logistykaopon.pl Opinie

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 336
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
logistykaopon.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Stef
link | zgłoś
2017-02-21
*.2.121.*
Dobry interfejs do wyboru opon, bardzo dobre ceny, szybka obsługa - zamówienie w nocy z niedzieli na poniedziałek, dostawa ok. godz. 11 we czwartek, zgodnie z zamówieniem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Guzano
link | zgłoś
2017-02-21
*.114.90.*
Zamawiałem już kilkakrotnie i zawsze wszystko w jak najlepszym porządku. Wszystko tak jak w opisach - wszystko się zgadzało!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2017-02-21
*.169.27.*
Polecam zakupy w sklepie. Przesyłka dostarczona następnego dnia. Towar zgodny z opisem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati
link | zgłoś
2017-02-21
*.1.207.*
Jestem b.zadowolony , kupując kolejny raz opony za waszym pośrednictwem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2017-02-21
*.2.62.*
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Informacje na każdym etapie realizacji zamówienia. Polecam w 100%.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Skobo
link | zgłoś
2017-02-21
*.2.61.*
Super cena szybka realizacja zamówienia obsługa na szóstkę. Polecam wszystkim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Senseq
link | zgłoś
2017-02-21
*.76.54.*
Przejrzysty, zaopatrzony i nawet coś starają się podpowiadać. Kontakt mailowy za to konkretny. Może odpowiedzi nie są błyskawiczne ale przemyślane.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2017-02-21
*.76.168.*
Kolejne zakupy i kolejny raz wszystko w jak najlepszym porządku. Jak najbardziej polecam zakupy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2017-02-19
*.1.145.*
Witam,jestem bardzo zadowolona obsługa i dostawa na bardzo wysokim poziomie,szybko i sprawnie w uzgodnionym terminie.Cena atrakcyjna,opony świetne, jeździ się super ;P
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbi
link | zgłoś
2017-02-18
*.174.36.*
Godny polecenia sprzedawca, kupować bez zastanowienia!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

logistykaopon.pl Opinie