Black Red White Opinie

1.6 - poziom obsługi
1.6 - jakość usług / cena
1.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 108
Średnia ocen:
1.6 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.brw.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
wiesław
link | zgłoś
2023-09-20
*:4d1e:a2a7:*
Nie oceniam zakupionego produktu a jedynie pragnę wypowiedzieć się na temat osób odpowiedzialnych za kontakt z klientem. Nie znam procedur doboru personelu BWR Głębocka ale osoby te posiadają poziom znajomości języka polskiego poniżej klasy 1-3 szkoły podstawowej, a użyte w kontaktach SMS zwroty za [rozwiń/zwiń]
ocenę zakupionego towaru wystawię po zrealizowaniu dostawy
personel odpowiedzialny za kontakt e-mailowy i sms-y z klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lech
link | zgłoś
2023-09-11
*.11.47.*
Nie dotrzymany termin dostawy który minął 27.06.2023 do dnia dzisiejszego tj. 11.09.2023 brak realizacji. Moje monity są bezskuteczne, tłumaczono się w pierwszej kolejności urlopami pracowników w fabryce, teraz tłumaczą brakiem informacji z fabryki czy przedmiotowa sofa będzie wykonana i kiedy a [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2023-09-08
*.37.148.*
Zamówienie opóźnione o miesiąc czasu (planowo miało być 7.08 a było 4.09) Nie byłem informowany o opóźnieniu. Za każdym razem jak sam pytałem o termin to termin się zmieniał. Fatalna obsługa klienta. Problemy z komunikacją. Po zapytaniu o możliwość rekompensaty za stracony czas dostałem w odpowiedzi [rozwiń/zwiń]
BRAK
nieprofesjonalizm, zlewanie klienta, duże opóźnienia, utrudniony kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BS
link | zgłoś
2023-08-27
*.78.82.*
Jestem bardzo zadowolony z dokonanego zakupu łóżka(sklep BRW Gdańsk Odyseusza 1. Przemiła Pani Iwona doradziła, pomogła w wyborze. Dawno nie zostałem tak profesjonalnie i miło obsłużony. Polecam
Miła i fachowa obsługa
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2023-08-25
*.147.105.*
Z daleka od tej firmy. Zamówienie opłacone 30.06 br,termin realizacji 13.07.br. Do dnia dzisiejszego tzn.25.08. brak realizacji.Utrudniony kontakt. Działa tylko beznadziejna infolinia.
ZERO
Brak kontaku z firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2023-08-17
*.6.99.*
18 lipca zamówiłem oraz zapłaciłem za meble w sumie 7 produktów, w ofercie informacja że czas realizacji 7 dni roboczych. Na drugi dzień otrzymuję e-mail że zamówienie w realizacji termin dostawy 7 sierpień ! A ze sklepu dostałem sms-a że towar powinien dotrzeć do 18 sierpnia !!! Dzwonię, otrzymuję [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2023-08-10
*.182.201.*
Nie Polecam salon BRW w Warszawie, nie zabezpieczyli przesyłki - rozbity szklany klosz Czekam na reklamacje ponad miesiąc nikt nie raczy konkretnie odpowiedzieć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanislawa
link | zgłoś
2023-08-10
*.173.33.*
Super pracownik Pani Kosinazakup z jej pomocą był przyjemnością
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marlena
link | zgłoś
2023-08-10
*.173.225.*
Nie polecam, przysłali wadliwy towar i nie uwzględnili reklamacji. Teraz mam dziurawy narożnik.ì
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-08-08
*.172.236.*
Szafa ładna tylko z wyglądu, ale konstrukcyjnie to pełne dziadostwo! jak nie porozłazi się w 2-lata to fart. System mocowania pleców totalna porażka, formatki krzywe, półki źle docięte, zawiasy poniżej "garażowych"chinoli. Krawacarze prześcigają się w swojej tępej obsesji "wyciskania" każdego gro [rozwiń/zwiń]
wygląd
konstrukcja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2023-07-14
*.173.172.*
Nie polecam materaca mimas multi silver jak i firmy BRW. Po pierwsze materac to zwykły szmelc. Już po 3 dniach użytkowania przez jedną osobę ważąca 55kg materac znacznie zapadł się na środku, nie nadaje się do spania gdyż po kilku godzinach leżenia ból pleców jest nie do zniesienia. Pieniądze wyrzuc [rozwiń/zwiń]
Zero
Brak współpracy z klientem, zero szacunku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2023-07-08
*.229.225.*
Zamówiłam białą szafę Flex. Płyty są słabej jakości, na kantach widoczne brązowe prześwity. Instrukcja montażu nie jest zbyt przejrzysta. Firma nie posiada filmików instruktażowych z montażem, które wiele by pomógły.
Słaba jakość, nieczytelna instrukcja, brak filmików
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WIESŁAW
link | zgłoś
2023-07-07
*.174.26.*
Zamówiłem meble kuchenne 06,06,2023 z terminem odbioru do 11,07,2023.Dzisiaj otrzymałem telefon że nie dotrzymają terminu. Na moje pytanie kiedy będą meble. Nikt w salonie ani na infolini nie umie na moje pytanie odpowiedzieć. Więc będę żądał rekompensaty. Żaluję że nie wybrałem mebli kuchennyc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2023-06-04
*.176.201.*
Nie polecam mebli z serii Natalia Kupiłam zestaw mebli i z każdego frontu odchodzi okleina Dodam że w mieszkaniu nie ma wilgoci
Wygląd
Z frontów odchodzi okleina
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
@
link | zgłoś
2023-05-24
*.219.138.*
Odradzam zakupy w BRW od 19.04.2023 czekam na reklamowane elementy i dzisiaj po kolejnym telefonie poinformowano mnie że może poczekam jeszcze 2 tygodnie. Mebli nie mogę skręcić gdyż jest to boczna ścianka podtrzymująca konstrukcję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K
link | zgłoś
2023-05-12
*.134.163.*
Odradzam zdecydowanie. W grudniu 2022 roku złożyliśmy zamówienie na kuchnię. Oczywiście opłacony był także montaż. W trakcie montażu w marcu 23 okazało się ,że część frontów i półek nie została przywieziona, a jedna z szafek została uszkodzona, więc w efekcie tez nie mogła być zamontowana. Brak kon [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwonka
link | zgłoś
2023-05-06
*.173.137.*
Odradzam zakupy w BRW.zakupilam naroznik i niestety otrzymalam uzkodzony (przetarcie materiału i uszkodzenie listwy, reklamacja odrzucona z powodu uszkodzen mechanicznych w trakcie użytkowania, mimo ze naroznik nie byl uzytkowany.
Niedbalstwo przy zapakowaniu towaru dla klienta, brak kontroli jakosciowej i bardzo niska dbalosc o klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2023-04-22
*.38.19.*
Kupilem stow w sklepie. Odebralem z magazynu. Okazalo, sie ze nie ma w srodku ani jednej stobki oraz instrukcji. Instrukcja ok, mozna zciagnac. Na zestaw montazowy reklamacja zlozona miesiac temu. Czekamy juz miesiac. Od tygodnia jest status wyslane do salony, ale nikt nie moze znalezc tego. Niby b [rozwiń/zwiń]
Kompletny brak organizacji i odpowiedzialnosci. Zerowe podejscie do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta
link | zgłoś
2023-04-10
*:fa01:7f0f:*
Polecam salon BRW w Warszawie przy ul. Grochowskiej 14E. Bardzo dziękuję Panu projektantowi Dariuszowi GANDURSKIEMU za projekt kuchni oraz szybką realizację zamówienia. Firmie BRW należą się podziękowania za wysoką jakość zastosowanych materiałów a ekipie monterów za sprawne oraz profesjonalne podej [rozwiń/zwiń]
profesjonalna obsługa klienta i dostosowanie do potrzeb
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2023-03-21
*.146.131.*
Nigdy więcej już nic nie zamówię z tej firmy i nikomu nie polecę Czuję się oszukana przez firmę black Red white. Zwróciłam nienaruszony produkty w przeciągu 14 dni . Ten produkt leży w firmie trzy miesiące i otrzymałam informacje, że nie otrzymam pieniędzy z zwrócony produkt. Ponieważ produkt jest z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2023-03-08
*.214.175.*
Realizacja reklamacji przez BRW trwa od 01.09.2022. Cały czas zmieniają zdanie co do uznania reklamacji. Drugi raz trzeba płacić za brakujące elementy zamówionego towaru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiola
link | zgłoś
2023-03-07
*.182.34.*
TRAGEDIA, na łóżko czekam już prawie 2 m-ce. Wg umowy powinno byc u mnie 2 tyg. temu. Nikt nie zadzwonił nikt nie przeprosił. Na infolinii tylko kłamią i mówią, ze przekazują do producenta i dalej cisza. dzwonie i tak w kółko. Nie wiem kompletnie co robić bo łożko jest mi potrzebne.
kłamstwo, oszustwo, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2023-03-03
*.186.165.*
Kupowałam meble w salonie Gdańsk Odyseusza i jestem bardzo zadowolona. Realizacja zamówienia na meble w terminie, transport wraz z wniesieniem też o określonej godzinie no i składanie mebli za które warto było zapłacić, żeby być fachowo obsłużonym.
W opini
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2023-02-21
*.21.87.*
Towar po kilku dniach do reklamacji. Totalne dno w obsłudze klienta, krytyczny czas realizacji reklamacji, kłamią, nie reagują na kontakt telefoniczny i wysłane maile. Mam nadzieję, że uda mi się zrobić jak największą antyreklamę tego dziadostwa aby inni zastanowili się za nim cokolwiek tu kupią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-02-18
*.47.96.*
BRW to firma bazująca na nierzetelności, a zwykła ludzka przyzwoitość jest im obca. Kupiłam ewidentnie uszkodzoną sofę, niezgodną z zamówieniem. Reklamacja została odrzucona, ponieważ tak chcieli, bez żadnej argumentacji, na zasadzie tak ma być. Klient jest ceniony wyłącznie do momentu zawarcia wiąż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AGNIESZKA
link | zgłoś
2023-02-07
*.0.82.*
Nie polecam sklepu w Gdyni na Kcynskiej moja reklamacja na komody trwa od 3 miesięcy komody mają krzywe fronty nie mizna ich spasować komody się rozjeżdżają. Złożyłam reklamacje 3 miesiące temu kazali opisać problem i pozaznaczać na rysunku technicznym co uległo zniszczeniu więc tak zrobiłam po półt [rozwiń/zwiń]
Brak
Ta firma nie powinna istniec
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2023-01-21
*.86.34.*
Tragedia, kupiliśmy zestaw mebli kaspian w sklepie stacjonarnym. Kierowca sklepu przywiózł kilkanaście paczek mebli, wypakowaliśmy je na korytarz domu, spieszył się więc dał fakture i odjechał. W domu zaczęliśmy składać meble okazało się że brakuje jednej paczki 2z4. Boki regału i tył. Następnego dn [rozwiń/zwiń]
-
Zwodzenie klienta, oszukiwanie i mataczenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2023-01-16
*:7d5c:b652:*
Beznadziejny brw ciąg dalszy do prezesa DRiusza Formela. Jaki to problem istnieje, że nie możecie załatwić mojej reklamacji czy zbrakło w brw płyty na plecki do komody. Portal Konsumencki ugina się od takich i innych przypadków, to zwykła nieudolność czy upadłość brw nie radzicie sobie z prostymi s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2023-01-15
*:7eb7:dcb2:*
Bardzo negatywna, kupiłem ok 15 grudnia 2022r komodę przez internet z odbiorem w sklepie, okazało się, że w paczce brakuje tylnej ścianki ( plecków ) złożyłem reklamacje na drugi dzień, widać sprawa bardzo prosta ktoś nie spakował więc trzeba dosłać ale ma już 16.01.2023 i co - nic plecków nie ma. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2022-12-29
*.191.130.*
Nie polecam. Zaraz po rozpakowaniu okazało się, że paczka została źle skompletowania. Skręcenie mebla jest niemożliwe. Złożyłam reklamację w sklepie stacjonarnym. Oczywiście została przyjęta. Tylko co z tego. Od miesiąca nie mogę doprosić się dosłania brakującego elementu szafki.
