LAVARD Opinie

3.9 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 108
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
nowa.lavard.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Małgosia
link | zgłoś
2022-01-15
*.93.68.*
Sklep „żenada” - tak powinien się nazywać. Najpierw problem przy szybkim płaceniu, bo próbuje zebrać dużo danych. Potem mało precyzyjny mail z informacją, że zakup został opłacony. Zakupy zrobiłam w niedzielę - garnitur. Miał być do czwartku - taka była informacja. W piątek, bez żadnego „przepraszam [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2022-01-11
*:794b:eed6:*
Lavard mimo, że posiada asortyment ubrań eleganckich nie umie wywiązać się ze zwrotu płaszcza, po dokonania zwrotu zgodnie z regulaminem sklepu 22.10.2021, na rozpatrzenie zwrotu nie doczekałem na odpowiedź do 22.11.2021, po ponagleniu 25.11 otrzymałem informację, że karta podarunkowa została dołado [rozwiń/zwiń]
Rozpatrywanie zwrotów, polecam zwrócić uwagę na jakość materiałów (skład)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-12-02
*:4297:c47e:*
Zamówiłem bezpośrednio na stronie Lavard 2 czapki zimowe, na drugi dzień dostałem maila z informacją o potwierdzonym zamówieniu. Kiedy po tygodniu czasu nie dostałem zamówienia zadzwoniłem do Lavard, stwierdzili że zamówienie jest spakowane, wszystko z nim w porządku i lada dzień zostanie wysłane. T [rozwiń/zwiń]
brak
w opisie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2021-11-17
*.24.121.*
Ja zakupiłem od nich czarny płaszcz z wszywaną podpinką na suwak, i powiem że za cenę ok. 500 zł otrzymałem bardzo solidny towar i jednocześnie elegancki, wygodny oraz długotrwały (mam go już 5 lat i nadal użytkuję z przyjemnością.)Czapka zimowa z akrylu wciągana - super jakość również na lata. Nat [rozwiń/zwiń]
Trwałość i nowoczesny wygląd. Dobra cena.
Dotychczas brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabina
link | zgłoś
2021-11-14
*.192.145.*
Zakupiłam w sklepie online kombinezon. Otrzymałam potwierdzenie zamówienia. Po kilkukrotnej interwencji telefonicznej okazało się,że produktu po prostu nie ma.Nigdy nie spotkałam się z tak kekcewazacym traktowaniem klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2021-08-19
*.78.124.*
Jakoś obsługi w Salonie Lavard w Silesia City Center to porażka. Pani wiedząc, że nie znamy się na doborze garnitury polecała nam za mały rozmiar i twierdziła, że tak garnitury się teraz nosi, takie lekko opięte. Pod namową ekspedientki kupiliśmy garnitur, po czym Pani krawcowa w Lavardzie za dużo s [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lemur
link | zgłoś
2021-05-05
*.221.122.*
Obsługa klienta w LAVARD to jest DNO ! Dodzwonić się do Lavard to jest totalna porażka. Szybciej przyjmą na „SOR”. Towar na wymianę dotarł do Lavard 21 kwietnia i dopiero 5 maja po uprzedniej prośbie w salonie, raczyli mi powiedzieć, że nie ma rozmiaru. To jest jakaś kpina i robie debila z klienta. [rozwiń/zwiń]
Dobra jakość towaru
Fatalny kontakt, olewanie klienta, upominanie się o wymianę towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-04-27
*.207.154.*
Sklep dno. Ponad 7 dni roboczych oczekiwania i towar nadal nie zostal wyslany, pomimo informacji przy zakupie o 3dniach realizacji. Na polaczenie z obsluga klienta 30minut oczekiwania. Obsluga-dno- wyuczone formulki,ze produktu nie ma w glownym magazynie. Same produkty kupowane wczesniej stacjonarni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-12-17
*.30.53.*
Bardzo dobre jakościowo ubrania.Ostatnio chcę kupić garnitur damski.No i 4 mi się podobają i są świetnie uszyte. To będzie mój sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-10-16
*.74.44.*
Cóż to ja wystawie opinie NEGATYWNA zakupiłem w sklepie LAVARD on-line 3 koszule zapłaciłem on-linę dostałem inf. iż towar znajdzie się w sklepie wskazanym prze ze mnie w ciągu 4 dni i co? Wczoraj minęły 4 dni poszedłem do sklepu a miła Pani mi odpowiada iż towar jest dopiero zbierany. O co chodzi p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

LAVARD Opinie