BELIANI Opinie

4.0 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 293
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Karolina
link | zgłoś
2022-10-12
*.179.197.*
Również absolutnie odradzam. Jakość fatalna - kupiłam narożnik rozkładany, wgniotły się w niego nogi - zapadł się z jednej strony, zrobiły się dziury w siedzisku (pod tapicerką, w stelażu) po kilku tygodniach użytkowania! Odnosi się wrażenie, że zrobiony jest z tektury. Bardzo zła jakość wykonania i [rozwiń/zwiń]
Bardzo zła jakość wykonania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2022-08-23
*.186.41.*
Absolutnie odradzam!!!! Bardzo zła jakość produktów. Informacje na stronie internetowej są niezgodne z prawdą. Firma beliani nie przyjmuje zwrotów. Pierwszy zamówiony fotel miał ogromną plamę. Drugi pdostarczony fotel miał dziurę, po 3 dniach zepsuły się części metalowe w siedzisku. Osoba, która u [rozwiń/zwiń]
Brak
Zła jakość, brak możliwości zwrotu, dodatkowe koszty w przypadku reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2022-08-02
*.248.222.*
Bardzo szybka dostawa, produkt zgodny ze zdjeciami. Wysyłka przebiegła sprawnie.
Szybka wysyłka
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena G.
link | zgłoś
2022-07-28
*.235.180.*
Jestem zadowolona z jakości mebli, produkt zgodny ze zdjęciami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylaa
link | zgłoś
2022-07-21
*.229.74.*
Szybka realizacja zamówienia, dużo mebli do wyboru, wszystko bez zarzutu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta Czerniec
link | zgłoś
2022-07-11
*.53.234.*
Zakupione meble spełniły moje oczekiwania. Produkty wyglądają tak, jak na stronie internetowej, są bardzo dobrej jakości, wizualnie pięknie się prezentują. Dodatkowo jestem zadowlona z szybkiej dostawy, meble w przeciągu tygodnia były już u mnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2022-07-11
*:ae7e:c6b4:*
W firmie Beliani kupuje meble od wielu lat. Do tej pory każdy mój zakup był trafiony w 100 %. Beliani stawia przede wszystkim na jakość i precyzje wykonania. Niezależnie od tego, czy zdecydowałam się na meble i akcesoria do ogrodu, czy tez dodatki do domu, które tworzą niepowtarzalny klimat, jestem [rozwiń/zwiń]
Szybka dostawa, bezproblemowa obsługa klienta, wysoka jakość wykonania
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena G.
link | zgłoś
2022-06-30
*.235.180.*
Szybka dostawa, jakość świetna, jestem bardzo zadowolona z zakupów w Beliani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylka
link | zgłoś
2022-06-08
*.229.74.*
udane i intuicyjne zakupy online,wysyłka jest ekspresowa, dobry kontakt z obsługą klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2022-05-31
*.141.225.*
Szybka dostawa, miła obsługa klienta, duży wybór mebli. Wreszcie znalazłam duże porządne łóżko. Polecam
Szybka dostawa, duży wybór
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
S.
link | zgłoś
2022-05-13
*.229.74.*
udane zakupy, szybka dosytawa,. wszystko ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola599
link | zgłoś
2022-05-09
*.248.211.*
Kupiłam kilka mebli, wszystko super. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2022-05-06
*.53.234.*
Świetnej jakości meble, miła obsługa i możliwość zamówienia dostawy na konkretny termin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2022-04-06
*.20.20.*
bardzo dobry mebel, solidny i łatwy w montażu. polecam
wytrzymałe
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2022-04-01
*.229.74.*
Ostatnie zakupy były udane i ekspresowe, więc wracam znów. Polecam zakupy, ciekawy asortyment i bezproblemowa dostawa!!
szybka dostawa, dużo ciekawych produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Więsko
link | zgłoś
2022-02-26
*.11.23.*
Bardzo lubię zamawiać rzeczy do wykończenia domu w Beliani. Różnorodność kolorów i tekstur pozwala na piękne wykończenie wnętrza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał B
link | zgłoś
2022-02-06
*.229.73.*
Polecam zakupy w tym miejscu. Moje produkty zostały dostarczone bardzo szybko i są takie same jak na zdjęciach online. Na pewno wrócę do tego sklepu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid S
link | zgłoś
2022-01-26
*.173.138.*
Polecam Zakupy w Beliani Jakoś i wykonanie na wysokim poziomie!
Szybka Dostawa ,Meble warte swojej ceny
Bez Wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2021-12-09
*.155.170.*
Piękne produkty, szybka dostawa i pomocna obsługa. Zdecydowanie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2021-11-20
*.1.219.*
Fajny design, cudownie kpmponujacy sie do kazdego wnetrza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2021-11-18
*:e9e1:589:*
Piękne produkty, wysokiej jakości, na pewno wrócę po inne zakupy nie raz
Szybkość, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-11-14
*:e4f2:fa68:*
Asortyment sklepu spełnia moje oczekiwania. Meble, są bardzo ładne i dobrej jakości. Obsługa klienta, jest niezwykle pomocna. Darmowa i szybka dostawa, to spory atut
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agusia
link | zgłoś
2021-11-03
*.173.28.*
Polecam sklep Beliani, jestem bardzo zadowolona z zakupu, meble świetnej jakości za przystępna cenę, naprawdę warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2021-09-13
*:67f2:a0b3:*
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, szybka dostawa, meble jak na zdjęciach. Gorąco polecam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-08-30
*.173.12.*
Zamówione przeze mnie produkty zdecydowanie spełniły moje oczekiwania. Obsługa klienta fachowo odpowiada na zadane pytania. Ogromnym plusem, jest też darmowa wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid Strzelczyk
link | zgłoś
2021-08-30
*.146.164.*
serdecznie polecam ten sklep. bardzo jestem zadowolona z zakupów i kontakt w razie problemów jest bezkonfliktowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EK
link | zgłoś
2021-08-28
*.73.225.*
Nie polecam sklepu i produkt i obsługa fatalna. Kupilam kanape w październiku po niespełna roku czyc na siedzisku deski, szwy puszczaja a sklep twierdzi ze to uszkodzenie mechaniczne. Kanapa za 2500zl na pół roku. Koszmar. Omijajcie ten sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2021-08-27
*.38.221.*
Piękne meble i bardzo przyjazna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2021-08-19
*:706e:7f49:*
Jestem bardzo zadowolona z zakupu na Beliani! Polecam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2021-06-29
*.53.234.*
Śmiało mogę stwierdzić, że Beliani stoi w czołówce moich ulubionych sklepów :). Póki co zamówiłam 2 produkty i się na nich nie zawiodłam. Także - polecam ;). PS. Pozdrawiam dział obsługi klienta, za cierpliwość do moich pytań! Jesteście wspaniali :)!
Same plusy ;)
Brak :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2021-06-22
*.179.160.*
szybka dostawa, meble wysokiej jakości, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-06-09
*:2:bfdf:*
Stolik Brant jaki kupilem wygląda świetnie, na żywo efekt 100x lepszy niż na foto. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Staciwa
link | zgłoś
2021-05-06
*.146.162.*
Polecam serdecznie zakupy w Beliani, wszystko tak jak powinno się odbywać, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wanda
link | zgłoś
2021-05-04
*.2.80.*
beliani oferuje koc z akrylu za 370 zł.,który kupiłam w tesco za 125 zł.,to jest dokładnie taki sam futrzany koc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-04-16
*.146.162.*
Super szybka dostawa i świetna jakość. Polecam serdecznie!
Szybka dostawa, jakość produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2021-04-13
*.173.40.*
Jedna wielka porażka robienie zakupów w tym sklepie towar niezgodny z opisem miał przyjść do ułożenia przyszedł w całości i do tego po rozbijany całą winę zrzucają na nas albo na kuriera nie przyjmują ani reklamacji ani towaru do naprawy sprawa trafia do odpowiednich służb celem w egzekwowaniu naszy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2021-03-01
*.10.129.*
Przestrzegam przed zakupami na https://www.beliani.pl/. Zakupiłam szafkę https://www.beliani.pl/szafka-rtv-biala-sydney.html?utm_source=ceneo_pl&utm_medium=beezup_pl&utm_campaign=prod_list_beezup_ceneo_pl&utm_source=ceneo&utm_medium=referral której opis ('Wysokiej jakości materiały i wykonanie') oka [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eva
link | zgłoś
2021-02-24
*.30.2.*
Odradzam, towar kiepskiej jakości, uszkodzony. Reklamacja nie uwzględniona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-02-09
*.115.53.*
Bardzo polecam, duży wybór produktów, szybka wysyłka, bardzo dobra komunikacja ze sklepem, gdy potrzebowałam dokonać zwrotu jednego produktu sprawę załatwiono szybko i sprawnie, ogółem na plus!
komunikacja ze sklepem na 5+
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-01-10
*.229.218.*
Widzę że co chwilę poszerzają asortyment i posiadają też dużo produktów do pokoju dziecięcego, co dla mnie jako mamy jest ogromnym plusem.
Szeroki asortyment
Póki co brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-12-13
*.173.137.*
Bardzo polecam zakupy w Beliani! Zamówiłam już wiele rzeczy do wyposażenia mojego domu i za każdym razem byłam bardzo zadowolona :) piękne produkty, świetna jakość oraz szybka realizacja zamówień. Wszystko na plus! Na pewno będę wracać :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-12-02
*.53.234.*
Polecam, zakupiłam sofę i dekoracje Świąteczne. Jestem bardzo zadowolona z jakości i obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław
link | zgłoś
2020-11-30
*.64.254.*
Niestety muszę przyznać, że czuję się oszukany przez firmę Beliani. Zakupiona sofa INGARO mimo, iż bardzo ładna, po niespełna roku sporadycznego używania zaczęła się psuć. Najpierw zaczęły opadać regulowane podłokietniki a następnie po 13 miesiącach od zakupu mechanizm lewego podłokietnika po prostu [rozwiń/zwiń]
Ładna sofa za przystępną cenę
Podłokietniki szybko się psują, opadają, a mechanizm przy niewielkim używaniu w końcu się rozleciał
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2020-11-26
*.146.130.*
Polecam sklep Beliani.pl, obsługa na najwyższym poziomie, szybka, darmowa wysyłka, stylowe produkty. Jestem bardzo zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DanielaT
link | zgłoś
2020-11-16
*.201.55.*
Sklep oferuje szeroki asortyment. Jakosc w stosunku do cen jest uzasadniona. Będę polecać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2020-11-16
*.53.234.*
Świetna obsługa, szybka dostawa, znakomita jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz K
link | zgłoś
2020-11-02
*.47.160.*
Świetny fotel, bardzo wygodny i solidny. Obsluga sklepu beliani na najwyższym poziomie. Polecam
Komfort
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nikola
link | zgłoś
2020-10-26
*.43.90.*
18 października zamówiliśmy sofę. Zależało nam na szybkiej realizacji zamówienia i dostawie. Na większość sof zakupionych w internecie niestety trzeba czekać, dlatego zdecydowaliśmy się na produkt z Beliani kierując się informacją o okresie dostawy DO 4 dni. 21 października dostaliśmy maila z info [rozwiń/zwiń]
obluga klienta, nie wywiązywanie się z umowy, wysyłanie fałszywych informacji, brak wytłumaczenia zaistnialej sytuacji, lekcewazenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2020-10-14
*.47.23.*
bardzo dobra obsluga klienta, jestem bardzo zadowolona z lozka!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja S
link | zgłoś
2020-10-12
*:1f45:7739:*
Swietnie produkty w przystepnej cenie. Super jakość. Terminowa dostawa. Serdecznie polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bozena Sierpien
link | zgłoś
2020-10-07
*.53.234.*
Swietne meble, szybka dostawa, polecam serdecznie
jakosc, szybka dostawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-09-28
*:f7be:c0e1:*
Zakupiona sofa i fotele bardzo wygodne i bardzo dobrej jakości. Szybką dostawa, wniesienie, rozpakowaniu, miła obsługa. Zdecydowanie polecam!
Jakość produktów, czytelna strona www, szybką realizacja zamowienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DOMINIKA
link | zgłoś
2020-09-27
*.169.35.*
zakupy super, piekna sofa, bardzo szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-09-02
*.213.127.*
Jawnie wprowadzają klienta w błąd - przy każdej pozycji zwrot 365 dni, wszędzie info, że zwrot 365 dni natomiast jest on możliwy, ale pieniądze dają na voucher - taka informacja jest już dokładnie wskazana dopiero po sprawdzeniu regulaminu zwrotów. NIE POLECAM
brak
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2020-08-28
*.20.37.*
Świetne łóżko i super materac, za nieduże pieniądze wysoki standard wykonania. Polecam
Cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2020-08-27
*.173.25.*
Piękny fotel, jestem bardzo zadowolona polecam wszystkim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł D.
link | zgłoś
2020-08-26
*.1.237.*
Zakupione meble wyglądają świetnie w salonie, są bardzo dobrej jakości. Realizacja zamówienia sprawna, szybka dostawa. Bardzo polecam ten sklep.
Bardzo dobrej jakości meble, szybka dostawa i profesjonalna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2020-08-24
*.229.237.*
polecam wanny z hydromasazem. Rewelacja Produkt super jakości, doskonała obsługa transakcji
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-08-19
*.179.160.*
Produkty Beliani są dobre gatunkowo, i co najważniejsze- w przystępnych cenach. Ja, oraz moja rodzina i znajomi- jestesmy bardzo zadowoleni z mebli, które zamówiliśmy. Polecamy każdemu zastanawiającemu się nad zakupem.
Szybko, tanio, dobra jakość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-08-06
*.94.28.*
Polecam meble ogrodowe, zestaw Pataja rewelacja
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosława
link | zgłoś
2020-08-05
*.219.161.*
Nie polecam sklepu, ani mebli ze skóry. Fatalna jakość, gwarancja to fikcja, załatwienie problemu ze sklepem wygląda na: "spadajcie na drzewo". Na marginesie dodam, że poprzednie meble ze skóry użytkowałam ponad 20 lat i nic się nie działo ze skórą, a oddałam rodzinie po zmianie aranżacji mieszkan [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Srubka
link | zgłoś
2020-07-29
*.248.214.*
Sklep jest wszechstronnie zatowarowany i wybór jest naprawdę na każdy gust. Podoba mi się różnorodność produktów z nowoczesną formą. Dostawa jest błyskawiczna i jeszcze nie spotkałem się z niedostępnoscią pożądanego towaru. Szczerze polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-07-23
*.53.234.*
Szybka dostawa, jestem bardzo zadowolona z zakupu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-07-20
*.225.15.*
Chyba moj ulubiony sklep. Jakość produktów rewelacyjna i bardzo miła obsługa na infolini. Polecam
Jakość i ekspresowa wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2020-07-16
*.30.0.*
Świetna jakosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
obserwatorka
link | zgłoś
2020-07-07
*.79.151.*
Rok temu kupilam sofe, po roku z powodu wadliwosci towaru musialam reklamowac, reklamacje uznano i wyslano mi dokladnie taki sam szajs, po tygodniu sofa zaczela sie rozlatywac. Rzeczoznawca okreslil to jako blad konstrukcyjny. Dlaczego sprzedaja takie niby meble ? Brak serwisu - firma ze Szwajcari [rozwiń/zwiń]
brak
konstrukcyjne, firma wie, bo reklamacji bylo kilka i dalej sprzedaja ten wadliwy towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eliza
link | zgłoś
2020-07-01
*.0.81.*
Bardzo duży wybór produktów w świetnych cenach. Wysoka jakość wykonania i ekspresowa wysyłka. Serdecznie polecam wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2020-06-30
*.53.234.*
Szybka dostaw, swietna obsluga, polecam serdecznie
szybka dostaw, darmowa wysylka
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2020-06-22
*.40.175.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów na Beliani.pl. Realizacja zamówienia bardzo sprawna, obsługa klienta przemiła, meble dokładnie zapakowane, wszystko zgodne z opisem i zdjęciami na stronie sklepu. Polecam!
dobra jakość mebli, duży wybór, miła obsługa, darmowa i terminowa dostawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2020-06-09
*.249.203.*
Jestem zadowolony z towaru i obsługi.
Dobra jakość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2020-06-01
*.14.52.*
Polecam. Kolejny produkt i znów jestem zadowolona . Bardzo dobre ceny, dobre produkty jeśli chodzi o jakość i szybki transport.
jakość, szybki transport, miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Remik Kossacki
link | zgłoś
2020-05-18
*.65.41.*
Towar taki jak trzeba, wart swojej ceny. dobra jakośc, fajna, szybka obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia K
link | zgłoś
2020-05-13
*.0.64.*
Super jakość , szybka wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pawel
link | zgłoś
2020-05-07
*.135.164.*
Szybka realizacja, świetne meble, polecam serdecznie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata S.
link | zgłoś
2020-04-30
*.30.29.*
Stół NATURA , który do mnie dotarł jest rewelacyjny ! Masywny oraz przepięknie prezentuje się zarówno jako biurko oraz jako stół jadalniany . Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-04-22
*.47.87.*
Polecam ! Sprawna obsługa i szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona z zamówionego dywanu. Jakość produktu na wysokim poziomie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-04-22
*.254.236.*
Szybka realizacja, swietne meble, polecam serdecznie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łucja
link | zgłoś
2020-04-21
*.254.232.*
To już mój trzeci zakup w tej firmie i jestem bardzo zadowolona jakością produktów i poziomem usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-04-16
*.94.28.*
Kupilam sofę GLOMMĘ i materac SPLENDOUR-jestem bardzo zadowolona z jakosci i wyglądu produktów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tszych
link | zgłoś
2020-04-09
*:1750:291f:*
Mam kilka rzeczy z Beliani i jestem zadowolony - wlasnie zamawiam kolejne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mr4598
link | zgłoś
2020-03-30
*.221.121.*
Kupilam lampy i dywan - wszystko ok. polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pablito
link | zgłoś
2020-03-23
*.135.164.*
Polecam serdecznie, swietna oblusga, szybka realizacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
raf
link | zgłoś
2020-03-11
*.26.2.*
nie kupujcie tam jak coś sie wam zepsuje to sa problemy z reklamacja moja wanna ma ciekanacy zawor i beliani mowi ze moze przyslac mi nowy a wymiana jest na moj koszt. zgodnie zprawem konsumenta sprzedawca ponosi koszty wymiany. nie jest to prosta wymiana bo wanne trzeba odkleja i czyscic [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rewelka
link | zgłoś
2020-03-09
*.254.226.*
Lampa Chanza, to najlepszy zakup jaki kiedykolwiek zrobiłam. Solidne wykonanie, dopieszczone w każdym detalu. Solidna betonowa podstawka sprawia, że lampa znajduje się w tym miejscu, w którym chcę. Polecam serdecznie
Stabilność, subletne wykończenie, dopieszczony każdy detal.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-03-06
*.53.234.*
Zamówienie zgodne z opisem na stronie. jestem bardzo zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gabriela
link | zgłoś
2020-02-27
*.255.230.*
Sofa zamówiona tragicznie złej jakości. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2020-02-23
*.115.67.*
Kolejne udane zakupy w Beliani, polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-02-18
*.179.160.*
Produkty wysokiej jakości, gorąco polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-02-18
*.53.234.*
Szybka dostawa, profesionalna obsluga, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniela
link | zgłoś
2020-02-14
*.25.39.*
Zdecydowanie polecam. Jakość warta swojej ceny. Na pewno wrócę do kolejnych zakupów.
design, szybka realizacja zamówienia
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-02-10
*.0.71.*
Łóżko drewniane było moim marzeniem. Jest solidnie wykonane i prezentuje sie naprawde stylowo. Polecam :)
Proste w składania, wygodne, solidne, stylowe
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2020-02-10
*.199.12.*
Jestem zadowolona z zakupu. Bardzo miła obsługa, szybko i profesjonalnie zgodnie z oczekiwaniem klienta.Polecam zakupy w tym sklepie.
Szybkość realizacji zamówienia i dobry kontakt.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2020-02-09
*.191.93.*
Stół dotarł na czas. Narzeczona zachwycona!
jakość!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Moniczka
link | zgłoś
2020-02-07
*:90b7:4436:*
Piękne meble, jakość bez zastrzeżeń. Jak najbardziej polecam! :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2020-02-05
*.72.229.*
Zakupu w tym sklepie dokonywałem po raz pierwszy i z pewnością będę tam wracał.Polecam wszystkim.
Szybka realizacja zamówienia,wszystko zgodne z opisem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2020-02-03
*.184.191.*
Wielokrotnie kupowałam produkty firmy Beliani i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EmiDul
link | zgłoś
2020-02-03
*.42.53.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Produkty są świetnej jakości. Wysyłka szybka. I obsługa bardzo miła. Z pewnością będę tam urządzać resztę swojego mieszkania! ???? Polecam!
Szybka wysyłka, bardzo dobre ceny, świetna jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAREK19390
link | zgłoś
2020-02-02
*.199.12.*
Jestem zadowolona z zakupu. Bardzo miła obsługa, szybko i profesjonalnie zgodnie z oczekiwaniem klienta.Polecam zakupy w tym sklepie.
Jakość obsługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Markus
link | zgłoś
2020-02-01
*.192.177.*
Jestem mile zaskoczony, moje pierwsze zakupy przebiegły sprawnie i szybko zostały zrealizowane. Zakupiona lampa wygląda świetnie. Polecam beliani.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-01-31
*.47.239.*
Świetne zakupy, zgodne z opisem. Całość transakcji przebiegała bez zastrzeżeń. POLECAM SKLEP!!! Na pewno będę wracać do BELIANI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-01-29
*.173.152.*
Piękna sofa. Idealnie psuje do moich wnętrz. Bardzo wygodna i niepowtarzalna. To nie pierwsze moje zakupy w BELIANI.pl i na pewno nie ostatnie. Duży wybór mebli psujących do wszystkich wnętrz i ceny adekwatne do jakosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemyslaw
link | zgłoś
2020-01-27
*.30.37.*
Super produkt, szybka wysylka, naprawde polecam wszystkim jesli ktos wykancza Don lub mieszkanie I szuka stylowych mebli
Cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-01-17
*.179.160.*
Beliani ma wspaniałe produkty, meble wyglądają przepięknie, lepiej niż na zdjęciach umieszczonych na stronie. Kanapa jest bardzo dobra gatunkowo, stylowa. Proces zakup przebiegł bez problemu. Polecam każdemu.
Szybko, tanio, dobra jakość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elwira
link | zgłoś
2020-01-13
*:48f0:f167:*
Piękne meble, jakość bez zastrzeżeń. Jak najbardziej polecam! :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2020-01-12
*.2.109.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Obsługa klienta niezwykle pomocna i uprzejma, meble porządnie wykonane, dostawa na czas.
duży wybór mebli i dodatków, wysoka jakość produktów, towar zgodny z opisem, darmowa dostawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-01-09
*.179.160.*
Stół MAXIMA bardzo wysokiej jakości, lampy wyglądają cudownie. Nie spotkałam wczesniej firmy z meblami, która by tak szybko dostarczała towar.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-01-02
*.179.160.*
Polecam zakupy w Beliani, atrakcyjne ceny i wysokiej jakości produkty. Zamawiałam już po raz czwarty i nie zawiodłam się ani razu.
jakosć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2019-12-27
*.52.231.*
Sklep godny polecenia. Meble przyjeżdżają szybko. Każdy znajdzie coś dla siebie. Często są ciekawe rabaty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2019-12-17
*.105.126.*
Obsługa sprawna, szybka realizacja zamówienia, bardzo dobra informacja o przesyłce. Polecam.
szybka realizacja i dokładna informacja dotycząca zamówienia
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mortek
link | zgłoś
2019-12-13
*.0.68.*
Super delivery. fast and simple ordering.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa B
link | zgłoś
2019-12-13
*.25.141.*
Pełen profesjonalizm .Lampy super jakości.
Szybkosc realizacja,jakość produkrów .
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2019-12-11
*.187.108.*
Gorąco polecam BELIANI.
SAME ZALETY
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lila sommarstam
link | zgłoś
2019-12-09
*:29fd:a06a:*
Wszystko w najlepszym porzadku, doskonaly kontakt z obsluga klienta, oczywiscie polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-12-04
*.14.52.*
Miła i konkretna obsługa, szybka dostawa, bardzo dobre produkty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2019-12-04
*.14.152.*
Polecam, wszystko na wysokim poziomie szybko i sprawnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-12-01
*.173.104.*
Świetny sklep. Stylowe wyposażenie wnętrz. Darmowa i przede wszystkim mega szybka realizacja zamówienia i wysyłka. Bezpłatny zwrot nawet do 365 dni od zakupu. Co tu więcej zachwalać. Jestem kolejnym zadowolonym klientem. Polecam!
darmowa wysyłka i zwrot
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Porkas
link | zgłoś
2019-11-28
*.30.48.*
Uczciwe podejscie do klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KamPie
link | zgłoś
2019-11-27
*.0.44.*
Meble spełniły moje oczekiwania pod względem jakości. Szybka wysyłka. Mogę polecić ten sklep.
Jakość, wysyłka szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-11-26
*:7e81:8c6b:*
Jakość świetna, dostawa szybka. Polecam
Jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2019-11-22
*.173.168.*
Wszystko zgodnie z opisem i profesjonalnie.
bardzo dobra jakośc produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
majak
link | zgłoś
2019-11-21
*.47.129.*
Polecam , super asortyment , ciekawy i oryginalny .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna Z
link | zgłoś
2019-11-20
*.94.28.*
Zakupiony produkt zgodny z oczekiwaniami, szybka dostawa, miła obsługa. Polecam.
Jakość, dostawa, obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2019-11-20
*.172.232.*
Produkty są oryginalne, różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Długo szukałam stolika i tu właśnie znalazłam. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-11-20
*.0.41.*
Super sklep
jakość obsługi
bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2019-11-19
*.199.250.*
Bogaty, atrakcyjny asortyment, szybka realizacja zamówienia. Towar świetnie zapakowany, najwyższej jakości. Polecam :)
wygląd, jakość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2019-11-18
*.36.221.*
Towar zgodny z opisem
Szybka wysyłka
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2019-11-18
*.248.167.*
To już któreś z koleji moje zamówienie z tego sklepu. Tym razem kupiłam materac, zamówienie było u mnie z ciągu 4 dni. Materac użytkuje od miesiąca i od tego czasu jestem wyspana :)
Szybka realizacja zamówienia, wygodny materac
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zosia
link | zgłoś
2019-11-17
*.92.173.*
Polecam sklep BELIANI. Szybka realizacja zamówienia, towar odpowiednio zapakowany, by nic nie uległo zniszczeniu. Zamówione produkty zgodne z opisem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-11-16
*.43.67.*
Absolutny brak poszanowania klienta! Produkt zamówiony 9.10.19 miał 21.10 przyjść z produkcji i być dostarczony w terminie 6-8 dni. Aktualnie termin dostarczenia produktu z magazynu przesunął DWUKROTNIE! Obecnie zostałam mailowo poinformowana, że mój produkt PRAWDOPODOBNIE przyjdzie z produkcji 9 gr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2019-11-15
*.88.224.*
Zamówiłam kilka produktów i ze wszystkich jestem bardzo zadowolona, są śliczne. Obsługa sklepu była bardzo pomocna, a na zamówione towary nie czekałam długo. Jestem bardzo zadowolona, polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KaDuK
link | zgłoś
2019-11-14
*.41.136.*
Fajne meble, miła obsługa. POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-11-13
*.228.34.*
Polecam! Towar i obsługa na bardzo dobrym poziomie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2019-11-10
*:7127:5725:*
Wspaniałe produkty, doskonała obsługa. Polecam!!!
wyjątkowe produkty
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witek
link | zgłoś
2019-11-10
*.254.136.*
Super sklep, bardzo poważnie i z konsekwencją podchodzą do klienta. Żadnego ściemniania. Polecam z czystym sumieniem.
Same zalety, towar bardzo solidnie wykonany. Sprzedawca, po prostu SUPER!!!
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2019-11-08
*.173.129.*
Gorąco polecam! Towar i obsługa na najwyższym poziomie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tiga
link | zgłoś
2019-11-06
*.15.122.*
Są państwo nie poważną firmą! Najpierw pierwsza wanna uszkodzona, później długi czas oczekiwania na drugą wannę! Kontakt email zerowy! Po długim czasie oczekiwania okazuje się, że druga wanna też jest uszkodzona! Normalnie śmiech na sali! Dodam od siebie opinię i nikomu nie polecę będę odradzać!
brak
kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-10-30
*.114.135.*
Produkt zgodny z opisem, super jakość i szybka wysyłka. Polecam zakupy w tym sklepie
Cena, duży wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2019-10-18
*.170.189.*
Jestem zadowolona z zakupu, fajne produkty, dobry kontakt ze sklepem. Polecam!
ładne produkty, duży wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-10-17
*:bd4e:c002:*
Kupiłam szafkę RTV z Beliani. Zdecydowanie polecam! Bardzo dobra jakość, szafka zgodna z opisem oraz szybka dostawa. Polecam, a ja na pewno jeszcze będę zamawiać produkty tej firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-10-15
*.71.177.*
Zamówiłam na stronie Beliani piękną sofę, jest dokładnie taka jak była pokazana na stronie, do tego bardzo wygodna. Wszyscy pytają gdzie ją kupiłam. To na pewno nie moje ostatnie zamówienie, tym bardziej, że ceny są bardzo przystępne jak za takiej jakości produkty.
szybka obsługa, dobrej jakości produkty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony klient
link | zgłoś
2019-10-15
*.0.67.*
Zakupiłam jakiś czas temu materac sprężynowy tej firmy. Cena była przystępna więc stwierdziłam że zaryzykuję. Jakość adekwatna do ceny. :) Zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 4 dni roboczych. Zdecydowanie polecam!
Bardzo miły pan w obsłudze klienta
Jak narazie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Goffia78
link | zgłoś
2019-10-15
*.173.168.*
Ładny mebel, dobrej jakości, transakcja przebiegła bez zarzutów, gorąco polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-10-14
*:988d:31e4:*
Produkty dobre, realizacja zamówienia zgodnie z opisem na stronie sklepu.
funkcjonalność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2019-10-10
*.226.119.*
⚠️ UWAGA na tę firmę !!! ⚠️ - zakupione fotele nie mają w składzie skóry mimo, że w opisie widnieje "skóra naturalna" ‼️ - wątpliwa jakość produktów - noga fotela złamała się po kilku dniach użytkowania ???? - utrudnione dochodzenie swoich praw - firma z siedzibą w Szwajcarii; nie przyjmuje kores [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karola
link | zgłoś
2019-10-10
*.94.28.*
Szybko, łatwo i przyjemnie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ula
link | zgłoś
2019-10-09
*.47.166.*
Bardzo profesjonalna obsługa, szybka realizacja, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2019-10-08
*.173.128.*
Super towar, godny polecenia, szybka wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-10-03
*.173.137.*
Zamówiłam lampe i lustro. Produkty zgodne z opisem, idealnie komponują sie z moim wnętrzem. Na pewno jeszcze nie raz zrobię zakupy z Beliani
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-10-01
*.191.162.*
Rzetelny sprzedawca, polecam. Dobra jakość
Miła i żetelna obsługa
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2019-09-25
*.173.129.*
Rzetelny sprzedawca, polecam. Dobra jakość, świetny kontakt, najwygodniejszy sposób na zakup mebli.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Josef
link | zgłoś
2019-09-24
*.150.90.*
Solidny produkt, szybka realizacja oraz kompetentne wsparcie techniczne
czas i jakosc
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2019-09-18
*.248.250.*
Kupiłam kołdrę, poduszki, łóżko oraz sofę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Dobrej jakości produkty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2019-09-18
*.214.64.*
Wszystko 100% sprawne i godne z opisem wykonanie naprawdę nie ma się do czego doczepić jestesmy bardzo zadowoleni.
wykonanie
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
natasha86
link | zgłoś
2019-09-18
*.173.168.*
Polecam. Udany zakup w postaci szyslongu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2019-09-18
*.30.23.*
Kupiona ramą do łóżka jest bardzo solidna, dobrze wykonana i ładna . Gorąco polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2019-09-11
*:8b47:f45c:*
Kupiony kwietnik wykonany bardzo precyzyjnie i z dbałością. To był super zakup.
