BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 212
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Danuta
link | zgłoś
2019-09-18
*.30.23.*
Kupiona ramą do łóżka jest bardzo solidna, dobrze wykonana i ładna . Gorąco polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2019-09-11
*:8b47:f45c:*
Kupiony kwietnik wykonany bardzo precyzyjnie i z dbałością. To był super zakup.
Oferta na czasie i w dobrych cenach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2019-09-11
*:8b47:f45c:*
Kupiłam lustro i kwietnik. Zakupy trafione w 10! Dobra jakość, nowoczesny desing no i cena przystępna. Polecam
Szeroki asortyment , niższe ceny niż w podobnych sklepach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2019-09-06
*.173.154.*
Szybko poszlo. Towar dotarl bez problem. Fotel i krzesla byly w swietnej cenie. Bez zarzutu.
szybka dostawa
trzeba zwrocic uwage na sposob dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Srubka
link | zgłoś
2019-09-04
*.94.30.*
Kupiłem wypoczynek "TJOME". Udany zakup. Dobre wykonanie i kolory jak w katalogu. 100% zadowolenia. Zresztą to nie pierwszy zakup w tym sklepie więc będę wracał częściej.
szybkość dostawy, łatwość zamówienia
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milka
link | zgłoś
2019-09-02
*:e321:6200:*
Produkt zgodny z opisem, transakcja bezproblemowa, gorąco polecam !
Szybko, zgodnie z opisem, przyjemnie.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Isabel
link | zgłoś
2019-08-28
*:d38f:68fb:*
Zakupiliśmy meble ogrodowe z białego polirattanu, służyły 4 lata po czym zaczęły totalnie pękać bo biały polirattan krusztekruszdoslowbie w rękach. Zapłaciliśmy za komplet 4 tyś zł, trzymalismy pod plandeką jesień i zimę. Meble wytrzymują maks 4 lata co jest ich wadą, natomiast prezentowały się ładn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-08-26
*.179.160.*
Super, krzesła są megawygodne i bardzo stylowe. Jestem zadowolona :)
styl, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Goj
link | zgłoś
2019-08-14
*.88.80.*
Szkoda, że nie wzięłam sobie do serca opinii o sklepie. Sporo osób miało uwagę co do szybkości dostawy. Tu doszło na czas. Za to łóżko okazało się jedna wielka pomyłką. Instrukcja jak za komuny. Dobrze, że mam już za sobą składanie kilku mebli, to jakoś poszło. Ale to szczegół. Najbardziej rozczaro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariia
link | zgłoś
2019-08-12
*.146.160.*
Bardzo wygodnie się robi zakupy na Państwa stronie: szybko znalazłam co potrzebuję, szybko opłaciłam i w mniej niż tydzień dostałam produkt o wysokiej jakości!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie