Opinie o LAVARD

4.0 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 104
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
nowa.lavard.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Maxymilian
link | zgłoś
2020-06-08
*.153.204.*
Kupiony płaszcz męski, gdyby nie promocja to nie wiem czy bym się zdecydował. Płaszcz naprawdę fajny, tylko cena sprzed promocji jak dla mnie za wysoka. Poza tym wszystko ok.
dobra jakość
wysoka cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Meggi
link | zgłoś
2020-06-08
*.183.107.*
Od lat do pracy wybieram garnitury damskie tej firmy. Dobra jakość i cena do przyjęcia, zwłaszcza że często trafiają się różne promocje. Obsługa jak dla mnie sprawna. Polecam.
cena do przyjęcia i dobra jakość ubrań
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati
link | zgłoś
2020-06-05
*.152.65.*
To nie pierwsza moja koszula tej marki. Cenię sobie ich jakość.Ale to pierwsze moje zakupy w ich sklepie internetowym. Uważam, że wszystko poszło jak trzeba. Obsługa ok, czas oczekiwania 3 dni.
dobra jakość
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
men36
link | zgłoś
2020-06-05
*.120.135.*
Kupiłem fajny płaszcz w moim zdaniem dobrej cenie. Jakość bardzo dobra, wszystko się zgadza. Nawet nie wiedziałem że lavard ma tak dużą kolekcję. Jeden minus za długie oczekiwanie i utrudniony kontakt.
dobra jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zuza
link | zgłoś
2020-06-04
*.51.134.*
Generalnie wszystko ok. Sukienka jak na zdjęciu, obsługa miła ale bardzo utrudniony kontakt. Na mailową odpowiedź długo się czeka, a na infolinię ciężko się dodzwonić. Ostatecznie się udało, ale myślę że trzeba co nieco jeszcze usprawnić:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bodzio
link | zgłoś
2020-05-29
*.103.130.*
Cena jak dla mnie atrakcyjna, jakość też fajna. Wszystko pasuje. Przesyłka jakoś długo nie mogła dotrzeć, ostatecznie się udało.
gatunek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala
link | zgłoś
2020-05-28
*.99.104.*
Bardzo miła obsługa, wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Ceny jak dla mnie troszkę wysokie, ale rzeczy warte inwestycji.
miła obsługa
wysoka cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Peter
link | zgłoś
2020-05-27
*.12.223.*
Oczekiwanie na zamówienie trochę długie. Poza tym wszystko ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pan Młody
link | zgłoś
2020-05-27
*.217.117.*
Kupiłem garnitur do ślubu. Dobra jakość, dobra cena i zero problemów. Leży idealnie (to już kolejny garnitur tej firmy). Mogę polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
małami
link | zgłoś
2020-05-26
*.203.15.*
Pierwsze zakupy. Ogólnie dobre wrażenia. Pani z infolinii miła i udzieliła mi wszystkich informacji. Przesyłka doszła moim zdaniem szybko. Polecam!
atrakcyjna cena i dobra jakość
na razie nie widzę:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

LAVARD Opinie