Kompletne lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mieczysława
link | zgłoś
2022-12-19
*.5.12.*
nie polecam, meble białe ,na wysoki połysk mają kilka lat około 8 i z poszczególnych elementów schodzi/odkleja się /laminat czy to fornit/ ,po prostu meble na kilka sezonów.Rok temu musiałam wyrzucić dużą szafę bo na całej wysokości drzwi tem laminat odszedł i niczym nie można tego g...na przyklei [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-12-15
*:ad3c:71ac:*
Nigdy w życiu nie polecam, robić zakupy w black red white,łóżko jak zapłacone to przyszło w dwa tyg.natomiast reklamowany element minęło 1,5 miesiąca i nic podobno już jedzie dwa tyg.
Klienta macie głęboko w d......
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2022-12-13
*.235.184.*
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM, A ZAŁATWIENIE REKLAMACJI TO JUŻ KOSMOS, MEBLE PO TRZECH TYGODNIACH PRZYJECHAŁY NIEKOMLETNE ( DWA JEDNAKOWE BOKI ZAMIAST LUSTRZANEGO ODBIACIA) A KONSULTANT NA LINI ODPOWIADA ŻE NA BRAKUJĄCY ELEMENT AM CZEKAĆ AŻ GO WYPRODUKUJĄ - MASAKRA. CHYBA MÓJ BOK OD SZAFY TRAFIŁ DO MARCE [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcelina
link | zgłoś
2022-12-13
*.7.126.*
Najgorsza firma jaka istnieje. Zamiast dostarczyć prawy i lewy bok szafy dostarczyli dwa prawe boki. Nie ma szans się doprosić o dostarczenie drugiego boku.Dodam, że szafa jest mi potrzebna do mieszkania które wynajmuję, gdzie wiąże mnie terminowość i gdzie muszę pokryć koszty za niedotrzymanie term [rozwiń/zwiń]
brak
bark szacunku do klienta, kiepskiej jakości meble, totalne olewctwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2022-12-04
*.221.142.*
Podziękowania dla Pani Kingi z salonu na Krzywoustego za to że sama zaoferowała poszukać krzesła które mnie interesowało w innych salonach. Podziękowania dla Pani Marty z salonu na Serbskiej za to ze dobre pół godziny biegała po salonie i szukała mojego krzesła i znalazła :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria Sabela
link | zgłoś
2022-12-02
*.205.212.*
Tragedia. Lustro przyszło stłuczone rama też uszkodzona. Reklamację ze zdjęciami posłałam. Po dwóch miesiącach dalej cisza. Mają klientów głęboko. Tragiczny sklep tragiczny kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-12-02
*.186.10.*
Dostarczone meble uszkodzone.Złożyłam w sumie 6 reklamacji,a 7 w toku.... Ze sklepu nie odbieram nawet dostarczanych reklamowanych części mebli.Szósta reklamacja wysłana przeze mnie osobiście, jednak E-mail który mimo potwierdzenia dostarczenia nie został zarejestrowany. Odpowiedź w sklepie jaką uzy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2022-11-05
*.187.242.*
Nie polecam klient nie ma racji reklamując wręcz stara się oszukać firmę. Będąc w Polsce kupiłam sofę i dwie pufy, zaznaczyłam że sofę odbiorą sąsiedzi bo ja już wyjeżdżam a pufy odbiorę jak przyjadę bo miały być w innym terminie. Sofa przyjechała została złożona bo takie było moje zlecenie. I tu za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pab83
link | zgłoś
2022-11-02
*.173.29.*
Przestrzegam wszystkich zastanawiających się nad zakupem mebli do kuchni tej marki. Pomijając "jakość" materiałów, o której można by napisać odrębny post, współpraca z BRW to jakieś kuriozum. Całkowite niewywiązanie się z umowy, kuchnia zamówiona X 2021, termin realizacji II 2022, ostatecznie montaż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2022-10-24
*.25.130.*
Kategorycznie ODRADZAM zakupy w tym sklepie. Zestaw mebli Alameda zamówiony 2.08 z terminem dostawy na 16.08. Przed dostawą mieszkanie zostało opróżnione ze starych mebli, żeby podczas dostawy była swoboda w składowaniu gabarytów i późniejszym składaniu. Przed samym terminem dostawy przyszła inform [rozwiń/zwiń]
BRAK
nieterminowość, niesłowność, brak dostawy, dostarczanie uszkodzonych mebli , nie rozpatrywanie reklamacji, perfidne oszukiwanie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karolina
link | zgłoś
2022-10-21
*.246.227.*
Nie dotrzymują terminów umów, twierdząc że przewóz mebli i montaż wykonuje firma zewnętrzna. Przesuwają terminy, kłamią i kręcą. Konieczność porozumiewania się z firmami zewnętrznymi z którymi sami podpisują umowy przerzucają na klienta. NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY, JAK DOSTANĄ PIENIĄDZE, A ŻYC [rozwiń/zwiń]
jeszcze nie znam
nie dotrzymywanie terminów umów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-10-17
*:f53d:c34f:*
To jakaś masakra. Dwa miesiące nie mogę zlożyć głupiej szafy, bo albo częsci nie pasują albo jak już dowożą jakieś, to połamane. Jestem świeżo po remoncie, nie mogę normalnie zamieszakać, ciuchy trzymam w kartonach a szafa w częściach których nie da się poskaładąc, w korytarzu. Dla mnie to jakaś dr [rozwiń/zwiń]
żadnych
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2022-10-06
*.215.94.*
Black Red White nie polecam. Kupiłem komodę KENT poprzez internet. Firma nie honoruje przepisów o zakupach internetowych. Odmawia przyjęcia reklamacji chce aby przesłać n/n formularz reklamacji z wskazanymi uszkodzonymi elemetami z instrukcji. Uwaga nośność szafki z instrukcji 15 kg na pytanie że du [rozwiń/zwiń]
brak
cały mebel bubel fornir źle nałożony, na elementy źle spasowane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ada
link | zgłoś
2022-10-05
*.105.251.*
Jakość mebli jest tragiczna, a do tego nie uznają reklamacji. Zakupiłam łóżko tapicerowane i po pół roku pękła deska od stelaża w poprzek (od środka), nóżki od stelaża się połamały (plastikowe), dziury w wezgłowiu się wyrobiły tak, że nie można przymocować stelaża. Proces reklamacyjny trwał kilka mi [rozwiń/zwiń]
żadnych
jakość, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2022-10-01
*:3a5e:1d06:*
Wszystko dobrze ,gdy nie reklamujesz. Jeśli jednak jest reklamacja to jest jeden wielki dramat!!!Na dwie deseczki ,w których były źle naniesione otwory szafa stała w kawałku prawie miesiąc. Nie wyobrażam sobie sytuacji co by było gdyby reklamacja dotyczyła większej wady.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota Tomaszewska
link | zgłoś
2022-09-20
*.60.229.*
03.09.22r. dokonałam zakupu i opłacenia mebli. Do 20.09.22r. sklep BRW nie umie odnaleźć zaksięgowanych pieniędzy i zrealizować zamówienia. Konsultanci bok odsyłają do pośrednika DOTPAY, mojego banku. Naciągają na promocje, a mają nieopisany bałagan i brak możliwości realizacji zamówień. Aby zgłosić [rozwiń/zwiń]
nierzetelność, naciąganie, zbywanie klienta, BAŁAGAN
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartłomiej
link | zgłoś
2022-09-13
*.30.44.*
Z całego serca NIE polecam. Zamówienie zostały 4 meble, 3 z nich dotarły do mnie z uszkodzeniami. Jeden z kartonów z elementami został dostarczony z uszkodzonym rogiem a co za tym idzie elementy mają uszkodzone rogi - oderwana jest okleina oraz cześć płyty wiórowej. Dodatkowo poprzez niedokładne doc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2022-08-29
*.204.64.*
Termin zamowienia : 23.07 Data realizacji : 10.08. Pan zapewniał, że meble będą na czas. Do dnia dzisiejszego cisza, nikt nie wie, kiedy meble zostaną dostarczone.
Czas realizacji, brak informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2022-08-22
*.47.132.*
Zamówienie złożyłem na początku lipca. Łóżko miało przyjść 18 sierpnia. Tuż przed planowanym odbiorem otrzymałem wiadomość o zmianie daty realizacji zamówienia na... 9 września! To żart? Mam spać na podłodze do tego czasu?
Miły konsultant
Kierowniczka, system, brak terminowości, brak informacji, problemy z dostawą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2022-08-19
*.218.226.*
NIE POLECAM SALONU W CHORZOWIE UWAGA NIE PŁACIE CAŁOŚCI GOTÓWKI W TYM SKLEPIE OSZUKUJĄ OBIECANE SĄ TERMINY KTÓRYCH WOGULE NIE RAELIZUJĄ .....ZAMÓWIŁEM TOWAR KTÓRYZOSTAŁ ZAPŁACONY CAŁY GOTÓWKĄ PONAT 5 TYS. ZŁ MIAŁ BYC DO ODBIORU NA 08.08.22 DO DZISIEJSZEGO DNIA NIE MA TOWARU ANI CHECI POINFORMOW [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luis
link | zgłoś
2022-08-09
*.173.130.*
Przestrzegam przed kupowaniem w tym sklepie przysyłają uszkodzone towary i nie uznają reklamacji, kłamią i przeciągają w czasie, PRZESTRZEGAM bo każdy kupiony produkt jest zły Ponieważ nie ma możliwości opisu poziomu obsługi reklamacji są tylko wybory(!) to dodam PORAŻKA reklamacyjna PORAŻKA jakośc [rozwiń/zwiń]
brak zalet tylko ta że jest u nich tanio
słaba jakość materiałow tak ze nie daje się ich montować, rozchodzą sie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Em
link | zgłoś
2022-08-04
*.115.35.*
Jakość usług okropna! Dostępność wszystkich zamówonych przeze mnie mebli w chwili zamówienia wynosiła 3 dni, ale dostawa wskazywała na 2tyg- ok, dostawa 4 mebli może zająć trochę czasu. Wszystkie meble opłacone, jest już 3 tyg po wyznaczonym terminie dostawy, a mebli wciaż nie ma i nie zaskoczy mnie [rozwiń/zwiń]
cena
czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
annama
link | zgłoś
2022-07-29
*.8.24.*
Nigdy nie kupię niczego co wiąże się z transportem Miało być do 2 tygodni . SMS zakomunikował ,że będzie troszkę opóżnienia .Od 11 lipca czekam i nagle jest telefon , pani informuje , że po 15 sierpnia może być transport, bo meble są gdzieś w magazynie tyle , że nie wie gdzie i potrzebują ponad dwa [rozwiń/zwiń]
ładne reklamy
po reklamie zaczynają się schody
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romana
link | zgłoś
2022-04-30
*.71.130.*
nie polecam, kupiłam łóżko ze stelażem i szafki, termin realizacji 29.04.Wzięłam urlop, nie dostarczono. Dziś , gdy zadzwoniłam na infolinię okazało się, że towar nie jest przygotowany, prawdopodobnie będzie 13 maja! ale wcześniej ktoś się skontaktuje. To jakiś skandal:( Mogę napisać reklamacje i ro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wieslawa
link | zgłoś
2022-04-25
*.63.105.*
Firma porażka. Kupiłam kanapę - przyszła połamana jedna cześć. Czekam z reklamacją już 20 dni. Pani stwierdziła, że mam czekać jeszcze 18 dni. Porażka. Nie polecam ani wrogom a tym bardziej znajomy. Uważajcie na zakupy w tej sieci. Wszystko ładnie jak sprawna a tak to wiele problemów.
brak
długi czas oczekiwania na reklamację
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2022-04-23
*.5.205.*
Zdecydowanie odradzam zakupy w tej sieci. To co mnie spotkało u nich to koszmar od dwóch miesięcy.Najpierw miesieczne opóznienie. W dostawie i montażu mebli kuchennych. Oczywiscie nikt sie nawet nie pofatyguje cie poinfomowac. Tylko w okolicach daty realizacjk na 17 Marzec zadzwoniłem do sklepu w Wo [rozwiń/zwiń]
Zadnych dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2022-03-23
*.4.146.*
Firma nie traktuje klienta poważnie. Produkt, który widnieje jako dostępny w sklepie, po tygodniu okazuje się jednak niedostępny i to przez dłuższy czas. Nie można się doczekać na zwrot pieniędzy. Nie polecam!
podejście do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2022-03-22
*.253.107.*
Nigdy więcej zakupów w BRW !!!!. Meble zamówione, zaliczka wpłacona, termin dostawy miał być 07.03 - po raz kolejny przesunięty , bez dalszej gwarancji dotrzymania terminu dostawy. Zażądałam zwrotu zaliczki i chcę zrezygnować z mebli. Twierdzą, że nie mogę zrezygnować.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2022-02-27
*.205.198.*
Nigdy więcej mebli kuchennych BRW. Czas oczekiwania ok. 5 miesięcy i w dodatku meble nie kompletne. Następny miesiąc oczekiwania. Montaż niechlujny i byle jaki. Wykonanie montażu tak jakby nie zależało na kliencie. TRAGEDIA - A ILE PRZY TYM NERWÓW. Nikomu nie polecam mebli kuchennych na zamówie [rozwiń/zwiń]
brak
Czas oczekiwania- nie dotrzymanie obiecanego terminu. Skandaliczny montaż.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
as1155
link | zgłoś
2022-02-14
*.49.221.*
Niedosc ze czeka sie miesiacami to jeszcze zwlekaja z montarzem.Ciekaw jestem czy to przyzwolenie od dyrekci.Tumaczenie brakiem ludzi.to troche dziwne tumaczenie jak na taka firme
brak
osoby od montarzu to klamczuchy i sciemniacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2022-02-08
*.174.118.*
Informacja o czasie oczekiwania na dostawę to oszustwo. Sklep informuje o dostawie mebli w 10 dni, a czekam za meblami dwa miesiące. Nie polecam.
czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
beatrix76
link | zgłoś
2022-02-08
*.172.234.*
Nie polecam Zamawiałam meble 28 grudnia 2021 r. Dostałam informację, że dostarczone zostaną do 9 stycznia 2022. Tego dnia zadzwoniłam do sklepu ,który miał przywieść mi je do domu, informacja ,że przełożone na 17 stycznia,pisze znowu ,tym razem do BRW , odpowiedź ,dostawa na 28 stycznia i znowu pi [rozwiń/zwiń]
Nie ma zalet
Niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elka
link | zgłoś
2022-01-31
*:bde5:eafb:*
Przed zamówieniem mebli, zapytałam ile czasu czeka się na meble. Odpisano, że dwa tygodnie. Minęło siedem tygodni. Mebli jeszcze nie ma.Poinformowano mnie, że muszę jeszcze czekać cztery tygodnie. Wtedy skompletują meble.
Brak
Stanowczo za długi czas oczekiwania na meble
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barrrrrrrbara
link | zgłoś
2022-01-29
*.238.66.*
Nie polecam, dwa razy reklamowałam ten sam mebel. Zapakowany oryginalnie a w środku uszkodzone fronty i pozdzierana okleina. W sumie montaż opóźnia się już 2 m-cez za każdym razem trzeba czekać miesiąc na rozpatrzenie reklamacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala
link | zgłoś
2022-01-28
*.204.54.*
Najgorsza sieć w Polsce wg mojego prywatnego zdania.Kanapa - po 3 latach obicia skóropodobne po prostu się sypią.Filiżanki po mcu odpadły uszy.Pościel szyta w Pakistanie skandalicznej jakości.Krzywo skrojona praktycznie powłoki na poduszki nie do użytku.W drugim komplecie źle skrojona powłoka.Dlacze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2021-12-30
*:4241:fd63:*
Zamówione meble miały być dostarczone w 2 tygodnie przyszły po miesiącu.Obsługa w sklepie koszmarna jak za karę ????????Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula
link | zgłoś
2021-12-09
*.47.108.*
Zamówilam kanapę, pomine że grzecznie przeczakalam miesiąc opóźnienia bo rozumiem że dużo zamówień. To czego nie rozumiem to panowie z transportu którzy dzwoniąc że są pod moim blokiem zaczynają rozmowę od pani ma nam wskazać gdzie mamy zaparkować, jak nie to robimy zdjęcie i zostawiamy awizo że nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mimi
link | zgłoś
2021-12-04
*:eac8:cba9:*
Zakupione meble z tej firmy mialy byc dostarczone w 2 tygodnie. Przyjechaly jednak po 3...przy skladaniu okazalo sie ze we wszystkich brakuje podstawowych rzeczy do montazu. Po skontaktowaniu sie z firma poinformowano mnie ze postarcza je w ciagu miesica! Zostaje bez mebli na swieta. Dziekuje???? I [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bawi
link | zgłoś
2021-11-18
*.151.216.*
Nie polecam sklepu brw.Od września czekam na zamówioną kuchnię, mamy 18 listopada,po dodzwonieniu się do salonu,pan łaskawie mnie poinformował, że być może będą 12.12. Kpina Nigdy więcej zakupów, nawet nie spojrzę na ten sklep,choćby za darmo rozdawali. W życiu nie spotkałam się z taką ignorancją [rozwiń/zwiń]
Brak
Bardzo długi czas oczekiwania na towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-08-27
*.181.24.*
Nie polecam i przestrzegam wszystkich przez zakupem w tym sklepie internetowym. Meble przyjechały niekompletne! W paczkach brakowało części do szafki i a także jednego produktu. Po zapytaniu kiedy dostanę barujące części, otrzymałam maila, że termin realizacji moich zgłoszeń wynosi miesiąc.
zamówione meble są ok
brak cześci mebli, termin realizacji zamówienia, obsługa klienta,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2021-08-24
*:e9b7:654c:*
Nie polecam ! Jak najdalej od tego sklepu. Czas realizacji zamówienia znacznie dłuższy niż zapewniano . Dodatkowo sklep nie jest w stanie określić kiedy zamówienie zostanie zrealizowane, odsyła na infolinię, infolinia do sklepu. Nie traktują klienta poważnie, rzucają tekstami w stylu "może na poc [rozwiń/zwiń]
Brak
Długi czas realizacji zamówienia, brak jasnych informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2021-08-09
*:b0db:312b:*
Zamówiłem łóżko. Dostałem nawet dwa łóżko. A konkretnie jedno przepołowione na pół. Dodam, że wykupiłem także dodatkową usługę wniesienia. Mimo to łóżko przyjechało uszkodzone (przepołowione). Teraz najlepsze: Na nowy produkt czeka się 7 dni. Można dopłacić i wtedy to już tylko 3 dni. W przypadku gd [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-05-28
*.25.97.*
Nie polecam nikomu.Firma nie wywiązuje się z terminu zamówienia.Biuro obsługi klienta dzwoni o przesunięciu terminu podając drugą połowę miesiąca nie podając konkretnego dnia. Traktują klienta przedmiotowo-sprzedać towar a potem niech klient się wkurza że nie dostanie towaru w terminie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sara
link | zgłoś
2021-04-16
*.183.244.*
Nie polecam!! Meble zmówione i opłacone, termin dostawy nie dotrzymany, spóźnienie 2-tygodniowe, brak szacunku dla klienta i mimo tego, że zapłaciłam za montaż, to jest on stale przekładany i co mi po całym pokoju zawalonym kartonami. Fatalna obsługa i dla tej firmy nie istnieje termin dotrzymania u [rozwiń/zwiń]
niedotrzymywanie umowy i terminów, brak szacunku dla klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IRENA
link | zgłoś
2021-02-18
*.11.128.*
jestem negatywnie nastawiona na zamawianie towaru przez internet.Nie dość,że nie dotrzymują terminu dostawy to jeszcze wyjaśnić sprawę jest nie lada wyczynem.Zamówiłam wersalkę i wszystko było ok,ale schody zaczęły się kiedy domówiłam fotel.Sprawa ciągnęła się prawie 2 miesiące i w końcu dostałam,al [rozwiń/zwiń]
brak
niekompetentność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PAULINA
link | zgłoś
2021-02-10
*.171.13.*
Masakra, porażka i totalna beznadzieja!!!. Każdemu kto zapragnie kupienia czegos z tej firmy odrazu odradzam. Tak niekompetentnej firmy to w życiu nie widziałam. Złożylismy zamówienie na łózko dla dziecka na stronie internetowej na której termin dostawy to tydzien, przy czym okazuje sie ze łóżko nie [rozwiń/zwiń]
nie ma żdnych
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rg
link | zgłoś
2021-01-13
*.0.84.*
Meble zamówione (i opłacone) na rozpoczęcie roku szkolnego - dojechały przed Bożym Narodzeniem i to po licznych naciskach z mojej strony. Zamówienie z usługą transportu - po dostawie do salonu otrzymałem sms że mogę je sobie odebrać... Znowu musiałem wydzwaniać. Napisał do BOK czyvto standard i nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nikola0002
link | zgłoś
2021-01-10
*.8.238.*
Realizacja i informowanie klienta o zmianach statusu przy zamówieniach internetowych to śmiech na sali. Zamówiłam lampę w dodatku z odbiorem osobistym, na którą czekam już miesiąc. Po skontaktowaniu się poprzez infolinię, nikt nic nie potrafi powiedzieć na ten temat kiedy będę mogła ją odebrać bądź [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-12-04
*.106.77.*
Jeśli chodzi o termin realizacji to tragedia. Zamówiłam szafę na początku października, mamy grudzień i dopiero dzisiaj prawdopodobnie szafa do mnie dojedzie. Po złożeniu okaże się czy było warto tyle czekać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2020-10-19
*.25.249.*
Firma tragedia. Zamówiłam szafę i komodę przez internet z dostawą do sklepu wspópracującego z brw. Termin dostawy to 9 październik. Po tym terminie kilkakrotnie dzwoniłam do salonu, w którym mam odebrać meble i uzyskałam informację, że meble do nich jeszcze nie dotarły, a opóźnienie wyjedt ze strony [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porażka a nie firma
link | zgłoś
2020-10-06
*.215.207.*
Najgorsza firma meblowa z jaką miałam możliwość współpracować. Na szafę i komodę miałam czekać 3 tygodnie. Po upływie tego czasu nie dostałam żadnej informacji, że termin się przesunął o tydzień. W ostateczności o 3 tygodnie. Łącznie czekałam na szafę 6 tygodni i dodatkowe 3 tygodnie na prowadnice o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-08-25
*.21.160.*
Obsługa klienta to totalna porażka.Od czerwca próbuję załatwić sprawę dostarczonych mi ,uszkodzonych mebli. Niestety bez skutku.najpierw p Dominika (pracownik BRW) stwierdziła ,że mam rozpakować meble i podać elementy uszkodzone(mimo, że gołym okiem widać było ,że zarówno opakowanie ,jak meble sa u [rozwiń/zwiń]
poziom obsługi reklamacji nie niski ,ale bardzo!!! niski
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anets
link | zgłoś
2020-07-30
*:a679:7882:*
Jrdna wielka tragedia. Kupiłam kanapę Royal i nie minął rok, a oparcie zepsuło się. Gdyż jak to stwierdził producent bez oględzin: kanapa była żle użytkowana. Złe uzytkowanie polegało na tym, że dwie osoby oparly się prawie w tym samym czasie. Niestety w instrukcji użytkowania nie było o tym żadnej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2020-06-26
*.0.69.*
Żarty i żarciki A nie firma. Kupiliśmy szafę , mieliśmy zapłacić za złożenie 200 zlotych. Dostaliśmy telefon że szafa już jest i że będa w piątek. W piątek dzwonią i mówią że nie przywiozę bo mają pogrzeb. Pojechaliśmy po nią sami i okazało się że nie pogrzeb tylko brakuje jednych drzwi o czym nie [rozwiń/zwiń]
Obsluga klienta w Ziębicach to dno. Odradzam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pikasy
link | zgłoś
2020-06-24
*.183.158.*
Dno marketingu - czekam 3 tygodnie na 1 mebel.Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ws
link | zgłoś
2020-06-20
*.95.146.*
Fatalna obsługa, Kierowniczka sklepu pracuje 7 lat i nie wie jaką usługę świadczy sklep pomimo , że ma hasła marketingowe wypisane na ścianach sklepu ))
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-06-18
*.228.202.*
Obsługa klienta to jakaś kpina. Co tydzień przedłużają termin dostarczenia zamowienia o kolejny tydzień. Nikt nic nie wie kierownik też do najmądrzejszych nie należy . Ostatni raz z nimi się zadałem . Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2020-04-21
*.246.227.*
Siedem tygodni czekam na meble, dziś dowiedziałam się że może 04.05 coś się ruszy, dzwonię na infolinię raz w tygodniu, za każdym podają inną wersję i termin realizacji, koszmar, nie polecam.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Korbinio
link | zgłoś
2020-04-14
*:7fd5:b92:*
ta firma to pomyłka...2 miesiące oczekiwania na kanapę...plus nierzetelni i aroganccy pracownicy...szczególnie Ci od transportu...porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gość
link | zgłoś
2020-03-13
*.150.76.*
Omijać z daleka. Dostarczają niekompletne meble. Po reklamacji tłumaczą, ze część paczki dostarczyli komuś innemu. że dostarczą w środę potem w piątek a i tak nie dostarczają. Nierzetelna firma.
Brak
Nierzetelność, nie dostarczanie wszytskich elementów, lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-01-17
*.252.60.*
Gdzy jest się w sklepie obsługa stara się sprzedać ale gdy się już kupi obsługa nie ta sama na meble czeka się dwa tygodnie to rozumie bo w każdym sklepie tak jest ale na transport czeka się kolejny tydzień a na fachowca od montażu drugie tyle bo albo urlop albo dużo pracy ma czy jest tylko jeden mo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2019-12-20
*.172.255.*
Od dnia 12,11,2019r,czekam na wymianę prowadnic do szuflad.
Żadne
Jakość wykonania, braki akcesoriów przez które nie można dokończyć składania mebli, uszkodzenia i.t.p.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robo
link | zgłoś
2019-12-12
*.238.91.*
Meble to jakaś farsa .miałem meble które miały 20 lat i były w lepszy stanie niż te kup[one w BRW .Trzy miesiące temu złożyłem reklamację szuflady (tapeta była żle przyklejona)brak odzewu do dzisiaj .Sklep Legnica Radzę omijać z daleka.To już nawet ni płyta tylko prasowany papier oklejony tapetą.
brak
więcej niż można napisać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-08-01
*.7.32.*
Masakra!!! Za chwilę składam skargę. Brw Łódź, dramatyczna obsługa klienta, wprowadzanie klienta w błąd w zakresie terminu dostawy towaru, za który kasę już wzięli. Na meble mam czekać 16 dni na montaż kolejne 5 dni, bo się głąbom nie chciało zadzwonić do klienta. Wykonali 1 połączenie i zadowoleni [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsługa do ***
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2018-09-12
*.108.119.*
Nie polecam. 5 czerwca otrzymałam nowy narożnik, przyjechał uszkodzony (nie nadawał się do użytkowania). Podczas wnoszenia pracownik zarysował nową podłogę, okazało się że od wyłamanej nóżki wystawał wkręt. 11.09 po 3 miesiącach walki dostałam całkowicie nowy mebel. Z uszkodzoną podłogą dalej walczę [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-07-18
*.93.70.*
Nie polecam. W czerwcu złożyłam zamówienie on-line płacąc z góry.Brak kontaktu przez 2 tygodnie ze strony sklepu. Po telefonicznej interwencji okazało się, że zamówienie rzekomo, gdzieś im zginęło w systemie.Potem,że zostało anulowane (o czym nie poinformowali)bo nie było mebla na stanie pomimo,że b [rozwiń/zwiń]
brak
niekompetentność, brak profesjonalizmu w obsłudze klienta, nieterminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żaneta
link | zgłoś
2018-06-24
*.183.184.*
W zeszl tygodniu zamawiałam tam kanape i to był pierwszy i ostatni raz. Obsługa chamska i niekompetentna, nie potrafiła powiedzieć kiedy mebel będzie dostarczony.Po przekroczeniu terminu o dwa dni zamiast przeprosić i uspokoić klienta to mi kazali zrezygnować jak mi sie nie podoba. Hit. Nikt nie poi [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Niekompetentna obsługa, słaba jakość mebli
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
S-A-S
link | zgłoś
2015-10-28
*.26.182.*
„Dno to jest delikadne stwierdzenie!!! Kierownictwo warszawskiego salonu BRW Głębocka piszac dosłownie, ma w . . . . . (miejscu gdzie plecy od dołu kończą swą szlachetną nazwę) klienta który już zapłacił za towar. Zamówione meble w dniu 6go sierpnie i reklamowane nastepnego dnia po dostawie są kupką [rozwiń/zwiń]
tylko wygląd i nic więcej ale zaraz po złożeniu jak się ta operacja uda, potem wyłazi - polski produkt z chińską jakośćią
oprócz wyglądu to same wady z obsługą i kierownictwem włącznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klara
link | zgłoś
2015-09-24
*.230.209.*
Obsługa klienta na bardzo niskim poziomie, trzeba dzwonić co jakiś czas i prosić o informację na temat reklamacji, żadnego kontaktu ze strony sprzedawców. Nawet skargi rozpatrują tygodniami. Nie polecam. Zraziłam się do tej firmy.
Kiepska jakość obsługi klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jocek
link | zgłoś
2015-06-01
*.162.102.*
oszusci i zlodzeje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jegomość
link | zgłoś
2015-06-01
*.172.247.*
Trafiłem u nich na świetną promocję i udało mi się kupić wysokiej jakości rogówkę. Mebel prezentuje się świetnie, widać, że pociągnie co najmniej kilkanaście lat. Ogólnie nie kupuję w tym sklepie, bo jest zwyczajnie drogo, ale na takie promocje można zapolować;)
jak promocja to nic tylko kupować
bez promocji raczej drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2014-12-19
*.71.92.*
Zamówiona kuchnia - meble kuchenne przyjechały i zostały zamontowane nie zgodnie z projektem. Firma BRW łaskawie przyjęła reklamację i ... cisza. Dopiero po ok. 2 miesiącach, kiedy zagroziłem procesem sądowym, otrzymałem mailem(nawet w takiej sytuacji nie było ich stać na rozmowę telefoniczną) infor [rozwiń/zwiń]
Fatalny kontakt w przypadku reklamacji. Brak reakcji ze strony firmy w przypadku ewidentnego błedu pracownika BRW.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2014-11-27
*.6.21.*
JAKOŚĆ BEZNADZIEJA!!!!! Co z tego, że wzornictwo ciekawe skoro to nie są meble użytkowe, one mają stać, ale już korzystać z nich normalnie się nie da. Cieniutkie i żadziutkie płyty, okleina o odporności i konsystencji papieru, to wszytsko powoduje, że meble są strasznie delikatne i podatne na uszko [rozwiń/zwiń]
BRAK
BRAK JAKOŚCI WYKONANIA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimierz
link | zgłoś
2014-09-20
*.255.120.*
Bardzo ładne projekty, design świetny. Cena OK. Ale jakość materiałów słaba: półki w regale po 2 dobach wygięte w pałąk, szuflady się nie domykają - prowadnice jakoby nowego typu, ale nie działają... - mają się niby zatrzaskiwać. Obsługa OK. Szkoda jednak marnować dobre projekty na takie wykonanie.
świetne projekty, meble urodziwe
jakość materiałów kiepska
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2014-09-19
*.55.193.*
Jakosc beznadziejna!!!!!!!!!!!!!! wzornictwo owszem ładne to jak papier- niestety nie wolno na komodzie nic kłasć bo zaraz są rysy, szuflad w komodzie najlepiej nie otwierać zaraz prowadnice padną ....
ładne wzornictwo
najlepiej dla umrzyka bo nic nie będzie dotykał
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAJKA71
link | zgłoś
2014-09-15
*.42.213.*
MUSZĘ PRZYZNAĆ, ŻE BARDZO PROFESJONALNA OBSŁUGA- INFORMOWANA BYŁAM O WŁAŚCIWIE KAŻDYM KROKU SKLEPY (DOT. MOJEGO ZAMOWIENIA)-DOKLADNEI WIEDZIAŁAM KIEDY OTRZYMAM PRZESYLKA-OTRZYMALAM TOWAR PORZĄDNIE ZAPAKOWANY I ZGODY Z OPISEM.POLECAM
Profesjonalnie, atrakcyjny towar.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
milusińska Białystok
link | zgłoś
2014-05-27
*.42.204.*
Szukaliśmy z mężem kanapy i zajechaliśmy do BRW. Mają naprawdę cudowne meble o jakich marzylismy, ale co z tego jak ceny są z kosmosu. Nawet promocyjne meble miały strasznie zawyzona cene. Gdybym miała wiecej pieniążków to z pewnością bym u nich kupiła meble do całego domu;)
wszystko rewelacja prócz cen
ceny!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zygmunt
link | zgłoś
2014-04-16
*.80.185.*
Bardzo fajny sklep. Idziesz z wymiarami mieszkania albo pokoju i wszystko Ci zwizualizują. Nie kupujesz kota w worku.Bardzo mi się podoba taki system do tej pory kupowałem meble licząc na to że po prostu będą pasować do danego pomieszczenia a na ten moment prawie całe mieszkanie mam zrobione w BRW. [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Black Red White Opinie