logistykaopon.pl Opinie

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 336
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
logistykaopon.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Artur Fress
link | zgłoś
2017-05-02
*:1235:6f5b:*
ten sklep to był bardzo dobry wybór, zastanawiałęm się nad kilkoma, w końcu wybrałem po prostu najtańszy. I na niczym nie oszczędzają! Super obsługa (miałęm kilka pytań), super przesyłka, jakość opon pierwsza klasa, jestem pod nie małym wrażeniem!
tanio, dobra jakość, szybka przesyłka
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2017-05-02
*.48.85.*
sklep, który poleciłbym każdemu. Za śmieszne pianiadze mamy gumy świetnej jakosci, które docierają do ans błyskawicznie. Po co przepłacać w konkurencyjnych sklepach skoro te same opony możemy mieć znacznie taniej?
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Włodek K.
link | zgłoś
2017-05-02
*.254.65.*
sklep idealny, na maila z pytaniem odpowiedzieli mi dosłownie w ciągu kilku chwil, do tego równie szybko dotarły do mnie zamówione opony. Bardzo niskie ceny, jakosć opon bez żadnych zastrzeżeń. Ogólnie kapitalny wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2017-05-01
*.62.18.*
sklep jest tani i dobry, zakupy super. przesyłka dotarła do mnie szynko, kurier ogarnięty, same opony takie, jakie miały być. ogólnie złego słowa nie można o tym sklepie powiedzieć
sklep jest tani i dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2017-05-01
*.10.197.*
Opony w bardzo niskich cenach, kilka dni i już u mnie. Nie sadziłem, ze dotrą tak szybko a tu miłe zaskoczenie. Rocznik 2016, super. Świetny sklep, bedę polecał każdemu, nie ma co przepłacać u konkurencji
super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kates
link | zgłoś
2017-05-01
*.182.81.*
i takie zakupy to ja lubię tanio i dobrze! mega duży wybór, opony chyba do każdego samochodu i to w super cenach, przyszły do mnie w klika dni, już na nich jeżdżę
tanio, super opony
zero!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hunx
link | zgłoś
2017-05-01
*.254.65.*
Bardzo polecam, świetne ceny, szybka przesyłka no i opony bardzo dobre, takie jakie być powinny. Nie przepłaciłem i dostałem super opony!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwonunczak
link | zgłoś
2017-05-01
*.117.84.*
Opony rewelacja. Kupowałem pierwszy raz letnie przez internet teraz bo były dużo tańsze. Nie zawiodłem się! Na zimę też tutaj zamawiam na pewno :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabriel
link | zgłoś
2017-04-30
*:2b81:a0f8:*
Jestem bardzo zadowolony! Sklep super, oponki mi wysłali szybko, szybko dotarł, bardzo dobre ceny, no czego mozna chcieć więcej, powiedzcie mi? 6/6
super opony w dobrych cenach
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2017-04-30
*.48.85.*
Nie ma co przepłacać w innych sklepach, ten jest rewelacyjny! Tanio i dobrze! Opony dotarły szybko, już dobrze mi się na nich śmiga :)
tanio i dobrze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

logistykaopon.pl Opinie