Oferta na czasie i w dobrych cenach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2019-09-11
*:8b47:f45c:*
Kupiłam lustro i kwietnik. Zakupy trafione w 10! Dobra jakość, nowoczesny desing no i cena przystępna. Polecam
Szeroki asortyment , niższe ceny niż w podobnych sklepach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2019-09-06
*.173.154.*
Szybko poszlo. Towar dotarl bez problem. Fotel i krzesla byly w swietnej cenie. Bez zarzutu.
szybka dostawa
trzeba zwrocic uwage na sposob dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Srubka
link | zgłoś
2019-09-04
*.94.30.*
Kupiłem wypoczynek "TJOME". Udany zakup. Dobre wykonanie i kolory jak w katalogu. 100% zadowolenia. Zresztą to nie pierwszy zakup w tym sklepie więc będę wracał częściej.
szybkość dostawy, łatwość zamówienia
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milka
link | zgłoś
2019-09-02
*:e321:6200:*
Produkt zgodny z opisem, transakcja bezproblemowa, gorąco polecam !
Szybko, zgodnie z opisem, przyjemnie.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Isabel
link | zgłoś
2019-08-28
*:d38f:68fb:*
Zakupiliśmy meble ogrodowe z białego polirattanu, służyły 4 lata po czym zaczęły totalnie pękać bo biały polirattan krusztekruszdoslowbie w rękach. Zapłaciliśmy za komplet 4 tyś zł, trzymalismy pod plandeką jesień i zimę. Meble wytrzymują maks 4 lata co jest ich wadą, natomiast prezentowały się ładn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-08-26
*.179.160.*
Super, krzesła są megawygodne i bardzo stylowe. Jestem zadowolona :)
styl, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Goj
link | zgłoś
2019-08-14
*.88.80.*
Szkoda, że nie wzięłam sobie do serca opinii o sklepie. Sporo osób miało uwagę co do szybkości dostawy. Tu doszło na czas. Za to łóżko okazało się jedna wielka pomyłką. Instrukcja jak za komuny. Dobrze, że mam już za sobą składanie kilku mebli, to jakoś poszło. Ale to szczegół. Najbardziej rozczaro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariia
link | zgłoś
2019-08-12
*.146.160.*
Bardzo wygodnie się robi zakupy na Państwa stronie: szybko znalazłam co potrzebuję, szybko opłaciłam i w mniej niż tydzień dostałam produkt o wysokiej jakości!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bozena
link | zgłoś
2019-08-12
*.40.42.*
Robią sobie kpiny z klienta . Szkoda czasu i nerwów. Nie polecam !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milka
link | zgłoś
2019-08-08
*:62a3:919b:*
Transakcja bezproblemowa. Łatwy kontakt. Produkt taki sam jak w opisie i na zdjęciu. Produkty wysokiej jakości. Serdecznie polecam. Na pewno nie ostatnie zakupy na tej stronie.
Szybko, zgodnie z opisem, przyjemnie.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2019-08-05
*.63.67.*
Rewelacja :)
Bardzo dobra jakość produkcji
Długi okres realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Annali
link | zgłoś
2019-07-30
*.170.189.*
Bardzo bardzo polecam.
Bardzo profesjonalna firma
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grazka
link | zgłoś
2019-07-18
*.250.37.*
Z zakupu w sklepie Belliani jestem bardzo zadowolona, mimo braku dostępności zamawianego artykułu kontakt z biurem obsługi przebiegał bardzo zadowalająco, obsługa bardzo miła i pomocna. Pani była ze mną w stałym kontakcie i informowała mnie na bieżąco o statusie mojego zamówienia. Towar został dosta [rozwiń/zwiń]
miła sprawna obsługa, dobra jakość produktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania G-K
link | zgłoś
2019-07-17
*.93.68.*
Polecam sklep w 100%. Sofy chesterfield są śliczne-wyglądają dokładnie tak jak na zdjęciu!
miła i pomocna obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2019-07-16
*.173.152.*
Meble bardzo ładne i bardzo trwałe. Dostawa szybka i bezproblemowa. A kontakt ekstra, Panie miłe. Z pewnością wrócę na zakupy :)
Szybko i łatwo i bez problemu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartłomiej
link | zgłoś
2019-07-15
*.210.100.*
Zamieszanie z zamówieniem. Miła pani na czacie sprawdziła z księgową i okazało się, że jest wpłata i jest zaksięgowana ale po 3 dniach od obciążenia karty kredytowej. Teraz czekam na informację o realizacji dostawy ale mija dzień za dniem i cisza. Są to moje najgorsze zakupy ON-LINE od 10 lat. Dodat [rozwiń/zwiń]
Przez tydzień brak dostawy zakupionych krzeseł i informacji od sklepu o tym co się dzieje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krysia
link | zgłoś
2019-07-15
*.170.189.*
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ksenia
link | zgłoś
2019-07-13
*.173.112.*
Bardzo zadowolona
Super kontakt
Bral
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
danielat
link | zgłoś
2019-06-28
*.170.189.*
Zdecydowanie polecam! Szeroki wachlarz produktów, wartych swojej ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2019-06-24
*.170.137.*
Kilkukrotnie robiłam zakupy w Beliani i zawsze byłam zadowolona z jakości produktów oraz ich zgodności z opisem, a także z profesjonalizmu obsługi klienta, czasu wysyłki, informacjach o statusach. Polecam.
Profesjonalna obsługa i bieżąca informacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kornela
link | zgłoś
2019-06-18
*:58:7a80:*
Miałam watpliwości po jakichs starych komentarzach tu ale ostatecznie skusiła mnie jedna sofa i lampa i szczerze jestem mega zadowolona :) widac sie baaardzo poprawili
szybka wysylka
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ksenia
link | zgłoś
2019-06-15
*.90.112.*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i szybkości wysyłki.
