Black Red White Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 18
Średnia ocen:
2.3 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.brw.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Katarzyna
link | zgłoś
2021-05-28
*.25.97.*
Nie polecam nikomu.Firma nie wywiązuje się z terminu zamówienia.Biuro obsługi klienta dzwoni o przesunięciu terminu podając drugą połowę miesiąca nie podając konkretnego dnia. Traktują klienta przedmiotowo-sprzedać towar a potem niech klient się wkurza że nie dostanie towaru w terminie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sara
link | zgłoś
2021-04-16
*.183.244.*
Nie polecam!! Meble zmówione i opłacone, termin dostawy nie dotrzymany, spóźnienie 2-tygodniowe, brak szacunku dla klienta i mimo tego, że zapłaciłam za montaż, to jest on stale przekładany i co mi po całym pokoju zawalonym kartonami. Fatalna obsługa i dla tej firmy nie istnieje termin dotrzymania u [rozwiń/zwiń]
niedotrzymywanie umowy i terminów, brak szacunku dla klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IRENA
link | zgłoś
2021-02-18
*.11.128.*
jestem negatywnie nastawiona na zamawianie towaru przez internet.Nie dość,że nie dotrzymują terminu dostawy to jeszcze wyjaśnić sprawę jest nie lada wyczynem.Zamówiłam wersalkę i wszystko było ok,ale schody zaczęły się kiedy domówiłam fotel.Sprawa ciągnęła się prawie 2 miesiące i w końcu dostałam,al [rozwiń/zwiń]
brak
niekompetentność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PAULINA
link | zgłoś
2021-02-10
*.171.13.*
Masakra, porażka i totalna beznadzieja!!!. Każdemu kto zapragnie kupienia czegos z tej firmy odrazu odradzam. Tak niekompetentnej firmy to w życiu nie widziałam. Złożylismy zamówienie na łózko dla dziecka na stronie internetowej na której termin dostawy to tydzien, przy czym okazuje sie ze łóżko nie [rozwiń/zwiń]
nie ma żdnych
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rg
link | zgłoś
2021-01-13
*.0.84.*
Meble zamówione (i opłacone) na rozpoczęcie roku szkolnego - dojechały przed Bożym Narodzeniem i to po licznych naciskach z mojej strony. Zamówienie z usługą transportu - po dostawie do salonu otrzymałem sms że mogę je sobie odebrać... Znowu musiałem wydzwaniać. Napisał do BOK czyvto standard i nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nikola0002
link | zgłoś
2021-01-10
*.8.238.*
Realizacja i informowanie klienta o zmianach statusu przy zamówieniach internetowych to śmiech na sali. Zamówiłam lampę w dodatku z odbiorem osobistym, na którą czekam już miesiąc. Po skontaktowaniu się poprzez infolinię, nikt nic nie potrafi powiedzieć na ten temat kiedy będę mogła ją odebrać bądź [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-12-04
*.106.77.*
Jeśli chodzi o termin realizacji to tragedia. Zamówiłam szafę na początku października, mamy grudzień i dopiero dzisiaj prawdopodobnie szafa do mnie dojedzie. Po złożeniu okaże się czy było warto tyle czekać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2020-10-19
*.25.249.*
Firma tragedia. Zamówiłam szafę i komodę przez internet z dostawą do sklepu wspópracującego z brw. Termin dostawy to 9 październik. Po tym terminie kilkakrotnie dzwoniłam do salonu, w którym mam odebrać meble i uzyskałam informację, że meble do nich jeszcze nie dotarły, a opóźnienie wyjedt ze strony [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2020-04-21
*.246.227.*
Siedem tygodni czekam na meble, dziś dowiedziałam się że może 04.05 coś się ruszy, dzwonię na infolinię raz w tygodniu, za każdym podają inną wersję i termin realizacji, koszmar, nie polecam.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-01-17
*.252.60.*
Gdzy jest się w sklepie obsługa stara się sprzedać ale gdy się już kupi obsługa nie ta sama na meble czeka się dwa tygodnie to rozumie bo w każdym sklepie tak jest ale na transport czeka się kolejny tydzień a na fachowca od montażu drugie tyle bo albo urlop albo dużo pracy ma czy jest tylko jeden mo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Black Red White Opinie