Tyres International Group Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 125
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
tyresinternationalgroup.c
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jarek Miętko
link | zgłoś
2017-05-20
*.93.181.*
wszystkim czytającym polecam opony ze sklepu tures international group. nazwę mają długą, ale proces kupna nie jest już tak skomplikowany ;) a co najważniejsze opony które sprzedają są oryginalne i to w bardzo dobrych cenach. pozdrawiam i życzę udanych zakupów, jak moje ;)
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stenia
link | zgłoś
2017-05-20
*.243.183.*
aż się dziwię, ze wcześniej nie wpadłam na tę firmę :) jak najbardziej jestem na tak. zamawiałam teraz jeden komplet. mogłam od razu zamówić tez na zimę ale trochę się bałamczy wszystko będzie ok. Było ok! więc na pewno u nich zamówię kolejne opony
całość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jaśko
link | zgłoś
2017-05-20
*.74.68.*
towar zgodny z opisem, obsługa pomocna, dostawa wygodna czyli wszystko co wymagamy od sklepów internetowych jest na plus. Nie dziwię się, że tyres jest największym dostawcą opon, zasłużyli na to miano traktując każdego klienta indywidualnie (mówię to na próbce siebie i klku osób z mojego otoczenia, [rozwiń/zwiń]
zgodność z opisem, obsługa, dostawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marecki
link | zgłoś
2017-05-20
*.143.240.*
chyba nie napisze nic wyjątkowego, bo mogę tylko jak wszyscy potwierdzić że opony są ok, ceny niskie (przynajmniej tego co ja szukałem były niskie) i po drodze nie ma żadnych kłopotów. polecam, bo uważam że warto coś u nich kupić mozna zaoszczędzić nie tracąc na jakości.
opony ,ceny ,bezproblemowo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
brazylijka
link | zgłoś
2017-05-20
*.254.97.*
pierwszy raz w ogóle zamawiałm opony wiec nie mam porównania ale jestem zadowolona. Opony ponoć sa takie jak być miały (powiedział mój tata, bo ja się na tyle nie znam. opony jak opony :) ). Dodatkowo zapłacłam za nie mniej niż przewidywałam. Pewnie jeszcze będę korzystać kiedyś.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
leszek
link | zgłoś
2017-05-20
*.132.117.*
jestem wulkanizatorem i korzystam z tyres international group. Co więcej mogę napisać? mają świetny towar (opony) i ceny. to jest dla mnie najważniejsze. Jak ktoś się zastanawia czy warto tu kupować to mogę tylko powiedzieć krótko, że warto.
całokształt
brk
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zygi
link | zgłoś
2017-05-19
*.167.159.*
nigdy nie chciałem oszczędzać na oponach, bo zdaje sobie sprawe jakie są na drodze ważne. ale też nie lubę przepłacać - jak chyba każdy. doskonałm złotym środkiem okazał się być tyresinternationalgroup. Ich ceny sa niższe niż u konkurencji, ale mają oryginalne opony dobrej jakości. takie zakupy to l [rozwiń/zwiń]
cena, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
motyl
link | zgłoś
2017-05-19
*.242.11.*
u mnie w rodzinie już wszyscy u nich zamawiają. Zaczęło się od brata taty, jak wypróbował i okazao się że wszytsko gra to wszyscy się rzucili :) bo tano :P i na mnie przyszedł teraz czas bo moje stare letnie się już do niczego nei nadawały. i mogę tylko potwierdzić to co wcześniej słszałam, czyli że [rozwiń/zwiń]
powyżej
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
millanek
link | zgłoś
2017-05-19
*.243.189.*
towar dobrej jakości, termin dostawy szybki, obsługa klienta sympatyczna i profesjonalna, całość transakcji przebiegła bez najmniejszyhc problemów. zostawiam sobie namiary bo dobze jest mieć sprawdzonego dostawcę opon.
cena, jakość
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-05-19
*.242.254.*
fajnie że jest duży wybór, bo po raz pierwszy udało mi się zamówić opony do wszystich pojazdów do których potrzebowałem :) zanim poznalem tyres musiałem robić osobne zamówienia a to się po prostu nie opłacało. Cieszy mnie tymbardziej że transakcja do konca przebiegłą bez zarzutu i będę mógł dalej z [rozwiń/zwiń]
duży wybór niskie ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Tyres International Group Opinie