Tyres International Group Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 125
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
tyresinternationalgroup.c
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
zygmunt
link | zgłoś
2017-06-08
*.156.173.*
dokonywałem zamówień w tym sklepie nie raz i za każdym razem wszystko przebiega bardzo podobnie. sprawnie i profesjonalnie. opony są oryginalne, dostarczone odpowiednio. Najlepszą rekomendacją ode mnie jest to, że w razie potrzeby wracam do tego amego sklepu bo wiem, że jest niezawodny
niezawodność
nie dotyczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
setek
link | zgłoś
2017-06-08
*.74.68.*
chyba nigdzie nie widziałem jeszcze tak ogromnego wyboru opon. aż nie wiedziałem co zamówić! a jeszcze do tego te świetne ceny. w końcu jak udało mi sie wybrać wszystko poszło gładko, łącznie z płatnością i transprtem opon do mnie. jestem zadowolony, więc polecam
duży wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
masuda
link | zgłoś
2017-06-07
*.182.81.*
Podejrzane coś..
hmm
hmm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
masuda
link | zgłoś
2017-06-07
*.182.81.*
Podejrzane te komenty... samozaoranie własciciela?
sa jakies
tez
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karollo
link | zgłoś
2017-06-07
*.242.11.*
zamawiałem bridgestone i przyszły do mnie dokłądnie te bridgestone co chciałem :) wiec już to determinuje moją wysoką opinię o sprzedającym. dodatkowo zamówienie zrealizowane zostało w terminie, a kontakt przy całej transakcji był uprzejmy więc nie ma innej mozliwości niż ustawić maksymalną liczbę [rozwiń/zwiń]
całokształt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
łuki
link | zgłoś
2017-06-07
*.156.172.*
powiem tak, widać europejską jakość. firma jest skonstruowana zupełnie inaczej niż nasze lokalne. bazują na tym by terminowo dostarczać produkty najwyższej jakości, a nie kombinować jak to często mają w zwyczaju lokalne, mniejsze firemki. jestem bardzo zadowolony i już wpisuję się na listę stałych k [rozwiń/zwiń]
wysoka jakość obsługi klienta
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zając
link | zgłoś
2017-06-07
*.242.254.*
zamawianie przez internet zawsz jeso obarczone nutą niepewności :) ale na szczęście coraz więcej firm działa bardzo pężnie i porządnie. Do takich firm na pewn należy tres international group. nie tylko zamówienie pzyszło jak nalezy - produkt zgony z opisem, stan opon idealeny - ale także spokojnie [rozwiń/zwiń]
wygoda, profesjonalizm, niska cena, miła obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
leokadia
link | zgłoś
2017-06-07
*.238.166.*
nie pierwszy raz robilam zamówienie u tego sprzedającego i nie pierwszy raz jestem zadowolona. sprawna, fachowa pomoc przy składaniu zamówienia, bezprobelmwy transport i oczywiście same produtky najwyższej jakości. Bardzo sobie cenię współprace z tyres
fachowa pomoc, dostwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdanek
link | zgłoś
2017-06-07
*.156.173.*
polecam sklep z dwóch podstawowych powodó. Po pierwsze opony przyszły bez zarzutu, od razu je przerzuciłem na samochód i bardzo fajnie dają radę na drodze. Po drugie, zapłacilem za nie zdecydowanie mniej niż zakładałem. mają bardzo dobre ceny w tym tyres i za to mocno sobie ich chwalę i polecam znaj [rozwiń/zwiń]
jakość zamówienia, cena towaru
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wróbel
link | zgłoś
2017-06-07
*.64.42.*
zamówiłem pirelli sc-verde i jestem bardzo zadwolony. zdziwiłem sie tylko, że zapłaciłem za nie sporo mniej niż wcześniej proponowoano mi w lokalnym sklepie stacjonarnym. chyba w końcu będe musiał przyznac rację, że zakupy przez internet są bardziej opłacalne :)
niska cena, wygoda zakupów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Tyres International Group Opinie