Tyres International Group Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 125
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
tyresinternationalgroup.c
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
leniwiec
link | zgłoś
2017-05-25
*.143.240.*
Sam skłoniłem się do zakupu opon czytając dobre opinie więc i sam postanowiłem swoja napisać. To co przeczytałem, czyli terminowa dostawa, świetne opony, niska cena itd okazało się prawdą. Cieszę się z zakupu, jestem zadwolony ze sie skusiłem bo teraz wiem że jak będę potrzebował to nie muszę jeździ [rozwiń/zwiń]
dostawa, opony, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bart
link | zgłoś
2017-05-25
*.243.183.*
Cena - niska, transport - szybki, obsługa - miła, opony - najwyższej klasy. Tak mógłbym podsumować całą transakcję i myślę że to by było wystarczające. Dodam tylko że fajnie mieć sprawdzone firmy sprzedające online, bo zwłaszcza w branży samochodowej jestz tym dosyć krucho niestety..
niska cena, szybki transport, miła obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leonarda
link | zgłoś
2017-05-25
*.93.181.*
Dla mnie opony jak opony :) wszystko z nimi ok :) tym badziej, ze potwierdził mi to wulkanizator przy wymianie. Nawet się zainteresował firmą bo wczesniej nie slyszał. a jak mu powiedziałam cene to był w szoku , że mało zapłaciłam. Może więc już uczyniłam dobry uczynek i poleciłam dobrą i sprawdzoną [rozwiń/zwiń]
całokształt
brak wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pan Kind
link | zgłoś
2017-05-25
*.64.42.*
W domu mamy kilka samochodów, wiec wmiana opon jest dla nas sporym wydatkiem. Tym bardziej sobie cenię niskie ceny tego dostawcy. Przyznaje się, szukałem u konkurencji ale nie znalazłem nic tańszego. A trzeba tez podkreślić, ze tutaj opony są nie tylko tanie ale tez dobre jakościowo.
niska cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2017-05-25
*.156.173.*
Opony to bardzo ważna część samochodu, jeden z czynników decydujących o naszym bezpieczeństwie. Dlatego zawsze kupuje u sprawdzonych dostawców. U tyres jest zdecydowany plus że to jest firma międzynarodowa i dziala na ogromna skalę. Mają niesamowity wybór i bardzo dobrą jakosć produktów. nie będe te [rozwiń/zwiń]
cena, jakość, satysfakcja
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bambino
link | zgłoś
2017-05-25
*.101.142.*
polecam wszystkim tyres international group. Mają ogromy wybór, konkurencyjne ceny i oryginalne opony. Firme polecił mi znajomy i na poczatku nie do końca mu chciałem wierzyć, ze za taką kasę są dobre opony. no ale jak widac miał rację :) dlatgeo tez zachęcam pozostałych bo warto
wybór, konkurencyjne ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gutek
link | zgłoś
2017-05-25
*.93.183.*
Jestem barzdzo zadowlony z zakupów, ciesze sie ze wybrałem ten sklep (choć szczerz mówiąc troche przypadkowo). Podobało mi sie to, że jak zadałem pytanie mailowo to szybko dostałem bardzo grzeczna odpowiedź z wyjasnieniami. takie transakcje online to czysta przyjmeność. Szybko, sprawnie i bezproblem [rozwiń/zwiń]
szybkie odpowiedzi na pytania
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leon
link | zgłoś
2017-05-25
*.242.254.*
Zamawiałem dwa komplety opon letnich do samochodów osobowych. Oba komplety przyszły, dokładnie takie jak chciałem. Dostawa miała miejsce w terminie. Mogę z całą pewnością polecić firmę, wszystko przebiegło jak należy. Pewnie jeszcze nie raz skorzystam.
całokształt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2017-05-25
*.238.177.*
świetne opony, szybka wysyłka. Jestem zadowlona z przebiegu całej transakcji i jestem pewna ze w przyszłosci będę polecać. Dobrze jest mieć sprawdzone firmy internetowe bo to ogromna wygoda. zwłaszcza na tak wysokim poziomie i z tak ogromnym wyborem jak tyresinternationalgroup. dzięki za transakcję [rozwiń/zwiń]
opony, wysyłka
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
majk
link | zgłoś
2017-05-20
*.64.42.*
poprzednie opony zamawiałem w innym sklepie internetowym i jestem pod dżym wrażeniem obecnego zamówienia. nawet nie będę porównywał bo nie warto :P tyres okazł sie być niezawodny (poprzedni dostawca, którego nazwy nie chce wymieniać nawet pomylili model opon). Fajnie że jednak są dobre firmy, które [rozwiń/zwiń]
niezawodność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Tyres International Group Opinie