BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 207
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sylwia
link | zgłoś
2019-07-16
*.173.152.*
Meble bardzo ładne i bardzo trwałe. Dostawa szybka i bezproblemowa. A kontakt ekstra, Panie miłe. Z pewnością wrócę na zakupy :)
Szybko i łatwo i bez problemu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krysia
link | zgłoś
2019-07-15
*.170.189.*
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ksenia
link | zgłoś
2019-07-13
*.173.112.*
Bardzo zadowolona
Super kontakt
Bral
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
danielat
link | zgłoś
2019-06-28
*.170.189.*
Zdecydowanie polecam! Szeroki wachlarz produktów, wartych swojej ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2019-06-24
*.170.137.*
Kilkukrotnie robiłam zakupy w Beliani i zawsze byłam zadowolona z jakości produktów oraz ich zgodności z opisem, a także z profesjonalizmu obsługi klienta, czasu wysyłki, informacjach o statusach. Polecam.
Profesjonalna obsługa i bieżąca informacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kornela
link | zgłoś
2019-06-18
*:58:7a80:*
Miałam watpliwości po jakichs starych komentarzach tu ale ostatecznie skusiła mnie jedna sofa i lampa i szczerze jestem mega zadowolona :) widac sie baaardzo poprawili
szybka wysylka
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ksenia
link | zgłoś
2019-06-15
*.90.112.*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i szybkości wysyłki.
Bardzo dobry i szybki kontakt
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2019-06-14
*.47.167.*
Sofa, którą zamówiłam tydzień temu, wczoraj do mnie dotarła. Cały proces zamówienia przebiegł bez zarzutu. Oby więcej takich sprzedawców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karola
link | zgłoś
2019-06-14
*.47.167.*
Z zakupów, jakich do tej pory dokonałam w firmie Beliani jestem bardzo zadowolona. Meble są dobrze wykonane i w rzeczywistości wyglądają lepiej niż pokazują zdjęcia. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asiarka
link | zgłoś
2019-06-11
*.8.31.*
kupiłam narożnik aluminiowy ogrodowy, jest rewelacyjny i mega wygodny. polecam.
wygoda
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie