logistykaopon.pl Opinie

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 336
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
logistykaopon.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
mich
link | zgłoś
2017-07-14
*.62.123.*
dla mnie bomba, mam to czego chciałem, czyli niska cena i fajne opony. dostawa - 4 dni. na pewno jak bede kiedy opon potrzebował, to an samym początku zajrzę do nich na samym początku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej W.
link | zgłoś
2017-07-13
*.255.2.*
miłe zaskoczenie. niskie ceny to jedno, ale ogólnie - mamy i fajną dostawę, no i jakość opon, która nie wzbudza żadnych wątpliwości. zamawiam II komplet do II samochodu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymek
link | zgłoś
2017-07-10
*:7052:9f04:*
jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Ceny bardzo dobre, jakość bardzo dobra, dostawa nie inaczej. Taniej juz się chyba nie da, tak mi się przynajmniej wydaje, bo przed zakupem parę tych sklepów sprawdziłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Knurek
link | zgłoś
2017-07-03
*.140.114.*
Niskie ceny - to mnie do tego sklepu przywiodło, nie ma się co oszukiwać. Ale mogę powiedzieć, że moim zdaniem naprawdę fajny sklep, dostaw opon trwała kilka dni, w deklarowanym czasie sie zmieścili. W mailu napisali mi, że opony rocznik 217 - dostałem 2017, super. Polecam jak najabrdziej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ALEKSANDRA
link | zgłoś
2017-07-01
*.146.8.*
Czas oczekiwania na opony 14 dni kalendarzowych. Brak możliwości kontaktu telefonicznego.. Opony z magazynów w Europie, jak się okazuje moje są uszkodzone. Reklamacja to istny koszmar!!! 25 euro koszt przesyłki jednej opony plus 10% jej wartości. Konieczność wysłania foto mimo iż opony są nowe . Kon [rozwiń/zwiń]
Brak
Niezgodne z prawem działania sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szlim
link | zgłoś
2017-06-26
*:0ac0:61bd:*
Miałem wątpliwości, ale zdecydowane nie żałuje. Opony bardzo dobre, ceny świetne, zero problemów z dostawa. Sklep się sprawdził po prostu rewelacyjnie. Warto u nich kupować
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kermer
link | zgłoś
2017-06-19
*.203.18.*
Zostawiam ocenę 6, która w moim odczuciu jest bardzo ale to bardzo zasłużona. Za naprawdę niską kwotę dotarły do mnie super opony, i to dotarły szybko, które w innych sklepach kosztują dużo więcej. Jestem bardzo zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
milena
link | zgłoś
2017-06-16
*.59.8.*
ujdzie w tłumie
sa
sa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
palleck
link | zgłoś
2017-06-09
*.162.242.*
Sklep jest bardzo dobry. Polecam go absolutnie każdemu, ponieważ mamy tu to, co najlepsze. Od niskich cen po wysoką jakość produktów. nie wiem jak to robią, ale jakoś średnio mnie to nie interesuje. Oferta jest po prostu rewelacyjna i to się dal mnie liczy
ceny, jakość, szybka dostawa, duży wybór
raczej brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Raptor
link | zgłoś
2017-06-08
*.123.223.*
nie byłem do nich przekonany,a le niskie ceny, wiec sprawdziłem. I fajnie jest! Sklep bardzo doby. Oponki super. Już na nich jeżdżę. I takiego wyboru to chyba nie ma żaden inny sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

logistykaopon.pl Opinie