Tyres International Group Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 125
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
tyresinternationalgroup.c
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Martyna
link | zgłoś
2017-06-15
*.93.181.*
mogę polecić każdemu zmotoryzowanemu! świetny kontakt, rewelacyjne opony no i bardzo szybka wysyłka towaru. Jest sporo sklepów internetowych z oponami, ale z doświadczenia wiem ze nie wszyscy działają tak sprawnie. dlatego ciesze się że tu trafiłam i jeśli nic nie zmieni się w obsłudze to na pewno j [rozwiń/zwiń]
kontakt, towar
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaleta
link | zgłoś
2017-06-15
*.242.252.*
Dobre ceny, duży wybór i towar bardzo dobrej jakości. Z tego co przeglądałem to mają chyba asortyment najwięszy jaki widzialem w sklepach online z oponami do tej pory. Ja akurat zamawiałem HIFLY letnie bo jestem przekonany do tego producenta. Transport przebiegl sprawnie i szybko.
ceny, wybór
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mickiewicz
link | zgłoś
2017-06-15
*.74.68.*
Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam ten sklep bo charakteryzują się nie tylko badzo pożądną obsługą klienta (potwierdzają to też moi znajomi , którzy wcześniej składali zamówienia) ale także konkurenyjną cena produktów - polecam wszystkim
szybkość realizacji, zgodność towaru z zamówieniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gajek
link | zgłoś
2017-06-14
*.151.98.*
opon które bez problemu zamówiłem w tyres szukalem wcześniej bardzo długo i nigdzie nie były dostepne. Od razu wrzuciłem sprzedawce do zakładek bo warto taki kontakt zachowac. opony przyszły takie jak nalezy, a cena jakie za nie zapłaciłem była stosunkowo niska moim zdaniem
dostępność, wybór, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kerry
link | zgłoś
2017-06-14
*.156.173.*
Cała opeacja zakończyła się pomyślnie - obecnie mój fordzik jeździ już na nowych oponach :) Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko,po drodze nie wystąpiły żadne komplikacje. Nie miałam potrzeby bezpośrednio kontaktować się ze sprzedawcą więc ciężko jest mi ustosunkować się do tej kwestii.
całokształt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2017-06-14
*.64.42.*
Kupno opon przebiegło sprawnie i bardzo szybko. Samo zamówienie bardzo intuicyjne i przyjemne. Otrzymane opony od razu sprawdziłem i wszystko zgadzało się z opisem. Na pewno będę polecał znajmym bo niestety ale ciężko jest trafć na dobrego sprzedawcę opon w internecie
łatwy proces zamówienia, produkt zgodny z opisem
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zoniu
link | zgłoś
2017-06-14
*.93.181.*
Fajnie, bo w Tyres mozna liczyć na szybką i fachową pomoc. kontakt mailowy jest bardzo sprawny i przyjemny. Opony są bardzo dobre a ceny jeszcze lepsze ;) nie zmieniajcie sie a wszystko będzie git :)
sprawna pomoc, dobre opony, niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rysiek
link | zgłoś
2017-06-14
*.243.183.*
Firma godna polecenia moim zdaniem. Transakcja zostala przeprowadzona wzorowo. Opony otrzymałem dokładnie takie jak zamówiłem, w wyznaczonym terminie. Kontakt jest bardzo uprzejmy, w przypadku moich pytań bardzo sprawnie odpowiadali ma maile.
całość transakcji
nie dostrzegłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2017-06-14
*.143.240.*
Super obsługa! Polecam! Juz po wymianie kilu maili wiedziałem że mam do czynienia z profesjoną firmą. Dyspoują oponami bardzo wysokiej jakości. Mają w swoim asortmencie chyba wszystkich szanowanych producentów opon.
duży wybór, fajne podejście do klienta
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2017-06-14
*.74.68.*
Cieszę się że trafiłem akurat do tego sklepu. Od poczatku nie było żadnych problemów. Mailowo dopytałem szczegóły i dostałem bardzo wyczerpującą odpowiedź. Samo zamówienie to była już tylko formalność. Opony przyszły w terminie, świetnie zapakowane i oczywiście w nienagannym stanie.
obsługa, terminowość, opony
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Tyres International Group Opinie