BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 209
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Martyna
link | zgłoś
2021-06-29
*.53.234.*
Śmiało mogę stwierdzić, że Beliani stoi w czołówce moich ulubionych sklepów :). Póki co zamówiłam 2 produkty i się na nich nie zawiodłam. Także - polecam ;). PS. Pozdrawiam dział obsługi klienta, za cierpliwość do moich pytań! Jesteście wspaniali :)!
Same plusy ;)
Brak :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2021-06-22
*.179.160.*
szybka dostawa, meble wysokiej jakości, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-06-09
*:2:bfdf:*
Stolik Brant jaki kupilem wygląda świetnie, na żywo efekt 100x lepszy niż na foto. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Staciwa
link | zgłoś
2021-05-06
*.146.162.*
Polecam serdecznie zakupy w Beliani, wszystko tak jak powinno się odbywać, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wanda
link | zgłoś
2021-05-04
*.2.80.*
beliani oferuje koc z akrylu za 370 zł.,który kupiłam w tesco za 125 zł.,to jest dokładnie taki sam futrzany koc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-04-16
*.146.162.*
Super szybka dostawa i świetna jakość. Polecam serdecznie!
Szybka dostawa, jakość produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2021-04-13
*.173.40.*
Jedna wielka porażka robienie zakupów w tym sklepie towar niezgodny z opisem miał przyjść do ułożenia przyszedł w całości i do tego po rozbijany całą winę zrzucają na nas albo na kuriera nie przyjmują ani reklamacji ani towaru do naprawy sprawa trafia do odpowiednich służb celem w egzekwowaniu naszy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2021-03-01
*.10.129.*
Przestrzegam przed zakupami na https://www.beliani.pl/. Zakupiłam szafkę https://www.beliani.pl/szafka-rtv-biala-sydney.html?utm_source=ceneo_pl&utm_medium=beezup_pl&utm_campaign=prod_list_beezup_ceneo_pl&utm_source=ceneo&utm_medium=referral której opis ('Wysokiej jakości materiały i wykonanie') oka [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eva
link | zgłoś
2021-02-24
*.30.2.*
Odradzam, towar kiepskiej jakości, uszkodzony. Reklamacja nie uwzględniona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-02-09
*.115.53.*
Bardzo polecam, duży wybór produktów, szybka wysyłka, bardzo dobra komunikacja ze sklepem, gdy potrzebowałam dokonać zwrotu jednego produktu sprawę załatwiono szybko i sprawnie, ogółem na plus!
komunikacja ze sklepem na 5+
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie