Tyres International Group Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 125
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
tyresinternationalgroup.c
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bul
link | zgłoś
2017-06-07
*.93.181.*
lubię zamawiać przez internet, pomimo iż czasem otrzymuję jakiś bubel a nie to co zamawiałem. na szczęście w przypadku tej firmy żadnych bubli nie było. Opony jakie zamówiełm przysżły do mnie dokładnie takie jak powinny, mieszcząc sie w przypisanym przez sklep terminie. reasumując, dzięki bardzo za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
błażej
link | zgłoś
2017-06-07
*.93.180.*
Całokształt zamówienia oceniam bardzo pozytywnie. Podobała mi się obsługa klienta od momentu zamówienia aż po otrzymanie do domu zamówionego towaru. Nie ukrywam, ze skorzystałem z tego sklepu z powodu polecenia mi go przez znajomych i nie zawiodłem się. Wszystk przebiegało na najwyższym poziomie. [rozwiń/zwiń]
całokształt, obsługa, transport
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
końrafał
link | zgłoś
2017-06-07
*.143.240.*
tyres mnie uratowało w pewnym sensie :) jak się zorientowałem jak juz mam dojechany bieżnik to w te pędy zamawiałem opny :P nie byłem na to zbyt przygotowany finansowo ale na szczęście oni mają bardzo mocno atrakcyjne ceny i nawet mnei było stać. do tego przesyłka w gratisie więc w ogóle lux torpeda [rozwiń/zwiń]
cena!!!
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
buła
link | zgłoś
2017-06-07
*.74.68.*
zamówienie realizowane miałam już w zeszłym miesiącu i mogę potwierdziż że wszystko poszło przyjemnie i sprawnie. Fajnie, że obyło się bez jakichkolwiek problemów bo zależało mi zeby jak najszybciej opony wymienić i móc sobie spkojnie jeździć samochodem :)
całość, jakośc opon
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bumer
link | zgłoś
2017-06-02
*.93.181.*
polecam wszystkim ceniącym sobie wygodne, rzetelne i profesjonalne zakupy. Firma podchodzi do klienta w sposób uczciwy, w kontakcie zawsze są bardzo przyjemni i cierpliwie odpisują na wszystkie pytania. opony sa dobrej jakości ,więc za całokształt należy sie spora pochwała.
wygoda, profesjonalizm, uczciwość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2017-06-02
*.64.42.*
Moja przygoda z tyresinternationalgroup zaczęła się już jakiś czas temu więc mam przegląd ich działań :) patrząc całościowo, nigdy nie miała miejsca sytuacja która nadwyrężyłaby moje zaufanie do nich. Zawsze transakcje przebiegały tak jak należy. Nie ukrywam ze wybrałem ich z pododu niskich cen, ale [rozwiń/zwiń]
całokształt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Serdelek
link | zgłoś
2017-06-02
*.156.173.*
łatwo szybko i przyjemnie, chyba te słowa najlepiej określają zakupy w tyres ig. Sklep polecił mi znajomy wulkanizator więc w ogóle sie nie bałem o jakość. Ceny maja bardzo przyjemne, kontakt też jest w porządku. co prawda mailowy ale mnie osobiście tak jest wygodniej - wole mieć wszystkie ustalenia [rozwiń/zwiń]
szybkość, jakość, ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Balbinka
link | zgłoś
2017-06-02
*.151.98.*
jak dla mnie najważniejsze że opony sa w świetnym stanie, że w ogóle przyszły te co zamawiałam i ze nie zapłaciłam za nie dużo :) przesyłka trwała kilka dni ale bylam na to przygotowana bo wiedziałam przy zamówieniu jaki jest czas realizacji. Bardzo fajne miejsce do zamawiania, na pewno jeszcze skor [rozwiń/zwiń]
ogólny stan, cena, jakośc, kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2017-06-02
*.64.113.*
po pierwsze to wielkie wow za ogromny wybór. mają chyba wszystkie opony świata. i super, przynajmniej można zamówić co tylko jest potrzebne. ja akurat zamawiałem w miarę standardowy model ale od razu kumpel też zamawiał ze mną, ponc coś czego nie mógł wcześniej znaleźć. obaj jestesmy zadowoleni, po [rozwiń/zwiń]
wybór ,jakośc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mikrus
link | zgłoś
2017-06-02
*.242.252.*
tyres ig już od dawna uważam za bardzo profesjonalną i uczciwą firmę. widać u nich to międzynarodowe działanie, mają inne podejście niż lokalni dostawcy. ale oczywiście w pelni na plus. O samch oponach nie mam co się rozwodzić, są takie jak być powinny, a dodatkowo w świetnej cenie.
profesjonalizm, uczciwość ,ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Tyres International Group Opinie