Tyres International Group Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 125
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
tyresinternationalgroup.c
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sasza
link | zgłoś
2017-06-02
*.243.189.*
Zakupy uznaje za udane :) zdecydowanie wolę zamawiać przez internet więc to już dla mnie pierwszy oczywisty plus. Teoretycznie zawsze jest to jakies ryzyko więc tym bardziej się cieszę, ze opony przyszły do mnie w swietnym stanie i dokłądnie tym samym modelu który zamawiałam. jeśli ktoś jeszcze nei [rozwiń/zwiń]
wygoda, jakośc, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-06-02
*.242.11.*
Cena niska a jakosć wysoka, tak w dużym skrócie określił bym zakupy w tyresinternationalgroup. na opony chwilkę czekałem, ale wszystko zmieściło się w sugerowanym czasie. ogólnie jestem z zakupu zadowolony i jeśli tylko będe miał okazję będe polecał wszystkim znajomym. a co, po co oni maja przepłaca [rozwiń/zwiń]
cena, jakość, całokształt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
chlebek
link | zgłoś
2017-06-02
*.254.97.*
ceny mają najlepsze, ale tego chyba nie musze podkreślać bo to od razu się rzuca w oczy :) chyba najwazniejsze jest że przy takich cenach pozostają przy bardzo dobrej jakości. nie kombinują, opony sa oryginalne. Nie ma po co przepłacać w stacjonarnych miejscach. Nie byłem przekonany do zakupów przez [rozwiń/zwiń]
cena jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
żurek
link | zgłoś
2017-06-02
*.132.117.*
nie mam żadnych uwag w odniesieniu do całej transakcji. od momentu zamówienia do samego końca wszystko przebiegało sprawnie. płatność, dostawa, odbiór towaru - wszystko jak należy. oczywiście towar jaki do mnie trafił jest najwyższej jakości. To wszystko upewnia mnie w tym, że na kolejn sezon równie [rozwiń/zwiń]
bezproblemowość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
król
link | zgłoś
2017-06-02
*.143.240.*
chyba już mogę się okreśłić mianem stałego klienta dostawcy tyres IG. jeszcze nigdy mnie nie zawiedli i aż głupio, ze dopiero teraz zdecdowałem się umieścić komentarz na ich temat. Zawsze przesyłki dostarczane były do mnie w terminie, opony oczywiście zgodne z opisem. Dodatkowy plus to uprzejmy kont [rozwiń/zwiń]
uczciwość, ceny, kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
smerf
link | zgłoś
2017-06-02
*.74.68.*
opony dotarły do mnei dwa dni temu, są w świetnym stanie. wszystko zgadza się z parametrami jakie wybrałem przyzamówieniu. Ciesze się tym bardziej, że skorzystałem z tyres ig po raz pierwszy. ale teraz już wiem na pewno, że nie ostatni :) fajnie jest poszerzać dwoją listę ulubionych dostawców intern [rozwiń/zwiń]
ogólny stan opon, transport
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2017-05-28
*.42.2.*
Wszytko OK.
cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kornel
link | zgłoś
2017-05-25
*.45.13.*
Opon jeszcze nie zdążyłem założyć bo przyszły nie dawno ale od razu widze że wszystsko gra. Fajny sklep, dzięki za transakcję bo w całości przeprowadzona jak należy.
jakość opon, całokształ
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
słoń
link | zgłoś
2017-05-25
*.45.13.*
Polecam wszystkim zainteresowanym zakupy opon do samochodów w sklepie internetowym tyres intenational group. Znajdziecie tu dosłownie każdy rodzaj. Ceny też mają bardz sensowne. Ja zamówiłem i wszytsko odbyło się jak należy, całość transakcji jak najbardziej na plus
całokształt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna L.
link | zgłoś
2017-05-25
*.244.81.*
Zamawiałam komplet dla siebie i dla mamy. Opony letnie. Przyszły takie jak przyjsć powinny, o czasie więc obie jestesmy zadowolone. Naszą uwagę zwrciło że jest ogromny wybór, chyba jeszcze w żadnym sklepie nie widziałam tylu opon do wyboru... ale to tylko na plus
całość
nie dostrzegłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Tyres International Group Opinie