BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 209
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Roman
link | zgłoś
2020-02-05
*.72.229.*
Zakupu w tym sklepie dokonywałem po raz pierwszy i z pewnością będę tam wracał.Polecam wszystkim.
Szybka realizacja zamówienia,wszystko zgodne z opisem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2020-02-03
*.184.191.*
Wielokrotnie kupowałam produkty firmy Beliani i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EmiDul
link | zgłoś
2020-02-03
*.42.53.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Produkty są świetnej jakości. Wysyłka szybka. I obsługa bardzo miła. Z pewnością będę tam urządzać resztę swojego mieszkania! ???? Polecam!
Szybka wysyłka, bardzo dobre ceny, świetna jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAREK19390
link | zgłoś
2020-02-02
*.199.12.*
Jestem zadowolona z zakupu. Bardzo miła obsługa, szybko i profesjonalnie zgodnie z oczekiwaniem klienta.Polecam zakupy w tym sklepie.
Jakość obsługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Markus
link | zgłoś
2020-02-01
*.192.177.*
Jestem mile zaskoczony, moje pierwsze zakupy przebiegły sprawnie i szybko zostały zrealizowane. Zakupiona lampa wygląda świetnie. Polecam beliani.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-01-31
*.47.239.*
Świetne zakupy, zgodne z opisem. Całość transakcji przebiegała bez zastrzeżeń. POLECAM SKLEP!!! Na pewno będę wracać do BELIANI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2020-01-29
*.173.152.*
Piękna sofa. Idealnie psuje do moich wnętrz. Bardzo wygodna i niepowtarzalna. To nie pierwsze moje zakupy w BELIANI.pl i na pewno nie ostatnie. Duży wybór mebli psujących do wszystkich wnętrz i ceny adekwatne do jakosci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemyslaw
link | zgłoś
2020-01-27
*.30.37.*
Super produkt, szybka wysylka, naprawde polecam wszystkim jesli ktos wykancza Don lub mieszkanie I szuka stylowych mebli
Cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-01-17
*.179.160.*
Beliani ma wspaniałe produkty, meble wyglądają przepięknie, lepiej niż na zdjęciach umieszczonych na stronie. Kanapa jest bardzo dobra gatunkowo, stylowa. Proces zakup przebiegł bez problemu. Polecam każdemu.
Szybko, tanio, dobra jakość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elwira
link | zgłoś
2020-01-13
*:48f0:f167:*
Piękne meble, jakość bez zastrzeżeń. Jak najbardziej polecam! :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie