Black Red White Opinie

2.0 - poziom obsługi
2.5 - jakość usług / cena
2.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 22
Średnia ocen:
2.2 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.brw.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Klaudia
link | zgłoś
2021-12-30
*:4241:fd63:*
Zamówione meble miały być dostarczone w 2 tygodnie przyszły po miesiącu.Obsługa w sklepie koszmarna jak za karę ????????Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula
link | zgłoś
2021-12-09
*.47.108.*
Zamówilam kanapę, pomine że grzecznie przeczakalam miesiąc opóźnienia bo rozumiem że dużo zamówień. To czego nie rozumiem to panowie z transportu którzy dzwoniąc że są pod moim blokiem zaczynają rozmowę od pani ma nam wskazać gdzie mamy zaparkować, jak nie to robimy zdjęcie i zostawiamy awizo że nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mimi
link | zgłoś
2021-12-04
*:eac8:cba9:*
Zakupione meble z tej firmy mialy byc dostarczone w 2 tygodnie. Przyjechaly jednak po 3...przy skladaniu okazalo sie ze we wszystkich brakuje podstawowych rzeczy do montazu. Po skontaktowaniu sie z firma poinformowano mnie ze postarcza je w ciagu miesica! Zostaje bez mebli na swieta. Dziekuje???? I [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bawi
link | zgłoś
2021-11-18
*.151.216.*
Nie polecam sklepu brw.Od września czekam na zamówioną kuchnię, mamy 18 listopada,po dodzwonieniu się do salonu,pan łaskawie mnie poinformował, że być może będą 12.12. Kpina Nigdy więcej zakupów, nawet nie spojrzę na ten sklep,choćby za darmo rozdawali. W życiu nie spotkałam się z taką ignorancją [rozwiń/zwiń]
Brak
Bardzo długi czas oczekiwania na towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-08-27
*.181.24.*
Nie polecam i przestrzegam wszystkich przez zakupem w tym sklepie internetowym. Meble przyjechały niekompletne! W paczkach brakowało części do szafki i a także jednego produktu. Po zapytaniu kiedy dostanę barujące części, otrzymałam maila, że termin realizacji moich zgłoszeń wynosi miesiąc.
zamówione meble są ok
brak cześci mebli, termin realizacji zamówienia, obsługa klienta,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-08-24
*:e9b7:654c:*
Nie polecam ! Jak najdalej od tego sklepu. Czas realizacji zamówienia znacznie dłuższy niż zapewniano . Dodatkowo sklep nie jest w stanie określić kiedy zamówienie zostanie zrealizowane, odsyła na infolinię, infolinia do sklepu. Nie traktują klienta poważnie, rzucają tekstami w stylu "może na poc [rozwiń/zwiń]
Brak
Długi czas realizacji zamówienia, brak jasnych informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-08-09
*:b0db:312b:*
Zamówiłem łóżko. Dostałem nawet dwa łóżko. A konkretnie jedno przepołowione na pół. Dodam, że wykupiłem także dodatkową usługę wniesienia. Mimo to łóżko przyjechało uszkodzone (przepołowione). Teraz najlepsze: Na nowy produkt czeka się 7 dni. Można dopłacić i wtedy to już tylko 3 dni. W przypadku gd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-05-28
*.25.97.*
Nie polecam nikomu.Firma nie wywiązuje się z terminu zamówienia.Biuro obsługi klienta dzwoni o przesunięciu terminu podając drugą połowę miesiąca nie podając konkretnego dnia. Traktują klienta przedmiotowo-sprzedać towar a potem niech klient się wkurza że nie dostanie towaru w terminie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sara
link | zgłoś
2021-04-16
*.183.244.*
Nie polecam!! Meble zmówione i opłacone, termin dostawy nie dotrzymany, spóźnienie 2-tygodniowe, brak szacunku dla klienta i mimo tego, że zapłaciłam za montaż, to jest on stale przekładany i co mi po całym pokoju zawalonym kartonami. Fatalna obsługa i dla tej firmy nie istnieje termin dotrzymania u [rozwiń/zwiń]
niedotrzymywanie umowy i terminów, brak szacunku dla klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IRENA
link | zgłoś
2021-02-18
*.11.128.*
jestem negatywnie nastawiona na zamawianie towaru przez internet.Nie dość,że nie dotrzymują terminu dostawy to jeszcze wyjaśnić sprawę jest nie lada wyczynem.Zamówiłam wersalkę i wszystko było ok,ale schody zaczęły się kiedy domówiłam fotel.Sprawa ciągnęła się prawie 2 miesiące i w końcu dostałam,al [rozwiń/zwiń]
brak
niekompetentność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Black Red White Opinie