Bardzo dobry i szybki kontakt
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2019-06-14
*.47.167.*
Sofa, którą zamówiłam tydzień temu, wczoraj do mnie dotarła. Cały proces zamówienia przebiegł bez zarzutu. Oby więcej takich sprzedawców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karola
link | zgłoś
2019-06-14
*.47.167.*
Z zakupów, jakich do tej pory dokonałam w firmie Beliani jestem bardzo zadowolona. Meble są dobrze wykonane i w rzeczywistości wyglądają lepiej niż pokazują zdjęcia. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asiarka
link | zgłoś
2019-06-11
*.8.31.*
kupiłam narożnik aluminiowy ogrodowy, jest rewelacyjny i mega wygodny. polecam.
wygoda
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Laura
link | zgłoś
2019-06-03
*.173.160.*
Zdecydowanie polecam sklep. Zakupiłam tutaj oświetlenie do prawie całego domu - zamówienie składałam dwukrotnie. Wszystko błyskawicznie zrealizowane, zgodne z opisem, jakość bardzo dobra, cena również. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusia
link | zgłoś
2019-05-30
*.11.114.*
ogromny plus za obsługę klienta, a szczególne podziękowania należą się jednej Pani (i tu szkoda, że nie pamiętam nazwiska), okazała się ogromnie empatyczna i mimo początkowej wpadki z terminem odbioru kanapy, szybko się wczuła w moją sytuację i poszukała innych źródeł. Błędy i pomyłki się zdarzają, [rozwiń/zwiń]
biuro obsługi klienta
długie terminy dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2019-05-30
*.47.127.*
zdjecia oddaja stan rzeczywisty produktu, polecam goraco!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2019-05-29
*.221.208.*
towar niekompletny i dwa elementy zamówienia w innym kolorze (reklamacja) , dodatkowo duży negatyw, ze nie sprawdzają tego co się napisze w "Uwagach" przy zamówieniu i nie przekazują tego kurierowi przez co później na szybko trzeba się zwalniać z pracy i odbierać towar bo kurier nagle stoi pod drzwi [rozwiń/zwiń]
BRAK!!!
OPISANE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-05-28
*.47.77.*
Zakupow w Beliani dononywalam juz kilkukrotnie. Za kazdym razem zakup przebiegal bardzo sprawnie i na biezaco bylam informowana o statusie zamowienia. Meble byly profesjonalnie zapakowane i zgodne z opisem. Polecam!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elzbieta
link | zgłoś
2019-05-23
*.255.13.*
Zarówno zakupy, jak i obsługa sklepu bez najmniejszego zakupu. Mam nadzieje, że przy następnych zakupach nie doznam rozczarowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lalalala
link | zgłoś
2019-05-22
*:96f1:b72a:*
Szeroka oferta mebli i wyjatkowych akcesoriow do domu. Towar zgodny z opisem i zdjęciami na stronie. Szybka i bezproblemowa realizacja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej N
link | zgłoś
2019-05-20
*.179.160.*
Super, szczerze polecam dalej znajomym. Szybka wysylka i znakomita jakosc.
wysylka, jakosc
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2019-05-20
*.0.41.*
Sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania, odnośnie jakości zakupionego produktu, realizacji zamówienia oraz wysyłki. Z czystym sumieniem mogę polecić innym zakupy w tym sklepie.
Jakość produktu
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2019-05-20
*.173.24.*
Meble i akcesoria bardzo dobrej jakości.Polecam!!!
wygoda, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-05-16
*.0.70.*
Wszystko ok, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2019-05-12
*.228.113.*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz z zakupionego łóżka, polecam, będziecie zadowoleni.
bardzo dobra obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sokaw111
link | zgłoś
2019-05-02
*.69.21.*
jestem bardzo zadowolony z zakupówc w sklepie Beliani. zakupy sprawne i szybkie bez żadnych problemów. kontakt bardzo ok. polecam z czystym sumieniem
szybki kontakt, towar zgodny z opisem, transport w wyznaczonym czasie
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
exbeliani
link | zgłoś
2019-04-29
*.69.224.*
Pracowalem w Beliani. Wszystkie produkty pochodzą z Chin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
julka
link | zgłoś
2019-04-13
*.249.40.*
Jestem zadowolona z zakupu , obsługi .Towar dostarczono szybko i w stanie nienaruszonym . Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sylwester
link | zgłoś
2019-04-04
*.220.44.*
A ja mam z tej firmy łózko sypialniane-super,stół-super,lampa-super,ława ,krzesła wszystkie produkty super.
cena,wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-03-21
*.47.78.*
Stolik oraz lustro, które zamówiłam przyszły w czasie z zgodnym z podanym na stronie (na bieżąco byłam informawana o statusie zamówienia). Meble wyglądają jeszcze ładniej niż na zdjęciach. Zdecydowanie polecam!
Szybka dostawa, solidne wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2018-12-22
*.243.239.*
Zamówiłam 3 osobowa sofę. Sofa prezentuje się dobrze, jest ładna. Niestety wykonanie to tragedia! Z tyłu sofa nie jest obita tym samym materiałem a zwykłą fizeliną. Fizelina to zlepek włókien, taki materiał nie ma żadnej odporności i wytrzymałości. Wystarczyło że moje dzieci raz weszli za sofę i ten [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia
link | zgłoś
2018-11-21
*.229.147.*
Zamówiłam dywa. Pprzysłano mi śmierdzący , zatęchły dywan.
smród stęchlizny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

BELIANI Opinie