Opinie o LAVARD

4.0 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 102
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
nowa.lavard.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Iwona
link | zgłoś
2020-12-17
*.30.53.*
Bardzo dobre jakościowo ubrania.Ostatnio chcę kupić garnitur damski.No i 4 mi się podobają i są świetnie uszyte. To będzie mój sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MO
link | zgłoś
2020-11-12
*.93.94.*
Witam byliśmy sklepie w zeszłym tygodniu kupić garnitur + inne dodatki na ślub własny, Pani co tam pracuje z ciemnymi włosami doradzic umiała ale jeśli chodzi o tą drugą część to nie bardzo nie dojść ze 20min czekalismy aż powie ile co kosztuje to 10 raz sprawdzała a jeśli chodziło o płatność to go [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-10-16
*.74.44.*
Cóż to ja wystawie opinie NEGATYWNA zakupiłem w sklepie LAVARD on-line 3 koszule zapłaciłem on-linę dostałem inf. iż towar znajdzie się w sklepie wskazanym prze ze mnie w ciągu 4 dni i co? Wczoraj minęły 4 dni poszedłem do sklepu a miła Pani mi odpowiada iż towar jest dopiero zbierany. O co chodzi p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2020-10-08
*:287f:92d4:*
Bardzo udany zakup.świetna jakość.leży idealnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max
link | zgłoś
2020-10-06
*.56.140.*
Garnitur naprawdę fajny. Dobrze leży i wygląda. Traktuje go jako dobrą inwestycję. Polecam ten sklep internetowy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marek
link | zgłoś
2020-10-05
*.66.92.*
Marynarka bardzo dobrze uszyta. ładnie leży. Cena atrakcyjna. Polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mania
link | zgłoś
2020-10-05
*.166.253.*
sukienka rewelacja!!! Ładnie zapakowana i doszła na czas! Jestem zachwycona jakością obsługi i towaru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-09-25
*.146.46.*
Garnitur w atrakcyjnej cenie, jakość średnia, brak metek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-09-25
*.146.46.*
Nie polecam sklepu internetowego. Obsługa niemiła.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olany
link | zgłoś
2020-09-14
*:18bf:d682:*
Pierwszy kontakt z salonem super. Pomocna obsługa fajne ubrania. Kolejny raz w innym salonie obsługa zlała totalnie. Czułem się jakbym był problemem że chce to kupić. Oba salony to Krakow z tym że ten pierwszy był w Bonarce i niestety zlikwidowali. Zamówiłem więc przez internet ale nie odebrałem bo [rozwiń/zwiń]
Ciekawe ubrania
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?