BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 212
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Przemyslaw
link | zgłoś
2020-01-27
*.30.37.*
Super produkt, szybka wysylka, naprawde polecam wszystkim jesli ktos wykancza Don lub mieszkanie I szuka stylowych mebli
Cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-01-17
*.179.160.*
Beliani ma wspaniałe produkty, meble wyglądają przepięknie, lepiej niż na zdjęciach umieszczonych na stronie. Kanapa jest bardzo dobra gatunkowo, stylowa. Proces zakup przebiegł bez problemu. Polecam każdemu.
Szybko, tanio, dobra jakość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elwira
link | zgłoś
2020-01-13
*:48f0:f167:*
Piękne meble, jakość bez zastrzeżeń. Jak najbardziej polecam! :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2020-01-12
*.2.109.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Obsługa klienta niezwykle pomocna i uprzejma, meble porządnie wykonane, dostawa na czas.
duży wybór mebli i dodatków, wysoka jakość produktów, towar zgodny z opisem, darmowa dostawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-01-09
*.179.160.*
Stół MAXIMA bardzo wysokiej jakości, lampy wyglądają cudownie. Nie spotkałam wczesniej firmy z meblami, która by tak szybko dostarczała towar.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-01-02
*.179.160.*
Polecam zakupy w Beliani, atrakcyjne ceny i wysokiej jakości produkty. Zamawiałam już po raz czwarty i nie zawiodłam się ani razu.
jakosć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-12-27
*.52.231.*
Sklep godny polecenia. Meble przyjeżdżają szybko. Każdy znajdzie coś dla siebie. Często są ciekawe rabaty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2019-12-17
*.105.126.*
Obsługa sprawna, szybka realizacja zamówienia, bardzo dobra informacja o przesyłce. Polecam.
szybka realizacja i dokładna informacja dotycząca zamówienia
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mortek
link | zgłoś
2019-12-13
*.0.68.*
Super delivery. fast and simple ordering.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa B
link | zgłoś
2019-12-13
*.25.141.*
Pełen profesjonalizm .Lampy super jakości.
Szybkosc realizacja,jakość produkrów .
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie