BELIANI Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 212
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kornela
link | zgłoś
2019-06-18
*:58:7a80:*
Miałam watpliwości po jakichs starych komentarzach tu ale ostatecznie skusiła mnie jedna sofa i lampa i szczerze jestem mega zadowolona :) widac sie baaardzo poprawili
szybka wysylka
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ksenia
link | zgłoś
2019-06-15
*.90.112.*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i szybkości wysyłki.
Bardzo dobry i szybki kontakt
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2019-06-14
*.47.167.*
Sofa, którą zamówiłam tydzień temu, wczoraj do mnie dotarła. Cały proces zamówienia przebiegł bez zarzutu. Oby więcej takich sprzedawców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karola
link | zgłoś
2019-06-14
*.47.167.*
Z zakupów, jakich do tej pory dokonałam w firmie Beliani jestem bardzo zadowolona. Meble są dobrze wykonane i w rzeczywistości wyglądają lepiej niż pokazują zdjęcia. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asiarka
link | zgłoś
2019-06-11
*.8.31.*
kupiłam narożnik aluminiowy ogrodowy, jest rewelacyjny i mega wygodny. polecam.
wygoda
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Laura
link | zgłoś
2019-06-03
*.173.160.*
Zdecydowanie polecam sklep. Zakupiłam tutaj oświetlenie do prawie całego domu - zamówienie składałam dwukrotnie. Wszystko błyskawicznie zrealizowane, zgodne z opisem, jakość bardzo dobra, cena również. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusia
link | zgłoś
2019-05-30
*.11.114.*
ogromny plus za obsługę klienta, a szczególne podziękowania należą się jednej Pani (i tu szkoda, że nie pamiętam nazwiska), okazała się ogromnie empatyczna i mimo początkowej wpadki z terminem odbioru kanapy, szybko się wczuła w moją sytuację i poszukała innych źródeł. Błędy i pomyłki się zdarzają, [rozwiń/zwiń]
biuro obsługi klienta
długie terminy dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2019-05-30
*.47.127.*
zdjecia oddaja stan rzeczywisty produktu, polecam goraco!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-05-28
*.47.77.*
Zakupow w Beliani dononywalam juz kilkukrotnie. Za kazdym razem zakup przebiegal bardzo sprawnie i na biezaco bylam informowana o statusie zamowienia. Meble byly profesjonalnie zapakowane i zgodne z opisem. Polecam!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elzbieta
link | zgłoś
2019-05-23
*.255.13.*
Zarówno zakupy, jak i obsługa sklepu bez najmniejszego zakupu. Mam nadzieje, że przy następnych zakupach nie doznam rozczarowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie