Tyres International Group Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 125
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
tyresinternationalgroup.c
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
tyres pracownik
link | zgłoś
2017-06-14
*.10.197.*
Kiepsko
buum
tarara
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2017-06-13
*.156.173.*
Zdecydowanie mogę polecić ten sklep, nie tylko za duży wybór ale też jakość opon jakie wysyłają i ich niską cenę. Kontakt jest bardzo dobry, a to tez dla mnie ważne. Na opony czekałem trzy dni od złożenia zamówienia, jestem zadowolony z całokształtu
wybór, transport
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patyk
link | zgłoś
2017-06-13
*.64.42.*
kupowałem w tym sklepie zarówno opony na zeszłą zimę (PETLAS) jak i na sezon letni (ROCKSTONE) i jestem bardzo zadowolony. Ceny maja atrakcyjne, na przesyłkę w obu przypadkach nie czekałem długo. Tym samym mogę wszystkim polecić.
atrakcyjne ceny, duży wybór
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
spoko
link | zgłoś
2017-06-13
*.254.164.*
Jest OK
produkt
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alojz
link | zgłoś
2017-06-13
*.93.181.*
To nie było moje pierwsze zamówienie w tym sklepie i na pewno nie osttanie. jestem zadowolony z opon i z obłsugi więc mogę poleciś wszystkim którzy jeszcze się wahają. mnie przekonała na poczatku cena ;) teraz wiem, ze za nią idzie eż dobra jakość.
obsługa, cena, dobre opony
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maurycy
link | zgłoś
2017-06-13
*.243.183.*
u mnie na wiosce prawie wszyscy zamawiamy w tyres. raz że juz jest sprawdzone więc nie ma co kombinowac z innymi, a dwa wygodniej zamówić przez neta niż jechać gdzieś do sklepu stacjonanego. Zwłaszcza, ze jak to często bywa przez internet kupuje się taniej.
rzetelność, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariano
link | zgłoś
2017-06-13
*.156.174.*
polecam wszystkim którzy nie lubią przepłacać. Ceny są atrkacyjne, warunki transakcji bardzo jasnei klarowne, dostawa szybka i bezproblemowa. Same opony oczywiście najwyższej jakości - zamawiałem SILVERSTONE NS800, oponki letnie
cena, warunki, całość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lisek
link | zgłoś
2017-06-13
*.74.68.*
Tyres ląduje do bazy moich ulubionych sprzedawców :) sa tani, niezawodni i mają dobrej jakości opony. to wystarczy mi żeby zostac im wiernym :P i opony kupować już tylko tutaj :)
cena, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baran
link | zgłoś
2017-06-08
*.243.183.*
dziękuję za sprawne przeprowadzenie transakcji. generalnie wole kupwac stacjonarnie ale obecnie jestem sporo w rozjazdach i byłem zmuszony zdecydowac sie na zakup zdalny. teraz w ogóle tego nie żałuję, dzięki temu zaoszczędziłem sporo kasy bo online wyszło mnie spor taniej
całokształt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hieronim
link | zgłoś
2017-06-08
*.143.240.*
współpracuje już jakiś czas z tyres IG i wiem że to soidna firma. swoich klientów traktuje z nalezytm szacunkiem. Pracwnicy sa pomocni, chętnie odpisują na maile i rozwiewają wszelkie wątpliwości. Sposób dostawy też jest w porządku. Od początku wiadomo ile czeka sie na dostawę i to tez jest duży plu [rozwiń/zwiń]
profesjonalna obsługa, jakość opon
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Tyres International Group Opinie