logistykaopon.pl Opinie

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 336
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
logistykaopon.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Szybki i wściekły
link | zgłoś
2017-05-10
*.203.18.*
Powiem tak, sklep oceniam zdecydowanie na 6. Opony rewelacyjne, nic złego o jakosci powiedzieć nie mogę. Dostawa szybka, dobrze zapakowane, wybór ogromny.
ceny i jakość opon
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ilox
link | zgłoś
2017-05-10
*.203.18.*
Kupiłem u nich dwa komplety opon, dotarły do mnie mega szybko. Ogólnie jakościowo są super, nie jakieś stare, nóweczki z tego roku. Ogólnie zachęciła mnie ich cena i nie żałuję, że na ten sklep postawiłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szyjku
link | zgłoś
2017-05-10
*.69.25.*
sklep godny polecenia w 100%! Nigdzie nie znajdziecie opon w takich cenach, mi się przynajmniej nie udało! Pierwsze zakupy, ale sklep dał radę, dobre opony, bo z tego roku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gustaw
link | zgłoś
2017-05-10
*:7545:6b0f:*
Zdecydowanie polecam ten sklep. Sam go wcześniej nie znałem, ale zakupy super, sklep się sprawdził, super jakość w super cenie, idealne połączenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Widos
link | zgłoś
2017-05-08
*.139.2.*
Największy wybór opon jaki spotkałem, do tego w takich cenach! SKlep odpisał mi szybko na maile, co jest zdecydowanie na plus. Opony, które dotarły do mnie, pomimo niskiej ceny, są z tego roku! Na pewno w przyszłości tez bede u nich kupował
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sajdak
link | zgłoś
2017-05-08
*.89.251.*
sklep zdecydowanie polecam. Olbrzym wybór opon, każdy coś dla siebie znajdzie, nie ma innej opcji. Same opony rocznik 17, super, dostarczone w dni kilka. Ogólna ocena : 6/6
duży wybór, niskie ceny,
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2017-05-08
*.59.225.*
Długo szukałem dobrych opon w dobrych cenach i w końcu znalazłem. Przysłali je szybko, ogólnie sklep świetny, złęgo słowa nie powiem. DO tego jest naprawdę mega tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matrawnik
link | zgłoś
2017-05-08
*.79.36.*
Świetny sklep internetowy. Ogromny wybór opon i to nie tylko samochodowych. Do tego sporo można zaoszczędzić jeżeli chodzi o ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gratek
link | zgłoś
2017-05-08
*.79.36.*
Dostawa w kilka dni pod same drzwi. Ceny są świetnie jak hurtowe. Wszystko się zgadza! pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Quebo
link | zgłoś
2017-05-08
*.31.101.*
Wszystko się zgadza, w mailu poinformowano mnie, że opony są nowe, z tego roku i tak było. Dotarły w kilka dni, jakościowo są świetne. Ceny znacznie niższe niz konkurencja a nie widać różnicy w oponach, więc przy sklepie zostanę na dłużej
bardzo tanio
chyba nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

logistykaopon.pl Opinie