logistykaopon.pl Opinie

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 336
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
logistykaopon.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Benzema
link | zgłoś
2017-05-11
*.199.129.*
Kapitalny sklep! Każdemu polecam, wszystko jest dobrze, nie wiem jak długo są na rynku, ale warto im zaufać. Oferują opony w takich cenach, ze konkurencja nie ma podjazdu. Do tego przychodzą szybko, są nowe, nie wiem czego jeszcze można chcieć od sklepu z oponami?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alan
link | zgłoś
2017-05-11
*.68.93.*
Pierwsze zakupy w tym sklepie, ale na pewno nie ostatnie. Niskie ceny, dobra jakosc i szybka dostawa, czyli wszytsko czego oczekuję od dobrego sklepu internetowego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pomidor
link | zgłoś
2017-05-11
*.101.30.*
Zdecydowanie polecam, sklepowi należy się zdecydowanie 6! Szybka przesyłka, bardzo niskie ceny opon w porównaniu do cen u konkurencji, do tego opony, które otrzymałem są nowe, z tego roku
ceny, nowe opony, szybka przesylka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kapik
link | zgłoś
2017-05-11
*.85.62.*
bardzo dobry sklep, zakupy bardzo udane no i warto było zaryzykować, sklep widzialem pierwszy raz na oczy. ale jak widać, kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa, ceny i jakosć super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2017-05-11
*.242.11.*
Skorzystałem z polecenia szwagra i będe polecać dalej bo warto. Poprostu opłaca się u nich zamawiać. Do tego mają niesamowicie duży wybór, nie wiem czy już gdzieś taki widziałem
Cena, opony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leopold
link | zgłoś
2017-05-11
*.9.20.*
sklep solidny, wpsółpracuje z nimi już jakiś czas, zamawiając większe ilości da firmy. Ceny mają bardzo dobre, a jakość wysoką. tyle w zupełności mi wystarczy aby zamawiać właśnie u nich
asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iksik
link | zgłoś
2017-05-11
*.132.117.*
rzadko wystawiam opinie, chyba ze jestem bardzo zadowolony. w tym przypadku jestem, wiec dokładam plusik od siebie - bardzo dobry sprzedawca!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mokoś
link | zgłoś
2017-05-11
*.74.68.*
ogromny wybór i świetne ceny! az nie mogłem uwierzyć, ale przyszły i wszystko jak najbardziej w porządku :) żałuje, ze dopiero w tym zesoie na nich wpadłem
ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mania
link | zgłoś
2017-05-11
*.64.113.*
Bardzo fajne opony, w bardzo dobrym stanie. Przyszły w miarę szybko, już zdążyłam wymienić :)
jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomciooo
link | zgłoś
2017-05-10
*.166.73.*
Mogę zdecydowanie polecić sklep każdemu. Wybór bardzo duży, ceny jak w żadnym innym sklepie. Nie ma co przepłacać, takie moje zdanie, zwłaszcza, ze w tym sklepie wszystko się zgadza
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

logistykaopon.pl Opinie