BELIANI Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 216
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
beliani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agata
link | zgłoś
2021-08-19
*:706e:7f49:*
Jestem bardzo zadowolona z zakupu na Beliani! Polecam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2021-06-29
*.53.234.*
Śmiało mogę stwierdzić, że Beliani stoi w czołówce moich ulubionych sklepów :). Póki co zamówiłam 2 produkty i się na nich nie zawiodłam. Także - polecam ;). PS. Pozdrawiam dział obsługi klienta, za cierpliwość do moich pytań! Jesteście wspaniali :)!
Same plusy ;)
Brak :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2021-06-22
*.179.160.*
szybka dostawa, meble wysokiej jakości, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2021-06-09
*:2:bfdf:*
Stolik Brant jaki kupilem wygląda świetnie, na żywo efekt 100x lepszy niż na foto. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Staciwa
link | zgłoś
2021-05-06
*.146.162.*
Polecam serdecznie zakupy w Beliani, wszystko tak jak powinno się odbywać, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-04-16
*.146.162.*
Super szybka dostawa i świetna jakość. Polecam serdecznie!
Szybka dostawa, jakość produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-02-09
*.115.53.*
Bardzo polecam, duży wybór produktów, szybka wysyłka, bardzo dobra komunikacja ze sklepem, gdy potrzebowałam dokonać zwrotu jednego produktu sprawę załatwiono szybko i sprawnie, ogółem na plus!
komunikacja ze sklepem na 5+
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-01-10
*.229.218.*
Widzę że co chwilę poszerzają asortyment i posiadają też dużo produktów do pokoju dziecięcego, co dla mnie jako mamy jest ogromnym plusem.
Szeroki asortyment
Póki co brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-12-13
*.173.137.*
Bardzo polecam zakupy w Beliani! Zamówiłam już wiele rzeczy do wyposażenia mojego domu i za każdym razem byłam bardzo zadowolona :) piękne produkty, świetna jakość oraz szybka realizacja zamówień. Wszystko na plus! Na pewno będę wracać :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-12-02
*.53.234.*
Polecam, zakupiłam sofę i dekoracje Świąteczne. Jestem bardzo zadowolona z jakości i obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BELIANI Opinie