Opinie o LAVARD

4.0 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 104
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
nowa.lavard.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marek
link | zgłoś
2020-09-25
*.146.46.*
Garnitur w atrakcyjnej cenie, jakość średnia, brak metek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olany
link | zgłoś
2020-09-14
*:18bf:d682:*
Pierwszy kontakt z salonem super. Pomocna obsługa fajne ubrania. Kolejny raz w innym salonie obsługa zlała totalnie. Czułem się jakbym był problemem że chce to kupić. Oba salony to Krakow z tym że ten pierwszy był w Bonarce i niestety zlikwidowali. Zamówiłem więc przez internet ale nie odebrałem bo [rozwiń/zwiń]
Ciekawe ubrania
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2020-09-11
*.248.154.*
Bardzo ładne ubrania, kupiłam dwie sukienki - robią wrażenie i kurtkę - bardzo ładna. Ogólnie bardzo polecam sklep, świetne ciuchy!
Bardzo ładne ubrania, dobre jakościowo.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gośka
link | zgłoś
2020-09-08
*.192.70.*
Rzeczy bardzo ładnie zapakowane, świetnie wyglądają. Zamówienie przyszło na czas. Jestem bardzo zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-09-02
*.123.117.*
Wszystko super. Dobra obsługa, wysoka jakość i atrakcyjna cena. Polecam ten sklep!
dobra obsługa, wysoka jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bobby
link | zgłoś
2020-08-31
*.244.192.*
Wszystko ok. Obsługa miła. Rzeczy dobrej jakości. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2020-08-24
*.246.136.*
Nie polecam! Sprzedawczyni stwierdziła że mam 14 dni na zwrócenie Garnituru. Jak zdecydowałem w domu że jednak mi nie pasuje dostałem kartę podarunkowa, o czym wcześniej nic nie wspominali. Świadome wprowadzenie klienta w błąd!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Merika
link | zgłoś
2020-08-21
*.103.130.*
Kupiłam sukienkę, jestem nią zachwycona. Bardzo ładnie zapakowana. Pięknie wygląda. Na zamówienie długo nie czekałam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cuba
link | zgłoś
2020-08-19
*.133.193.*
Ubrania tej marki są na wysokim poziomie. Bardzo ładnie uszyte i dobrej jakości materiały. Garnitur służy mi już kolejny rok i właśnie zakupiłem drugi. To pierwszy mój zakup przez internet, wcześniej to były salony stacjonarne. Pani na infolinii bardzo miła, na zamówienie długo nie czekałem. Bardzo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lala
link | zgłoś
2020-08-18
*.242.249.*
Jestem bardzo zadowolona. Idąc śladem mojego męża który kupił garnitur Lavard kupiłam też dla siebie garnitur damski. Muszę przyznać, że garnitury są bardzo świetnie odszyte. Prezentują się naprawdę dobrze. Polecam.
wysoka jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

LAVARD Opinie