BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 212
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Rafał
link | zgłoś
2021-09-13
*:67f2:a0b3:*
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, szybka dostawa, meble jak na zdjęciach. Gorąco polecam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-08-30
*.173.12.*
Zamówione przeze mnie produkty zdecydowanie spełniły moje oczekiwania. Obsługa klienta fachowo odpowiada na zadane pytania. Ogromnym plusem, jest też darmowa wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid Strzelczyk
link | zgłoś
2021-08-30
*.146.164.*
serdecznie polecam ten sklep. bardzo jestem zadowolona z zakupów i kontakt w razie problemów jest bezkonfliktowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EK
link | zgłoś
2021-08-28
*.73.225.*
Nie polecam sklepu i produkt i obsługa fatalna. Kupilam kanape w październiku po niespełna roku czyc na siedzisku deski, szwy puszczaja a sklep twierdzi ze to uszkodzenie mechaniczne. Kanapa za 2500zl na pół roku. Koszmar. Omijajcie ten sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2021-08-27
*.38.221.*
Piękne meble i bardzo przyjazna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2021-08-19
*:706e:7f49:*
Jestem bardzo zadowolona z zakupu na Beliani! Polecam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2021-06-29
*.53.234.*
Śmiało mogę stwierdzić, że Beliani stoi w czołówce moich ulubionych sklepów :). Póki co zamówiłam 2 produkty i się na nich nie zawiodłam. Także - polecam ;). PS. Pozdrawiam dział obsługi klienta, za cierpliwość do moich pytań! Jesteście wspaniali :)!
Same plusy ;)
Brak :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2021-06-22
*.179.160.*
szybka dostawa, meble wysokiej jakości, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-06-09
*:2:bfdf:*
Stolik Brant jaki kupilem wygląda świetnie, na żywo efekt 100x lepszy niż na foto. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Staciwa
link | zgłoś
2021-05-06
*.146.162.*
Polecam serdecznie zakupy w Beliani, wszystko tak jak powinno się odbywać, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie