BELIANI Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 291
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
nick2525
link | zgłoś
2024-03-21
*.228.10.*
Zamówione lampy przyszły uszkodzone, w opakowaniu brak odłamanych elementów. Dostawca jak mantrę powtarza prześlij kolejne zdjęcia. Brak jakichkolwiek konkretów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2023-08-19
*.254.43.*
Nie wiem jakiej jakości jest kupiony przeze mnie towar, gdyż jeszcze go nie otrzymałam. Kupiłam wannę za prawie 6 tys. z umówionym terminem dostawy na 21-go sierpnia. 16-go otrzymaam potwierdzenie terminu dostawy od sprzedawcy i firmy kurierskiej. I tu zaczyna się chaos. Kolejne zmiany terminów a pr [rozwiń/zwiń]
Brak
Hasos i lekceważenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2023-06-21
*.226.90.*
w zeszłym tygodniu zamówiłem dywan, w poniedziałek dzwoniłem i prosiłem o szybka wysyłkę, gdyż w sobotę wyjeżdżam na urlop. Dzisiaj jest środa i towar nie opuścił jeszcze magazynu... firma ma kompletnie w nosie klientów.
problemy z płatnościami przez paypal (podwójna blokada środków)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2023-06-06
*.124.177.*
Zamówiłam meble tarasowe, które przyszły uszkodzone. Jeden element uszkodzony w trakcie transportu, drugi był stary, odrapany, nawet miał ślady zaschniętego błota, był porostu brudny i zniszczony. Zgłosiłam to tego samego dnia, po tygodniu firma zaproponowała wymianę. Kazano mi zapakować meble, wysł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stanley
link | zgłoś
2023-06-03
*.225.207.*
Witam zakupiliśmy z żoną Kod: TOR JULIA/4/WT/GW1/0/B1 1528,00 zł i niestety rozczarowanie, trzy szafki stojące obok siebie mają oddzielne blaty czyli pomiędzy szczeliny będzie się dostawał kurz,blaty cienkie, zakupiłem blat w leryo merlin jest bez porównania grubszy , wykonanie po taniośc [rozwiń/zwiń]
brak
słabej jakości wykonany po taniości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2023-02-09
*.11.97.*
Bardzo dobra jakość jestem bardzo zadowolony z zakupionego fotela !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xoxo
link | zgłoś
2023-01-14
*.184.55.*
za maksymalnie natrętne i irytujące reklamy w internecie na YouTube nigdy nie kupie w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-10-12
*.179.197.*
Również absolutnie odradzam. Jakość fatalna - kupiłam narożnik rozkładany, wgniotły się w niego nogi - zapadł się z jednej strony, zrobiły się dziury w siedzisku (pod tapicerką, w stelażu) po kilku tygodniach użytkowania! Odnosi się wrażenie, że zrobiony jest z tektury. Bardzo zła jakość wykonania i [rozwiń/zwiń]
Bardzo zła jakość wykonania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-08-23
*.186.41.*
Absolutnie odradzam!!!! Bardzo zła jakość produktów. Informacje na stronie internetowej są niezgodne z prawdą. Firma beliani nie przyjmuje zwrotów. Pierwszy zamówiony fotel miał ogromną plamę. Drugi pdostarczony fotel miał dziurę, po 3 dniach zepsuły się części metalowe w siedzisku. Osoba, która u [rozwiń/zwiń]
Brak
Zła jakość, brak możliwości zwrotu, dodatkowe koszty w przypadku reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2022-08-02
*.248.222.*
Bardzo szybka dostawa, produkt zgodny ze zdjeciami. Wysyłka przebiegła sprawnie.
Szybka wysyłka
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena G.
link | zgłoś
2022-07-28
*.235.180.*
Jestem zadowolona z jakości mebli, produkt zgodny ze zdjęciami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylaa
link | zgłoś
2022-07-21
*.229.74.*
Szybka realizacja zamówienia, dużo mebli do wyboru, wszystko bez zarzutu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta Czerniec
link | zgłoś
2022-07-11
*.53.234.*
Zakupione meble spełniły moje oczekiwania. Produkty wyglądają tak, jak na stronie internetowej, są bardzo dobrej jakości, wizualnie pięknie się prezentują. Dodatkowo jestem zadowlona z szybkiej dostawy, meble w przeciągu tygodnia były już u mnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-07-11
*:ae7e:c6b4:*
W firmie Beliani kupuje meble od wielu lat. Do tej pory każdy mój zakup był trafiony w 100 %. Beliani stawia przede wszystkim na jakość i precyzje wykonania. Niezależnie od tego, czy zdecydowałam się na meble i akcesoria do ogrodu, czy tez dodatki do domu, które tworzą niepowtarzalny klimat, jestem [rozwiń/zwiń]
Szybka dostawa, bezproblemowa obsługa klienta, wysoka jakość wykonania
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena G.
link | zgłoś
2022-06-30
*.235.180.*
Szybka dostawa, jakość świetna, jestem bardzo zadowolona z zakupów w Beliani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylka
link | zgłoś
2022-06-08
*.229.74.*
udane i intuicyjne zakupy online,wysyłka jest ekspresowa, dobry kontakt z obsługą klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2022-05-31
*.141.225.*
Szybka dostawa, miła obsługa klienta, duży wybór mebli. Wreszcie znalazłam duże porządne łóżko. Polecam
Szybka dostawa, duży wybór
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
S.
link | zgłoś
2022-05-13
*.229.74.*
udane zakupy, szybka dosytawa,. wszystko ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola599
link | zgłoś
2022-05-09
*.248.211.*
Kupiłam kilka mebli, wszystko super. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2022-05-06
*.53.234.*
Świetnej jakości meble, miła obsługa i możliwość zamówienia dostawy na konkretny termin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie