link | zgłoś
2017-05-28
*.69.25.*
Świetne ceny i równie dobra obsługa. Kapitalny sklep. W takiej cenie kupiłem opony, że taniej juz sie chyba nie znajdzie, oczywiście opony, tak jak mnie na samym poczatku zapewniono, są z tego roku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbi
link | zgłoś
2017-05-25
*.64.42.*
pierwszy raz zamawiałam opony logistyceopon ale myślę ze już będe zawsze bo jestem zadowolona. Opony są ok, i ceny niższe niż w innych sklepach.
ceny, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
emil
link | zgłoś
2017-05-25
*.93.181.*
opony przyszły wczoraj, sprawdziłem je i wszystko gra. Transakcja udana, więc chętnie polecam kolejnym kupującym
całokształt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

logistykaopon.pl Opinie