LAVARD Opinie

4.0 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 104
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
nowa.lavard.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Lemur
link | zgłoś
2021-05-05
*.221.122.*
Obsługa klienta w LAVARD to jest DNO ! Dodzwonić się do Lavard to jest totalna porażka. Szybciej przyjmą na „SOR”. Towar na wymianę dotarł do Lavard 21 kwietnia i dopiero 5 maja po uprzedniej prośbie w salonie, raczyli mi powiedzieć, że nie ma rozmiaru. To jest jakaś kpina i robie debila z klienta. [rozwiń/zwiń]
Dobra jakość towaru
Fatalny kontakt, olewanie klienta, upominanie się o wymianę towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-04-27
*.207.154.*
Sklep dno. Ponad 7 dni roboczych oczekiwania i towar nadal nie zostal wyslany, pomimo informacji przy zakupie o 3dniach realizacji. Na polaczenie z obsluga klienta 30minut oczekiwania. Obsluga-dno- wyuczone formulki,ze produktu nie ma w glownym magazynie. Same produkty kupowane wczesniej stacjonarni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2021-04-26
*.49.52.*
Towar zakupiony 15.03. Do dzisiaj brak dostawy, brak jakiejkolwiek informacji na ten temat, kontakt telefoniczny praktycznie niemożliwy. Ostrzegam przed zakupami w tej firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2021-04-12
*.133.129.*
Odesłałęm towar i na kasę czekam już 3 tydzień. Wysyłam upomnienia ale odzewu brak jakiegokolwiek. Ogólnie porażka
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-12-17
*.30.53.*
Bardzo dobre jakościowo ubrania.Ostatnio chcę kupić garnitur damski.No i 4 mi się podobają i są świetnie uszyte. To będzie mój sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-10-16
*.74.44.*
Cóż to ja wystawie opinie NEGATYWNA zakupiłem w sklepie LAVARD on-line 3 koszule zapłaciłem on-linę dostałem inf. iż towar znajdzie się w sklepie wskazanym prze ze mnie w ciągu 4 dni i co? Wczoraj minęły 4 dni poszedłem do sklepu a miła Pani mi odpowiada iż towar jest dopiero zbierany. O co chodzi p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2020-10-08
*:287f:92d4:*
Bardzo udany zakup.świetna jakość.leży idealnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max
link | zgłoś
2020-10-06
*.56.140.*
Garnitur naprawdę fajny. Dobrze leży i wygląda. Traktuje go jako dobrą inwestycję. Polecam ten sklep internetowy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-10-05
*.66.92.*
Marynarka bardzo dobrze uszyta. ładnie leży. Cena atrakcyjna. Polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mania
link | zgłoś
2020-10-05
*.166.253.*
sukienka rewelacja!!! Ładnie zapakowana i doszła na czas! Jestem zachwycona jakością obsługi i towaru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

LAVARD Opinie